731 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 ... » 
 
Koncertanmeldelser
16. November 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

The Datsuns middelmådige plader stod i skyggen af bandets sprudlende nærvær og autentiske indlevelse i rockmusikkens sjæl, da de onsdag aften gav en overbevisende og god koncert i hovedstadens Kødby.

Pladeanmeldelser
10. November 2014    
Kunstner
Titel
Sonic Highways
Genre
Karakter
2

Foo Fighters holder sig trygt til midterbanen på konceptalbummet, 'Sonic Highways'. Tanken har været "at indfange lyden af otte forskellige amerikanske byer", men Dave Grohl & Co.'s radiorock lyder, som den altid har gjort, blot tilsat enkelte forsigtige forsøg på noget andet.

Koncertanmeldelser
09. November 2014    
Spillested
Genre
Karakter
4

Den amerikanske bluesguitarist Kenny Wayne Shepherd og hans stærke band gik de gammelkendte veje – bortset fra på ét punkt: Hans Stratocastere fik godt nok tæsk. Så meget, at det i perioder blev lidt for meget med det hyperenergiske solospil.

Pladeanmeldelser
23. Oktober 2014    
Kunstner
Titel
Kings and Queens of the Underground
Genre
Karakter
4

Den vrængende overlæbe, poppunkeren Billy Idol, har genfundet sit eget udtryk og sine stærke sider efter en lang albumpause.

Pladeanmeldelser
19. Oktober 2014    

Noiserockgruppen fra Texas fejrer 20-årsjubilæum og udgiver deres 9. album. Deres største udfordring er stadigvæk at leve op til deres egne kolossale præstationer i starten af 00'erne. Afslutningsvis når de dog både at indfri ambitionerne og næsten at opfylde en 10 år gammel våd drøm hos anmelderen.

Pladeanmeldelser
06. Oktober 2014    
Kunstner
Titel
Primitive and Deadly
Genre
Karakter
4

Earth kan i år fejre 25-årsjubilæum. For at markere det skarpe hjørne smider Dylan Carlson og co. et nyt album på gaden, der er så kraftfuldt, at det vrider sig gennem marv og ben for at tage brændenælde-greb på lytterens inderste.

Pladeanmeldelser
05. Oktober 2014    
Kunstner
Titel
1000hp
Genre
Karakter
2

Godsmacks seneste udgivelse er en for lang ekskursion ned ad et spor, der længe har været en blind vej.

Pladeanmeldelser
29. September 2014    
Titel
Different Shades Of Blues
Genre
Karakter
5

Myreflittige og fantastisk dygtige Joe Bonamassa bevæger sig rundt i bluesens mange forgreninger på sit nye og med vilje lidt ukonstante album.

Koncertanmeldelser
21. September 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

Goat havde taget en fed tyk lyd med sig i Vega, hvor de fredag aften i sidste uge startede sin første Europa-turné. Festen kom aldrig rigtig i gang, og musikken var svingende, men når de var gode, var Goat altså virkelig gode.     

Pladeanmeldelser
14. September 2014    
Kunstner
Titel
World on Fire
Genre
Karakter
2

Få numre bider fra sig på Slashs andet udspil sammen med Myles Kennedy and the Conspirators. Elllers er der dømt klichefuld tomgang på 'World on Fire', der kedsommeligt nok spiller hele 77 minutter og minder én om, at musikalsk talent og sangskrivning ikke går hånd i hånd.

Pladeanmeldelser
14. September 2014    
Kunstner
Titel
Commune
Genre
Karakter
2

Goats anden fuldlængde har hverken samme friskhed eller kækhed som det koncertaktuelle bands debut. Til trods for lækre toner og sprudlende melodier formår den kun at få danseskoene til at bevæge sig moderat.    

Pladeanmeldelser
08. September 2014    
Titel
SaVages
Genre
Karakter
3

Evnerne fejler intet hos Theory of a Deadman, men deres femte plade virker ikke som helt ærlig rockmusik. 

Pladeanmeldelser
07. September 2014    
Titel
In Retrospect
Genre
Karakter
4

Danske A Road To Damascus imponerer med velskrevne numre og velsmurt, international lyd, men mangler de sidste point på identitets-kontoen.

Pladeanmeldelser
31. August 2014    
Titel
Times Of Division
Genre
Karakter
4

Freddy And The Phantoms placerer Danmark fornemt på kortet over de bands, der med succes genopliver start-70'erne.

Pladeanmeldelser
25. August 2014    
Kunstner
Titel
The Black Market
Genre
Karakter
3

Lyden på 'The Black Market' er rodfæstet omkring årtusindskiftet, hvor bands som My Chemical Romance, som Rise Against lydmæssigt har en del til fælles med, blev dannet.

Pladeanmeldelser
24. August 2014    
Titel
Casualties of Cool
Genre
Karakter
4

Devin Townsends Casualties of Cool-projekt er absolut ikke metal, men en meget udfordrende og spændende plade der emmer lidt af country, men mest af Devin.

Pladeanmeldelser
24. August 2014    
Kunstner
Titel
Tied To A Star
Genre
Karakter
5

På sit tredje udspil under eget navn tager Dinosaur Jr-frontmanden endnu en gang dybe, sjælelige spadestik med guitaren som sin bedste ven. 

Pladeanmeldelser
17. August 2014    
Kunstner
Titel
Museum
Genre
Karakter
5

Endnu et tidløst, meget fint og ultrastærkt, melodisk og upoppet singer/songwriter-album fra Mike Tramp, som altså snart må høste fortjent kunstnerisk anerkendelse

Koncertanmeldelser
11. August 2014    
Kunstner
Titel
+ Hjortene
Spillested
Genre
Karakter
4

Dirty Days of Summer’s andendag stod i den sludgede bluesrocks tegn. På plakaten var svenske Blues Pills samt københavnske Hjortene. Det blev en velspillet aften, hvor en blond sanglærke syntes at overstråle alle. 

Koncertanmeldelser
04. August 2014    
Spillested
Genre
Karakter
4

Musikken gik langsomt, men tiden hurtigt under det udmærkede show fra de amerikanske mørkemænd i A Pale Horse Named Death.

731 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 ... »