841 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Pladeanmeldelser
16. Maj 2016    
Kunstner
Titel
Nattesferd
Genre
Karakter
3

Alt er ved det gamle hos Kvelertak, og så alligevel ikke. De genopfinder sig selv ved at hive klassisk rock ind i deres pumpende punk/metal-hybrid, men de gør det også uden at rykke sig synderligt.

Koncertanmeldelser
16. Maj 2016    
Spillested
Genre
Karakter
5

Chris Cornell fortolkede flot egne og andres sange i Musikkens Hus i Aalborg. Publikum fik både Prince, John Lennon, U2, Metallica og Bob Dylan udover de forventelige sange med Audioslave og Soundgarden.

Ind i flammerne Populær
Koncertanmeldelser
09. Maj 2016    
Spillested
Genre
Karakter
4

De Underjordiske viste til fulde deres store potentiale, da de unge syrerockere i fredags underholdt et næsten udsolgt Pumpehuset med en meget velspillet og medrivende koncert 

Koncertanmeldelser
06. Maj 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

Iggy Pop var en suveræn kaospilot, men bandet spillede for pænt og for kontrolleret Kristi Himmelfartsdag i Falconer Salen.

Pladeanmeldelser
30. April 2016    
Kunstner
Titel
Desire's Magic Theatre
Genre
Karakter
4

På deres andet album udvider Purson deres i forvejen brede lyd, mens de nedtoner gotikken og den doomede rock. Modsat bliver der skruet op for poppen og de 60’er-psykedeliske elementer. Resultatet er en forførende forestilling af et kalejdoskopisk teatershow.

Pladeanmeldelser
27. April 2016    
Titel
Forward in Reverse
Genre
Karakter
4

'Forward in Reverse' er snarere en genopstandelse end et comeback.

Pladeanmeldelser
27. April 2016    
Kunstner
Titel
Victorious
Genre
Karakter
2

Det lader til, at ‘Victorious’ er et album, der er blevet smækket sammen af særskilte og vilkårlige sange. Nogle indeholder en snært af den klassiske Wolfmother-feeling, mens andre kunne spares helt væk.

Koncertanmeldelser
24. April 2016    
Titel
+ Belhound Choir
Spillested
Genre
Karakter
3

Det var en sløv omgang – omend stadig en nostalgisk fornøjelse – da den texanske syrerocklegende Roky Erickson gæstede Pumpehuset en tirsdag aften i april.

Koncertanmeldelser
23. April 2016    
Spillested
Genre
Karakter
3

Ecstatic Vision leverede klassisk psych for et søndagsbegejstret Afterburner-publikum.

Koncertanmeldelser
22. April 2016    
Spillested
Genre
Karakter
4

På Roadburns første dag lukkede canadiske Black Mountain festivalens Main Stage med et godt gammeldags brag af en imponerende rockkoncert.

Koncertanmeldelser
22. April 2016    

De havde ikke taget den dybe skål med, men den britiske trio var mere autentiske end de fleste.

Koncertanmeldelser
19. April 2016    
Spillested
Genre
Karakter
5

Gentlemans Pistols forenede et let humør med en musikalsk denimstørrelse, der bulede ud de helt rigtige steder. Briterne var ikke til at skyde igennem!

Bidsk katarsis Populær
Koncertanmeldelser
19. April 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Tau Cross med Rob Miller i front greb publikum ved kraven, da de tidligt lørdag aften på Main Stage gav deres hidtil eneste europæiske koncert.

Pladeanmeldelser
11. April 2016    
Kunstner
Titel
Book of Shadows II
Genre
Karakter
2

Zakk Wylde tager et over 20 år gammelt projekt frem igen og kæmper hårdt for at vise en anden side af sig selv.

Pladeanmeldelser
10. April 2016    
Kunstner
Titel
Fed To The Lions
Genre
Karakter
3

Britiske Tax The Heat gør det ganske godt på debutalbummet ’Fed To The Lions’. Det kan meget vel vise sig, at der er et ret stort publikum for bandets blanding af retrorock med nyere musikalske input.

Pladeanmeldelser
09. April 2016    
Titel
VI
Genre
Karakter
4

På deres fjerde album forener Black Mountain kølig rabalderpsychedelia med smukke ballader og momentvist med storslået rockepik. Det resulterer i bandets hidtil bedste udgivelse. 

Pladeanmeldelser
07. April 2016    
Kunstner
Titel
Animale
Genre
Karakter
2

Childrenn buldrer hypnotiserende derudad og pirrer med tonale spændinger og en indestængt energi, der aldrig rigtig finder vej ud af højttalerne. Det kunne den til gengæld sagtens komme til i en liveudgave.

Pladeanmeldelser
06. April 2016    
Kunstner
Titel
Gore
Genre
Karakter
4

På bandets 8. studiealbum formår Deftones på en gang at forblive tro mod sig selv og være i stadig udvikling. ’Gore’ kræver tilvænning, men skuffer ikke.

Fattige kedler Populær
Koncertanmeldelser
04. April 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
1

Påtaget storladent, svulstigt følelsesbombarderende og en håndfuld helt umuligt ringe sange. Baroness er ikke ligefrem blevet bedre med årene. Det var de heller ikke torsdag aften i sidste uge, hvor de besøgte Lille Vega.

Koncertanmeldelser
13. Marts 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

Der er ikke meget hype omkring den tidligere guitarist i Guns N’ Roses Gilby Clarke længere. Men det så nu ikke ud til at tynge ham særligt meget under koncerten på Godset i Kolding.

841 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »