376 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Koncertanmeldelser
09. September 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

På en usædvanligt varm septemberaften gav Nickelback koncert i Boxen i Herning. Det var langt bedre end frygtet og forventet.

Koncertanmeldelser
13. Juli 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Et af thrash metallens største bands gæstede mandag aften Pumpehuset, hvor de – i kølvandet på et lidt gennemsnitligt nyt album – skulle bevise, at de stadig fortjener netop det prædikat.

Koncertanmeldelser
27. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
3

Tekniske problemer forkortede Redwood Hills show, men det forhindrede ikke bandet i at folde sig ud.

Koncertanmeldelser
27. Juni 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
3

Rival Sons var kompetente som musikere, men det var den fænomenale vokalist, der reddede æren for bandet, der føltes som det gode rockband, der gør alting lige efter bogen, men alligevel har svært ved at skabe noget mindeværdigt

Koncertanmeldelser
27. Juni 2016    
Karakter
4

I’ll Be Damneds var den helt rigtige morgenvækning på Copenhells sidste dag, for det blev en fest, og bandet viste igen, at de er skabt til at spille live.

Koncertanmeldelser
27. Juni 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Atter ramte kadaveret fra Tyskland som et massivt og velspillende band, men vor anmelder mener, at der var et enkelt skår i oplevelsen, hvorfor den vante topkarakter til bandet må udeblive.

Koncertanmeldelser
27. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
4

Dark Funeral gav publikum ved Pandæmonium en udmærket omgang svensk black metal, der manglede et lille drej på volumenknappen for at være blevet rigtig god.

Koncertanmeldelser
27. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
2

Decapitated kørte for meget på rutinen på Hades. Forsangeren var bedre til at kommunikere til publikum med sine hænder end med stemmen, og det var en skam.

Koncertanmeldelser
27. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
4

Med hjælp fra Bersærk og Anders Bøtter gav Helhorse en underholdende og medrivende koncert på Hades, hvor publikum i den grad deltog i festen.

Koncertanmeldelser
27. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
2

Hollandske Epica kæmpede lidt med sig selv. Det betød, at det aldrig blev helt godt i bandets første besøg i Danmark, da de gav koncert på Copenhell.

Koncertanmeldelser
27. Juni 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
5

Grusom strålede om kap med solen, da de svendborgensiske syrerockere svedte igennem på karrierens hidtil største scene.

Koncertanmeldelser
27. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
4

Converge ætsede Pandæmonium med et aggressivt og effektivt syrebad med den fineste kaotiske hardcore.

Koncertanmeldelser
27. Juni 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Islandske Sólstafir fik med en strømafbrydelse en alt for brat afslutning på en stærk musikalsk oplevelse fra et band, der virkelig havde hele pakken som rockband.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
2

Den hårde opgave med at åbne andendagen på Copenhell 2016 havde Grumpynators fået, og selvom der blev spillet solidt i et insisterende uptempo, så nåede bandet desværre ikke rigtigt ind under huden på andre end de første par ivrige rækker tilskuere.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2016    
Genre
Karakter
3

Festen var sikker på Helviti med dansabel keltisk punk fra Dropkick Murphys, der leverede et godkendt show. Men det formåede ikke at imponere helt derud, hvor man overvældes.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
4

Defecto havde sat sig for, at Copenhell skulle åbnes med manér. Med en teknisk velspillet koncert i højt humør bestod bandet sikkert manddomsprøven og viste, at der nu er helt styr på det med liveshows.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
2

Tidlig lørdag aften leverede Havok smilende, seriøs thrash, som vi alle kender den, og netop genkendeligheden kvitterede publikum for ved at gå a-m-o-k. Egentlig godt blev det dog aldrig.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
4

Showmanden Abbath leverede sent fredag aften en hårdtslående metalkakofoni, hvor det lykkedes ham at få det primitive og det pøllede løftet op til avancerede højder.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2016    
Karakter
5

De første satte punktum som de største. Black Sabbath skrev sig ind i Copenhells historie med en magisk midnatsmesse.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2016    

Med et dødsenstungt overskud lukkede With The Dead torsdagen på Copenhell, hvor de gav festivalens førstedag et skud tiltrængt musikalsk had. 

376 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »