Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Mere dansk død på vej

Populær
Updated

Der er gået 3 år siden udgivelsen af den anmelderroste debut 'From Hate Incarnated' og nu er Spectral Mortuary klar at indspille opfølgeren.

Dato
25-05-2010
Fotograf
PR-foto

I sidste uges interview med Dan Swanö (Edge of Sanity, Bloodbath, Nightingale) her på NRG magazine kunne svenskeren ikke mindes, at han havde nogle danske bands i opgavekalenderen. Nu er Spectral Mortuary klar til at korrigere ham, idet bandet har booket den talentfulde mand, der også står bag monsterfede mix af Hail of Bullets og Demiurg, til at klare mix og mastering.

Indspilningen af albummet er planlagt til august/september. Den svenske producer Berno Paulsson vil komme til at stå for trommeindspilningen, mens guitar og bas trackes af bandet selv i Odense. Endelig bliver det Jacob Bredahls nye 'Dead Rat Studio', som vil stå for at få de grumme vokalspor optaget.

Det kommende album kommer til at bære titlen 'Total Depravity' - en titel, der afspejler fundamentet  for albummets tekster og artwork, som i skrivende stund er under udarbejdelse af Mads Ahm.

Det er endnu ikke besluttet hvilket selskab der skal udgive albummet, men bandet forhandler i skrivende stund med et par mulige kandidater. Løbende opdateringer vil være at finde på bandets facebook og myspace profiler.