273 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 ... » 
 
Koncertanmeldelser
16. December 2014    
Kunstner
Spillested
Karakter
3

Mastodon vendte tilbage til Store Vegas fantastiske lokaler og leverede en gennemrutineret præstation, som desværre led under svagt vokalarbejde 

Koncertanmeldelser
07. December 2014    
Spillested
Karakter
2

Med et langtrukkent, rutinepræget sæt med kun enkelt lyspunkter lykkedes det ikke Parkway Drive at tvinge Amager Bio i knæ.  

Koncertanmeldelser
30. November 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

 Lørdag aften i Vega havde Machine Head lige skruet lidt op for det hele i forhold til sommerens koncert på Train i Aarhus. På nær for kreativiteten. 

Koncertanmeldelser
10. November 2014    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

På forhånd ser Alcest og Opeth ud som en meget god kombi: to bands, der live skal forene det nye og anderledes med det gamle og velkendte; og så sluttede de såmænd begge med sange om udfrielsen.

Koncertanmeldelser
03. November 2014    
Kunstner
Spillested
Karakter
5

Mens anmelderen undrede sig over et publikum, der sang højere med på numre fra 'Sounds Of A Playground Fading' end 'Colony', var der intet at sætte fingeren på ved aftenens show i Vega. In Flames ejer stedet – samt retten til ikke at favorisere fans af deres ældre materiale.

Koncertanmeldelser
12. Oktober 2014    

Meget - måske rigeligt - af en god ting med Tesseract, Animals as Leaders og Navene K i Pumpehuset.

Koncertanmeldelser
24. August 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Robb Flynn og resten af Machine Head havde faktisk allerede inden koncerten gik i gang overvundet publikum og leverede et rutineret show.

Koncertanmeldelser
04. August 2014    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Volbeat skabte den store, folkelige fest på Refshaleøen, men det var gæsterne, der i sidste ende gav showet merværdi.

Koncertanmeldelser
16. Juni 2014    

The Psyke Project har afholdt vildere koncerter end den på Copenhell. Alligevel var det et sprudlende band, der lukkede onsdagen af med musikalsk vanvid.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
4

Behemoths andet besøg på Copenhell blev ikke helt så ondt som første gang, selvom den teatralske black/death metal antydede, at polakkerne med succes kan forvandle ekstrem metal til stadionrock.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
2

Belgiske Amenra leverede en koncert, der var lige så medrivende som at se en gletsjer smelte.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Genre
Karakter
4

Toxic Holocausts spiller thrash, der har travlt, men derfor behøvede showet nu ikke gå i gang, næsten tyve minutter før al information på tryk eller web fortalte, at det skulle starte. Det var synd, for det var et stærkt og energisk show, som flere burde have overværet.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
3

Den danske dødsmetalsupergruppe viste flotte takter, men fik aldrig tilstrækkelig luft under vingerne

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Genre
Karakter
4

Armbevægelserne var ikke store, men trods en nærmest ikke-eksisterende attitude, så lod Black Book Lodge musikken tale på en måde, så man skulle være et skarn, hvis man ikke blev svært fornøjet af bandets velspillede, tunge rock.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    

Dawn Of Demise leverede en overlegen opvisning i stramt eksekveret dødsmetal på Copenhells sidste dag

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    

Thy Art Is Murder kæmpede bravt og entusiastisk for at overbevise, men forblev en lettere kedsommelig og svært definerbar omgang smadder

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
2

Der var ikke det helt store fremmøde til Evras koncert på Copenhell, hvilket måske var til bandets bedste.    

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
3

Heidra udfyldte ikke deres potentiale på Copenhell, hvor de leverede en lidt usikker optræden.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
3

Aphyxion er ovre konfirmationsalderen og ved at finde deres plads på hylden.  

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
3

Taake er kendt for at hylde vreden, smerten, det uforsonlige og det ubehagelige. Det er blevet en stilart, der afdæmpet blev fremført sent torsdag aften.

273 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 ... »