Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Svenske Deathstars med ny skive

Updated
Svenske Deathstars med ny skive

Deathstars svømmer i samme bassin som Rammstein og Marylin Manson, men har alligevel fundet deres egen disciplin at stå ud i.

Kunstner
Titel
Night Electric Night
Dato
30-01-2009
Distributør
Trackliste
01. Chertograd
02. Night Electric Night
03. Death Dies Hard
04. The Mark Of The Gun
05. Via The End
06. Blood Stains Blondes
07. Babylon
08. The Fuel Ignites
09. Arclight
10. Venus In Arms
11. Opium
Karakter
4

Tyskland har Rammstein. USA har Marylin Manson. Sverige har Deathstars. Lige så snart man smider ’Night Electric Night’ i anlægget kan man tydeligt høre hvorfra Deathstars har sin inspiration. Den industrial-lyd som de arbejder med leder tankerne præcis hen på Rammstein.

’Night Electric Night’ er en fejring af den genre, og mens man umiddelbart sagtens kunne sætte sig i et hjørne og anklage Deathstars for at plagiere, så gror skiven på sig som man kommer igennem sangene og lytter den igennem nogle gange. Deathstars har deres eget livtag på genren industrial med en snert af goth blandet ind over.

Teksterne og emnerne virker en smule karikerede, men bandet er ungt, således er udtrykket det også, ligesom deres kernepublikum er de unge goth-typer der sværger til netop Marylin Manson, Rammstein m.fl. Jeg så bandet åbne for Cradle Of Filth for nogle år tilbage, og her var det helt tydeligt at deres dedikerede fans var af en helt særegen slags, og ’Night Electric Night’ vil utvivlsomt være vand på deres mølle.

Pladen udkommer desuden i en udgave med en bonus-dvd (Gold Edition, som den kaldes) hvorpå man finder nogle musikvideoer samt en del bag kameraet optagelser til nogle af disse videoer.