817 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Pladeanmeldelser
01. Februar 2016    
Titel
The Astonishing
Genre
Karakter
2

Rygterne har verseret om, at Dream Theater var på vej med deres bud på en rockopera. I stedet er de landet med en forbavsende fesen musical.

Mangler power Populær
Pladeanmeldelser
31. Januar 2016    
Titel
Anarchytecture
Genre
Karakter
2

Halvfemserfænomenet Skunk Anansie forsøger at bevæge sig i en ny retning, men det lykkes ikke så godt for dem.

Norsk næve Populær
Koncertanmeldelser
31. Januar 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

Spidergawds første klubkoncert i Danmark havde sine tekniske vanskeligheder, men bandets monstermusikalitet er ikke til at skyde igennem.  

Gå hjem og fix Populær
Koncertanmeldelser
24. Januar 2016    
Spillested
Genre
Karakter
2

Et stramt og velspillende amerikansk backing-band med svensk hjælp forhindrede erhversrockeren Erling Daells rockstjerne-drøm i at brase helt sammen.

Pladeanmeldelser
21. Januar 2016    
Kunstner
Titel
III
Genre
Karakter
4

Koncertaktuelle Spidergawd er på banen med deres tredje album på tre år. Der er såmænd tale om et rygende varmt rockalbum med impulsivt overskud og æggende musikalitet.

Finsk syre Populær
Pladeanmeldelser
17. Januar 2016    
Titel
Second Psychedelic Coming: The Aquarius Tapes
Genre
Karakter
4

Jess and the Ancient Ones byder på en særegent interessant rejse ud i en psykedelisk verden med filmcitater og pågående ideer.

Pladeanmeldelser
15. Januar 2016    
Titel
To Rock & To Serve
Genre
Karakter
1

The Bullhounds har udgivet bandets andet album. Det burde aldrig være sket.

Pladeanmeldelser
10. Januar 2016    
Kunstner
Titel
Kyrr
Genre
Karakter
3

Kontinuum er ikke nem at sætte i en musikalsk bås på albummet ’Kyrr’. Det er lidt af hvert. Det meste dog helt godt.

Pladeanmeldelser
08. Januar 2016    
Titel
Dreamcrash
Genre
Karakter
2

Før kaldte de sig Beastmilk, sidenhen har de skiftet navn til Grave Pleasures. Under dette navn udgav de sidste år en skuffende rockplade, der balancerer mellem det ellers solidt opstemte og det simpelt melodiøse.

Koncertanmeldelser
15. December 2015    
Spillested
Genre
Karakter
3

Som altid osede Crippled Black Phoenix af spilleglæde, da de sidste mandag besøgte Vega. Man savnede dog de musikalske nuancer, som bandets plader er så rige på. 

Koncertanmeldelser
06. December 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

Clutch havde et feststemt julefrokostpublikum i deres hule hånd, da de fredag aften leverede rutineret rock og rul for familien Danmark.

Pladeanmeldelser
29. November 2015    
Kunstner
Titel
Volume
Genre
Karakter
1

Skindred gæster Pumpehuset på torsdag, og vi sætter vores lid til, at de fem tosser fra Wales leverer det forventede sprælske liveshow. I diametral modsætning til denne samling leddeløse backingtracks.

Boganmeldelser
15. November 2015    
Titel
Mere lys: Historien om Spids Nøgenhat
Genre
Karakter
3

’Mere lys’ er den første bog, der fortæller historien om ikke bare Spids Nøgenhat, men også bandets oprindelse i de miskendte On Trial og de utallige sideprojekter, det førte med sig. På godt og ondt – mest godt – er det en rigtig fanbog.

Koncertanmeldelser
09. November 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
3

Det var op ad bakke for Spiders, da de tidligt lørdag aften stod på scenen i Nordjylland foran kun en håndfuld mennesker. Bandets sexede musikalske energi fik dog sikkert blødt Aalborg op.     

Koncertanmeldelser
09. November 2015    

Der var ikke helt så meget indlevelse at spotte i bandets optræden, som der havde været ugen forinden i København. Men Uncle Acid formåede stadigvæk at imponere til Aalborg Metal Festival. 

Koncertanmeldelser
01. November 2015    
Spillested
Genre
Karakter
4

For hver gang, man på ny oplever dem live, bliver Uncle Acid and the Deadbeats kun bedre. Fredag aften i Amager Bio var de eminente. 

Pladeanmeldelser
14. Oktober 2015    
Titel
Hustler's Row
Genre
Karakter
4

Ens ører bliver pinligt røde over, hvor begejstret man er for det længe ventede tredje studiealbum fra party-melodiøse Gentlemans Pistols. Men fantastisk, det er det.

Pladeanmeldelser
26. September 2015    
Titel
To Your Death
Genre
Karakter
3

Koncertaktuelle Christian Mistress har været små fire år om at få udgivet deres tredje studieplade. Men når de trykker den så godt af, som de på 'To Your Death' nu engang gør, tilgiver man dem gerne ventetiden. 

Pladeanmeldelser
19. September 2015    
Kunstner
Titel
Innocence & Decadence
Genre
Karakter
3

De har været i modvind, men på deres nysgerrige fjerde studiealbum understreger Graveyard, at deres rockkilde langt fra er tørlagt.

Koncertanmeldelser
14. September 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
5

Huset-KBH var i weekenden omlagt til et stort vuggende syrebal, da Copenhagen Psych Fest igen åbnede dørene til det ydre rum. Årets største raket på plakaten var Causa Sui, som viste styrken i en  opløftende nedsmeltning.

817 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »