747 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 ... » 
 
Pladeanmeldelser
22. Marts 2015    
Kunstner
Titel
Lend Me Your Ears
Genre
Karakter
4

Om de er ti til tyve år for sent på den, eller de varsler et tidligt gensyn med en genre: Mud Shark spiller rock... og de gør det godt!

Koncertanmeldelser
22. Marts 2015    
Spillested
Genre
Karakter
4

Der var muligvis ikke meget konge af råddenskab over dem, men lørdag aften leverede C.O.C. nu alligevel en velspillet, oplagt og overraskende ydmyg koncert for et lille, intimt publikum.   

Koncertanmeldelser
15. Marts 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Sympatiske Skambankt fejler sjældent med deres medrivende rock. Torsdag aften i Pumpehuset var ingen undtagelse, hvor den norske duo Kindred Fever også gjorde indtryk med glimrende bluesrock og et cover af Mercyful Fate.

Svar med rock Populær
Pladeanmeldelser
10. Marts 2015    
Kunstner
Titel
Raise a Little Hell
Genre
Karakter
4

The Answer leverer et solidt femte udspil centreret om en tung rytmesektion og lige dele lede riffs og sikre melodier.

Lidt for let Populær
Pladeanmeldelser
17. Februar 2015    
Titel
A Girl And Her Giraffe
Genre
Karakter
3

Kuko De Kobras andet album savner tyngden fra det første. Det er lige så let at gå til, som det er at komme fra igen. 

Koncertanmeldelser
16. Februar 2015    
Spillested
Genre
Karakter
3

Det var en visuelt flot menu, der var kreeret og serveret for en udsolgt og forventningsfuld Boxen i Herning, da Queen og Adam Lambert bød indenfor i søndags. Desværre levede smagen ikke helt op til synsindtrykket.

Danko Schön Populær
Pladeanmeldelser
09. Februar 2015    
Kunstner
Titel
Fire Music
Genre
Karakter
3

I denne uge udkommer canadiske Danko Jones’ syvende studiealbum døbt ‘Fire Music’. Det byder hovedsageligt på udmærket rockmusik af den punkede slags, men trods Danko Jones' fremragende vokal lider det under en for kommercielt orienteret trackliste. 

Pladeanmeldelser
18. Januar 2015    
Titel
The Pale Emperor
Genre
Karakter
3

Marilyn Mansons niende studioalbum er meget lidt chokerende, meget voksent og en smule kedeligt

Pladeanmeldelser
18. Januar 2015    
Kunstner
Titel
II
Genre
Karakter
4

Spidergawd har forbedret sig på toeren og tilføjer ekstra dimensioner af både rock og syre.

Pladeanmeldelser
17. Januar 2015    
Kunstner
Titel
Siamese
Genre
Karakter
4

Siamese har forkortet bandnavnet, konsekvent defineret den musikalske retning og er mere end klar til at få spilletid på de ordinære danske radiostationer.

Pladeanmeldelser
11. Januar 2015    
Titel
Hair Down To My Grass
Genre
Karakter
1

Hayseed Dixie fortsætter ufortrødent med at countrypimpe gamle metal- og hard rock-klassikere. Det må godt snart få ende.

Pladeanmeldelser
04. Januar 2015    
Titel
The Boy That Got Away
Genre
Karakter
4

The Boy That Got Away har lavet en af de bedste og mest naturligt flydende rockudgivelser i 2014.

Pladeanmeldelser
04. Januar 2015    
Titel
Hellride
Genre
Karakter
3

Black Swamp Water har rørt kendte rock og rul-elementer i gryden og krydret og smagt det fornuftigt til, så det også smager for tidens tand med ep-udgivelsen 'Hellride'.

Pladeanmeldelser
03. Januar 2015    
Kunstner
Titel
No Fixed Address
Genre
Karakter
2

Med 'No Fixed Address' lyder Nickelback præcis som de plejer. Kun små, kalkulerede chancer på en plade, der ellers bare er klassisk Nickelback.

Pladeanmeldelser
07. December 2014    
Kunstner
Titel
Rubicon Atlas
Genre
Karakter
1

InCrests debutfuldlængde er desværre en skuffende og søvndyssende omgang slæbende rock.

Pladeanmeldelser
25. November 2014    
Kunstner
Titel
Rock or Bust
Genre
Karakter
2

En musikalsk fallos er faldet. AC/DC’s første udgivelse uden ankeret Malcolm Young er lige så åndsforladt som idéforladt.

Koncertanmeldelser
16. November 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

The Datsuns middelmådige plader stod i skyggen af bandets sprudlende nærvær og autentiske indlevelse i rockmusikkens sjæl, da de onsdag aften gav en overbevisende og god koncert i hovedstadens Kødby.

Pladeanmeldelser
10. November 2014    
Kunstner
Titel
Sonic Highways
Genre
Karakter
2

Foo Fighters holder sig trygt til midterbanen på konceptalbummet, 'Sonic Highways'. Tanken har været "at indfange lyden af otte forskellige amerikanske byer", men Dave Grohl & Co.'s radiorock lyder, som den altid har gjort, blot tilsat enkelte forsigtige forsøg på noget andet.

Koncertanmeldelser
09. November 2014    
Spillested
Genre
Karakter
4

Den amerikanske bluesguitarist Kenny Wayne Shepherd og hans stærke band gik de gammelkendte veje – bortset fra på ét punkt: Hans Stratocastere fik godt nok tæsk. Så meget, at det i perioder blev lidt for meget med det hyperenergiske solospil.

Pladeanmeldelser
23. Oktober 2014    
Kunstner
Titel
Kings and Queens of the Underground
Genre
Karakter
4

Den vrængende overlæbe, poppunkeren Billy Idol, har genfundet sit eget udtryk og sine stærke sider efter en lang albumpause.

747 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 ... »