871 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Pladeanmeldelser
21. August 2016    
Kunstner
Titel
Heavy Rock Radio
Genre
Karakter
1

Norske Jørn Lande og dennes signaturband Jorn har udgivet et album med udelukkende coverversioner, hvoraf en række af sangene har deres ophav i den mere traditionelle rockmusik. Det har ikke været besværet værd.

Pladeanmeldelser
21. August 2016    
Titel
Give a Glimpse of What Yer Not
Genre
Karakter
4

Ikke mange forener de dybe følelser og den elektriske seksstrengedes store stemme bedre end koncertaktuelle Dinosaur Jr. Det er dinosaurens 11. studiealbum nok engang et bevis på.    

Koncertanmeldelser
14. August 2016    
Titel
+ Whites Miles
Spillested
Genre
Karakter
3

Trods et glimrende udlæg blev det ikke til den store musikalske oplevelse med Eagles of Death Metal i Amager Bio den forgangne torsdag. Dertil var sættets kvalitet simpelthen for svingende.  

Koncertanmeldelser
10. August 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

Med Clavin-søstrene i front præsenterede amerikanske Bleached tirsdag aften teenagefestlig uskyldsrock med knasende solide melodier i fokus. Det blev en bedre aften, end man havde turdet håbe på.

Blå skuffelse Populær
Pladeanmeldelser
07. August 2016    
Kunstner
Titel
Lady in Gold
Genre
Karakter
3

Blues Pills andet album ’Lady in Gold’ lever desværre slet, slet ikke op til de forventninger, som debutalbummet fra 2014 gav.

Koncertanmeldelser
22. Juli 2016    
Spillested
Genre
Karakter
4

Spids Nøgenhat skuffede ikke, da de spillede deres eneste show i 2016 ved Copenhagen Psych Fest.

Koncertanmeldelser
22. Juli 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

Childrenn startede langsomt op, men viste sig til slut som en meget potent og velsmurt rockmaskine med spændende materiale.

Koncertanmeldelser
22. Juli 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Amerikanske Moon Duo tjekkede festivalen ind på månen og lod den blive der.

Koncertanmeldelser
22. Juli 2016    
Spillested
Genre
Karakter
4

De Underjordiske understregede deres status som et af landets mest lovende og velspillende rockbands.

Koncertanmeldelser
18. Juli 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

På papiret havde Spectrum fået den helt rigtige falde-ind-i-indadvendtheden-placering, men et højlydt publikum spolerede detaljerne i den oplagt introverte koncert. 

Koncertanmeldelser
18. Juli 2016    
Spillested
Genre
Karakter
4

Black Mountain var et hovednavn på årets festival og havde i den grad også formatet til at være øverst på plakaten. Koncerten var for kort, og bandets perfektionisme bed dem muligvis i røven – men uha, hvor var det altså stadigvæk godt.

Koncertanmeldelser
18. Juli 2016    
Spillested
Genre
Karakter
4

Endless Boogie serverede torsdag aften deres psykedeliske festivalpublikum en vedvarende underholdende bluesrockkoncert af et særligt troværdigt materiale.

Koncertanmeldelser
06. Juli 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
2

Biffy Clyro serverede en sødladen kop stadionrocksuppe, som varmede kroppen lige så længe som at pisse i bukserne.

Koncertanmeldelser
06. Juli 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Blues Pills åbnede torsdagen på Avalon-scenen med en velgennemført koncert, der også havde helt nye numre og et kuriøst cover-indslag. Vi manglede blot lidt mere volumen.

Nein Danko Populær
Koncertanmeldelser
05. Juli 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
2

Danko Jones spillede en af de mest ligegyldige koncerter på dette års Roskilde Festival lørdag eftermiddag på Avalon. Kun ét nummer havde en smule pondus.

Koncertanmeldelser
04. Juli 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
2

Tenacious D tager kærligt pis på rockens myter, men har gjort det for længe med de samme vittigheder.

Koncertanmeldelser
04. Juli 2016    
Genre
Karakter
4

De danske rockhelte skulle være bandet, som på sidstedagen samlede den fragmenterede festival foran den orange scene. Missionen lykkedes, men magien udeblev.

Koncertanmeldelser
04. Juli 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Psych-poprockerne i Tame Impala var veloplagte, velspillede og velmenende, da de lagde Arena-teltet ned fredag aften.

Koncertanmeldelser
04. Juli 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
3

Trods dårlig lyd under størstedelen af koncerten leverede Kvelertak nok en gang en forbilledlig koncert sent torsdag aften på Avalon.

Koncertanmeldelser
03. Juli 2016    

Torsdag eftermiddag vendte stoner-kometerne Uncle Acid & the Deadbeats tilbage til Roskilde Festival. Denne gang på gigantiske Arena og med sympatiske odds imod sig.

871 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »