Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Knusende opvisning af Krisiun

Populær
Updated
Knusende opvisning af Krisiun
Knusende opvisning af Krisiun
Knusende opvisning af Krisiun
Knusende opvisning af Krisiun
Knusende opvisning af Krisiun

Day Of Decay fløj hovednavnet ind fra Brasilien og Krisiun kvitterede med en knusende opvisning i dødsmetal.

Kunstner
Dato
18-05-2012
Trackliste
Ominous
Combustion Inferno
The Will To Potency
Vicious Wrath
Vengeance's Revelation
Descending Abomination
Hatred Inherit
Slain Fate
Ravager
Bloodcraft
Minotaur
Kings Of Killing
Koncertarrangør
Fotograf
Kent Kirkegaard Jensen
Karakter
5

Der går længe mellem, at brasilianske Krisiun gæster vore breddegrader. Men det afholder ikke de lokale arrangører af Day Of Decay-festivalen fra at gøre noget ved den udfordring. For i stedet for at vente på, at Krisiun har en turné, der svinger omkring det nordlige Europa, gik de direkte til opgaven og fløj dem ind særskilt til dette show. Sådan!

Krisiun gjorde så det, de var hyret til. At lukke Day Of Decay 2012 ned med manér. Den heftige, brasilianske trio gik på scenen og startede derefter deres brutale dødsmetal op. Og de leverede i den grad varen. Fuld skrald på anlægget, og selvom starttidspunktet var ca. kl. 1 om natten, så var der stadig masser af publikum i salen. Det her havde folk ventet på!

De startede overraskende ud med 'Ominous' og fortsatte så videre i den tunge 'Combustion Inferno'. Derefter bragede de ellers af med hit efter hit og fans af Krisiun gik ikke forgæves. Der blev virkelig lukket op for godteposen. For de interesserede er setlisten naturligvis inkluderet, for her er guf for kendere.

At Krisiun startede sent gjorde at de sluttede endnu senere. Klokken sneg sig på den grumme side af 2 om natten, men ingen bemærkede, at der gik over en time fra start til slut. Tiden fløj af sted i samme tempo, som stortrommerne blev masseret af Max Kolesne. De to andre brødre vred strengene og Alex brølede sig gennem 'Hatred Inherit' og 'Slain Fate', som var nogen efter ham.

Det hele sluttede af med den store 'Kings Of Killing' og så kunne Day Of Decay ellers lukkes ned. Folk fik en fornem opvisning i latinamerikansk dødsmetal fra familien Kolesne i Krisiun og folket kunne drage videre ud i nattelivet (RockCaféen!), hvis der var mere energi tilbage efter 10 bands.

For er der én ting, som man kunne pointere, så var det, at klokken 2 om natten måske er lige lovlig sent at slutte når første band går på allerede kl. 14.00. Det er en lang dag, der gav mig minder om Aalborg Metal Festival 2003, hvor hovednavnet Napalm Death gik på nogenlunde på det klokkeslæt, som Krisiun gik af scenen på. Det lærte AMF en del af. Helt så slemt var det trods alt ikke her på Day Of Decay. Her gik dagen og arrangementet faktisk overraskende hurtigt og vi glæder os allerede til næste år!