Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Nyt Raunchy-sideprojekt sprudler af 80'er-kærlighed

Populær
Updated
Nyt Raunchy-sideprojekt sprudler af 80'er-kærlighed
Nyt Raunchy-sideprojekt sprudler af 80'er-kærlighed

Det danske metalband Raunchy har i et sideprojekt forvandlet sig selv til et 80'er-liderligt rockorkester med kræfter fra Mnemic og Artillery.

Fans af Raunchy vil vide, at gruppen aldrig har været blege for at lufte deres kærlighed til den stramme 80'er-produktion og de altædende omkvæd. Nu kan fortidens bæst dog ikke længere holdes fanget bag en mur af distortion og chugga-chugga. Med andre ord: Sig goddag til Love Adrenaline, der er klar til at gå til angreb på ethvert ternet, blinkende dansegulv med en stram Mötley Crüe t-shirt, læderbukser, skrigende pandebånd og pulver i møntlommen.

Om end det vil være en tilsnigelse at kalde Love Adrenaline for Raunchy, så består bandet ikke desto mindre af tre medlemmer fra det danske metalband:

Søren 'Nico' Adamsen (Crystal Tears, Artillery) – vokal
Victor Salomonsen (Mnemic, Vira) – leadguitar
Lars Christensen (Raunchy, The Bondage Corporation) – rytmeguitar
Jesper Kvist (Raunchy) – bas
Morten Toft Hansen (Raunchy, Blood Eagle, Hatesphere) – trommer.

Om bandets lyd og udtryk udtaler de selv følgende:

"Love Adrenaline er et relativt nyt dansk hard rock/glamband, der blev dannet i 2015. Med stor forkærlighed for bands som Blue Murder, Firehouse, W.A.S.P. RATT, Whitesnake, Mötley Crüe, Dokken, Hurricane, Buckcherry og Thin Lizzy spiller Love Adrenaline med højt til loftet og nerve og er ikke blege for at skrive en ballade i ny og næ."

Gruppen er i færd med at færdiggøre deres debut-ep, produceret af Chris Kreutzfeldt (Cold Night for Alligators, Scarred By Beauty), som er ude i næste måned. Lyt til en teaser her: 

&feature=youtu.be