87 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5  
 
Koncertanmeldelser
15. December 2014    
Kunstner
Titel
+ The Interbeing
Spillested
Karakter
4

Meshuggahs jubilæumsturné ramte Amager Bio og blev, efterhånden som aftenen skred frem, til dén fejring, den var tænkt som.

Pladeanmeldelser
14. December 2014    
Kunstner
Titel
Silent So Long
Karakter
1

Rammsteins Richard Z. Kruspes soloprojekt prøver igen efter mange års stilhed. Denne gang med en række gæstekunstnere på en omgang kedelige rocksange. Evig stilhed ville være at foretrække.

Pladeanmeldelser
13. Oktober 2014    
Kunstner
Titel
A World Lit Only by Fire
Karakter
3

Trommemaskinen er en lige så stor styrke hos Godflesh i dag, som den var det hos disse britiske industriel-koryfæer omkring bandets begyndelse i slut 80’erne. Efter 13 års albumtørke er de nu endelig tilbage med mere galde fra stålværket.

Pladeanmeldelser
15. Juli 2014    
Kunstner
Titel
Decline and Fall
Karakter
4

Godflesh er på trapperne med deres første album siden 2002. I mellemtiden kan man på ond, vedkommende vis varme op med ep’en ’Decline and Fall’, der lever op til alle forventninger.

Koncertanmeldelser
07. Juli 2014    

Corrections House leverede en meget sammenhængende og kunstnerisk fuldendt koncert, det vanskelige tidspunkt til trods.

Koncertanmeldelser
05. Juli 2014    
Kunstner
Karakter
1

En på alle måder meningsløs og ubehagelig klaustrofobisk koncertoplevelse

Koncertanmeldelser
05. Juli 2014    
Kunstner
Karakter
5

Rob Zombie leverede en overrumplende fed headlinerkoncert på orange scene.

Koncertanmeldelser
18. Maj 2014    
Titel
+ Cold Cave
Spillested
Karakter
4

Et storslået og gennemsyret professionelt, men dog bittersødt industrial metalshow i Forum den forgangne tirsdag

Koncertanmeldelser
14. April 2014    
Spillested
Karakter
3

Rendestenens allstar-band, Corrections House, levede op til de ulmende forventninger og leverede en Main Stage-koncert, der udlangede soniske øretæver.  

Pladeanmeldelser
10. Februar 2014    
Titel
Distorted Delusions
Karakter
3

Fra Finland har vi Fear Of Domination, der med deres tredje udspil 'Distorted Delusions' blander et væld af genrer og slipper ganske godt fra det.

Det sidste gisp Populær
Koncertanmeldelser
30. November 2013    
Kunstner
Spillested
Karakter
3

Mnemic har bebudet en tidsubestemt pause, så koncerten på Beta var muligvis bandets sidste. Her er et par ord om den, og et betydningsfuldt bandliv i øvrigt.

Pladeanmeldelser
24. November 2013    
Titel
Last City Zero
Karakter
4

Der er ikke meget glamour over allstar-bandet Corrections House, der har lavet en dyster næve af en led debutplade. 

Pladeanmeldelser
06. Oktober 2013    
Kunstner
Titel
Everyday I Get Closer To The Light From Which I Came
Karakter
4

Justin Broadrick er en af industrialgenrens vigtigere koryfæer, og hans lange karriere har budt på adskillige musikalske aliasser. Broadricks sjette fuldlængde under navnet Jesu er et perfekt sted for nye lyttere at give sig i kast med en sand ener. 

Pladeanmeldelser
29. September 2013    
Titel
Nations To Flames
Karakter
4

A Storm Of Light foretager lidt af et stilskifte på dette udspil. Resultatet er ganske vellykket.

Pladeanmeldelser
09. September 2013    
Kunstner
Titel
From Beer To Eternity
Karakter
4

Endnu engang udgiver Ministry deres "absolut sidste" album. Og godt, at der kom et mere af den slags, for 'From Beer To Eternity' er så afgjort en af bandets bedre.

Pladeanmeldelser
01. September 2013    
Titel
Hesitation Marks
Karakter
4

Trent Reznor har med sit 8. album under Nine Inch Nails-banneret, ’Hesitation Marks’, begået et endog noget afdæmpet NIN-album, hvor hittet er udeladt.

Koncertanmeldelser
05. August 2013    

Rammstein spillede sådan set fint nok, men alligevel manglede koncerten det sidste for at være helt så skelsættende, som mange havde håbet på.

Koncertanmeldelser
05. August 2013    

Burton C. Bell har aldrig været haft af en de stærkeste live-stemmer. Men det er nået dertil, hvor Fear Factory bør overveje deres fremtid på koncertfronten.

Koncertanmeldelser
16. Juni 2013    
Kunstner
Karakter
4

Torsdagens tredje band havde lagt makeuppen og sat håret højt i et show, som imponerede langt de fleste.

Koncertanmeldelser
24. April 2013    
Kunstner
Spillested
Karakter
5

Godflesh var inviteret tilbage til festivalen for denne gang at spille albummet ’Pure’ fra start til slut for første gang nogensinde. Det resulterede ikke alene i en af de bedste, men også den mest tidløse koncert på Roadburn i 2013. 

87 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5