784 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Koncertanmeldelser
16. Juli 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
3

Foran 55.000 festglade mennesker forvandlede rocklegenderne Dyrskuepladsen til party i provinsen, men kun momentvis løftede koncerten sig op på det magiske niveau, takket være den altid fremragende Angus Young.

Pladeanmeldelser
10. Juli 2015    
Kunstner
Titel
Lucifer I
Genre
Karakter
3

Med Johanna Sadonis i front tager nydannede Lucifer den klassiske, røgede rocktråd op, hvor The Oath lod den hvile. Bandets debutplade leverer meget velspillede samt delvist velskrevne numre på stribe.

Koncertanmeldelser
06. Juli 2015    

Ombord på rumskibet tog Dr. Space alle med på en gigantisk galaktisk rejse, der landede midt i et afrikansk ekspres-orgie. 

Koncertanmeldelser
06. Juli 2015    
Genre
Karakter
4

De Underjordiske bragte syrerocken tilbage til Roskilde Festival og viste rundhåndet vej i deres psykedeliske univers.

Koncertanmeldelser
06. Juli 2015    

De syv australiere i King Gizzard & The Lizard Wizard fyrede den imponerende af i et stopfyldt Pavilion, men i længden blev deres psykedeliske garagerock for uinteressant. 

Koncertanmeldelser
06. Juli 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
2

Scenelys og musik smeltede sammen under Electric Eyes udmærkede koncert, men som helhed var det alt for ordinær til at blive den helt store psykedeliske oplevelse.

Koncertanmeldelser
05. Juli 2015    
Genre
Karakter
3

Fremadstormende Chelsea Wolfe med band leverede en ujævn koncert, der var klart mere dragende end dyssende.

Koncertanmeldelser
05. Juli 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
3

Den engelske duo havde lørdag aften en kamp. Mod publikum til koncerten og mod den kæmpe andel af festivalens publikum, der stod foran Orange og skrålede med på ‘Hey Jude’.

Koncertanmeldelser
04. Juli 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
5

Sent fredag nat omdannede svenske Goat Avalon til et danseinferno af psykedelisk rock og afrikanske junglerytmer.

Koncertanmeldelser
04. Juli 2015    
Genre
Karakter
4

Ungdommens naive tro på succes og støvet rock sejrede i den bragende varme.

Koncertanmeldelser
03. Juli 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
3

En togtur med Muse anno Roskilde Festival 2015 var som det gamle mundheld om at stå af i Roskilde. Tilføjet en halv times ventetid i regnvejr og efterfølgende TGV-ekspresfart mod langt mere eksotiske himmelstrøg.

Koncertanmeldelser
30. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
3

Rival Sons gjorde, hvad de kunne, for at sparke døren ind på Tinderbox, men deres klassiske rock nåede aldrig ind under huden hos publikum.

Koncertanmeldelser
29. Juni 2015    
Genre
Karakter
5

Som under et psykedelisk ritual leverede Spids Nøgenhat i teltet en musikalsk renselse af fremragende format, der ikke kunne have været en smukkere afslutning på den første udgave af Tinderbox.

Koncertanmeldelser
29. Juni 2015    
Genre
Karakter
2

Tinderbox' rammer og publikum passede ikke rigtig til Jesse "The Devil" Hughes og hans sexede rockband. Samtidig havde de for lidt tid, og lyden var for dårlig.

Koncertanmeldelser
29. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
3

Kun 60 minutter til rådighed og en slidt stemme hos frontmanden gjorde ikke D-A-D på Tinderbox til den største oplevelse. Men selv på en halvskidt dag havde danskerne pondus i klassikerne. 

Koncertanmeldelser
29. Juni 2015    
Genre
Karakter
3

Trods åbenlyst talent og en rockscene, der hylder dem, nåede Black Book Lodge ikke helt så langt ud over scenekanten som forventet.  

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
3

Det norske kultband med den engelske Duke of Nothing i front kørte den stilsikkert hjem med en rutineret musikalsk rejsning.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Det klædte Ghost at være hovednavn og få spilletid i mørket efter midnat.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
4

End ikke en æggende parade af stramme hits kunne få Copenhells publikum til at feste med Primus. Men det gjorde ikke så meget: Vi, der lod bandet bide sig fast, havde det forrygende. 

Pladeanmeldelser
14. Juni 2015    
Kunstner
Titel
Drones
Genre
Karakter
3

Muse skriver stadig formidable sange, men har glemt at udfordre lytteren tilstrækkeligt på deres nyeste udspil.

784 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »