336 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Koncertanmeldelser
01. Februar 2016    
Kunstner
Titel
+ Abbath + Inquisition + Entombed A.D.
Spillested
Karakter
5

En fandenivoldsk duo og svenske legender åbnede fredagens brag med stil. Desværre stod ikoniske Abbath ikke helt distancen på egne ben, men Behemoth skuffede ikke med verdenspremieren på 'The Satanist' fremført i sin helhed.

Koncertanmeldelser
29. Januar 2016    
Titel
+ Architects + Thy Art Is Murder
Spillested
Karakter
4

Thy Art Is Murder og Architects gjorde deres for at opvarme det fremmødte publikum på en aften, hvor fem australske surferdrenge endnu en gang viste, hvor stærkt et livenavn Parkway Drive er.

Knuden holdt Populær
Koncertanmeldelser
22. Januar 2016    
Kunstner
Titel
+ Suicidal Tendencies
Karakter
4

På trods af en lidt løs start oppede Slipknot sig gevaldigt og fik hevet den sikkert i land i Esbjerg.

Kong Henry Populær
Koncertanmeldelser
11. Januar 2016    
Titel
The Charmingly Obstinate
Spillested
Karakter
666

Punkrockeren og globetrotteren Henry Rollins lagde vejen forbi Bremen og lod munden få frit løb med nerverne og autenticiteten helt uden på tøjet i en tretimers højeksplosiv og medrivende tur rundt om verden. En sikker kur mod den nuværende politiske lede. Som en homage til aftenens mur er teksten skrevet ud i ét.

Koncertanmeldelser
07. December 2015    
Spillested
Karakter
2

Der plejer at være godt gang i Children of Bodom, men finnernes sløve indsats i Amager Bio var uden tvivl den kedeligste koncert, gruppen har givet i Danmark.

Koncertanmeldelser
07. December 2015    
Kunstner
Titel
+ Helhorse
Spillested
Genre
Karakter
4

Anthrax var noget nær ustoppelige og gav Slayer kamp til stregen. Indsatsen fejlede heller intet hos Helhorse, men det gjorde lyden derimod.

Koncertanmeldelser
06. December 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

Clutch havde et feststemt julefrokostpublikum i deres hule hånd, da de fredag aften leverede rutineret rock og rul for familien Danmark.

Koncertanmeldelser
04. December 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
5

Helsingørs gamle skibsværft var den perfekte arena for Slayer, der med et sprudlende overskud gav en af deres bedste koncerter i nyere tid på dansk grund.

Koncertanmeldelser
03. December 2015    
Kunstner
Titel
+ Veil of Maya + Good Tiger
Karakter
4

Sotelo, Magyar, Coleman. Periphery, Veil of Maya, Good Tiger. En fræk sammensætning på en aften, hvor Lille Vega var proppet til randen med prog-metal med core-kant og store stemmer. 

Koncertanmeldelser
22. November 2015    
Spillested
Karakter
4

Efter sidste års fadæse i Amager Bio lå det ikke i kortene, at Cradle of Filth ville komme tilbage og give deres bedste koncert på dansk jord i ti år. Men briterne viste sig at have frisk blod på tanden.

Koncertanmeldelser
18. November 2015    
Titel
+ PVRIS + Beartooth
Spillested
Karakter
4

Bring Me the Horizon har udviklet sig til et decideret hovednavn, og det satte den engelske kvintet en tyk streg under, da de onsdag aften væltede Store Vega i et hav af visuelle indtryk og god musik. 

Koncertanmeldelser
15. November 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Med helt nyt og helt gammelt tog Moonspell Pumpehusets gæster med på en rituel rejse, der kun kiksede i forsøget på at være den fuldendte oplevelse på grund af svære lydforhold.

Koncertanmeldelser
14. November 2015    
Kunstner
Spillested
Karakter
5

I Amager Bio smed Ghost endelig forklædningen og viste, de er et fremragende band på alle områder.

Koncertanmeldelser
09. November 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
5

Fra start til slut var Sepulturas fejring af karrierens tre årtier en hårdtslående tour de force, der samtidig mindede en om, hvor betydningsfuldt bandet har været for metallens udvikling.

Koncertanmeldelser
09. November 2015    
Titel
+ Papa Roach + Devil You Know
Spillested
Karakter
3

Fredag aften spillede Five Finger Death Punch, Papa Roach og Devil You Know udsolgt koncert i Tap1. På papiret burde det være et brag af en koncert, realiteten var en anden.

Oh my god! Populær
Koncertanmeldelser
25. Oktober 2015    
Kunstner
Titel
+ Detest
Spillested
Karakter
2

Med en kikset start og en fæl afslutning blev tankerne ledt hen på en akavet gymnasieforestilling i de 40 minutter, Myrkur brugte på at kæmpe sig igennem fredagens koncert i Pumpehuset. Detest havde derimod ikke svært ved at overbevise om, at de var aftenens reelle hovednavn.  

Koncertanmeldelser
04. Oktober 2015    
Titel
+ Haken
Spillested
Karakter
4

Between the Buried and Me og Haken inviterede til prog-metal-kalas, der på mange punkter var den sublime oplevelse med få, markante undtagelser.

Koncertanmeldelser
22. September 2015    
Kunstner
Titel
+ The Vintage Caravan
Spillested
Karakter
1

En sætliste sat sammen på den mest fantasiløse måde. Et band, der mentalt lå hjemme på sofaen, og en syg sanger, der burde have aflyst koncerten. Falliterklæringen var total, da Europe stod i Amager Bio mandag aften. Heldigvis var den sprudlende trio The Vintage Caravan med som support.

Koncertanmeldelser
23. August 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

Vi var med på scenen under hele koncerten på Ullevi Stadion i Göteborg, hvor vi bogstaveligt talt var helt tæt på bandet, da de spillede. Det var ikke kun godt.

Koncertanmeldelser
06. August 2015    
Kunstner
Spillested
Karakter
2

En veloplagt Rob Zombie og hans band fik Store Vega til at slippe bryster og balloner fri i halvanden times metallisk halbal i det muntre horrorland.

336 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »