791 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Pladeanmeldelser
24. August 2015    
Titel
Sonic Praise
Genre
Karakter
3

Psychrockende lokalhelte fra Philadelphia udgiver debutplade, der både er ærkegenkendelig og brandumulig ikke at rocke i fast takt til.

Pladeanmeldelser
24. August 2015    
Kunstner
Titel
S/T
Genre
Karakter
4

De fynske retro-hardrockere Grusom debuterer med en overbevisende plade, der lover godt for fremtiden, selvom den skuer bagud. 

Fuldendt udtryk Populær
Pladeanmeldelser
20. August 2015    
Kunstner
Titel
Meliora
Genre
Karakter
4

I tredje omgang har Ghost fundet sig til rette i eget udtryk og rammer plet mellem melodi og mystik.

Pladeanmeldelser
09. August 2015    
Kunstner
Titel
Brown & Orange
Genre
Karakter
3

Umlaut viser potentiale med fine melodier, en legende bas og dynamik.

Pladeanmeldelser
05. August 2015    
Kunstner
Titel
Alive Under Satan
Genre
Karakter
1

Heretic vil gerne være rå og seje for Satan med deres Venomitaminiserede og Motöriserede black'n'roll. Men 'Alive Under Satan' er ligeså rå og sej som skamkogt broccoli.

Koncertanmeldelser
02. August 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Skindred sikrede en misundelsesværdig pulseren foran Wackens Party Stage, da de leverede lige dele tunge riffs, drum'n'bass, heavy metal, reggae, hiphop... og et enkelt Metallica-cover.

Pladeanmeldelser
02. August 2015    
Titel
Hoarfrost
Genre
Karakter
2

Bison Machines debutplade byder såmænd på tilforladelig retroguitarrock, men formularen og lyden er så genkendelig, at bandet ender med at bide sig selv i røven. 

Koncertanmeldelser
16. Juli 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
3

Foran 55.000 festglade mennesker forvandlede rocklegenderne Dyrskuepladsen til party i provinsen, men kun momentvis løftede koncerten sig op på det magiske niveau, takket være den altid fremragende Angus Young.

Pladeanmeldelser
10. Juli 2015    
Kunstner
Titel
Lucifer I
Genre
Karakter
3

Med Johanna Sadonis i front tager nydannede Lucifer den klassiske, røgede rocktråd op, hvor The Oath lod den hvile. Bandets debutplade leverer meget velspillede samt delvist velskrevne numre på stribe.

Koncertanmeldelser
06. Juli 2015    

Ombord på rumskibet tog Dr. Space alle med på en gigantisk galaktisk rejse, der landede midt i et afrikansk ekspres-orgie. 

Koncertanmeldelser
06. Juli 2015    
Genre
Karakter
4

De Underjordiske bragte syrerocken tilbage til Roskilde Festival og viste rundhåndet vej i deres psykedeliske univers.

Koncertanmeldelser
06. Juli 2015    

De syv australiere i King Gizzard & The Lizard Wizard fyrede den imponerende af i et stopfyldt Pavilion, men i længden blev deres psykedeliske garagerock for uinteressant. 

Koncertanmeldelser
06. Juli 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
2

Scenelys og musik smeltede sammen under Electric Eyes udmærkede koncert, men som helhed var det alt for ordinær til at blive den helt store psykedeliske oplevelse.

Koncertanmeldelser
05. Juli 2015    
Genre
Karakter
3

Fremadstormende Chelsea Wolfe med band leverede en ujævn koncert, der var klart mere dragende end dyssende.

Koncertanmeldelser
05. Juli 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
3

Den engelske duo havde lørdag aften en kamp. Mod publikum til koncerten og mod den kæmpe andel af festivalens publikum, der stod foran Orange og skrålede med på ‘Hey Jude’.

Koncertanmeldelser
04. Juli 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
5

Sent fredag nat omdannede svenske Goat Avalon til et danseinferno af psykedelisk rock og afrikanske junglerytmer.

Koncertanmeldelser
04. Juli 2015    
Genre
Karakter
4

Ungdommens naive tro på succes og støvet rock sejrede i den bragende varme.

Koncertanmeldelser
03. Juli 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
3

En togtur med Muse anno Roskilde Festival 2015 var som det gamle mundheld om at stå af i Roskilde. Tilføjet en halv times ventetid i regnvejr og efterfølgende TGV-ekspresfart mod langt mere eksotiske himmelstrøg.

Koncertanmeldelser
30. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
3

Rival Sons gjorde, hvad de kunne, for at sparke døren ind på Tinderbox, men deres klassiske rock nåede aldrig ind under huden hos publikum.

Koncertanmeldelser
29. Juni 2015    
Genre
Karakter
5

Som under et psykedelisk ritual leverede Spids Nøgenhat i teltet en musikalsk renselse af fremragende format, der ikke kunne have været en smukkere afslutning på den første udgave af Tinderbox.

791 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »