711 resultater - viser 1 - 50
« 1 2 3 4 5 6 ... » 
 
Pladeanmeldelser
20. Juli 2014    
Kunstner
Titel
Noise
Genre
Karakter
4

Japanske Boris er et herligt udisciplineret monster af et band, og på deres 19. studiealbum, ’Noise’, forener de det dystre med det farverige på nærmest suveræn vis.

Koncertanmeldelser
08. Juli 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Rockbraget udeblev på ingen måde under Jack Whites sene aftenoptræden på Orange, hvor det stod tydeligt frem, at manden - som så få andre - har sange af et så hårdtslående pragtformat, at de sagtens kan spille scenen op. Samtidig bruser han nærmest over af smittende spilleglæde. 

Koncertanmeldelser
08. Juli 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Spilletidspunktet søndag middag forhindrede ikke de rutinerede Skambankt i at levere en veloplagt og vedkommende rockfest for tredje gang i karrieren på festivalen.

Koncertanmeldelser
08. Juli 2014    
Genre
Karakter
5

Spids Nøgenhat leverede en succeskoncert, der ikke helt nåede højderne fra 2011, men stadig hensatte publikum og anmelder i ekstase.

Koncertanmeldelser
08. Juli 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
1

The Men virkede så fundamentalt uoplagte, at man kunne tvivle på deres vilje til at spille musik.

Koncertanmeldelser
07. Juli 2014    

Roskildes Avalon-scene var mildt sagt ikke ideel til Les Claypools country- og blues-fortolkninger af hans egne og forbilledernes sange. Den sarkastiske californiers jokes faldt til jorden, mens publikum utålmodigt og forgæves ventede på Primus-hits.

Koncertanmeldelser
07. Juli 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Psykedeliske briter med kurs mod rummet gav en psykedelisk oplevelse lørdag nat på Roskilde.

Koncertanmeldelser
07. Juli 2014    
Genre
Karakter
5

Foran Orange Scene blev menneskemassen halet nådesløst gennem ungdomsbranderter, tidlige festminder og sikkert en hel del første kys, mens trioen på scenen befandt sig mere end godt under nostalgiens blinkende diskokugle

Koncertanmeldelser
04. Juli 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
3

De københavnske heavy-rockere Förtress fik tændt godt op under kedlerne tirsdag aften på Rising med en højintens, velspillet, men dog en kende ensformig koncert.

Koncertanmeldelser
04. Juli 2014    

Årets ubestridte hovednavn på Roskilde, The Rolling Stones, gav en noget slingrende koncert, der bestemt havde sine højdepunkter, men som også understregede at alderen nu for alvor trykker hos de gamle Rullesten... på nær altså hos Mick Jagger.

Koncertanmeldelser
02. Juli 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
3

Det psych-punkede Malmö-band RA leverede tirsdag under warm-up-dagene en koncert, der var så naturligt spillet, at det både var ømt og godt. 

Koncertanmeldelser
30. Juni 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
2

Vi starter Devilutions dækning af Roskilde Festival 2014 med Get Your Gun, som trods god publikumsopbakning ikke formåede at sætte fuld gang i rockfesten på Rising-scenen mandag eftermiddag.

Koncertanmeldelser
29. Juni 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
2

Californiske The Bots fik aldrig sparket benene væk under én, som man ellers havde håbet på, men med det væld af gode sange, de har i bagagen, blev det dog en nogenlunde hyggelig, men langt fra punket torsdag aften på Ideal Bar.  

Koncertanmeldelser
22. Juni 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

Guitarist Helios Creed genoplivede Chromes skumle sangskat sammen med sin seneste inkarnation af bandet i en kort koncert. Med mellemrum lykkedes det faktisk at spille liv i gruppens omtrent 35 år gamle dystopiske cyber-punk og -krautrock.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
3

Mens armbåndskøen på stadig var lang udenfor, åbnede Fossils for et støj-inferno, man skulle tro kom fra flere musikere end det to mand høje band.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Genre
Karakter
4

Armbevægelserne var ikke store, men trods en nærmest ikke-eksisterende attitude, så lod Black Book Lodge musikken tale på en måde, så man skulle være et skarn, hvis man ikke blev svært fornøjet af bandets velspillede, tunge rock.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
5

Forrige onsdag aften kunne alt andet være ligegyldigt. Her lagde Motorpsycho nemlig vejen forbi Pumpehuset, hvilket såmænd resulterede i en af de bedste koncerter, man har været til i år. 

Koncertanmeldelser
14. Juni 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
1

Graveyard var umotiverede og kunne ikke leve op til en tidlig primetime-placering på festivalens største scene. Når koncerten var bedst, var den kun semi-kedelig.  

Koncertanmeldelser
13. Juni 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
2

Clutch leverede en velspillet og introvert koncert med lydproblemer, der dog til dels blev reddet af et fantastisk feststemt publikum.  

Koncertanmeldelser
10. Juni 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
3

Rigtig mange mennesker var klar på at feste med Blackie Lawless til rockguruens mange hits. Frontmandens  svingende humør og et lydanlæg, der gik i stykker, lagde en dæmper på herlighederne.

Koncertanmeldelser
10. Juni 2014    

Han svigter sjældent på scenen. Men den sympatiske chok-rocker bruger for meget tid på at hylde sine gamle drukvenner i stedet for at spille mere musik fra sin egen suveræne diskografi.

Koncertanmeldelser
08. Juni 2014    

Det er ikke, fordi Uriah Heep er sjældne gæster på disse breddegrader, men bandet er, trods deres lange rejse i tiden, altid værd at opleve.

Pladeanmeldelser
08. Juni 2014    
Kunstner
Titel
Drömriket
Genre
Karakter
4

Drömriket - en såkaldt supergruppe - disker op med rock med lidt proggede tendenser og en socialistisk tilgang i de svenske tekster med de fængende melodier om forstaden Tynnered ved Gøteborg

Pladeanmeldelser
06. Juni 2014    
Kunstner
Titel
Behind the Sun
Genre
Karakter
4

Koncertaktuelle Motorpsycho beviser igen igen igen igen igen igen igen igen etc., at de efter 25 år med vind i håret på den musikalske motorvej stadig er rockbandet, man tilsyneladende aldrig får nok af.

Koncertanmeldelser
25. Maj 2014    
Spillested
Genre
Karakter
4

Guitarikoner på stribe fyrede den af i Pumpehuset lørdag aften, hvor en række unge lovende bands også slog fast, at tilstanden i dansk rock ikke er helt så håbløs, som den bliver gjort til.

Koncertanmeldelser
28. April 2014    
Titel
Quaternity
Genre
Karakter
2

Sabbath Assembly, der senere på ugen spiller på DIY-festivalen, Heavy Days In Doom Town, udgav tidligere på året deres tredje studieplade, 'Quaternity'. Det er en plade, der er mere interesseret i det hedenske end i at skrive gode sange.

Koncertanmeldelser
27. April 2014    
Kunstner
Genre

Mr. Big-forsangeren Eric Martin har ladet bandet blive hjemme og kastet sig over den akustiske guitar. Det kommer der meget hygge ud af, om end det nok er en sen gæst, der er mest interessant for læserne.

Pladeanmeldelser
21. April 2014    
Kunstner
Titel
Guilty Of Everything
Genre
Karakter
3

Nothing har netop spillet på Roadburn Festival og albumdebuterer med en støvet og drømmende plade, hvor de med stoisk ro burde fjerne blikket fra skoene og skue ud over den rockverden, de er en del af.

Koncertanmeldelser
15. April 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

San Francisco-kvartetten Lumerians satte et stærkt psykedelisk punktum for Roadburn 2014. Bandet optrådte i hvide kutter og med dioder som øjne, hvilket bare forstærkede musikkens ildevarslende undertoner.

Pladeanmeldelser
13. April 2014    
Kunstner
Titel
The Worrying Kind
Genre
Karakter
3

Et tungt, dramatisk og bestemt også spændende udspil fra dansk trio, der måske trænger til at luge ud i de musikalske floskler.

Koncertanmeldelser
13. April 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Gendannede britiske Loop tog Roadburn tilbage til den britiske neo-psykedeliske 80'er-scene med masser af guitarstøj og soloer signeret Robert Hampson. Koncerten bød samtidig på festivalens bedste lyd takket være en meget aktiv lydmand.

Koncertanmeldelser
13. April 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

San Diego-kvartetten Harsh Toke gav to jamkoncerter fyldt med den klassiske rocks jamdyder: Den første af dem havde Patti Smith-guitarist Lenny Kaye som gæstemusiker, den anden var på hovedscenen lørdag ved midnat. Ingen af koncerterne lettede for alvor.

Pladeanmeldelser
07. April 2014    
Kunstner
Titel
Live At Rockpalast
Genre
Karakter
2

Denne skuffende ep stiller blot endnu større krav til Blues Pills kommende fuldlængdealbum, der bare har at skære igennem, og ikke være fortsættelsen på dette ligegyldige komma for et band, der ellers har uhørt potentiale.

Pladeanmeldelser
30. Marts 2014    
Kunstner
Titel
The Kamshaft
Genre
Karakter
4

Med dotcom-domæne, kopper i merchandiseudvalget og et vellydende debutalbum er The Kamshaft klar til affyring.

Pladeanmeldelser
23. Marts 2014    
Kunstner
Titel
Monsters
Genre
Karakter
3

’Monsters’ er en noget mere charmerende udgivelse end først antaget: Den kan mere end bare at forlænge tuderockens æra til det tåkrummende.

Koncertanmeldelser
02. Marts 2014    

De norske rock’n’rollere slog ikke særlig hårdt fra sig til fredagens show, der hverken skrabede bunden eller kom op i nogen særlige højder

Pladeanmeldelser
02. Marts 2014    
Kunstner
Titel
Flesh Hammer
Genre
Karakter
4

Duoen Fossils laver mere konstruktiv larm med kun bas og trommer på ét kompakt album, end mange kvintetter når i hele karrieren.

Filmanmeldelser
02. Marts 2014    
Kunstner
Titel
Rock for the Rising Sun
Genre
Karakter
3

Oplev USA's bedst sælgende rockband gennem tiden i fin lille koncertfilm. Filmen er en hyldest til Japan og kan ses i biografen til Musikfilm Festival i København i denne uge.

Pladeanmeldelser
24. Februar 2014    
Kunstner
Titel
Broken Hearts And Fallaparts
Genre

Superchargers 'Broken Harts And Fallaparts' er på sær vis både opfindsom og klichefyldt, og derfor ret effektivt.

Koncertanmeldelser
23. Februar 2014    
Spillested
Genre
Karakter
2

Hvordan man finder ud af, at 30 Seconds To Mars absolut intet har med metal at gøre længere. På den hårde måde. Og en opsang til hende med iPad’en i vejret.

Koncertanmeldelser
23. Februar 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

Beastmilk bød på det bedste, de kunne torsdag aften i Pumpehuset. Men er det nok til at indfri forventningerne om et band, der spiller sig frem på verdensscenen med populær, melankolsk og kold rock?

Pladeanmeldelser
14. Februar 2014    
Kunstner
Titel
Climax
Genre
Karakter
3

I slutningen af sidste år smed koncert-aktuelle Beastmilk deres debutplade på gaden. Den byder på en solid blanding af dissonerende post-goth og pompøs stadionrock.

Pladeanmeldelser
31. Januar 2014    
Kunstner
Titel
Spidergawd
Genre
Karakter
3

Norske Spidergawd debuterer på medrivende og sublimt velspillet vis med et udspil, der har stor succes med at slippe rockmusikken legende fri.  

Pladeanmeldelser
19. Januar 2014    
Kunstner
Titel
Devil Man
Genre
Karakter
4

Blues Pills har kant, særpræg og skriver samtidig den gode sang. Så simpelt skal det faktisk gøres, når man vil lykkes.

Pladeanmeldelser
18. Januar 2014    
Kunstner
Titel
Still Life With Eggplant
Genre
Karakter
4

Den udkom i første halvdel af 2013, men først nu har Devilution fået lyttet til Motorpsychos 18. studiealbum, der er en kraftpræstation af et rockudspil. 

Pladeanmeldelser
12. Januar 2014    
Titel
Voyage
Genre
Karakter
2

The Vintage Caravan har potentialet til at komme frem i verden, men det bliver ikke med jævne ’Voyage’ som det afgørende gennembrud.

Pladeanmeldelser
12. Januar 2014    
Kunstner
Titel
Fuzz
Genre
Karakter
3

Der er suveræne old school-vibrationer og garageæggende smadder på debutpladen fra Fuzz, som i det hele taget er en skøn laban af en rockplade. 

Pladeanmeldelser
12. Januar 2014    
Titel
Wake Up
Genre
Karakter
3

Awesome Mr. Powerwolf står med støvlerne solidt plantet i fortidens heavymuld – men det er såmænd slet ikke så skidt endda.

Pladeanmeldelser
06. Januar 2014    
Kunstner
Titel
Tres Cabrones
Genre
Karakter
3

30 år og 19 albums efter bandets dannelse, står Melvins stadigvæk præcis lige så tungt på sludge-podiet, som de altid har gjort.

Pladeanmeldelser
15. December 2013    
Titel
The Eldritch Dark
Genre
Karakter
3

Er man hoppet med på den populære bølge af rockmusik, der pakker sine toner ind i denim og ruskind, da bør man gøre sig selv tjenesten at høre Blood Ceremonys tredje udspil, der sprudler af gode melodier.

711 resultater - viser 1 - 50
« 1 2 3 4 5 6 ... »