388 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Koncertanmeldelser
27. November 2016    
Kunstner
Titel
Bundsolidt rockbal
Spillested
Karakter
4

Gennem 37 år har Saxon været den britiske NWOBHM-scenes mest loyale band. Og metaltrætheden er stadig vanskelig at få øje på.

Koncertanmeldelser
22. November 2016    
Kunstner
Spillested
Karakter
3

Det var en blandet pose bolsjer, som Falconer Salen mandag aften tilbød sit publikum. Nok var Alter Bridge hovednavn, men langt fra det mest farverige denne aften.

Koncertanmeldelser
22. November 2016    
Titel
+ While She Sleeps + Basement
Spillested
Karakter
2

Bring Me the Horizon havde medbragt det helt store show til søndagens koncert i Falconer Salen. Desværre fungerede hverken lyden, Oliver Sykes' vokal eller diverse visuals. I stedet reddede publikum aftenen.

Koncertanmeldelser
08. November 2016    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Opeth var i stram hopla, da de mandag aften gav en udsolgt koncert i bornerte rammer. Der var sikre hits på stribe i vellydende omgivelser.

Koncertanmeldelser
06. November 2016    
Kunstner
Titel
+ Exodus + Prong
Spillested
Karakter
4

Det var en tung pakke, der ramte Aarhus en lørdag aften. Obituary var hovednavnet og de skuffede ikke, men Exodus med Steve Souza i front var bare bedst.

Energiløst Populær
Koncertanmeldelser
30. Oktober 2016    
Kunstner
Titel
+ Forever Still + Genus Ordinis Dei
Spillested
Karakter
3

Selvom italienerne havde medbragt masser af gode numre, formåede Lacuna Coil aldrig helt at spille en rigtig god koncert. Danske Forever Still viste til gengæld flot profil.

Koncertanmeldelser
30. Oktober 2016    
Kunstner
Titel
+ Agent Fresco + Vola
Spillested
Karakter
2

Umiddelbart lyder Katatonia, Agent Fresco og Vola som en anelse besynderlig line-up, men i praksis fungerede disse nordiske bands musik utroligt nok sammen. Spillerækkefølgen var dog langt mindre heldig, især for hovednavnet.

Publikums aften Populær
Koncertanmeldelser
27. Oktober 2016    
Kunstner
Titel
+ Stick To Your Guns + Bury Tomorrow
Spillested
Karakter
4

Bombastisk lyd, energisk lys- og sceneshow og et fantastisk publikum clashede med Pumpehusets akustik, der ikke viste sig fra sin bedste side.

Koncertanmeldelser
23. Oktober 2016    
Kunstner
Titel
+ Rotting Christ + Mystifier + Schammasch
Spillested
Karakter
2

I virkeligheden burde den komplet udsolgte koncert på Beta kun have haft én headliner; Rotting Christ leverede aftenens absolut bedste optræden, et perfekt satanisk ritual og en magtdemonstration, der særligt fik Inquisition til at falde helt igennem.

Koncertanmeldelser
21. Oktober 2016    
Kunstner
Spillested
Karakter
2

Volbeat var ikke skarpe i deres første koncert på efterårets turné, da de i et udsolgt Boxen i Herning ikke formåede at levere på vanligt høje niveau.

Sublim seance Populær
Koncertanmeldelser
09. Oktober 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
5

Goat vendte tilbage til København med en nærmest tranceskabende optræden, som sendte Den Grå Hal nær ekstase .

Koncertanmeldelser
27. September 2016    
Kunstner
Titel
+ Sun Kil Moon
Spillested
Karakter
4

Mark Kozelek og Justin Broadrick var i fælles storform, da de mandag aften gav en små tre timer lang koncert for et lille publikum i store rammer. Det måtte gerne have været tungere, men ugen kunne næppe have startet bedre. 

Koncertanmeldelser
09. September 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

På en usædvanligt varm septemberaften gav Nickelback koncert i Boxen i Herning. Det var langt bedre end frygtet og forventet.

Koncertanmeldelser
13. Juli 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Et af thrash metallens største bands gæstede mandag aften Pumpehuset, hvor de – i kølvandet på et lidt gennemsnitligt nyt album – skulle bevise, at de stadig fortjener netop det prædikat.

Koncertanmeldelser
27. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
3

Tekniske problemer forkortede Redwood Hills show, men det forhindrede ikke bandet i at folde sig ud.

Koncertanmeldelser
27. Juni 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
3

Rival Sons var kompetente som musikere, men det var den fænomenale vokalist, der reddede æren for bandet, der føltes som det gode rockband, der gør alting lige efter bogen, men alligevel har svært ved at skabe noget mindeværdigt

Koncertanmeldelser
27. Juni 2016    
Karakter
4

I’ll Be Damneds var den helt rigtige morgenvækning på Copenhells sidste dag, for det blev en fest, og bandet viste igen, at de er skabt til at spille live.

Koncertanmeldelser
27. Juni 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Atter ramte kadaveret fra Tyskland som et massivt og velspillende band, men vor anmelder mener, at der var et enkelt skår i oplevelsen, hvorfor den vante topkarakter til bandet må udeblive.

Koncertanmeldelser
27. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
4

Dark Funeral gav publikum ved Pandæmonium en udmærket omgang svensk black metal, der manglede et lille drej på volumenknappen for at være blevet rigtig god.

Koncertanmeldelser
27. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
2

Decapitated kørte for meget på rutinen på Hades. Forsangeren var bedre til at kommunikere til publikum med sine hænder end med stemmen, og det var en skam.

388 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »