754 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 ... » 
 
Pladeanmeldelser
17. Maj 2015    
Titel
Arrival
Genre
Karakter
3

Vintage Caravan gør med ’Arrival’ et foreløbig stop på bandets rejse frem mod endemålet. Bandet har nok også brug for en lille tænkepause til at finde ud af, hvorhen og hvordan den videre rejse i rockland skal forløbe.

Koncertanmeldelser
04. Maj 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
1

Tidlig fredag aften leverede Acid Witch en koncert, der var lige så fattig på god musik, som den var rig på påtaget undergrundsdedikation og langtrukne ligegyldigheder.   

Koncertanmeldelser
02. Maj 2015    
Spillested
Genre
Karakter
4

Dizzy Mizz Lizzy spillede suverænt sammen i Forum. Og trioen er netop klart bedst, når de rocker hårdt igennem og folder sig ud i fri leg, end når de ømme hits skal serveres på obligatorisk vis.

Pladeanmeldelser
19. April 2015    
Titel
New Day Rising
Genre
Karakter
3

Von Hertzen Brothers har svært ved helt at finde retningen på ’New Day Rising’.

Kosmisk pondus Populær
Pladeanmeldelser
06. April 2015    
Kunstner
Titel
Lore
Genre
Karakter
3

Elders tredje studiealbum er et festligt og ambitiøst orgie af mere eller mindre suveræn stoner-prog. Pladen viser et band med musikalsk overskud, der er i hopla.

Koncertanmeldelser
29. Marts 2015    
Titel
+ King Dude
Spillested
Genre
Karakter
5

Der var dømt dyster rock og folk i forskellige varianter torsdag i Templet, hvor Of the Wand and the Moon og Heavy Days in Doom Town-aktuelle King Dude spillede op til tristesse og mordballader.

Pladeanmeldelser
28. Marts 2015    
Kunstner
Titel
Wonderland
Genre
Karakter
2

Grumpynators spiller efter eget udsagn ”MotorBilly” – som skulle være et mix af hard rock, metal og rockabilly. Det virker dog lidt, som om genren er udtænkt som en måde, hvorpå man kan lægge sig i slipstrømmen af Volbeats succes med at blande stilarterne.

Pladeanmeldelser
22. Marts 2015    
Kunstner
Titel
Lend Me Your Ears
Genre
Karakter
4

Om de er ti til tyve år for sent på den, eller de varsler et tidligt gensyn med en genre: Mud Shark spiller rock... og de gør det godt!

Koncertanmeldelser
22. Marts 2015    
Spillested
Genre
Karakter
4

Der var muligvis ikke meget konge af råddenskab over dem, men lørdag aften leverede C.O.C. nu alligevel en velspillet, oplagt og overraskende ydmyg koncert for et lille, intimt publikum.   

Koncertanmeldelser
15. Marts 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Sympatiske Skambankt fejler sjældent med deres medrivende rock. Torsdag aften i Pumpehuset var ingen undtagelse, hvor den norske duo Kindred Fever også gjorde indtryk med glimrende bluesrock og et cover af Mercyful Fate.

Svar med rock Populær
Pladeanmeldelser
10. Marts 2015    
Kunstner
Titel
Raise a Little Hell
Genre
Karakter
4

The Answer leverer et solidt femte udspil centreret om en tung rytmesektion og lige dele lede riffs og sikre melodier.

Lidt for let Populær
Pladeanmeldelser
17. Februar 2015    
Titel
A Girl And Her Giraffe
Genre
Karakter
3

Kuko De Kobras andet album savner tyngden fra det første. Det er lige så let at gå til, som det er at komme fra igen. 

Koncertanmeldelser
16. Februar 2015    
Spillested
Genre
Karakter
3

Det var en visuelt flot menu, der var kreeret og serveret for en udsolgt og forventningsfuld Boxen i Herning, da Queen og Adam Lambert bød indenfor i søndags. Desværre levede smagen ikke helt op til synsindtrykket.

Danko Schön Populær
Pladeanmeldelser
09. Februar 2015    
Kunstner
Titel
Fire Music
Genre
Karakter
3

I denne uge udkommer canadiske Danko Jones’ syvende studiealbum døbt ‘Fire Music’. Det byder hovedsageligt på udmærket rockmusik af den punkede slags, men trods Danko Jones' fremragende vokal lider det under en for kommercielt orienteret trackliste. 

Pladeanmeldelser
18. Januar 2015    
Titel
The Pale Emperor
Genre
Karakter
3

Marilyn Mansons niende studioalbum er meget lidt chokerende, meget voksent og en smule kedeligt

Pladeanmeldelser
18. Januar 2015    
Kunstner
Titel
II
Genre
Karakter
4

Spidergawd har forbedret sig på toeren og tilføjer ekstra dimensioner af både rock og syre.

Pladeanmeldelser
17. Januar 2015    
Kunstner
Titel
Siamese
Genre
Karakter
4

Siamese har forkortet bandnavnet, konsekvent defineret den musikalske retning og er mere end klar til at få spilletid på de ordinære danske radiostationer.

Pladeanmeldelser
11. Januar 2015    
Titel
Hair Down To My Grass
Genre
Karakter
1

Hayseed Dixie fortsætter ufortrødent med at countrypimpe gamle metal- og hard rock-klassikere. Det må godt snart få ende.

Pladeanmeldelser
04. Januar 2015    
Titel
The Boy That Got Away
Genre
Karakter
4

The Boy That Got Away har lavet en af de bedste og mest naturligt flydende rockudgivelser i 2014.

Pladeanmeldelser
04. Januar 2015    
Titel
Hellride
Genre
Karakter
3

Black Swamp Water har rørt kendte rock og rul-elementer i gryden og krydret og smagt det fornuftigt til, så det også smager for tidens tand med ep-udgivelsen 'Hellride'.

754 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 ... »