409 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Nostalgitrip Populær
Koncertanmeldelser
17. Maj 2017    
Kunstner
Titel
+ MeWithoutYou
Spillested
Karakter
4

Underoaths genfødselskoncert var nostalgi-fest på godt og ondt.

Koncertanmeldelser
14. Maj 2017    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

På 45 minutter leverede Pretty Maids den gode rockkoncert, som Kiss brugte 90 minutter på ikke at servere. Det lokale band vandt uden tvivl over gæsterne.

Koncertanmeldelser
11. Maj 2017    
Kunstner
Titel
+ The Contortionist + Destrage
Spillested
Karakter
4

Det er muligt, at Periphery aldrig har spillet en god opvarmningskoncert i Danmark, men som hovednavn leverer de amerikanske prog-metal-ekvilibrister varen stort set hver gang.

Koncertanmeldelser
10. Maj 2017    
Kunstner
Spillested
Karakter
2

Kiss koksede rundt i det som en professionel parodi på sig selv i Horsens.

Koncertanmeldelser
30. April 2017    
Kunstner
Titel
+ Kvelertak
Spillested
Genre
Karakter
3

Nordmændene vandt stort over svenskerne. Kvelertak triumferede i Valby Hallens ellers ærgerlige rammer, mens hovednavnet Ghost leverede en på mange måder forældet optræden.

Koncertanmeldelser
28. Marts 2017    
Kunstner
Titel
+ Accept + Twillight Force
Spillested
Karakter
5

Da ingen på redaktionen kan få sig selv til at sige noget pænt om Sabaton, inviterede vi fan og chef på rockbaren Voodoo Lounge Luke Graae til at bedømme den svenske krigsmaskine.

Koncertanmeldelser
27. Marts 2017    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

Selvom de kun har eksisteret i to år, har Counterfeit gennem deres singler og energiske liveshows bevist, at de er de næste store britiske punkrockikoner. Desværre er det ikke gået op for det danske publikum.

Koncertanmeldelser
11. Marts 2017    
Kunstner
Titel
+ The Raven Age
Spillested
Genre
Karakter
3

Anthrax var i mere end fin form, da de leverede hele ’Among the Living’ i Amager Bio, men et tamt andetsæt lagde en dæmper på oplevelsen. Det Copenhell-aktuelle supportband The Raven Age imponerede dog slet ikke.

Koncertanmeldelser
10. Marts 2017    
Kunstner
Titel
Gojira - Store Vega - 9. marts 2017
Spillested
Karakter
5

Den progressive dødsgigant Gojira viste igen overlegenhed, denne gang torsdag aften i Store Vega.

Koncertanmeldelser
05. Marts 2017    
Titel
+ Disturbed + Chevelle
Spillested
Karakter
3

Det så godt ud på papiret, men virkeligheden var en anden. Chevelle nåede aldrig ud til publikum, Disturbed blev trukket ned af David Draimans uinteresserede sceneoptræden, og Avenged Sevenfold havde, med undtagelse af M. Shadows, en kollektiv offday. 

Koncertanmeldelser
04. Marts 2017    
Kunstner
Titel
+ Sikth + Shvpes
Spillested
Karakter
2

Der var lagt op til fest – og fest blev der. Men det var på grund af alt andet end musikken, da Trivium indtog Vega sammen med engelske Shvpes og Sikth.

Kongerock Populær
Koncertanmeldelser
19. Februar 2017    
Titel
D-A-D
Spillested
Genre
Karakter
5

Devilutions udsendte fik sin Royal Arena-debut til rockbraget med D-A-D og Dizzy Mizz Lizzy. Og det kan vist roligt siges, at både bands og spillested gjorde stærkt indtryk.

Koncertanmeldelser
19. Februar 2017    
Karakter
3

Gutterdämmerung er – mere end noget andet – visuel og musikalsk blær. Dårligt på filmfronten, godt for alt andet.

Koncertanmeldelser
10. Februar 2017    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

Metallica afrundede torsdag aften et ugelangt besøg i nybyggeriet Royal Arena, hvor de gav folket en koncert, der var velspillet, men bekymrende genkendelig.

Koncertanmeldelser
08. Februar 2017    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Fra flop over aflysning til noget nær fuldendt. Metallica gjorde det godt igen. Vi fik virkelig format i Royal Arena. Især med kongeklassikere som 'Creeping Death' og 'Orion' på sætlisten!

Koncertanmeldelser
04. Februar 2017    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
2

Den royale arena skulle åbnes, og til opgaven havde man hyret metallens konger. Det blev dog ikke den succes, det kunne have været. I stedet blev det som en landskamp, hvor angriberen spiller med brækket ben. Det koster kampen, hvis man skal halte sig igennem.

Koncertanmeldelser
29. Januar 2017    
Spillested
Karakter
4

Seks meget forskellige og på hver sin måde spændende bands gjorde lørdag aften i Vega til en flot fest for dansk rock og metal.

Koncertanmeldelser
20. December 2016    
Kunstner
Titel
+ Behemoth + Grand Magus
Spillested
Karakter
2

Der var skruet op for alle tænkelige metal-klichéer, da Amon Amarth søndag aften inviterede til fest i et udsolgt Store Vega. De havde allieret sig med landsmændene i Grand Magus og polske Behemoth.

Koncertanmeldelser
16. December 2016    
Titel
+ Northlane + Stray From The Path + Wage War
Spillested
Karakter
3

Hvordan fejrer man bedst, at Pumpehuset har fået endnu otte års levetid som spillested? Man tager til boyband-metalcore-koncert og husker, hvor dårlig lyden oftest er i Pumpehusets lille sal.

Koncertanmeldelser
13. December 2016    
Spillested
Karakter
4

Lørdag aften bød Amager Bio på et intensivt og effektivt nostalgi-trip. Næste gang Life of Agony gæster Danmark, er det forhåbentlig med nyt materiale og en lidt mindre skabet frontkvinde.

409 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »