455 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Koncertanmeldelser
02. September 2017    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Metallica trak både det nye og tunge skyts frem, da de lørdag aften indledte deres efterårsturné med en københavnsk koncert. Den cementerede, at thrashens første stadigvæk er de største!

Koncertanmeldelser
28. August 2017    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

Michael Poulsen demonstrerede verdensklasse med besøg af verdensstjerner foran 48.000 gæster på den historiske aften i Parken. Men fraværet af de stærke, gamle sange gjorde det til en alt for lang aften med middelmådig musik.

Koncertanmeldelser
08. August 2017    
Kunstner
Titel
+ Riverhead
Spillested
Genre
Karakter
5

Ligegyldigt hvor gammel man bliver, er der altid plads til forbedring. Det beviste Bad Religion i et næsten udsolgt Amager Bio mandag aften, hvor det hele lige var et hak bedre end for fire år siden i Den Grå Hal.

Koncertanmeldelser
06. August 2017    
Kunstner
Titel
+ Metal Church
Spillested
Genre
Karakter
4

Det startede trægt ud i Vega, og alt tydede på en gengivelse af Copenhell-gaberen i 2016, hvor Megadeth blot leverede varen acceptabelt uden at bide fra sig. Men det skulle ændre sig.

Koncertanmeldelser
16. Juli 2017    
Kunstner
Titel
+ ONI
Spillested
Karakter
4

Med en svedig og gennemført koncert på Train i Aarhus, hvor stemningen var helt i top, beviste Gojira, at de i den grad er værdige som hovednavn på alverdens scener.

Koncertanmeldelser
30. Juni 2017    
Kunstner
Genre
Karakter
1

De stockholmske drenge fra Viagra Boys præsterede ikke at fortrylle trods det autentiske syretrip og det store publikumsfremmøde.

Koncertanmeldelser
28. Juni 2017    
Spillested
Genre
Karakter
3

Selv et af klodens bedste rockbands kunne intet stille op på klodens værste spillested. Guns N' Roses kæmpede mod elendig lyd, men sejrede til sidst. Alt for sent, desværre. 

Koncertanmeldelser
26. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
5

Retro-rocken blev lagt på hylden, og drømmen om en tilbagevenden til det gamle Opeth fik lov at leve videre.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
3

Veteranerne fra Bolt Thrower og Benediction holder stadig dødsfanen højt i Memoriam, der stod for næsten en times tung dødsmetal på festivalen lørdag aften. Og så fik de endda selskab af en tidligere growler i de to legendariske bands.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
3

Lige så fortryllende Myrkur er på plade, lige så forbandet synes hun at være live, hvor danskeren altid fumler rundt med udstyret.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
3

Uden decideret at fejle ramte Europe ved siden af og scorede først den store gevinst fra publikum til allersidst.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
4

For tredje gang på fire år var Carcass forbi en dansk festival. Og briterne gjorde, som de plejer: forvandlede Copenhell til en musikalsk slagtebænk. 

Koncertanmeldelser
26. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
3

Devildriver stod for Copenhells første hårde metalkoncert og gav en gedigen lektion i nu metal, men elendig lyd lagde desværre en dæmper på oplevelsen.

Koncertanmeldelser
25. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
4

Risings musik lød fantastisk på Hades-scenen, men kontakten til publikum måtte godt have været større for virkelig at være festskabende. Musikalsk fik man dog høj klasse.

Koncertanmeldelser
25. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
3

Ghost Iris bød på store kapaciteter i det tekniske hjørne af metalcoren, mens de inviterede til fest med overraskelser på scenen.

Koncertanmeldelser
25. Juni 2017    
Karakter
3

Man fik en god og blid start på dagen med engelske The Raven Age. Men sangeren måtte godt skruen bissen på og få lidt nerve ind i stemmen.

Koncertanmeldelser
25. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
4

Måske mangler sangen, der kan løfte danske Seven Thorns' power metal helt op i liga med genregiganterne, men på Copenhell viste bandet, at de i hvert fald har showet og viljen til større skalpe.

Koncertanmeldelser
25. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
2

Lydstyrken var alt for lav til, at festivalens første band i hardrockerne i Inglorious kunne blive meget andet end en hyggelig seance til de første fadøl på pladsen.

Koncertanmeldelser
25. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
4

Huldre satte igen gang i kædedans og fest med et imponerende musikalsk mix af folkemusik og letfordøjelig metal.

Koncertanmeldelser
25. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
3

Hvordan holder man fast i den musikalske nerve og integritet, når man dybest set ikke har ændret hverken stil eller fremtoning de sidste 30 år?

455 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »