Anders Molins DiktatorTop 5 Populær

25. Oktober 2008    

Nogle musikere er bare skabt til noget større og kunne blive formentlig blive glimrende eller skræmmende ledere af den ret enerådige slags. Anders Molin præsenterer:

1. Dave Mustaine (Megadeth)

"Bestemmerkongen over dem alle er selskreven, selvom han eftersigende er meget interesseret i demokrati og har lavet programmer om den slags for MTV."2. Glen Benton – (Deicide)

"Den mand er den uindskrænkede ondskab, og han vil ikke engang forsøge at fremstå som andet, når undersåtterne marcherer i takt for ham."3. Varg Vikernes/Count Grishnackh (Burzum)

"Med sin lidt specielle tilgang til religiøse emner, kunne han sagtens køre sig i stilling til at være en guddommelig tilbedt leder."4. Phil Anselmo (Pantera og Down)

"Bedre end Kim Il-Sung og søn kunne han gå under i druk, stoffer og dekadent lederskab, mens folket lider."5. Lemmy – Mötörhëäd

"Han kunne jeg personligt sagtens leve med i stedet for Fogh, Søvndal, Merkel, Sargozy, Obama og hvad de nu ellers hedder alle sammen. En mand der forstår at verden i den grad har brug for rock, kvinder og Jack D."Bobler: Gene Simmons (Kiss)

"Med hans (måske påståede) forbrug af kvinder har han visse tendenser i den rette retning, men intet folk er dumt nok til at lade sig undertrykke af en mand der bærer makeup (Undskyld King D)."

Læserkommentarer

Der er endnu ikke nogen kommentarer fra brugerne her

Har du allerede en profil? så eller Opret en profil