49 resultater - viser 1 - 49
 
 
Koncertanmeldelser
14. Juli 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
666

Aura Noir indfriede til fulde forventningerne som Metal Magics største hovednavn i festivalens historie.

Koncertanmeldelser
08. Juli 2014    
Kunstner
Karakter
666

Fredag fandt Mogwai den perfekte balance mellem det storladne og det stemningsfuldt fortættede.

Koncertanmeldelser
10. Juni 2014    

Ozzy Osbourne, Tony Iommi og Geezer Butler opfandt ikke bare heavy metal. De er heavy metal! Det kan ingen som oplevede dem under fredagens magiske aften være et sekund i tvivl om.

Pladeanmeldelser
13. April 2014    
Kunstner
Titel
Melana Chasmata
Genre
Karakter
666

Hypen holder. Triptykon har begået en genistreg. 'Melana Chasmata' starter ud som en atombombe og folder sig ud som en paddehattesky i musikalsk, sortsindet slowmotion.

Koncertanmeldelser
02. Marts 2014    
Kunstner
Spillested
Karakter
666

Cradle of Filth har for længst solgt hvad de havde tilbage af sjæl at sælge ud af til de mørke magter. Behemoth fortærer til gengæld alt på deres vej og holdt publikummet i Amager Bio fast i en 75 minutters sort forbandelse.

Pladeanmeldelser
02. Februar 2014    
Kunstner
Titel
The Satanist
Karakter
666

Polske Behemoth banker alt og alle på plads med 'The Satanist', der er en blackened detah metal-triumf i særklasse. 

Pladeanmeldelser
28. September 2013    
Titel
Embraced by the Absolute (Vinyl re-release)
Karakter
666

Vinyl-feberen raser, og med den udkommer et væld af genudgivelser, der oser af nostalgi. Feberen har nu ramt Autumn Leaves, hvis klassiker 'Embraced by the Absolute' nu kommer på lp med lidt ekstra godter.

Koncertanmeldelser
15. Juli 2013    
Kunstner
Genre
Karakter
666

Den ægte Goat kom, så og sejrede lørdag morgen i togvognen på Metal Magic i en grad, så alle disse døde sejrsmetaforer for én gangs skyld er på deres plads.

Koncertanmeldelser
17. Juni 2013    
Genre
Karakter
666

Alice In Chains spillede tungt, cool og sjælfuldt og fik derved demonstreret musikkens livsperspektiverende kræfter.

Koncertanmeldelser
17. Juni 2013    
Kunstner
Karakter
666

Med et perfekt show, et perfekt band og ikke mindst en perfekt stemme stod King Diamond for en fantastisk koncert som afslutning på Copenhell 2013. 

Koncertanmeldelser
03. Juni 2013    
Kunstner
Genre
Karakter
666

Roskilde har Metallica klar i år. Vi ser tilbage på en legendarisk koncert samme sted med samme navn for 10 år siden og gør det sammen med Steffen Jungersen.

Koncertanmeldelser
12. Maj 2013    
Kunstner
Titel
+Vulcano, +The Stone
Spillested
Karakter
666

Nifelheim kom, så og sejrede ved hastigt arrangeret koncert i Ungdomshuset i tirsdags. Men opvarmningen var nu ikke ueffen heller.

Koncertanmeldelser
15. April 2013    
Kunstner
Titel
Royal Metal Fest
Spillested
Genre
Karakter
666

HateSpheres karismatiske frontmand, Esse, overstrålede sine svagt spillende bandkammerater ved dette års Royal Metal Fest uden at forfalde til rent egotrip.

Koncertanmeldelser
17. December 2012    
Kunstner
Titel
Morbid Angel + Nile
Spillested
Genre
Karakter
666

Devilution holdt julefrokost i onsdags. Ingen ringere end Kreator, Morbid Angel og Nile stod for musikken.

Koncertanmeldelser
09. December 2012    
Kunstner
Titel
Marilyn Manson
Spillested
Karakter
666

Den forgangne torsdag åbnede Valby Hallen for årets nok største metalshow på dansk grund, der talte ingen ringere end to af metalverdenens største showmænd, nemlig "The Twins of Evil": Rob Zombie og Marilyn Manson. Og publikum fik, præcis som forventet, show for alle pengene.

Pladeanmeldelser
08. December 2012    
Kunstner
Titel
Painkiller
Karakter
666

Hvis ét band alene skal definere metalgenren, kan det udmærket være Judas Priest med albummet 'Painkiller'.

Filmanmeldelser
25. November 2012    
Kunstner
Titel
Celebration Day
Genre
Karakter
666

’Celebration Day’ er en glimt tilbage til Led Zeppelins storhedstid i 70’erne og dermed et must have for fans.

Koncertanmeldelser
05. November 2012    

Devin Townsend sejrede fuldstændigt og overbeviste om sine fortræffeligheder fra første sekund på scenen.

Koncertanmeldelser
06. August 2012    

Norske Gehenna gav opvisning i True Norwegian Black Metal med så dedikeret en ondskab, at det løb én koldt ned af ryggen.

Pladeanmeldelser
25. Juni 2012    
Kunstner
Titel
Clockwork Angels
Genre
Karakter
666

På deres studiealbum nr. 19 træder Rush den tunge, nysgerrige pedal i bund. Det resulterer i deres bedste album i 30 år.

Pladeanmeldelser
20. Maj 2012    
Titel
Monolith of Inhumanity
Karakter
666

Cattle Decapitation har på deres syvende album overgået sig selv med et vanvittigt, apokalyptisk mesterværk

Koncertanmeldelser
18. April 2012    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
666

Over to aftener spillede Yob to albums i deres fulde længder. Begge aftener står tilbage som tunge pragteksemplarer på den sublime, originale heavykoncert. Her følger begge aftener under én samlet tekst.

Koncertanmeldelser
15. April 2012    
Kunstner
Spillested
Karakter
666

At se In Flames var ikke bare en koncertoplevelse, men en decideret lektion. Med et blændende overskud og konstant nærvær rystede In Flames jorden under Vega.

Pladeanmeldelser
11. Marts 2012    
Kunstner
Titel
Enslaved
Genre
Karakter
666

Soulfly! Ikke et band med karierren bag sig, men et af de mest musikalske indenfor den hårde metal. Så godt er det nye album 'Enslaved' nemlig!

Pladeanmeldelser
05. Februar 2012    
Kunstner
Titel
A Different Kind of Truth
Karakter
666

Van Halen har gjort det umulige: Leveret et album på samme højde som de bedste af de klassiske album med David Lee Roth. Van Halen anno 2012 rocker uhyggeligt stærkt igennem på det, der ligner årets rockalbum.

Koncertanmeldelser
29. December 2011    
Kunstner
Genre
Karakter
666

Sidstedagen i Metallicas fødselsdagsuge bød som forventet på kongevisit fra Ozzy, og så var der dømt historisk 'Kill 'em All'-relateret gendannelse og stridsøksebegravelse med Dave Mustaine!

Pladeanmeldelser
25. September 2011    
Kunstner
Titel
The Hunter
Karakter
666

I princippet er det en umulighed, men de første lyt mere end antyder, at Mastodon har overgået mesterværket 'Crack the Skye'.

Koncertanmeldelser
08. August 2011    
Kunstner
Karakter
666

En koncert hvor alt klappede blev en meget rørende begravelse for Judas Priest, der som bekendt stopper efter denne turné.

Koncertanmeldelser
10. Juli 2011    
Kunstner
Karakter
666

Det var en måbende og nærmest lykkelig skribent, som overværede et røvsparkende Nifelheim på udendørsscenen til Metal Magic.

Pladeanmeldelser
03. Juli 2011    
Kunstner
Titel
Iconoclast
Karakter
666

Prog-metallens nye konger Symphony X kan det, som Dream Theater og de fleste øvrige prog-metalbands ikke kan: Skrive storslåede værker OG gode sange. 'Iconoclast' er genrens nye mesterværk.

Om forladelse Populær
Pladeanmeldelser
14. Februar 2011    
Kunstner
Titel
Sever The Wicked Hand
Karakter
666

Crowbars seneste er bestemt ingen undskyldning for sig selv, men en personlig beretning om fortabelse og frelse, og kan derfor ses som noget så sjældent (og sært) som en samling sludge-salmer.

Koncertanmeldelser
09. August 2010    

Gojira er endnu ikke nået helt op blandt de allermest kendte bands, men hold da kæft hvor de snart fortjener det.  

Filmanmeldelser
09. Juni 2010    
Kunstner
Titel
Headbang i hovedlandet
Karakter
666

Så kom den endelig! Meget passende efter fremvisning til Copenhell kan man nu købe den af Niels Arden Oplev instruerede dokumentar om metalmiljøet i Jylland i 1997 på dvd.

Filmanmeldelser
24. Maj 2010    
Kunstner
Titel
The Flames of the End
Karakter
666

At the Gates ståer selv bag must-have-dokumentaren, der fylder tre skiver og som er noget af det bedste udgivet på dvd af et metalband.

Koncertanmeldelser
07. Marts 2010    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
666

Lamb of God leverede en overlegen koncert for et udsolgt Store Vega - og dét lover godt for fremtiden.

Pladeanmeldelser
19. December 2009    
Kunstner
Titel
W.E.T.
Karakter
666

Supergruppen W.E.T. med Jeff Scott Soto i forgrunden er lykkedes med det nærmest umulige: At finde den gyldne balance mellem det melodiske og det hårde på det rystende fornemme debutalbum.

Koncertanmeldelser
17. Oktober 2009    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
666

Machine Head spillede til perfektion da de headlinede Wacken Open Air 2009

Pladeanmeldelser
07. Oktober 2009    
Kunstner
Titel
Cheat The Gallows
Genre
Karakter
666

Bigelf har muligvis ikke opfundet den dybe rocktallerken, men det lyder alligevel sådan.

Koncertanmeldelser
12. Juli 2009    
Kunstner
Genre
Karakter
666

Metaltown 2009 - Slipknot

Pladeanmeldelser
19. Juni 2009    
Titel
Ki
Karakter
666

Efter det vanvittige eventyr om rumvæsenet Ziltoid har geniet bevæget sig i en anden men lige så succesfuld retning.

Ed Force One Populær
Filmanmeldelser
29. April 2009    
Kunstner
Titel
Flight 666 – The Movie
Karakter
666

København har fået endnu en festival, denne gang for dokumentarfilm CPH:PIX, og lidt overraskende var der i det meget blandede program også en film om Iron Maiden. Derfor fandt denne anmelder sammen med cirka 500 rettroende plads i Paladsbiografens mørke en sen onsdag aften.

Koncertanmeldelser
18. April 2009    
Kunstner
Genre
Karakter
666

Pilgrimz - Pavillion, Roskilde Festival

Koncertanmeldelser
18. April 2009    
Kunstner
Karakter
666

Ministry - Sweden Rock Festival

Koncertanmeldelser
18. April 2009    
Kunstner
Genre
Karakter
666

Metallica - Orange, Roskilde Festival

Pladeanmeldelser
24. November 2008    
Kunstner
Titel
Definitive Collection
Genre
Karakter
666

Led Zeppelins bagkatalog er netop udgivet i en boks, der nemt kan beskrives som "årets julegaveidé". HeavyJam fejrer det med en gennemgang af pladerne.

Koncertanmeldelser
12. Juni 2008    
Kunstner
Karakter
666

Lidt sløj start på Sweden Rock Festival 2008, men det fik Satyricon rettet op på sidst på aftenen!

Koncertanmeldelser
12. Juni 2006    
Kunstner
Titel
Venom
Karakter
666

Venom spillede sig helt op (ned) til topkarakteren 666 og Queensrÿche fortryllede Lars Schmidt. Og der var også Def Leppard, Metal Church og opdagelsen Cloudscape.

Koncertanmeldelser
21. November 2005    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
666

Forrygende oplevelse da 80'er punk/pop/rock/metal ikonet Billy Idol og superguitaristen Steve Stevens afholdt en kogende koncertfest i Vega søndag aften.

Filmanmeldelser
10. Oktober 2004    
Kunstner
Titel
"Reign In Blood: Still Reigning"
Genre
Karakter
666

Der skulle Slayer og en koncertopførelse af "Reign In Blood" til før de tre sekstaller kunne blive en del af Heavyjam.dk historien.

49 resultater - viser 1 - 49