91 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5  
 
Pladeanmeldelser
18. Juli 2015    
Kunstner
Titel
Frozen Niagara Falls
Karakter
4

Den ellers produktive noiseveteran Prurient har udgivet sit første fuldlængdealbum i fire år. Er det frenetiske lussinger og kuldsort elektronik, man er på udkig efter, er det bare med at hoppe om bord i det private vanvid.

Koncertanmeldelser
05. Juli 2015    

Einstürzende Neubauten fungerede ikke i festivalregi, og det hjalp ikke, at koncerten – tilsyneladende selvforskyldt – var en time forsinket, så publikum allerede havde mistet koncentrationen, inden den gik i gang.

Pladeanmeldelser
28. Juni 2015    
Titel
I Will See No Moon No Sky
Karakter
3

Danske Crystal Shipsss har udgivet en plade, der ser elendigheden i øjnene, men som selv bidrager med noget bedre. 

Pladeanmeldelser
10. Maj 2015    
Kunstner
Titel
Infinity Machines
Karakter
4

Koncertaktuelle Gnod udgiver et fugtigt mastodontværk med en dystopisk essens bestående af faretruende industrial-jazz og krasbørstig fist-metal.

Koncertanmeldelser
15. December 2014    
Kunstner
Titel
+ The Interbeing
Spillested
Karakter
4

Meshuggahs jubilæumsturné ramte Amager Bio og blev, efterhånden som aftenen skred frem, til dén fejring, den var tænkt som.

Pladeanmeldelser
14. December 2014    
Kunstner
Titel
Silent So Long
Karakter
1

Rammsteins Richard Z. Kruspes soloprojekt prøver igen efter mange års stilhed. Denne gang med en række gæstekunstnere på en omgang kedelige rocksange. Evig stilhed ville være at foretrække.

Pladeanmeldelser
13. Oktober 2014    
Kunstner
Titel
A World Lit Only by Fire
Karakter
3

Trommemaskinen er en lige så stor styrke hos Godflesh i dag, som den var det hos disse britiske industriel-koryfæer omkring bandets begyndelse i slut 80’erne. Efter 13 års albumtørke er de nu endelig tilbage med mere galde fra stålværket.

Pladeanmeldelser
15. Juli 2014    
Kunstner
Titel
Decline and Fall
Karakter
4

Godflesh er på trapperne med deres første album siden 2002. I mellemtiden kan man på ond, vedkommende vis varme op med ep’en ’Decline and Fall’, der lever op til alle forventninger.

Koncertanmeldelser
07. Juli 2014    

Corrections House leverede en meget sammenhængende og kunstnerisk fuldendt koncert, det vanskelige tidspunkt til trods.

Koncertanmeldelser
05. Juli 2014    
Kunstner
Karakter
1

En på alle måder meningsløs og ubehagelig klaustrofobisk koncertoplevelse

Koncertanmeldelser
05. Juli 2014    
Kunstner
Karakter
5

Rob Zombie leverede en overrumplende fed headlinerkoncert på orange scene.

Koncertanmeldelser
18. Maj 2014    
Titel
+ Cold Cave
Spillested
Karakter
4

Et storslået og gennemsyret professionelt, men dog bittersødt industrial metalshow i Forum den forgangne tirsdag

Koncertanmeldelser
14. April 2014    
Spillested
Karakter
3

Rendestenens allstar-band, Corrections House, levede op til de ulmende forventninger og leverede en Main Stage-koncert, der udlangede soniske øretæver.  

Pladeanmeldelser
10. Februar 2014    
Titel
Distorted Delusions
Karakter
3

Fra Finland har vi Fear Of Domination, der med deres tredje udspil 'Distorted Delusions' blander et væld af genrer og slipper ganske godt fra det.

Det sidste gisp Populær
Koncertanmeldelser
30. November 2013    
Kunstner
Spillested
Karakter
3

Mnemic har bebudet en tidsubestemt pause, så koncerten på Beta var muligvis bandets sidste. Her er et par ord om den, og et betydningsfuldt bandliv i øvrigt.

Pladeanmeldelser
24. November 2013    
Titel
Last City Zero
Karakter
4

Der er ikke meget glamour over allstar-bandet Corrections House, der har lavet en dyster næve af en led debutplade. 

Tunge bølger Populær
Pladeanmeldelser
06. Oktober 2013    
Kunstner
Titel
Everyday I Get Closer To The Light From Which I Came
Karakter
4

Justin Broadrick er en af industrialgenrens vigtigere koryfæer, og hans lange karriere har budt på adskillige musikalske aliasser. Broadricks sjette fuldlængde under navnet Jesu er et perfekt sted for nye lyttere at give sig i kast med en sand ener. 

Pladeanmeldelser
29. September 2013    
Titel
Nations To Flames
Karakter
4

A Storm Of Light foretager lidt af et stilskifte på dette udspil. Resultatet er ganske vellykket.

Pladeanmeldelser
09. September 2013    
Kunstner
Titel
From Beer To Eternity
Karakter
4

Endnu engang udgiver Ministry deres "absolut sidste" album. Og godt, at der kom et mere af den slags, for 'From Beer To Eternity' er så afgjort en af bandets bedre.

Pladeanmeldelser
01. September 2013    
Titel
Hesitation Marks
Karakter
4

Trent Reznor har med sit 8. album under Nine Inch Nails-banneret, ’Hesitation Marks’, begået et endog noget afdæmpet NIN-album, hvor hittet er udeladt.

91 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5