278 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 ... » 
 
Koncertanmeldelser
14. April 2015    
Spillested
Karakter
3

Steven Wilson vendte mandag aften tilbage til København og leverede en koncert, der var lige så progrockende velspillet, som den var imødekommende og humoristisk.  

Koncertanmeldelser
12. April 2015    
Titel
+ Cancer Bats + Hundreth + Oathbreaker
Spillested
Karakter
4

Onsdag aften på Pumpehuset bød på While She Sleeps og Cancer Bats, der begge er albumaktuelle med henholdsvis 'Brainwashed' og 'Searching For Zero'. Med sig som opvarmning havde de post-black metallerne Oathbreaker og melocore-drengene Hundredth.

Koncertanmeldelser
02. Marts 2015    
Spillested
Genre
Karakter
3

Black Label Societys eneste koncert i Danmark på den igangværende europaturné begyndte rigtig godt. Desværre kunne bandet ikke holde samme høje niveau hele koncerten igennem.

Koncertanmeldelser
16. Februar 2015    
Spillested
Genre
Karakter
3

Det var en visuelt flot menu, der var kreeret og serveret for en udsolgt og forventningsfuld Boxen i Herning, da Queen og Adam Lambert bød indenfor i søndags. Desværre levede smagen ikke helt op til synsindtrykket.

Koncertanmeldelser
13. Februar 2015    
Kunstner
Spillested
Karakter
3

Slipknot var magtesløse overfor Forums elendige lydforhold, men holdt skansen under et 90 minutters langt deja-vu af de sædvanlige tricks, dog nu i en større produktion og indpakning.

Koncertanmeldelser
16. December 2014    
Kunstner
Spillested
Karakter
3

Mastodon vendte tilbage til Store Vegas fantastiske lokaler og leverede en gennemrutineret præstation, som desværre led under svagt vokalarbejde 

Parkway Neutral Populær
Koncertanmeldelser
07. December 2014    
Spillested
Karakter
2

Med et langtrukkent, rutinepræget sæt med kun enkelt lyspunkter lykkedes det ikke Parkway Drive at tvinge Amager Bio i knæ.  

Koncertanmeldelser
30. November 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

 Lørdag aften i Vega havde Machine Head lige skruet lidt op for det hele i forhold til sommerens koncert på Train i Aarhus. På nær for kreativiteten. 

Koncertanmeldelser
10. November 2014    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

På forhånd ser Alcest og Opeth ud som en meget god kombi: to bands, der live skal forene det nye og anderledes med det gamle og velkendte; og så sluttede de såmænd begge med sange om udfrielsen.

Koncertanmeldelser
03. November 2014    
Kunstner
Spillested
Karakter
5

Mens anmelderen undrede sig over et publikum, der sang højere med på numre fra 'Sounds Of A Playground Fading' end 'Colony', var der intet at sætte fingeren på ved aftenens show i Vega. In Flames ejer stedet – samt retten til ikke at favorisere fans af deres ældre materiale.

Koncertanmeldelser
12. Oktober 2014    

Meget - måske rigeligt - af en god ting med Tesseract, Animals as Leaders og Navene K i Pumpehuset.

Koncertanmeldelser
24. August 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Robb Flynn og resten af Machine Head havde faktisk allerede inden koncerten gik i gang overvundet publikum og leverede et rutineret show.

Koncertanmeldelser
04. August 2014    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Volbeat skabte den store, folkelige fest på Refshaleøen, men det var gæsterne, der i sidste ende gav showet merværdi.

Koncertanmeldelser
16. Juni 2014    

The Psyke Project har afholdt vildere koncerter end den på Copenhell. Alligevel var det et sprudlende band, der lukkede onsdagen af med musikalsk vanvid.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
4

Behemoths andet besøg på Copenhell blev ikke helt så ondt som første gang, selvom den teatralske black/death metal antydede, at polakkerne med succes kan forvandle ekstrem metal til stadionrock.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
2

Belgiske Amenra leverede en koncert, der var lige så medrivende som at se en gletsjer smelte.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Genre
Karakter
4

Toxic Holocausts spiller thrash, der har travlt, men derfor behøvede showet nu ikke gå i gang, næsten tyve minutter før al information på tryk eller web fortalte, at det skulle starte. Det var synd, for det var et stærkt og energisk show, som flere burde have overværet.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
3

Den danske dødsmetalsupergruppe viste flotte takter, men fik aldrig tilstrækkelig luft under vingerne

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Genre
Karakter
4

Armbevægelserne var ikke store, men trods en nærmest ikke-eksisterende attitude, så lod Black Book Lodge musikken tale på en måde, så man skulle være et skarn, hvis man ikke blev svært fornøjet af bandets velspillede, tunge rock.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    

Dawn Of Demise leverede en overlegen opvisning i stramt eksekveret dødsmetal på Copenhells sidste dag

278 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 ... »