49 resultater - viser 1 - 20
1 2 3  
 
Koncertanmeldelser
14. Juli 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
666

Aura Noir indfriede til fulde forventningerne som Metal Magics største hovednavn i festivalens historie.

Koncertanmeldelser
08. Juli 2014    
Kunstner
Karakter
666

Fredag fandt Mogwai den perfekte balance mellem det storladne og det stemningsfuldt fortættede.

Koncertanmeldelser
10. Juni 2014    

Ozzy Osbourne, Tony Iommi og Geezer Butler opfandt ikke bare heavy metal. De er heavy metal! Det kan ingen som oplevede dem under fredagens magiske aften være et sekund i tvivl om.

Pladeanmeldelser
13. April 2014    
Kunstner
Titel
Melana Chasmata
Genre
Karakter
666

Hypen holder. Triptykon har begået en genistreg. 'Melana Chasmata' starter ud som en atombombe og folder sig ud som en paddehattesky i musikalsk, sortsindet slowmotion.

Koncertanmeldelser
02. Marts 2014    
Kunstner
Spillested
Karakter
666

Cradle of Filth har for længst solgt hvad de havde tilbage af sjæl at sælge ud af til de mørke magter. Behemoth fortærer til gengæld alt på deres vej og holdt publikummet i Amager Bio fast i en 75 minutters sort forbandelse.

Pladeanmeldelser
02. Februar 2014    
Kunstner
Titel
The Satanist
Karakter
666

Polske Behemoth banker alt og alle på plads med 'The Satanist', der er en blackened detah metal-triumf i særklasse. 

Pladeanmeldelser
28. September 2013    
Titel
Embraced by the Absolute (Vinyl re-release)
Karakter
666

Vinyl-feberen raser, og med den udkommer et væld af genudgivelser, der oser af nostalgi. Feberen har nu ramt Autumn Leaves, hvis klassiker 'Embraced by the Absolute' nu kommer på lp med lidt ekstra godter.

Koncertanmeldelser
15. Juli 2013    
Kunstner
Genre
Karakter
666

Den ægte Goat kom, så og sejrede lørdag morgen i togvognen på Metal Magic i en grad, så alle disse døde sejrsmetaforer for én gangs skyld er på deres plads.

Koncertanmeldelser
17. Juni 2013    
Genre
Karakter
666

Alice In Chains spillede tungt, cool og sjælfuldt og fik derved demonstreret musikkens livsperspektiverende kræfter.

Koncertanmeldelser
17. Juni 2013    
Kunstner
Karakter
666

Med et perfekt show, et perfekt band og ikke mindst en perfekt stemme stod King Diamond for en fantastisk koncert som afslutning på Copenhell 2013. 

Koncertanmeldelser
03. Juni 2013    
Kunstner
Genre
Karakter
666

Roskilde har Metallica klar i år. Vi ser tilbage på en legendarisk koncert samme sted med samme navn for 10 år siden og gør det sammen med Steffen Jungersen.

Koncertanmeldelser
12. Maj 2013    
Kunstner
Titel
+Vulcano, +The Stone
Spillested
Karakter
666

Nifelheim kom, så og sejrede ved hastigt arrangeret koncert i Ungdomshuset i tirsdags. Men opvarmningen var nu ikke ueffen heller.

Koncertanmeldelser
15. April 2013    
Kunstner
Titel
Royal Metal Fest
Spillested
Genre
Karakter
666

HateSpheres karismatiske frontmand, Esse, overstrålede sine svagt spillende bandkammerater ved dette års Royal Metal Fest uden at forfalde til rent egotrip.

Koncertanmeldelser
17. December 2012    
Kunstner
Titel
Morbid Angel + Nile
Spillested
Genre
Karakter
666

Devilution holdt julefrokost i onsdags. Ingen ringere end Kreator, Morbid Angel og Nile stod for musikken.

Koncertanmeldelser
09. December 2012    
Kunstner
Titel
Marilyn Manson
Spillested
Karakter
666

Den forgangne torsdag åbnede Valby Hallen for årets nok største metalshow på dansk grund, der talte ingen ringere end to af metalverdenens største showmænd, nemlig "The Twins of Evil": Rob Zombie og Marilyn Manson. Og publikum fik, præcis som forventet, show for alle pengene.

Pladeanmeldelser
08. December 2012    
Kunstner
Titel
Painkiller
Karakter
666

Hvis ét band alene skal definere metalgenren, kan det udmærket være Judas Priest med albummet 'Painkiller'.

Filmanmeldelser
25. November 2012    
Kunstner
Titel
Celebration Day
Genre
Karakter
666

’Celebration Day’ er en glimt tilbage til Led Zeppelins storhedstid i 70’erne og dermed et must have for fans.

Koncertanmeldelser
05. November 2012    

Devin Townsend sejrede fuldstændigt og overbeviste om sine fortræffeligheder fra første sekund på scenen.

Koncertanmeldelser
06. August 2012    

Norske Gehenna gav opvisning i True Norwegian Black Metal med så dedikeret en ondskab, at det løb én koldt ned af ryggen.

Pladeanmeldelser
25. Juni 2012    
Kunstner
Titel
Clockwork Angels
Genre
Karakter
666

På deres studiealbum nr. 19 træder Rush den tunge, nysgerrige pedal i bund. Det resulterer i deres bedste album i 30 år.

49 resultater - viser 1 - 20
1 2 3