Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Ventetid som single

Updated
Ventetid som single

Der er netop udkommet nyt album fra Blind Guardian, men forinden smed pladeselskabet en single på gaden, for at få lidt af ventetiden mod albummets udgivelse til at gå.

Titel
A Voice in the Dark
Dato
25-06-2010
Distributør
Trackliste
1. A Voice In The Dark
2. You're the Voice
3. War Of The Thrones (acoustic version)
Karakter
2

Er man en rigtig fan af Blind Guardian, så køber man selvfølgelig digipak-udgaven af det nye album, og så man får en ekstra cd med. Og dermed bliver singlen 'A Voice in the Dark' straks ganske overflødig. Men samleren køber jo nok alligevel.

De tre numre fordeler sig sådan, at 'A Voice in the Dark' også er på albummet, mens sang nummer to 'You're the Voice' findes på førnævnte bonus-cd (i "radio-edit" dog). Den tredje sang er et nummer i akustisk version, men på albummet findes nummeret også - blot i en såkaldt "pianoversion".

'A Voice in the Dark' er en typisk powerfuld Blind Guardian sang med masser af melodi og flerstemmigt kor på omkvædet. Det er ikke et nummer, der fænger ligeså hurtigt som sangene på klassikeren 'Imaginations from the Other Side', men der er da kvalitet i knaldperlen.

'You're the Voice' er et cover-nummer, der oprindeligt blev sunget af John Farnham, og som blandt andet gik nummer 1 i 86/87 i Tyskland og de nordiske lande. Blind Guardian gør ikke det store væsen ud af sangen, men viser blot, at de også kan få det til at fænge, men der var nu bedre held med cover-versionerne af diverse sange på 'The Forgotten Tales'.

Nu da albummet rent faktisk er udkommet den 30. juli, så er konklusionen, at de færreste vil have glæde af denne udgivelse.

Der vil komme anmeldelse af 'At The Edge of Time' her på sitet, men pga. ferie hos anmelderen, så må læseren altså væbne sig med tålmodighed lidt endnu.