849 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Koncertanmeldelser
27. Juni 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
3

Rival Sons var kompetente som musikere, men det var den fænomenale vokalist, der reddede æren for bandet, der føltes som det gode rockband, der gør alting lige efter bogen, men alligevel har svært ved at skabe noget mindeværdigt

Koncertanmeldelser
27. Juni 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
5

Grusom strålede om kap med solen, da de svendborgensiske syrerockere svedte igennem på karrierens hidtil største scene.

Koncertanmeldelser
27. Juni 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Islandske Sólstafir fik med en strømafbrydelse en alt for brat afslutning på en stærk musikalsk oplevelse fra et band, der virkelig havde hele pakken som rockband.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
2

Shinedowns narrefisse-tilgang til koncerthvervet tog udgangspunkt i vedholdende flufferi i form af hoppe- og råbesekvenser, der på nogle punkter passede fint til en festivalkoncert, men i længden bare var irriterende. Ligesom musikken.

Koncertanmeldelser
18. Juni 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
4

I foromtalerne skrev vi, at The Struts ikke var noget dårligt valg som opvarmning for The Rolling Stones for blot to år siden. Det var en underdrivelse af de større. Et mere charmerende band er sjældent set.

Koncertanmeldelser
18. Juni 2016    
Genre
Karakter
5

Det sidder i maven længe efter. Visheden om at have oplevet et musikhistorisk øjeblik, der mejsler sig ind i hukommelsen i lyd og billeder.

Koncertanmeldelser
12. Juni 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

Aarhus blev aldrig til Sin City. Men Axl Rose beviste sit værd i front for AC/DC, der leverede en meget svingende koncert med overraskelser, højdepunkter og knas i maskinrummet.

Koncertanmeldelser
09. Juni 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Muse leverede en visuel oplevelse ud over det normale. Bandets i forvejen farverige lydside er aldrig blevet leveret så visuelt flot og indlevelsesrigt, som den blev onsdag aften i Forum.

Pladeanmeldelser
16. Maj 2016    
Kunstner
Titel
Nattesferd
Genre
Karakter
3

Alt er ved det gamle hos Kvelertak, og så alligevel ikke. De genopfinder sig selv ved at hive klassisk rock ind i deres pumpende punk/metal-hybrid, men de gør det også uden at rykke sig synderligt.

Koncertanmeldelser
16. Maj 2016    
Spillested
Genre
Karakter
5

Chris Cornell fortolkede flot egne og andres sange i Musikkens Hus i Aalborg. Publikum fik både Prince, John Lennon, U2, Metallica og Bob Dylan udover de forventelige sange med Audioslave og Soundgarden.

Ind i flammerne Populær
Koncertanmeldelser
09. Maj 2016    
Spillested
Genre
Karakter
4

De Underjordiske viste til fulde deres store potentiale, da de unge syrerockere i fredags underholdt et næsten udsolgt Pumpehuset med en meget velspillet og medrivende koncert 

Koncertanmeldelser
06. Maj 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

Iggy Pop var en suveræn kaospilot, men bandet spillede for pænt og for kontrolleret Kristi Himmelfartsdag i Falconer Salen.

Pladeanmeldelser
30. April 2016    
Kunstner
Titel
Desire's Magic Theatre
Genre
Karakter
4

På deres andet album udvider Purson deres i forvejen brede lyd, mens de nedtoner gotikken og den doomede rock. Modsat bliver der skruet op for poppen og de 60’er-psykedeliske elementer. Resultatet er en forførende forestilling af et kalejdoskopisk teatershow.

Pladeanmeldelser
27. April 2016    
Titel
Forward in Reverse
Genre
Karakter
4

'Forward in Reverse' er snarere en genopstandelse end et comeback.

Pladeanmeldelser
27. April 2016    
Kunstner
Titel
Victorious
Genre
Karakter
2

Det lader til, at ‘Victorious’ er et album, der er blevet smækket sammen af særskilte og vilkårlige sange. Nogle indeholder en snært af den klassiske Wolfmother-feeling, mens andre kunne spares helt væk.

Koncertanmeldelser
24. April 2016    
Titel
+ Belhound Choir
Spillested
Genre
Karakter
3

Det var en sløv omgang – omend stadig en nostalgisk fornøjelse – da den texanske syrerocklegende Roky Erickson gæstede Pumpehuset en tirsdag aften i april.

Koncertanmeldelser
23. April 2016    
Spillested
Genre
Karakter
3

Ecstatic Vision leverede klassisk psych for et søndagsbegejstret Afterburner-publikum.

Koncertanmeldelser
22. April 2016    
Spillested
Genre
Karakter
4

På Roadburns første dag lukkede canadiske Black Mountain festivalens Main Stage med et godt gammeldags brag af en imponerende rockkoncert.

Koncertanmeldelser
22. April 2016    

De havde ikke taget den dybe skål med, men den britiske trio var mere autentiske end de fleste.

Koncertanmeldelser
19. April 2016    
Spillested
Genre
Karakter
5

Gentlemans Pistols forenede et let humør med en musikalsk denimstørrelse, der bulede ud de helt rigtige steder. Briterne var ikke til at skyde igennem!

849 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »