14 resultater - viser 1 - 14
 
 
Koncertanmeldelser
11. November 2013    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Satyricon beviste igen, at de er et pissefedt liveband torsdag aften i Amager Bio, hvor de sædvanlige klassikere sad i lige i skabet, mens nogle af de nye numre til gengæld faldt til jorden.

Pladeanmeldelser
07. September 2013    
Kunstner
Titel
Satyricon
Karakter
4

De kolde vinde blæser i en ny musikalsk retning på Satyricons selvbetitlede udgivelse, der er en sjælfuld og dyster fuldtræffer i den norske duos karriere.

Koncertanmeldelser
14. April 2013    
Kunstner
Spillested
Karakter
5

Satyricon demonstrerede med en forrygende koncert, hvorfor de sidder på kongetronen af norsk black metal.

Koncertanmeldelser
20. December 2009    
Kunstner
Spillested
Karakter
5

Satyr og Frost lukkede på fornem vis et fantastisk kapitel i bandets karriere.

Koncertanmeldelser
15. November 2009    
Kunstner
Karakter
4

Satyricon leverede varen som hovednavn og fyrede deres seneste materiale af i vanlig overlegen stil.

Koncertanmeldelser
13. Juli 2009    
Kunstner
Karakter
5

Udgangspunktet fra den norske undergrund synes langt væk, til gengæld har Satyricon anno i dag alt dét, der skal til for at spille stadion-shows.

Koncertanmeldelser
14. Maj 2009    
Kunstner
Spillested
Karakter
5

En utrolig vellykket koncert med de sortesjælede normænd var en klar anbefaling til årets Roskilde Festival.

Koncertanmeldelser
02. Maj 2009    
Kunstner
Spillested
Karakter
5

Satyricon leverede varen på Voxhall i Århus. En veloplagt frontmand bar såvel band som publikum gennem en tung og mindeværdig koncert.

Koncertanmeldelser
23. November 2008    

Satyricon var i deres helt rette element i mørke norske Trondheim.

Pladeanmeldelser
04. November 2008    
Kunstner
Titel
The Age of Nero
Karakter
3

Der er dømt deja-vu på Satyricons syvende album, der delvist er optaget i samme studier som Metallicas seneste ofring.

Koncertanmeldelser
12. Juni 2008    
Kunstner
Karakter
666

Lidt sløj start på Sweden Rock Festival 2008, men det fik Satyricon rettet op på sidst på aftenen!

Koncertanmeldelser
27. November 2006    
Kunstner
Spillested
Karakter
5

Satyricon sørgede for s(t)ort metalshow til Heavyjam.dk's julefrokostfestlige redaktion og resten af The Rock.

Koncertanmeldelser
31. Juli 2006    
Kunstner
Karakter
4

Rapport fra Gøteborgs Metaltown festival, hvor partyrockeren Danko Jones overgik ellers topsolide Tool, mægtige Motörhead og seje Satyricon.

Pladeanmeldelser
24. April 2006    
Kunstner
Titel
"Now, Diabolical"
Karakter
5

Norske Satyricon overbeviser stort med "Now, Diabolical", der er meget mere end blot benhård black metal.

14 resultater - viser 1 - 14