395 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Koncertanmeldelser
10. Februar 2017    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

Metallica afrundede torsdag aften et ugelangt besøg i nybyggeriet Royal Arena, hvor de gav folket en koncert, der var velspillet, men bekymrende genkendelig.

Koncertanmeldelser
08. Februar 2017    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Fra flop over aflysning til noget nær fuldendt. Metallica gjorde det godt igen. Vi fik virkelig format i Royal Arena. Især med kongeklassikere som 'Creeping Death' og 'Orion' på sætlisten!

Koncertanmeldelser
04. Februar 2017    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
2

Den royale arena skulle åbnes, og til opgaven havde man hyret metallens konger. Det blev dog ikke den succes, det kunne have været. I stedet blev det som en landskamp, hvor angriberen spiller med brækket ben. Det koster kampen, hvis man skal halte sig igennem.

Koncertanmeldelser
29. Januar 2017    
Spillested
Karakter
4

Seks meget forskellige og på hver sin måde spændende bands gjorde lørdag aften i Vega til en flot fest for dansk rock og metal.

Koncertanmeldelser
20. December 2016    
Kunstner
Titel
+ Behemoth + Grand Magus
Spillested
Karakter
2

Der var skruet op for alle tænkelige metal-klichéer, da Amon Amarth søndag aften inviterede til fest i et udsolgt Store Vega. De havde allieret sig med landsmændene i Grand Magus og polske Behemoth.

Koncertanmeldelser
16. December 2016    
Titel
+ Northlane + Stray From The Path + Wage War
Spillested
Karakter
3

Hvordan fejrer man bedst, at Pumpehuset har fået endnu otte års levetid som spillested? Man tager til boyband-metalcore-koncert og husker, hvor dårlig lyden oftest er i Pumpehusets lille sal.

Koncertanmeldelser
13. December 2016    
Spillested
Karakter
4

Lørdag aften bød Amager Bio på et intensivt og effektivt nostalgi-trip. Næste gang Life of Agony gæster Danmark, er det forhåbentlig med nyt materiale og en lidt mindre skabet frontkvinde.

Koncertanmeldelser
27. November 2016    
Kunstner
Titel
Bundsolidt rockbal
Spillested
Karakter
4

Gennem 37 år har Saxon været den britiske NWOBHM-scenes mest loyale band. Og metaltrætheden er stadig vanskelig at få øje på.

Koncertanmeldelser
22. November 2016    
Kunstner
Spillested
Karakter
3

Det var en blandet pose bolsjer, som Falconer Salen mandag aften tilbød sit publikum. Nok var Alter Bridge hovednavn, men langt fra det mest farverige denne aften.

Koncertanmeldelser
22. November 2016    
Titel
+ While She Sleeps + Basement
Spillested
Karakter
2

Bring Me the Horizon havde medbragt det helt store show til søndagens koncert i Falconer Salen. Desværre fungerede hverken lyden, Oliver Sykes' vokal eller diverse visuals. I stedet reddede publikum aftenen.

Koncertanmeldelser
08. November 2016    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Opeth var i stram hopla, da de mandag aften gav en udsolgt koncert i bornerte rammer. Der var sikre hits på stribe i vellydende omgivelser.

Koncertanmeldelser
06. November 2016    
Kunstner
Titel
+ Exodus + Prong
Spillested
Karakter
4

Det var en tung pakke, der ramte Aarhus en lørdag aften. Obituary var hovednavnet og de skuffede ikke, men Exodus med Steve Souza i front var bare bedst.

Energiløst Populær
Koncertanmeldelser
30. Oktober 2016    
Kunstner
Titel
+ Forever Still + Genus Ordinis Dei
Spillested
Karakter
3

Selvom italienerne havde medbragt masser af gode numre, formåede Lacuna Coil aldrig helt at spille en rigtig god koncert. Danske Forever Still viste til gengæld flot profil.

Koncertanmeldelser
30. Oktober 2016    
Kunstner
Titel
+ Agent Fresco + Vola
Spillested
Karakter
2

Umiddelbart lyder Katatonia, Agent Fresco og Vola som en anelse besynderlig line-up, men i praksis fungerede disse nordiske bands musik utroligt nok sammen. Spillerækkefølgen var dog langt mindre heldig, især for hovednavnet.

Publikums aften Populær
Koncertanmeldelser
27. Oktober 2016    
Kunstner
Titel
+ Stick To Your Guns + Bury Tomorrow
Spillested
Karakter
4

Bombastisk lyd, energisk lys- og sceneshow og et fantastisk publikum clashede med Pumpehusets akustik, der ikke viste sig fra sin bedste side.

Koncertanmeldelser
23. Oktober 2016    
Kunstner
Titel
+ Rotting Christ + Mystifier + Schammasch
Spillested
Karakter
2

I virkeligheden burde den komplet udsolgte koncert på Beta kun have haft én headliner; Rotting Christ leverede aftenens absolut bedste optræden, et perfekt satanisk ritual og en magtdemonstration, der særligt fik Inquisition til at falde helt igennem.

Koncertanmeldelser
21. Oktober 2016    
Kunstner
Spillested
Karakter
2

Volbeat var ikke skarpe i deres første koncert på efterårets turné, da de i et udsolgt Boxen i Herning ikke formåede at levere på vanligt høje niveau.

Sublim seance Populær
Koncertanmeldelser
09. Oktober 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
5

Goat vendte tilbage til København med en nærmest tranceskabende optræden, som sendte Den Grå Hal nær ekstase .

Koncertanmeldelser
27. September 2016    
Kunstner
Titel
+ Sun Kil Moon
Spillested
Karakter
4

Mark Kozelek og Justin Broadrick var i fælles storform, da de mandag aften gav en små tre timer lang koncert for et lille publikum i store rammer. Det måtte gerne have været tungere, men ugen kunne næppe have startet bedre. 

Koncertanmeldelser
09. September 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

På en usædvanligt varm septemberaften gav Nickelback koncert i Boxen i Herning. Det var langt bedre end frygtet og forventet.

395 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »