122 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7  
 
Koncertanmeldelser
29. April 2018    
Kunstner
Spillested
Karakter
5

Det er alt for længe siden, Godflesh var i Danmark. Heldigvis var de i år på Roadburn Festival for tredje gang, hvor de gav en koncert, der sad midt i det helt tunge skab.

Koncertanmeldelser
29. April 2018    
Kunstner
Titel
Feat. Moor Mother
Spillested
Karakter
666

Det var en konfrontation af de tungere og heftigere, man fik, da gendannede Zonal søndag aften leverede den bedste koncert på årets Roadburn Festival. For satan, hvor var det tungt!

Pladeanmeldelser
09. Marts 2018    
Kunstner
Titel
AmeriKKKant
Karakter
4

'AmeriKKKant' lyder betryggende meget som det glemte album mellem 'Psalm 69' og 'Filth Pig'. Sigtekornet er rettet mod Det Hvide Hus og neonazisterne, og vreden antager en hypnotisk tungere form, end Ministry har budt os i årevis.

Pladeanmeldelser
08. Marts 2018    
Kunstner
Titel
Post Self
Karakter
5

30 år efter begyndelsen fortsætter Godfleshs ikoniske trommemaskine med at vælte loftet ned over hovedet på lytteren. Duoens anden fuldlængde siden gendannelsen er vanedannende og tæt på at være en magtdemonstration.  

Koncertanmeldelser
17. November 2017    
Spillested
Karakter
5

Den store provokatør er tilbage i topform, og i Helsingør beviste den næsten 50-årige antikristne superstjerne, hvorfor han fortsat er aktuel.

Pladeanmeldelser
13. November 2017    
Titel
Hiss Spun
Karakter
4

Chelsea Wolfe tager endnu et skridt mod afgrunden på sit femte album, 'Hiss Spun', der kredser om et iboende mørke og genintroducerer velkendte støjelementer.

Pladeanmeldelser
02. November 2017    
Kunstner
Titel
Endangered Philosophies
Karakter
4

Dälek tænker stort uden at være prangende, slår hårdt tilsyneladende uden at anstrenge sig og disker let og elegant op med et af årets klart bedre udspil. Så' der hiphop og noise! 

Pladeanmeldelser
26. August 2017    
Titel
Add Violence
Karakter
4

Reznor og Ross’ anden mere eller mindre uannoncerede ep emmer af gode numre. Overraskende nok er duoen bedst, når guitaren er pakket langt væk.

Koncertanmeldelser
30. Juni 2017    

Author & Punishers koncert på Gloria var på én gang episk og brutal, men desværre også meget ensidig og langtrukken.

Koncertanmeldelser
25. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
3

Hvordan holder man fast i den musikalske nerve og integritet, når man dybest set ikke har ændret hverken stil eller fremtoning de sidste 30 år?

Koncertanmeldelser
25. Juni 2017    
Karakter
4

The Interbeing vækkede det søvnige Copenhell-publikum, selvom de selv virkede lidt trætte.

Koncertanmeldelser
23. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
4

Man skal aldrig stole på en junkie. Heller ikke på Al Jourgensen, men så kan man lade sig positivt overraske over, hvor solidt et show han kan lave med Ministry.

Koncertanmeldelser
13. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
5

På trods af indtil flere afskedsturnéer i ærmet er Al Jourgensen & co. fortsat en ukuelig energibombe af dimensioner.

Pladeanmeldelser
11. Juni 2017    
Titel
Among the Amorphous
Karakter
4

Til trods for at The Interbeing har det med at låne af egne ideer, er kvintettens opfølger til 2011-debuten ‘Edge of the Obscure’ rig på gode numre og potentiale.

Filmanmeldelser
24. Marts 2017    
Kunstner
Titel
Rammstein: Paris
Karakter
5

'Rammstein: Paris' er et sandt cinematisk mesterværk, der formår at få de tyske industrialmetalleres sande jeg frem – ikke at andet kunne forventes, når Jonas Åkerlund står bag projektet.

Pladeanmeldelser
13. Januar 2017    
Titel
Not The Actual Events
Karakter
3

Atticus Ross og Trent Reznor udgiver for første gang officielt materiale som en duo. En ep, der overordnet har et spændende udtryk, men musikalsk peger i mange forskellige retninger.

Koncertanmeldelser
27. November 2016    
Spillested
Karakter
4

Til trods for nedslidte udsving kom, så og sejrede Killing Joke, da de i sidste uge lagde vejen forbi Pumpehuset, hvor de endelig gav den danske klubkoncert, alle rød-hvide sortseere havde ventet på.

Koncertanmeldelser
27. September 2016    
Kunstner
Titel
+ Sun Kil Moon
Spillested
Karakter
4

Mark Kozelek og Justin Broadrick var i fælles storform, da de mandag aften gav en små tre timer lang koncert for et lille publikum i store rammer. Det måtte gerne have været tungere, men ugen kunne næppe have startet bedre. 

Pladeanmeldelser
04. September 2016    
Kunstner
Titel
Coming Home
Karakter
2

Peter Tägtgren hygger sig med Pain på 'Coming Home'. Det er stadig fængende popmetal, men teksterne er noget rod og bærer præg af projektet med Rammsteins Till Lindemann.

Koncertanmeldelser
29. August 2016    
Kunstner
Titel
+ Textures
Spillested
Karakter
3

Fear Factory rådede torsdag aften bod på fadæsen tilbage i Amager Bio og antændte Bombehuset – dog uden at få det hele til at eksplodere.

122 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7