837 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Pladeanmeldelser
30. April 2016    
Kunstner
Titel
Desire's Magic Theatre
Genre
Karakter
4

På deres andet album udvider Purson deres i forvejen brede lyd, mens de nedtoner gotikken og den doomede rock. Modsat bliver der skruet op for poppen og de 60’er-psykedeliske elementer. Resultatet er en forførende forestilling af et kalejdoskopisk teatershow.

Pladeanmeldelser
27. April 2016    
Titel
Forward in Reverse
Genre
Karakter
4

'Forward in Reverse' er snarere en genopstandelse end et comeback.

Pladeanmeldelser
27. April 2016    
Kunstner
Titel
Victorious
Genre
Karakter
2

Det virker til, at ‘Victorious’ er et album, der er blevet smækket sammen af særskilte og vilkårlige sange. Nogle indeholder en snært af den klassiske Wolfmother ”feeling”, mens andre kunne spares helt væk.

Koncertanmeldelser
24. April 2016    
Titel
+ Belhound Choir
Spillested
Genre
Karakter
3

Det var en sløv omgang – omend stadig en nostalgisk fornøjelse – da den texanske syrerocklegende Roky Erickson gæstede Pumpehuset en tirsdag aften i april.

Koncertanmeldelser
23. April 2016    
Spillested
Genre
Karakter
3

Ecstatic Vision leverede klassisk psych for et søndagsbegejstret Afterburner-publikum.

Koncertanmeldelser
22. April 2016    
Spillested
Genre
Karakter
4

På Roadburns første dag lukkede canadiske Black Mountain festivalens Main Stage med et godt gammeldags brag af en imponerende rockkoncert.

Koncertanmeldelser
22. April 2016    

De havde ikke taget den dybe skål med, men den britiske trio var mere autentiske end de fleste.

Koncertanmeldelser
19. April 2016    
Spillested
Genre
Karakter
5

Gentlemans Pistols forenede et let humør med en musikalsk denimstørrelse, der bulede ud de helt rigtige steder. Briterne var ikke til at skyde igennem!

Bidsk katarsis Populær
Koncertanmeldelser
19. April 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Tau Cross med Rob Miller i front greb publikum ved kraven, da de tidligt lørdag aften på Main Stage gav deres hidtil eneste europæiske koncert.

Pladeanmeldelser
11. April 2016    
Kunstner
Titel
Book of Shadows II
Genre
Karakter
2

Zakk Wylde tager et over 20 år gammelt projekt frem igen og kæmper hårdt for at vise en anden side af sig selv.

Pladeanmeldelser
10. April 2016    
Kunstner
Titel
Fed To The Lions
Genre
Karakter
3

Britiske Tax The Heat gør det ganske godt på debutalbummet ’Fed To The Lions’. Det kan meget vel vise sig, at der er et ret stort publikum for bandets blanding af retrorock med nyere musikalske input.

Pladeanmeldelser
09. April 2016    
Titel
VI
Genre
Karakter
4

På deres fjerde album forener Black Mountain kølig rabalderpsychedelia med smukke ballader og momentvist med storslået rockepik. Det resulterer i bandets hidtil bedste udgivelse. 

Pladeanmeldelser
07. April 2016    
Kunstner
Titel
Animale
Genre
Karakter
2

Childrenn buldrer hypnotiserende derudad og pirrer med tonale spændinger og en indestængt energi, der aldrig rigtig finder vej ud af højttalerne. Det kunne den til gengæld sagtens komme til i en liveudgave.

Pladeanmeldelser
06. April 2016    
Kunstner
Titel
Gore
Genre
Karakter
4

På bandets 8. studiealbum formår Deftones på en gang at forblive tro mod sig selv og være i stadig udvikling. ’Gore’ kræver tilvænning, men skuffer ikke.

Fattige kedler Populær
Koncertanmeldelser
04. April 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
1

Påtaget storladent, svulstigt følelsesbombarderende og en håndfuld helt umuligt ringe sange. Baroness er ikke ligefrem blevet bedre med årene. Det var de heller ikke torsdag aften i sidste uge, hvor de besøgte Lille Vega.

Koncertanmeldelser
13. Marts 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

Der er ikke meget hype omkring den tidligere guitarist i Guns N’ Roses Gilby Clarke længere. Men det så nu ikke ud til at tynge ham særligt meget under koncerten på Godset i Kolding.

Pladeanmeldelser
07. Marts 2016    
Titel
When Patsy Cline Was Crazy (& Guy Mitchell Sang The Blues)
Genre
Karakter
4

Det kan nok være, at Ricky Warwick trækker det lidt langt med at udleve sin Phil Lynott-drøm. Men man ikke tage fra ham, at han er en god sanger og en fremragende sangskriver.

Pladeanmeldelser
26. Februar 2016    
Kunstner
Titel
When We Are Death
Genre
Karakter
2

Hexvessel med Mat McNerney i front går fra acid folk-undergrund til rocklødig overgrund på bandets nye album. Det har de ikke ubetinget succes med.

Pladeanmeldelser
14. Februar 2016    
Kunstner
Titel
Bring Me Good News
Genre
Karakter
2

Danske Lucer debuterer med et album, der oser af inspiration fra 80’ernes amerikanske radiovenlige stadionrock og 90’ernes britpop. Desværre virker produktet ikke særlig holdbart.

Bid så til! Populær
Pladeanmeldelser
13. Februar 2016    
Kunstner
Titel
Hidden City
Genre
Karakter
3

The Cult bliver ved med at smide gode plader på gaden. Deres tiende studiealbum er ingen undtagelse. Tværtimod, meget af tiden er den så god, den er lige til at blive glad i låget af.

837 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »