Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Copenhell 2014: Black Book Lodge

Populær
Updated
Copenhell 2014: Black Book Lodge

Tør man bruger ordet "anmeldersensation" om Black Book Lodge? Vi er nødt til det. Bandet har alle steder fået fremragende anmeldelser af deres debutalbum, og derfor er det jo kun naturligt, at de er booket til årets Copenhell. Vi fangede Ronny Jønsson til en kort snak om dette.

Distributør
Genre
Koncertarrangør
Forfatter

Har I gjort jer nogle forestillinger, om hvordan det bliver at spille på Danmarks største metalfestival? Bliver denne optræden noget specielt, eller er det bare endnu en dag på kontoret?

- Det bliver helt sikkert en speciel oplevelse for os. Vi var meget beærede, da vi fik nyheden om, at vi var blevet booket til festivalen. Vi er i særdeles godt selskab, må man sige, så vi vil selvfølgelig gøre vores ypperligste for at leve op til den line-up af bands, der kommer til at gæste Copenhell.

Forbereder I jer ekstraordinært på dette show? I så fald, hvordan?

- Det gør vi til en vis grad. Vi bestræber os altid på at gøre enhver af vores liveoptrædener til en inspirerende oplevelse, men i denne henseende prøver vi også at skræddersy sættet med Copenhell-gængeren i baghovedet. Altså at spille med de muskler, der er mest passende til festivalens profil, uden at kompromittere vores musikalske identitet, så det bliver tungt og insisterende.

Hvorfor tror I, at I er booket til Copenhell?

- Som udgangspunkt var vi lidt overraskede, da vi ikke regnede med at passe ind i deres musikalske profil. Men vi anser det bestemt som et blåstempling af, hvad vi prøver at udrette med vores musik.

Udover jeres egen optræden, hvad glæder I jer så mest til på dette års Copenhell?

- Nu kan jeg kun svare på mine egne vegne, men der er faktisk overraskende mange, jeg gerne vil opleve. Megadeth er jeg jo vokset op med, dog med Friedman/Menza line-uppet, men dem skal jeg se. Ud over dem glæder jeg mig rigtig meget til Clutch, Monster Magnet, Graveyard og Maiden.