882 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Koncertanmeldelser
28. November 2016    
Kunstner
Titel
Fossils
Spillested
Genre
Karakter
4

Japanske Boris eksekverede onsdag aften pladen 'Pink' i sin fulde længde. Det var kort og kontant.

Koncertanmeldelser
13. November 2016    
Spillested
Genre
Karakter
2

Der var momenter af guitardrevet stormagt, da Dinosaur Jr. onsdag aften i sidste uge gav koncert for et velbesøgt Amager Bio. En overordnet stemning af umotiveret nedtrykthed lagde dog en kedelig dæmper på det hele.

Koncertanmeldelser
23. Oktober 2016    
Kunstner
Titel
+ Dallas Frasca
Spillested
Genre
Karakter
4

Ugly Kid Joe vil stadig gerne være unge, kække og sjove, men det tog lidt tid, før koncerten nåede dertil, at forsøget på at være det virkede andet end påtaget. Men så var det til gengæld også godt og med stor vokal fra frontmand Whitfield Crane.

Pladeanmeldelser
22. Oktober 2016    
Kunstner
Titel
Revolution Radio
Genre
Karakter
3

‘Revolution Radio’ indeholder alt det, man normalt kan forvente af Green Day. Masser af radiovenlig rock, punkrock og poppunk krydret med en masse politiske budskaber. Desværre formår trioen ikke at lyde som meget andet end en kopi af sig selv.

Pladeanmeldelser
14. Oktober 2016    
Titel
Freedom
Genre
Karakter
4

At Baby Woodrose både vil og tror på rockmusikken, skal man såmænd blot sætte bandets seneste album, 'Freedom', på for at finde ud af. Der er dømt slesk rock og smertende ballader på stribe.

Sublim seance Populær
Koncertanmeldelser
09. Oktober 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
5

Goat vendte tilbage til København med en nærmest tranceskabende optræden, som sendte Den Grå Hal nær ekstase .

Bodagahygge Populær
Koncertanmeldelser
02. Oktober 2016    
Genre
Karakter
3

Hvis Joe Lynn Turner stadig skærer tænder i skuffelse over, at han ikke fik del i Ritchie Blackmores nylige gendannelse af Rainbow, så skjulte han det godt på intimscenen i Fredericia. Her virkede han bestemt til at være i fint humør.

Koncertanmeldelser
25. September 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

Midt i sidste uge leverede Battles med John Stanier i centrum en festlig og veloplagt koncert med højt til det glatte rockloft.  

Pladeanmeldelser
25. September 2016    
Kunstner
Titel
Popestar
Genre
Karakter
2

Ghost har med 'Popestar' udgivet en single, der midlertidigt tilfredsstiller de sultne fans, men som ikke bringer noget som helst nyt til torvs.

Koncertanmeldelser
09. September 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

På en usædvanligt varm septemberaften gav Nickelback koncert i Boxen i Herning. Det var langt bedre end frygtet og forventet.

Pladeanmeldelser
03. September 2016    
Kunstner
Titel
Red Skies
Genre
Karakter
2

På Franklin Zoos andet album bevæger bandet sig med sløve bevægelser væk fra den metalliske rock og over i en fladtrådt alternativ rockniche.

Pladeanmeldelser
21. August 2016    
Kunstner
Titel
Heavy Rock Radio
Genre
Karakter
1

Norske Jørn Lande og dennes signaturband Jorn har udgivet et album med udelukkende coverversioner, hvoraf en række af sangene har deres ophav i den mere traditionelle rockmusik. Det har ikke været besværet værd.

Pladeanmeldelser
21. August 2016    
Titel
Give a Glimpse of What Yer Not
Genre
Karakter
4

Ikke mange forener de dybe følelser og den elektriske seksstrengedes store stemme bedre end koncertaktuelle Dinosaur Jr. Det er dinosaurens 11. studiealbum nok engang et bevis på.    

Koncertanmeldelser
14. August 2016    
Titel
+ Whites Miles
Spillested
Genre
Karakter
3

Trods et glimrende udlæg blev det ikke til den store musikalske oplevelse med Eagles of Death Metal i Amager Bio den forgangne torsdag. Dertil var sættets kvalitet simpelthen for svingende.  

Koncertanmeldelser
10. August 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

Med Clavin-søstrene i front præsenterede amerikanske Bleached tirsdag aften teenagefestlig uskyldsrock med knasende solide melodier i fokus. Det blev en bedre aften, end man havde turdet håbe på.

Blå skuffelse Populær
Pladeanmeldelser
07. August 2016    
Kunstner
Titel
Lady in Gold
Genre
Karakter
3

Blues Pills andet album ’Lady in Gold’ lever desværre slet, slet ikke op til de forventninger, som debutalbummet fra 2014 gav.

Koncertanmeldelser
22. Juli 2016    
Spillested
Genre
Karakter
4

Spids Nøgenhat skuffede ikke, da de spillede deres eneste show i 2016 ved Copenhagen Psych Fest.

Koncertanmeldelser
22. Juli 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

Childrenn startede langsomt op, men viste sig til slut som en meget potent og velsmurt rockmaskine med spændende materiale.

Koncertanmeldelser
22. Juli 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Amerikanske Moon Duo tjekkede festivalen ind på månen og lod den blive der.

Koncertanmeldelser
22. Juli 2016    
Spillested
Genre
Karakter
4

De Underjordiske understregede deres status som et af landets mest lovende og velspillende rockbands.

882 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »