774 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Koncertanmeldelser
03. Juli 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
3

En togtur med Muse version Roskilde Festival 2015, var som skrønen om at stå af i Roskilde. Tilføjet en halv times ventetid i regnvejr og efterfølgende TGV-ekspresfart mod langt mere eksotiske himmelstrøg.

Koncertanmeldelser
30. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
3

Rival Sons gjorde, hvad de kunne, for at sparke døren ind på Tinderbox, men deres klassiske rock nåede aldrig ind under huden hos publikum.

Koncertanmeldelser
29. Juni 2015    
Genre
Karakter
5

Som under et psykedelisk ritual leverede Spids Nøgenhat i teltet en musikalsk renselse af fremragende format, der ikke kunne have været en smukkere afslutning på den første udgave af Tinderbox.

Koncertanmeldelser
29. Juni 2015    
Genre
Karakter
2

Tinderbox' rammer og publikum passede ikke rigtig til Jesse "The Devil" Hughes og hans sexede rockband. Samtidig havde de for lidt tid, og lyden var for dårlig.

Koncertanmeldelser
29. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
3

Kun 60 minutter til rådighed og en slidt stemme hos frontmanden gjorde ikke D-A-D på Tinderbox til den største oplevelse. Men selv på en halvskidt dag havde danskerne pondus i klassikerne. 

Koncertanmeldelser
29. Juni 2015    
Genre
Karakter
3

Trods åbenlyst talent og en rockscene, der hylder dem, nåede Black Book Lodge ikke helt så langt ud over scenekanten som forventet.  

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
3

Det norske kultband med den engelske Duke of Nothing i front kørte den stilsikkert hjem med en rutineret musikalsk rejsning.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Det klædte Ghost at være hovednavn og få spilletid i mørket efter midnat.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
4

End ikke en æggende parade af stramme hits kunne få Copenhells publikum til at feste med Primus. Men det gjorde ikke så meget: Vi, der lod bandet bide sig fast, havde det forrygende. 

Pladeanmeldelser
14. Juni 2015    
Kunstner
Titel
Drones
Genre
Karakter
3

Muse skriver stadig formidable sange, men har glemt at udfordre lytteren tilstrækkeligt på deres nyeste udspil.

Koncertanmeldelser
09. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Festen var for kort. Men mens den stod på, var ukuelige Airbourne som altid så veloplagte, få andre bands matcher deres massive energiudladning på en scene.

Koncertanmeldelser
09. Juni 2015    
Genre
Karakter
4

Efter fem års pause havde Backyard Babies lovet en historisk koncert. Så vildt blev det aldrig, men Sveriges store rockstjerner gjorde et sprudlende og stilsikkert comeback.

Koncertanmeldelser
09. Juni 2015    
Spillested
Genre
Karakter
2

Med en fremragende plade i bagagen besøgte Marilyn Manson mandag aften et tætpakket Vega. Men selv om provokatøren nærmest hev den ene gode sang ud af ærmet efter den anden, efterlod han publikum uforløst. 

Koncertanmeldelser
08. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Fortidens fordrukne eskapader er et overstået kapitel for Ace Frehley. Guitarhelten fra Kiss var på vinderkurs og sejrede med alle sine gamle klassikere fra både sit tidligere legendariske band og solokarrieren.

Koncertanmeldelser
07. Juni 2015    
Genre
Karakter
4

"I've had two hours of sleep and a few beers this morning". Scott H. Biram er den ægte vare i bluesens ånd. Og er mere 'son of anarchy' end den populære serie, han har leveret musik til.

Koncertanmeldelser
07. Juni 2015    

Giraffen blev beset, og selvom den var mere levende end man kunne have forventet, savnedes alligevel gnist og overskud i eftermiddagssolen foran hovedscenen.

Koncertanmeldelser
07. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Den sidste koncert på festivalens første dag bød på en god del hits, eksamination af Stigs stand-in og noget med ild i!

Koncertanmeldelser
07. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
0

Vince Neil kunne hverken synge eller huske teksterne. Mick Mars lignede Boris Karloff. Verdens mest afdankede band overgik sig selv og gav en historisk elendig "koncert".

Koncertanmeldelser
26. Maj 2015    
Spillested
Genre

SEA imponerede for andet år i streg på Nordic Noise Festivalen. Rockgruppen virker som det største håb for dansk rock, der fredag primært var et hav af klichéfuld musik. 

Pladeanmeldelser
24. Maj 2015    
Titel
Crooked Doors
Genre
Karakter
3

Royal Thunder har smidt deres andet album på gaden. Det byder på velsmurt og stramt spillet rock & rul klædt i mørk melodiøsitet.   

774 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »