912 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Koncertanmeldelser
04. Juli 2017    
Kunstner
Genre
Karakter
2

Sort Sol formåede at tiltrække publikum – men bandets forsøgt på at tegne et billede af sig selv som kunstneriske i stedet for folkekære harmonerede dårligt med festivaloplevelsen.

Koncertanmeldelser
04. Juli 2017    
Genre
Karakter
4

Lorenzo Woodrose spillede en blanding af nye numre og danske klassikere, men blev holdt tilbage af Glorias helt elendige indretning. 

Koncertanmeldelser
04. Juli 2017    
Genre
Karakter
3

Det var en knap så intim affære da Lorenzo Woodrose spillede sin anden koncert på årets festival, denne gang med bandet Baby Woodrose.

Koncertanmeldelser
01. Juli 2017    
Kunstner
Genre
Karakter
5

Kellermensch er genopstanden fra den musikalske glemmebog og klar til at genindtage deres trone efter otte års udgivelsespause.

Koncertanmeldelser
01. Juli 2017    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Johnson og Yamada levede op til forventningerne og skabte en af de bedste musikalske oplevelser på tredjedagen af dette års Roskilde Festival.

Koncertanmeldelser
01. Juli 2017    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Foo Fighters gjorde sig i den grad fortjente til at være et hovednavnen på årets Roskilde Festival, men manglede den allersidste pondus for at overgå koncerten på Orange Scene i 2005.

Koncertanmeldelser
30. Juni 2017    

The Jesus and Mary Chain, et af 80'ernes store støjrockbands lagde et nostalgisk, men også søvndyssende tæppe over Arena torsdag nat.

Koncertanmeldelser
30. Juni 2017    
Kunstner
Genre
Karakter
1

De stockholmske drenge fra Viagra Boys præsterede ikke at fortrylle trods det autentiske syretrip og det store publikumsfremmøde.

Koncertanmeldelser
28. Juni 2017    
Spillested
Genre
Karakter
3

Selv et af klodens bedste rockbands kunne intet stille op på klodens værste spillested. Guns N' Roses kæmpede mod elendig lyd, men sejrede til sidst. Alt for sent, desværre. 

Koncertanmeldelser
25. Juni 2017    
Kunstner
Genre
Karakter
2

Mere kant og musikalske forløsninger ville klæde Baroness anno 2017.

Koncertanmeldelser
25. Juni 2017    
Genre
Karakter
3

Black Star Riders kørte den hjem på rutinen med fuld skrald på alle instrumenter i en grad, så det var som så med at høre detaljerne i musikken, som blev leveret af det ellers kompetente band.

Koncertanmeldelser
13. Juni 2017    
Kunstner
Genre
Karakter
3

Sol, øl og Clutch er en god blanding. Havde resten af bandet dog været halvt så udadvendte som bandets sanger, den fødte performer, kunne koncerten for alvor have været en fest.

Koncertanmeldelser
11. Juni 2017    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Les Claypool & co. antager det skrabede format med quirks, fodtapning og grisemaske.

Pladeanmeldelser
04. Juni 2017    
Kunstner
Titel
Is This the Life We Really Want?
Genre
Karakter
3

Den selverklærede tidligere Pink Floyd-mastermind har travlt med at prædike sine holdninger om verdens tilstand. Til dels på bekostning af de vante store musikalske visioner.

Pladeanmeldelser
31. Maj 2017    
Genre
Karakter
4

På deres sjette studiealbum går Endless Boogie bevidst efter at sidde fast i den samme rille. Det er dog især, når de nytænker deres særegne slackerskabelon, at de for alvor er bad ass.   

Pladeanmeldelser
25. Maj 2017    
Kunstner
Titel
Black Laden Crown
Genre
Karakter
2

Det er en hensygnende rockgud, vi møder på Danzigs første rigtige plade i syv år. Og det er forbistret skuffende, at det skulle komme så vidt.

Koncertanmeldelser
30. April 2017    
Kunstner
Titel
+ Kvelertak
Spillested
Genre
Karakter
3

Nordmændene vandt stort over svenskerne. Kvelertak triumferede i Valby Hallens ellers ærgerlige rammer, mens hovednavnet Ghost leverede en på mange måder forældet optræden.

Koncertanmeldelser
26. April 2017    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Det er ikke nogen hemmelighed, at King Dude er svært glad for whisky. Det har ikke altid en god effekt på hans shows, men tilfældet var denne aften det stik modsatte.

Pladeanmeldelser
17. April 2017    
Kunstner
Titel
Eternal Hayden
Genre
Karakter
3

Finske Peter Hayden har skiftet navn til PH. Navneforandring eller ej: Det Roskilde-aktuelle band spiller stadig sammensat space/post-rock med en naturlig musikalsk snilde.    

Koncertanmeldelser
27. Marts 2017    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

Selvom de kun har eksisteret i to år, har Counterfeit gennem deres singler og energiske liveshows bevist, at de er de næste store britiske punkrockikoner. Desværre er det ikke gået op for det danske publikum.

912 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »