315 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Koncertanmeldelser
27. Juli 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
5

100 minutter, der konstant var på kogepunktet med destruktiv pondus. Death Angel skrev sig direkte ind på listen blandt årets bedste koncerter. Flotsam and Jetsam sørgede for kompetent support.

Koncertanmeldelser
23. Juli 2015    
Kunstner
Spillested
Karakter
3

Max Cavalera overlod initiativet til sine sønner og Marc Rizzo, mens han selv tog en rolig dag på kontoret.

Koncertanmeldelser
16. Juli 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
3

Foran 55.000 festglade mennesker forvandlede rocklegenderne Dyrskuepladsen til party i provinsen, men kun momentvis løftede koncerten sig op på det magiske niveau, takket være den altid fremragende Angus Young.

Koncertanmeldelser
23. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
2

Sløvt growleri og dårlig lyd spændte ben for dødsmetallerne i Bloodbath, som aldrig blev hverken rigtig grumme eller synderligt medrivende.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
3

Huldre hev den hjem på scenenærvær, deres arrangementer og at være tro mod udgangspunktet.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Karakter
3

De virker ukuelige, de gamle drenge i Suicidal Tendencies. Men en kurs mod lidt mere musik og lidt mindre fest havde løftet koncerten. 

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
3

Det norske kultband med den engelske Duke of Nothing i front kørte den stilsikkert hjem med en rutineret musikalsk rejsning.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
3

At the Gates kom for sent til deres egen fest og nåede ikke igennem porten til dødsthrash-riget, selvom en energisk Tomas Lindberg gjorde sit til for at holde både band og publikum i sving.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Night Fever hev den hjem på musikalitet, selvom scenen og pladsen var lige ved at blive for stor for dem.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
3

SEA var skam imponerende og fik vist, hvorfor de er blevet hyldet så meget på det sidste, da de fredag indtog Pandæmonium. Men musikkens mange stille passager virkede let søvndyssende ovenpå en hård førstedag på Copenhell.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Richmond-drengene Iron Reagan gav torsdag aften på Pandæmonium de fremmødte en syngende lussing af en lektion i knivskarp hardcore/thrash-crossover.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Karakter
3

Det amerikanske band A Day to Remember fik æren af at åbne den store scene Helviti torsdag eftermiddag, og de unge fans fik præcis den fest, de kom efter!

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Efter to årtier var Body Count tilbage i Danmark. Koncerten var ingen åbenbaring, men Ice-T og slænget sørgede alligevel for et af de shows, der vil stå fast i Copenhells kollektive hukommelse.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
5

De franske økokrigere fløj op fra havets mørke og splittede Helviti fra hinanden lørdag aften i et forløsende, fuldendt metallisk hval-orgie.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Karakter
4

Metallens transkønnede heltinde strålede af sejr over sindets dæmoner. Mina Caputo og Life of Agony spillede med sublimt overskud det meste af deres suveræne debutplade 'River Runs Red', men vokalen var gennemgående for lav.  

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
3

Konkhra gav en udmærket koncert på Copenhell, hvor de både fik luftet ny musik samt en stribe klassikere til deres dedikerede fans.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
3

Tyske Morgoth spillede en udmærket koncert, der trods udskiftning af forsanger stadig mindede om bandets oprindelige lyd med stærk inspiration fra 90'ernes Florida.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
4

End ikke en æggende parade af stramme hits kunne få Copenhells publikum til at feste med Primus. Men det gjorde ikke så meget: Vi, der lod bandet bide sig fast, havde det forrygende. 

Koncertanmeldelser
21. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
3

Halshug sikrede sig en rå, flænsende og ærlig Copenhelldebut

Koncertanmeldelser
21. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Marduk leverede med vanlig stil en fortræffelig koncert, hvor de fik rykket publikum rundt i en alvorlig omgang black metal, der giver ømme nakker dagen efter.

315 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »