264 resultater - viser 1 - 50
1 2 3 4 5 6  
 
Koncertanmeldelser
16. Juni 2014    

The Psyke Project har afholdt vildere koncerter end den på Copenhell. Alligevel var det et sprudlende band, der lukkede onsdagen af med musikalsk vanvid.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
4

Behemoths andet besøg på Copenhell blev ikke helt så ondt som første gang, selvom den teatralske black/death metal antydede, at polakkerne med succes kan forvandle ekstrem metal til stadionrock.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
2

Belgiske Amenra leverede en koncert, der var lige så medrivende som at se en gletsjer smelte.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Genre
Karakter
4

Toxic Holocausts spiller thrash, der har travlt, men derfor behøvede showet nu ikke gå i gang, næsten tyve minutter før al information på tryk eller web fortalte, at det skulle starte. Det var synd, for det var et stærkt og energisk show, som flere burde have overværet.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
3

Den danske dødsmetalsupergruppe viste flotte takter, men fik aldrig tilstrækkelig luft under vingerne

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Genre
Karakter
4

Armbevægelserne var ikke store, men trods en nærmest ikke-eksisterende attitude, så lod Black Book Lodge musikken tale på en måde, så man skulle være et skarn, hvis man ikke blev svært fornøjet af bandets velspillede, tunge rock.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    

Dawn Of Demise leverede en overlegen opvisning i stramt eksekveret dødsmetal på Copenhells sidste dag

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    

Thy Art Is Murder kæmpede bravt og entusiastisk for at overbevise, men forblev en lettere kedsommelig og svært definerbar omgang smadder

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
2

Der var ikke det helt store fremmøde til Evras koncert på Copenhell, hvilket måske var til bandets bedste.    

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
3

Heidra udfyldte ikke deres potentiale på Copenhell, hvor de leverede en lidt usikker optræden.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
3

Aphyxion er ovre konfirmationsalderen og ved at finde deres plads på hylden.  

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
3

Taake er kendt for at hylde vreden, smerten, det uforsonlige og det ubehagelige. Det er blevet en stilart, der afdæmpet blev fremført sent torsdag aften.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
3

Obituary beviste på Copenhell, at de er dødsmetallens svar på Iron Maiden eller Slayer. Garant for kvalitet, har et fedt logo, og de afviger ikke fra den udstukne kurs.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Karakter
3

Suicide Silence er gået en del igennem de seneste år, men de fik i den grad rejst sig selv fredag aften og introduceret Copenhell for deres nye forsanger.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
5

Watain giver ikke koncerter. De udfører et ritual. Og det gjorde med et af de sorteste og mest suveræne af slagsen i Copenhells historie.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Karakter
3

Supergruppen Kill Devill Hill var et sympatisk og hårdtslående indslag fredag eftermiddag. Men bandet, der inkluderer tidligere medlemmer fra Pantera og Type O Negative, ligner nogle, som har svært ved at finde et nyt og seriøst ståsted i karrieren.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Genre
Karakter
1

Suicidal Angels løftede ikke opgaven som bandet, der burde have sat fut i festen torsdag eftermiddag. Det endte næsten som en rendyrket græsk tragedie.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    

Det var med lethed, at Of Mice & Men dirigerede det talrige publikum, der åd bandets spilleglæde råt og forgabte sig i festen.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
4

Mercenary fuldendte et længerevarende comeback med en overbevisende præstation på Copenhells Helviti-scene. 

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Karakter
5

Twisted Sister er legender uden at have skrevet tilnærmelsesvist nok sange til at retfærdiggøre den status - det skyldes alene én mands karisma, og det beviste han (og de) onsdag på Helviti-scenen.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
3

Finntroll havde styr på alt, undtagen vokalen, og leverede en fin omgang effektiv polkametal fra De Tusind Søers Land. 

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
4

Disneyland After Dark valgte på Copenhell at hævne sig efter den fadæse, de sidste gang udsatte Devilutions udsendte for. 

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
2

Sepultura gjorde en hæderlig figur på Copenhell, men formåede ikke at ramme timingen helt præcist, hvilket resulterede i en koncert uden momentum.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
4

Iron Maiden leverede varen på Copenhell og serverede nogle sange, som vi nok aldrig får at høre mere. For denne anmelder var det en nostalgisk koncert.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
3

At løfte arven fra Angela Gossow på en scene er ikke nogen nem opgave. Alissa White-Gluz gjorde det dog ganske godt, og resten af Arch Enemy bakkede flot op.

Koncertanmeldelser
14. Juni 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
1

Graveyard var umotiverede og kunne ikke leve op til en tidlig primetime-placering på festivalens største scene. Når koncerten var bedst, var den kun semi-kedelig.  

Koncertanmeldelser
14. Juni 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
3

Leif Edlings nye doomprojekt spillede uden bagmanden, men leverede alligevel en mere end godkendt indsats.

Koncertanmeldelser
14. Juni 2014    
Genre
Karakter
4

Et vellykket nostalgitrip til de glade 90’ere med My Dying Bride blev desværre stoppet før tid.

Koncertanmeldelser
14. Juni 2014    

De hypede psykedeliske stonerrockere Uncle Acid & the Deadbeats fik godt tag i publikum på Copenhell og leverede et tæt sammenspillet trip.

Koncertanmeldelser
14. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
4

Tom G. Warriors Triptykon var oppe mod dårlig lyd og et lidt vel solskinsramt spilletidspunkt. Men bandets begsorte klasse fornægtede sig ikke.

Koncertanmeldelser
13. Juni 2014    

Within Temptation præsterede torsdag aften at levere en koncert, der var så klistret til af falske smil og storhedsvanvittige armbevægelser, at man følte sig helt utilpas. Copenhell bør skamme sig. 

Koncertanmeldelser
13. Juni 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
2

Clutch leverede en velspillet og introvert koncert med lydproblemer, der dog til dels blev reddet af et fantastisk feststemt publikum.  

Koncertanmeldelser
12. Juni 2014    
Genre
Karakter
3

Monster Magnet var i velspillende og imødekommende hopla, da de på festivalens førstedag fik en stram og psykedelisk og dansevenlig fest smidt ud over scenerampen.  

Koncertanmeldelser
18. Maj 2014    
Titel
+ Cold Cave
Spillested
Karakter
4

Et storslået og gennemsyret professionelt, men dog bittersødt industrial metalshow i Forum den forgangne tirsdag

Koncertanmeldelser
02. April 2014    
Kunstner
Titel
+ Voodoo Six
Spillested
Karakter
3

UFO's eneste koncert i Danmark i denne omgang var et hyggeligt gensyn med veteranerne.

Koncertanmeldelser
02. Marts 2014    
Kunstner
Spillested
Karakter
666

Cradle of Filth har for længst solgt hvad de havde tilbage af sjæl at sælge ud af til de mørke magter. Behemoth fortærer til gengæld alt på deres vej og holdt publikummet i Amager Bio fast i en 75 minutters sort forbandelse.

Koncertanmeldelser
12. Februar 2014    
Kunstner
Titel
+ Legion Of The Damned + Flotsam & Jetsam
Spillested
Genre
Karakter
4

Sepultura havde fine navne i Legion Of The Damned og Flotsam & Jetsam med sig på Tobakken i Esbjerg, men opvarmningen nåede ikke hovednavnet til sokkeholderne.

Koncertanmeldelser
11. Februar 2014    
Kunstner
Spillested
Karakter
3

De gamle ikoner i Deep Purple kan stadig deres metier, men levede i længden aldrig op til deres navn, som et af rockhistoriens største.

Koncertanmeldelser
02. Februar 2014    
Titel
+ Essence + Redwood Hill + Huldre + Billy Boy in Poison + Impalers
Spillested
Karakter
4

Det var især det store fremmøde, opbakningen til bandene og den deraf fremkomne fest, som gjorde anden udgave af 'When Copenhell Freezes Over' til endnu en succes i Copenhell-regi.

Koncertanmeldelser
27. Januar 2014    
Kunstner
Spillested
Karakter
5

Efter en skråsikker opvarmning fra svenske In Solitude, gik deres landsmænd i Watain på scenen og leverede en misantropisk black metal-oplevelse, der fra start til slut var suveræn.

Koncertanmeldelser
27. Januar 2014    
Spillested
Genre
Karakter
3

De Japanske stoner-doom'ere fra Church Of Misery gjorde en udmærket figur som opvarmning for Monster Magnet i Lille Vega i den forgangne uge, men det blev for meget af det gode.

Koncertanmeldelser
08. December 2013    
Kunstner
Titel
Carcass + Hell
Spillested
Karakter
3

Festen i VEGA med Amon Amarth, Carcass og Hell var udmærket, hvor ingen bands faldt igennem, mens de dog heller ikke leverede historiske koncerter.

Koncertanmeldelser
27. November 2013    
Spillested
Karakter
4

Forventningerne til Black Sabbaths koncert tirsdag aften i København var iblandet såvel et håb om den ultimative koncert, såvel som en frygt for, at det hele skulle ende i en pinlig affære. Heldigvis var resultatet tættere på det første end på det sidste - om end der var nogle skønhedsfejl.

Koncertanmeldelser
17. November 2013    
Kunstner
Spillested
Karakter
1

Nickelback fremstod glatte, falske og forlorne onsdag aften i Forum.

Koncertanmeldelser
11. November 2013    
Spillested
Karakter
2

Hvis Avenged Sevenfold gav den samme gas på scenen, som deres idoler fra Metallica, Guns N' Roses og Iron Maiden gør, havde koncerten mandag aften været en god fest. Men sådan skulle det ikke blive. I stedet snorkede de fem arrogante musikere sig igennem en 100 minutters gabende kedelig oplevelse. Hvem der bare var blevet til Ugly Kid Joe!

Koncertanmeldelser
03. November 2013    
Kunstner
Titel
support: The Generals
Spillested
Genre
Karakter
3

Da lyden efter alt for lang tid endelig var på Annihilators side, blev en halvtam oplevelse med ét forvandlet til en thrashfest af de bedre.

Koncertanmeldelser
27. Oktober 2013    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Få kan være så forrygende på en scene som australske Airbourne, hvilket de nok engang understregede lørdag aften i Amager Bio til en energisk koncert, der sagtens kunne have budt på mere end tolv numre.

Koncertanmeldelser
06. Oktober 2013    
Titel
+ Aborted, Revocation, Corpus Mortale
Spillested
Karakter
4

Gore- og horrormestrene leverede fænomenalt show, der dog blev forpurret af enkelte fodfejl, der ikke var bandets ansvar. Kom så Vega - det kan I gøre bedre.

Koncertanmeldelser
10. September 2013    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Soundgarden leverede et fint og flot comebackshow med fokus på musikken, mens svenske Graveyard besørgede en gedigen opvarmning.

Koncertanmeldelser
07. September 2013    
Spillested
Genre
Karakter
4

Der var ikke meget fejring at spore i sætlisten da Paradise Lost indledte deres 25-års jubilæumsturné tirsdag aften i Lille Vega, men briterne var i forrygende topform.

264 resultater - viser 1 - 50
1 2 3 4 5 6