Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Devilution #100: Henrik Bro

Populær
Updated
Devilution #100: Henrik Bro

En af de nye på broen giver sit bud på status ved jubilæet.

- Det bedste ved at være med til at lave Devilution:
Er helt klart udfordringen ved og ansporelsen til at lægge øre til nye og ukendte udgivelser og koncerter inden for genren.

- Det værste ved at være med til at lave Devilution:
Jeg har ikke været med på holdet så længe, men jeg begynder dog allerede at få en fornemmelse af, at søndage op til deadline i foruroligende grad begynder at minde om rigtige arbejdsdage.

- Bedste album i Devilutions levetid:
Pas! Jeg har gransket hjernekisten, men kan ikke komme op med noget rigtigt fedt, desværre. De sidste par år har været ret sløje, synes jeg.

- Værste album i Devilutions levetid:
Den er derimod nem. Det er Metallica og Lou Reeds 'Lulu'. Det er kvalmende langt ud over brækgrænsen, hvordan Metallica igen og igen forsøger at distancere sig fra de fans, som har gjort medlemmerne til mangemillionærer.

- Bedste koncert i Devilutions levetid:
Det er også umuligt at besvare. Der sker desværre ikke så meget i det sorte Jylland, hvor jeg residerer. Var dog ret imponeret af Denial of God og Hell på dette års Metal Magic Festival.

- Værste koncert i Devilutions levetid:
Der har været mange – ingen nævnt, ingen glemt.

- Ønsker for fremtiden:
En bedre mediedækning af metalgenren. Det vil nok være for meget forlangt at DR lever op til public service forpligtelsen og sender noget metal i radioen eller på TV. Men kunne de da i det mindste ikke begynde at lave nogle programmer, hvor Rock i bredere forstand bliver taget alvorligt og ikke bare er pauseindfald mellem selvfede studieværters navlepilleri?

Et andet ønske er, at der opstår flere festivaler fokuseret på metalgenren på dansk grund.