Filmanmeldelser

84 resultater - viser 61 - 80
1 2 3 4 5  
 
31. Juli 2006    
Titel
Whiskey on a Sunday
Genre
Karakter
4

Interessant og vedkommende DVD/CD-udgivelse fra det festlige folk-punk band Flogging Molly.

01. Juli 2006    
Kunstner
Titel
End of An Era
Karakter
3

Finske Nightwish afrunder en succesrig line-up epoke med den udmærkede koncert- og doku-DVD "End of an Era".

27. Marts 2006    
Kunstner
Titel
The Workhorse Chronicles
Karakter
5

Mastodon-DVD'en "The Workhorse Chronicles" er interessant for både fans og for folk, som vil vide mere om et af tidens bedste metalbands, mener Mathias Nielsen.

27. Marts 2006    
Kunstner
Titel
Live in L.A.
Karakter
4

Ice-T og Body Count er på vej tilbage på scenen - inspireret af President Bush, som Ice-T forklarer det på DVD'en "Live in L.A.".

16. Marts 2006    
Kunstner
Titel
The Essential+ Live Vengeance '82
Karakter
4

Unødvendige Judas Priest-udgivelser, mener vor anmelder om cd'en "The Essential" og dvd'en "Live Vengenance '82".

06. Februar 2006    
Kunstner
Titel
Deicide – "When London Burns"
Karakter
3

Deicides live-dvd "When London Burns" er koncertkræs for fans, men bonusmaterialet er en hån, mener Kong Kent.

23. Januar 2006    
Kunstner
Titel
Live... In the Still of the Night
Genre
Karakter
4

Dokumentardelen halter, men musikken fejler ikke på noget på Whitesnakes første dvd-udgivelse, mener Lars Schmidt.

23. Januar 2006    
Kunstner
Titel
"Return To Yggdrasill - Live in Bergen"
Karakter
4

Svar til flere: Nej, Kong Kent har ikke konverteret til soul og R&B i midvinterens løb! Her er (omsider) hans anmeldelse af Enslaveds live-dvd...

15. December 2005    
Titel
Over the Years and Through the Woods
Genre
Karakter
3

Queens of the Stone Age mangler Nick Oliveri i line-uppet, mener Mathias Nielsen, men bandets nye dvd/cd-sæt byder til gengæld på solidt bonusguf og Billy Gibbons fra ZZ Top.

09. December 2005    
Kunstner
Titel
Rising In The East
Karakter
3

Judas Priest live-dvd'en, "Rising In The East", byder på to timers virkelig toptråd, men mangler lidt rockumentary-features, mener redaktøren.

28. November 2005    
Kunstner
Titel
Live in Cuba
Genre
Karakter
3

Lækkert indhold på Audioslaves “Live in Cuba” DVD, men teknikken svigter indimellem fatalt på denne ellers lovende live- og dokumentar udgivelse, konkluderer Mathias Nielsen.

23. November 2005    
Kunstner
Titel
"Live In Sao Paulo"
Genre
Karakter
3

Kølig jule-udgivelse fra brasilianske Sepultura, som det kan kan ses og høres på koncert- og dokumentar DVD'en "Live In Sao Paulo".

03. Oktober 2005    
Kunstner
Titel
Death on the Road
Karakter
3

Nok et live album fra Iron Maiden, men kvaliteten er som altid i top og bandet hører fremdeles til i metal-superligaen.

03. Juni 2005    
Kunstner
Titel
A Night To Remember
Karakter
5

Så fik Lars Schmidt set sin Evergrey dvd - og han har kun nødtørftigt forladt sin tv-skærm for at grifle sin anmeldelse.

12. April 2005    
Kunstner
Titel
"Family Jewels"
Genre
Karakter
5

Kong Kent labber historietimen om AC/DC i sig med største ærefrygt og skamroser bandets dobbelte DVD udspil, "Family Jewels".

14. Januar 2005    
Kunstner
Titel
Some Kind Of Monster
Genre
Karakter
5

Den nærgående Metallica-dokumentarfilm, "Some Kind Of Monster" udgives nu som dobbelt-DVD, spækket til randen med ekstramateriale. Mathias Nielsen har klikket og kigget.

10. Oktober 2004    
Titel
aMOTION
Genre
Karakter
3

Mathias Nielsen har kigget kigget på A Perfect Circle's nye DVD, "aMOTION".

10. Oktober 2004    
Kunstner
Titel
"Reign In Blood: Still Reigning"
Genre
Karakter
666

Der skulle Slayer og en koncertopførelse af "Reign In Blood" til før de tre sekstaller kunne blive en del af Heavyjam.dk historien.

10. Oktober 2004    
Kunstner
Titel
"History Of Iron Maiden Part I: The Early Years"
Karakter
666

Kong Kent er i sendt helt i heavykoma - af en dobbelt DVD med fem timers live- og docuoptagelser fra Iron Maidens tidligste dage.

18. Januar 2004    
Titel
Use Your Illusions I + II
Genre
Karakter
2

Lars Schmidt har glanet Guns N'Roses' to live dvd'er, "Use Your Illusions I & II".

84 resultater - viser 61 - 80
1 2 3 4 5