Køb billet til Nordic Noise
 
230 resultater - viser 1 - 501 2 3 4 5
Sortering 
UFO over Kolding
Artist
Titel
+ Voodoo Six
Spillested
Karakter
3

UFO's eneste koncert i Danmark i denne omgang var et hyggeligt gensyn med veteranerne.

 
Tronen tilhører Behemoth
Artist
Titel
European Satanist
Spillested
Karakter
666

Cradle of Filth har for længst solgt hvad de havde tilbage af sjæl at sælge ud af til de mørke magter. Behemoth fortærer til gengæld alt på deres vej og holdt publikummet i Amager Bio fast i en 75 minutters sort forbandelse.

 
Sepultura bedst i Esbjerg
Artist
Titel
+ Legion Of The Damned + Flotsam & Jetsam
Genre
Karakter
4

Sepultura havde fine navne i Legion Of The Damned og Flotsam & Jetsam med sig på Tobakken i Esbjerg, men opvarmningen nåede ikke hovednavnet til sokkeholderne.

 
De violette helte vaklede
Spillested
Karakter
3

De gamle ikoner i Deep Purple kan stadig deres metier, men levede i længden aldrig op til deres navn, som et af rockhistoriens største.

 
Når metalfolket står sammen
Titel
+ Essence + Redwood Hill + Huldre + Billy Boy in Poison + Impalers
Karakter
4

Det var især det store fremmøde, opbakningen til bandene og den deraf fremkomne fest, som gjorde anden udgave af 'When Copenhell Freezes Over' til endnu en succes i Copenhell-regi.

 
Black metal i verdensklasse
Artist
Spillested
Karakter
5

Efter en skråsikker opvarmning fra svenske In Solitude, gik deres landsmænd i Watain på scenen og leverede en misantropisk black metal-oplevelse, der fra start til slut var suveræn.

 
Besøg fra Fjernøsten
Spillested
Genre
Karakter
3

De Japanske stoner-doom'ere fra Church Of Misery gjorde en udmærket figur som opvarmning for Monster Magnet i Lille Vega i den forgangne uge, men det blev for meget af det gode.

 
Alt for lidt råddenskab
Titel
Carcass + Hell
Spillested
Karakter
3

Festen i VEGA med Amon Amarth, Carcass og Hell var udmærket, hvor ingen bands faldt igennem, mens de dog heller ikke leverede historiske koncerter.

 
Legendernes efterår
Spillested
Karakter
4

Forventningerne til Black Sabbaths koncert tirsdag aften i København var iblandet såvel et håb om den ultimative koncert, såvel som en frygt for, at det hele skulle ende i en pinlig affære. Heldigvis var resultatet tættere på det første end på det sidste - om end der var nogle skønhedsfejl.

 
Besudlende og beskæmmende
Spillested
Karakter
1

Nickelback fremstod glatte, falske og forlorne onsdag aften i Forum.

 
Gabende kedeligt X7
Spillested
Karakter
2

Hvis Avenged Sevenfold gav den samme gas på scenen, som deres idoler fra Metallica, Guns N' Roses og Iron Maiden gør, havde koncerten mandag aften været en god fest. Men sådan skulle det ikke blive. I stedet snorkede de fem arrogante musikere sig igennem en 100 minutters gabende kedelig oplevelse. Hvem der bare var blevet til Ugly Kid Joe!

 
Op ad bakke Populær
Op ad bakke
Titel
support: The Generals
Spillested
Genre
Karakter
3

Da lyden efter alt for lang tid endelig var på Annihilators side, blev en halvtam oplevelse med ét forvandlet til en thrashfest af de bedre.

 
Airbourne var flyvende
Artist
Spillested
Karakter
4

Få kan være så forrygende på en scene som australske Airbourne, hvilket de nok engang understregede lørdag aften i Amager Bio til en energisk koncert, der sagtens kunne have budt på mere end tolv numre.

 
En kombination, der godt må gentages
Titel
+ Aborted, Revocation, Corpus Mortale
Spillested
Karakter
4

Gore- og horrormestrene leverede fænomenalt show, der dog blev forpurret af enkelte fodfejl, der ikke var bandets ansvar. Kom så Vega - det kan I gøre bedre.

 
Classic Rock version 2.0
Spillested
Genre
Karakter
4

Soundgarden leverede et fint og flot comebackshow med fokus på musikken, mens svenske Graveyard besørgede en gedigen opvarmning.

 
25 år og stadig forrygende
Spillested
Genre
Karakter
4

Der var ikke meget fejring at spore i sætlisten da Paradise Lost indledte deres 25-års jubilæumsturné tirsdag aften i Lille Vega, men briterne var i forrygende topform.

 
For kort og for kedeligt
Artist
Spillested
Genre
Karakter
3

60 minutter, der svingede i kvalitet, var, hvad Mike Patton og Tomahawk kunne byde på foran et veloplagt publikum lørdag aften i Vega.

 
Checkpoint Roger
Spillested
Genre
Karakter
4

Roger Waters og hans backingband af velspillende musikere var på én gang empatiske og storpolitiske, da de søndag aften i Parken leverede rockoperaen over alle rockoperaer med både nerve og suveræn lyd.     

 
Mægtige Slayer Populær
Mægtige Slayer
Artist
Titel
support: Fear Factory
Spillested
Genre
Karakter
5

Trods en træg start og fraværet af Jeff Hanneman var det på ingen måde et amputeret Slayer. Bandet dikterede benhårdt, hvorfor de stadig har deres berettigelse som et af de største bands i verden.

 
Masser af gråt hår i Den Grå Hal
Titel
+ Brudte Løfter
Spillested
Genre
Karakter
4

Nok er håret blevet gråt, men alderen spillede åbenlyst ingen rolle for Bad Religion, der viste verdensklassen onsdag aften i Den Grå Hal.

 
Def Leppard kom for sent i gang

Et forsinket Def Leppard spillede i Sofiero Slotspark i Helsingborg et kort sæt hovedsageligt bestående af hits fra 'Hysteria' og 'Pyromania'. De gamle rockdrenge fik spillet sig gevaldigt op til sidst efter en yderst træg start.

 
En besynderlig oplevelse
Spillested
Karakter
3

Trash Talk fyrede op for kedlerne og holdt dampen oppe for over tusinde teenagere. Forgæves, for publikum anede - forståeligt nok - ikke, hvad de stod over for.

 
Copenhell 2013: Præcisionsflyvning fra flagermusen
Karakter
5

Canadiske Cancer Bats spillede et kort, men energisk sæt, der i den grad sprudlede af spilleglæde og -evne.

 
Copenhell 2013: Koldt og vådt kaos
Karakter
4

Det var en våd fornøjelse, da amerikanske Every Time I Die ramte Hades-scenen på Copenhell tidligt lørdag aften. Dette stoppede dog ikke metalcore-slænget fra Buffalo i at levere et af deres berygtede liveshows. Tværtimod.

 
Copenhell 2013: Essence for fuld damp
Artist
Genre
Karakter
3

Den danske thrashscene har med Essence i spidsen fået et solidt spark frem i spotlyset, og drengene fra Nordjylland udnyttede momentet på Copenhell.

 
Copenhell 2013: Newsted kan selv
Artist
Karakter
3

Der var mødt mange frem for at gense Jason Newsted på scenen, og de blev bestemt ikke skuffede. Bassisten gjorde det klart, at han sagtens kan stå på egne ben.

 
Copenhell 2013: Der er stadig ild i posen
Karakter
4

Endelig! Langt om længe kom Illdisposed til Copenhell. Det er det eneste rigtige, og selvfølgelig skal Danmark repræsenteres ved overlegen brutalitet

 
Copenhell 2013: På alle måder stort
Genre
Karakter
666

Alice In Chains spillede tungt, cool og sjælfuldt og fik derved demonstreret musikkens livsperspektiverende kræfter.

 
Copenhell 2013: Thrashfest i regnen
Genre
Karakter
5

HateSphere vandt over regntruslerne og festede med et energisk publikum.

 
Copenhell 2013: Bombastisk energi

Der var masser af "signatur-moves" fra medlemmerne af Scarred by Beauty i et glimrende show på Pandæmonium; hvor det nogle gange har virket koreograferet, var det blot herligt energisk her.

 
Copenhell 2013: Vellykket fredagsåbning

Rigtig mange så et veloplagt By the Patient åbne fredagen på Copenhell, men flere kunne have været med, havde det ikke været for kø til at få armbånd på samt tjek for drikkevarer m.m. ved indgangen.

 
Copenhell 2013: Stemning i den tidlige aften
Artist
Karakter
3

Melodisk black metal fra Ungarn i form af bandet med navn som – men ikke direkte efter – den danske ø Bornholm viste sig at være glimrende, lørdag efter regnvejret.

 
Copenhell 2013: Into the Rain...
Artist
Karakter
4

Grave har altid været et hårdtarbejdende band, og under den store regnskylle sled bandet sig frem til en sand dødsmetallisk arbejdssejr.

 
Copenhell 2013: Norsk frejdighed

Metalcore med mange andre inspirationer gjorde, at selv de mest kræsne fandt ørelækkerier i Purified in Bloods sæt på Copenhell.

 
Copenhell 2013: Energisk svensk dødvande
Artist
Karakter
2

Sabaton gjorde egentlig alt rigtigt, men nogen stor oplevelse var de ikke lørdag på Copenhells største scene.

 
Copenhell 2013: Satte sig i respekt én gang for alle
Karakter
5

Parkway Drive satte publikum på plads med en lige højre, mens storsmilende Winston McCall i front spyttede første række i ansigtet med sin aggressive vokal.

 
Copenhell 2013: Forvirrende teknisk inferno

Between The Buried And Me forblev stillestående under hele seancen, pånær bassist Dan Briggs, der som den eneste havde overskud til at komme ud over scenekanten.

 
Copenhell 2013: Kongens Mesterværk
Karakter
666

Med et perfekt show, et perfekt band og ikke mindst en perfekt stemme stod King Diamond for en fantastisk koncert som afslutning på Copenhell 2013. 

 
Copenhell 2013: På vej mod nationalt gennembrud?
Artist
Karakter
5

Malrun kastede sig hovedkulds og overbevisende ud i en regulær magtdemonstration, der absolut ikke passede til scenestørrelse og spilletidspunkt.

 
Copenhell 2013: Sådan skal man vækkes
Artist
Genre
Karakter
4

Thrash metal og happy hour i baren lørdag klokken nærmest morgen virker som et fornuftigt grundlag for en tradition, og med Impalers fik folk rystet garnet og dumpet tømmermændene.

 
Copenhell 2013: Vikingerne kom, så og sejrede
Karakter
4

Med slagkraft fra Thors hammer og sikkert sejl holdt Amon Amarth kursen i vikingeskibet på en rute, der bød på øjeblikke af mytologisk magi.

 
Copenhell 2013: De rette vindere

Deus Otiosus vandt sig tjansen på Copenhell og viste med god grund, hvorfor de var konkurrencens rette sejrherrer.

 
Copenhell 2013: Gennemført festligt

Torsdagens tredje band havde lagt makeuppen og sat håret højt i et show, som imponerede langt de fleste.

 
Copenhell 2013: Ualmindeligt Acceptabel eftermiddagsfest
Artist
Karakter
4

Alderen trykkede absolut ikke hos Accept, da de åbnede Copenhells hovedscene lørdag eftermiddag. Veteranerne viste ganske enkelt, hvorfor de regnes for at være et af de helt klassiske metalband.

 
Copenhell 2013: Testament trykkede den af
Artist
Genre
Karakter
4

Endnu en dag på kontoret fik Testament til at spille forkert, så de efterfølgende for alvor fik krudt i røven og præsterede noget af deres bedste.

 
Useriøst cirkus
Artist
Spillested
Karakter
3

Kiss kørte den hjem på rutinen i Forum, der var forvandlet til et farverigt og eksplosivt rockcirkus. Med Paul Stanley som den største klovn. 

 
Copenhell 2013: Buldrende lyd fra ungt band

Åbningsbandet til Förhelvede har nået meget på en toårig eksistens; at stå på Pandæmonium-scenen på Copenhell var tydeligvis noget, Fall of Pantheon nød og var stolte af.

 
Copenhell 2013: Når dybet kigger tilbage
Artist
Karakter
3

På en festival, der hovedsageligt fremhæver det melodiøse og festlige, var franske Celeste og deres blanding af sludge, black og postmetal et tiltrængt musikalsk indadvendt intermezzo på Copenhell.   

 
Copenhell 2013: Uvedkommende bad ass-rock og solid punk
Artist
Karakter
2

Danzig druknede i dårlig lyd og et uinspireret band. Derfor blev koncerten med et af årets hovednavne en temmelig skuffende affære. Heldigvis dukkede der autentisk punkrock op til at råde en smule bod på det.  

 
Copenhell 2013: Solid lørdags-doom
Artist
Genre
Karakter
4

Saturnus viste klassen på professionel vis lørdag eftermiddag på Copenhell - ingen dikkedarer, men bundsolid kvalitetsdoom, der dog ikke løftede sig det sidste stykke.

 
 
 
230 resultater - viser 1 - 501 2 3 4 5
Køb billet til Nordic Noise