Top 5 - Festivalsæsonens bedste koncerter

http://devilution.dk/media/reviews/photos/thumbnail/680x680s/6c/2e/6a/IMG-7087-97-1502196617.jpg
08. August 2017    

De sidste par måneder har fotografen været vidt omkring. Her er hans favoritter fra sommerens store festivaler.

Kunstner
Forfatter

1. Venom - Sweden Rock Festival

Cronos sagde det selv: ”Tonight it’s Sweden Metal”. Alt der mindede om glam, southern rock, Alter Bridge eller lignende blev udraderet. Koncerten endte med at få vores sjældne topkarakter 666.

2. Marilyn Manson - Wacken Open Air

Hvis Marilyn Manson havde været en cykelrytter, var han formentlig blevet fældet i dopingkontrollen efter målstregen, men i cirkus metallicus er reglerne anderledes. Marilyn Manson gav en bizar optræden, hvor der konstant blev vekslet mellem det groteske og det mesterlige.

3. Oranssi Pazuzu - Roskilde Festival

Jeg er rasende uenig med vor anmelder, der kom til kun at give koncerten på Roskilde Festival 3/5. Jeg havde ikke brokket mig, hvis også denne havde fået 666.

4. Candlemass - Sweden Rock Festival

Reelt er det jo ikke en overraskelse, at Candlemass er i stand til at give en god koncert. På herværende spalter ender deres koncerter altid øverst på skalaen, men at de også fungerer i dagslys, på hjemmebane, omgivet af Bon Jovi-fans var alligevel en positiv overraskelse. Faktisk vil jeg gå så vidt som til at acceptere, at Messiah ikke længere er sanger i bandet.

5. Deadflesh - Metal Magic Festival

Absolut festivalsæsonens positive overraskelse. Dødsmetalveteranerne fra Roskilde gav et brag af en koncert på Metal Magics lille teltscene.

Læserkommentarer

Der er endnu ikke nogen kommentarer fra brugerne her