Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Eksklusiv premiere: Ny video fra Abbath

Populær
Updated
Eksklusiv premiere: Ny video fra Abbath

Abbath fortsætter ufortrødent solokarrieren siden bruddet med Immortal og er nu klar med den første video fra debutpladen med nummeret 'Winterbane'.

Vi ved det! Solen skinner, og flere på redaktionen har taget sig selv i at trække på smilebåndet. Mens ingen kiggede, selvfølgelig. Grunden til smilene skal findes i, at vi her på siden er glade for at kunne præsentere den første video fra en af black metallens ypperste skikkelser, den almægtige Abbath.

De fleste læsere er nok bekendt med historien om, hvordan Abbath ikke længere er en del af Immortal, men i stedet er sprunget ud som soloartist. Mere eller mindre frivilligt. Tilbage i januar kom så den første udgivelse i eget navn med samme titel, som vor anmelder blandt andet knyttede følgende ord til:

"Alle de black metal-fans, der anklager for eksempel Deafheaven og Myrkur for ikke at være true og gøre genren til hipstermusik, kan tage en dyb og lettende indånding – Abbath bruger corpse paint (trommeslagerens Nameless Ghouls fra Ghost-inspirerede maske kan diskuteres ...), frontmanden er true, og musikken er black metal med et moderne twist. True black metal lever stadig!"

Det er også fra samme plade, at nummeret til Abbaths første video skal findes. Nemlig den herligt melodisk rockende 'Winterbane', som ikonet fyrede af, da han for nylig gæstede Amager Bio sammen med Behemoth.

God fornøjelse!