104 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6  
 
Pladeanmeldelser
04. September 2016    
Kunstner
Titel
Coming Home
Karakter
2

Peter Tägtgren hygger sig med Pain på 'Coming Home'. Det er stadig fængende popmetal, men teksterne er noget rod og bærer præg af projektet med Rammsteins Till Lindemann.

Koncertanmeldelser
29. August 2016    
Kunstner
Titel
+ Textures
Spillested
Karakter
3

Fear Factory rådede torsdag aften bod på fadæsen tilbage i Amager Bio og antændte Bombehuset – dog uden at få det hele til at eksplodere.

Pladeanmeldelser
26. Juli 2016    
Titel
The Reverses
Karakter
2

Det svenske enmandsband Terra Tenebrosa åbner døren til et sort vanvid, hvor uoverskueligheden og mondæniteten er det egentligt skrækindjagende.

Koncertanmeldelser
06. Juli 2016    
Kunstner
Karakter
2

Greg Fox var her, der og alle vegne på årets Roskilde Festival. Om torsdagen havde han verdenspremiere med bandet Ex Eye.

Koncertanmeldelser
24. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
5

Tyske toner, flammer og fyrværkeri. Rammstein fik nok engang vist, de er blandt klodens bedste livebands. For Satan en koncert!

Pladeanmeldelser
18. April 2016    
Titel
Surgical Meth Machine
Karakter
3

På godt og ondt har Al Jourgensen, frontmanden fra Ministry, valgt at slippe de kunstneriske tøjler i sit nye projekt. Det går ikke stille af sig.

Pladeanmeldelser
09. April 2016    
Kunstner
Titel
Crazy Eyes
Karakter
4

Filter er tilbage efter fire års pause. Med fornyet blod og et brag af en udgivelse. En plade, der sender associationer til bandets første udgivelser, kombineret med en opdateret, nutidig, tung og industriel produktion.

Koncertanmeldelser
17. Januar 2016    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Kontrol er den ypperste form for tillid, lød et ordsprog i Østblokken under kommunismen. Hos Laibach er kontrol, kontroltab og omgåelse af kontrollen bestandige og stadig aktuelle temaer, som de demonstrerede det ved deres koncert i DR Koncerthusets Studie 2.

Pladeanmeldelser
07. December 2015    
Kunstner
Titel
Pylon
Karakter
5

Killing Joke runder snart deres fjerde årti, men det stopper dem selvfølgelig ikke. Tværtimod. De musikalske lussinger har sjældent været hårdere eller bedre, end de er på bandets seneste album. 

Pladeanmeldelser
29. November 2015    
Titel
Know How to Carry a Whip
Karakter
4

Industrial-supergruppen lykkes overraskende godt med deres andet album, der vækker associationer til såvel medlemmernes storhedstid som 90’ernes metal-uvaner.

Pladeanmeldelser
10. August 2015    
Titel
Gruidés
Karakter
3

Mens vi venter på Sunn O))): Tungheden selv aka. Stephen O'Malley har komponeret et stykke musik, der her opføres af et 30-mand stort fransk orkester. Det er muligvis ikke for alle, men det er godt. 

Pladeanmeldelser
08. August 2015    
Kunstner
Titel
Genexus
Karakter
2

Fear Factory har med 'Genexus' udsendt en velproduceret plade, der passer godt ind i den velsmurte maskine, som de advarer os imod. Den er bare ikke vildt god.

Pladeanmeldelser
02. August 2015    
Kunstner
Titel
Skills In Pills
Karakter
1

Lindemann er et uskønt samarbejde mellem to dygtige sangskrivere, men intet sted på 'Skills In Pills' går det op i en højere enhed. Det forbliver derimod jævnt.

Pladeanmeldelser
18. Juli 2015    
Kunstner
Titel
Frozen Niagara Falls
Karakter
4

Den ellers produktive noiseveteran Prurient har udgivet sit første fuldlængdealbum i fire år. Er det frenetiske lussinger og kuldsort elektronik, man er på udkig efter, er det bare med at hoppe om bord i det private vanvid.

Koncertanmeldelser
05. Juli 2015    

Einstürzende Neubauten fungerede ikke i festivalregi, og det hjalp ikke, at koncerten – tilsyneladende selvforskyldt – var en time forsinket, så publikum allerede havde mistet koncentrationen, inden den gik i gang.

Pladeanmeldelser
28. Juni 2015    
Titel
I Will See No Moon No Sky
Karakter
3

Danske Crystal Shipsss har udgivet en plade, der ser elendigheden i øjnene, men som selv bidrager med noget bedre. 

Pladeanmeldelser
10. Maj 2015    
Kunstner
Titel
Infinity Machines
Karakter
4

Koncertaktuelle Gnod udgiver et fugtigt mastodontværk med en dystopisk essens bestående af faretruende industrial-jazz og krasbørstig fist-metal.

Koncertanmeldelser
15. December 2014    
Kunstner
Titel
+ The Interbeing
Spillested
Karakter
4

Meshuggahs jubilæumsturné ramte Amager Bio og blev, efterhånden som aftenen skred frem, til dén fejring, den var tænkt som.

Pladeanmeldelser
14. December 2014    
Kunstner
Titel
Silent So Long
Karakter
1

Rammsteins Richard Z. Kruspes soloprojekt prøver igen efter mange års stilhed. Denne gang med en række gæstekunstnere på en omgang kedelige rocksange. Evig stilhed ville være at foretrække.

Pladeanmeldelser
13. Oktober 2014    
Kunstner
Titel
A World Lit Only by Fire
Karakter
3

Trommemaskinen er en lige så stor styrke hos Godflesh i dag, som den var det hos disse britiske industriel-koryfæer omkring bandets begyndelse i slut 80’erne. Efter 13 års albumtørke er de nu endelig tilbage med mere galde fra stålværket.

104 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6