Volbeat-dagbog - Kapitel 3 + 4

04. November 2009    

Følg med i Volbeats USA-turne, hvor de varmer op for Metallica til 16 shows - frontmand Michael Poulsen deler sin dagbog med NRGMagazine.dk.

Kunstner
Label
Distributør
Forfatter

Volbeat har taget hul på deres USA-turné. En turné hvor kvartetten vel at mærke varmer op for Metallica til 16 shows, der bringer dem rundt i både de forenede stater og Canada.

Når tiden tillader det, og indtrykkene er presserende, vil frontmand Michael Poulsen føre dagbog over turneen til NRGMagazine.dk.

Så følg med på første parket, mens dansken indtager USA og spiller landet tyndt sammen med Metallica.

Læs Kapitel 1 HER!

Læs Kapitel 2 HER!

3. KAPITEL - Fredag d. 30.: Fridage og en afstikker med 69Eyes

Det er Halloween og der er lagt op til en fest. Vi er i Quebec City i Canada. Showet er igen udsolgt, 15.300 billetter. Dagen går med at lave lidt interviews (se " mce_href=" " target="_blank">HER!), slappe af, se film i tourbussen og lytte til de cd'er, vi havde været ude at købe på de to fridage vi havde haft forinden. Den 29. havde vi et show med et finsk band - 69eyes - i en mindre klub med plads til 800 mennesker. Showet gik rigtigt godt og vi fik snakket med en masse rare fans, der havde kørt langt for at se os denne aften.

Typisk Dansk

Nå, men tilbage til d. 31; James kigger ind i vores omklædningsrum og griner, da han ser vi sidder og kaster terninger og siger; ”Typical Danish, ha ha ha”. Vi hyggesnakker. Og igen er det vigtigt for James at vide, at vi har det fint og at alt virker. Og som de andre dage måtte vi sige det samme, at vi har det fantastisk, og alle behandler os mere end fint. Vi får en lydprøve omkring klokken 17. Vi prøver 'Caroline Leaving' af, lyden er god og vi går tilfredse og glade derfra, også for lydstyrken som er høj og god, alt er super. Igen tak til Metallica's crew og folk, for at give os frie hænder.

Setlisten denne aften ser så ledes ud: 'Human Instrument', 'Radio Girl', 'Sad Man's Tongue', 'Halellujah Goat', 'A Moment Forever', 'Angel Fuck', 'Caroline Leaving' og 'Still Counting'. Showet går super godt, folk er virkelig på og vi har flot opbakning, klart det bedste show indtil videre, og vi er ved at vænne os til scenen. Vi går fra scenen med højt humør og meget tilfredse.

Joker-smil

Metallica spiller et fantastisk show, nok det bedste, jeg har set. Det er nærmest skræmmende den magt de har på scenen og den dedikation, de har til deres fans og omvendt. Meget meget rørende og inspirerende. Senere i sættet tropper Metallicas medlemmer op med masker på og ønsker alle god halloween, og fortsætter deres energiske livesæt. Jeg får flere gange gåsehud og tænker, at hvis mit smilebånd bliver bredere, kommer jeg snart til at ligne Jokeren fra den seneste Batman-film!

James giver Volbeat og Lamb of God kredit på scenen. På dette tidspunkt kan mit smil ikke længere følge med resten af ansigtet, TAK JAMES. Jeg vil også lige huske at nævne Lamb of God, som spillede et fedt show, for satan der er gode riffs i de gutter. De har været utroligt flinke hele vejen igennem, og vi kommer godt ud af det med dem, cool guys.


4. KAPITEL - Søndag d. 1.: Løbetur og middag med Metallica

Vi er samme sted, og der er udsolgt. Festen fra i går sider stadig i kroppen. Thomas og jeg tager en løbetur, ja, jeg lyver ikke, en løbetur! Vi får svedt whiskey'en ud af kroppen og er klar til i aften.

Setlisten er: 'The Human Instrument', 'Radio Girl', 'Sad Man’s Tongue', 'Halellujah Goat', 'Mary Ann’s Place', 'I Only Wanna Be With You', 'Caroline Leaving' og 'Still Counting'. Showet går okay, men publikum virker lidt sløve i aften, måske fordi det er søndag og halloween, festen stadig sidder i kroppen på dem eller måske kunne det bare ikke gå hurtigt nok med at få METALLICA på scenen, ha ha ha. Hvilket jeg sagtens kan forstå. Vi hyggede os alligevel og folk løsnede op midtvejs under sættet.

Dansk, leverpostej og frikadeller

Vi sidder backstage og damper af efter showet, vi sidder alle nøgne med håndklæder omkring os, og har lige været i bad, da Lars (Ulrich) kommer ind og siger: ”Hva fa'en sidder I bare der i jeres underbukser? Hva' sker der? Går alt fint eller hva?”, og vi griner.

Lars inviterer hele bandet og crew med ud at spise efter Metallica-showet, det er helt rart at høre en snakke dansk, ha ha. Så vi bliver enige om at mødes på en restaurant med hele Metallica klokken 24:00. Metallica har nok ikke mærket noget til publikums sløvhed, da stedet igen blev forvandlet til en fest, da de gik på. Igen spillede de et fedt show og havde publikum i deres hule hånd. Og jeg var selv helt oppe at ringe da de spillede 'The Shortest Straw'.

Vi fik en hyggesnak med alle medlemmer på restauranten efter showet, og fik snakket en masse dansk med Lars, alt fra leverpostej og frikadeller til hvordan det går i Danmark og om vores karriere. Lars er en super cool fyr og rar at være i selskab med, og det går for alle Metallica medlemmerne, som er utroligt nærværende og mødekommende. Vi slutter lige natten af med at sidde meget trætte og hyggesnakke lidt med LAMB OF GOD i tour bussen. Sjove gutter.

- Michael

Læserkommentarer

Det er rigtigt hyggelig læsning. Og flinkt. Kan du ikke gi lidt mere fra efterfesterne, publikumskontakt og kemien i bandet? :)

Fortsat go tour!

:)

Det er rigtigt hyggelig læsning. Og flinkt. Kan du ikke gi lidt mere fra efterfesterne, publikumskontakt og kemien i bandet? :)

Fortsat go tour!

...fedt og få lov og følge med på sidelinien, på jeres tur !!

Sidsel

SUPER..

...fedt og få lov og følge med på sidelinien, på jeres tur !!

Sidsel

Det er super at læse dine indlæg!
/Rockholm

Tak Michael

Det er super at læse dine indlæg!
/Rockholm