266 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 ... » 
 
Koncertanmeldelser
24. August 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Robb Flynn og resten af Machine Head havde faktisk allerede inden koncerten gik i gang overvundet publikum og leverede et rutineret show.

Koncertanmeldelser
04. August 2014    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Volbeat skabte den store, folkelige fest på Refshaleøen, men det var gæsterne, der i sidste ende gav showet merværdi.

Koncertanmeldelser
16. Juni 2014    

The Psyke Project har afholdt vildere koncerter end den på Copenhell. Alligevel var det et sprudlende band, der lukkede onsdagen af med musikalsk vanvid.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
4

Behemoths andet besøg på Copenhell blev ikke helt så ondt som første gang, selvom den teatralske black/death metal antydede, at polakkerne med succes kan forvandle ekstrem metal til stadionrock.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
2

Belgiske Amenra leverede en koncert, der var lige så medrivende som at se en gletsjer smelte.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Genre
Karakter
4

Toxic Holocausts spiller thrash, der har travlt, men derfor behøvede showet nu ikke gå i gang, næsten tyve minutter før al information på tryk eller web fortalte, at det skulle starte. Det var synd, for det var et stærkt og energisk show, som flere burde have overværet.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
3

Den danske dødsmetalsupergruppe viste flotte takter, men fik aldrig tilstrækkelig luft under vingerne

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Genre
Karakter
4

Armbevægelserne var ikke store, men trods en nærmest ikke-eksisterende attitude, så lod Black Book Lodge musikken tale på en måde, så man skulle være et skarn, hvis man ikke blev svært fornøjet af bandets velspillede, tunge rock.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    

Dawn Of Demise leverede en overlegen opvisning i stramt eksekveret dødsmetal på Copenhells sidste dag

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    

Thy Art Is Murder kæmpede bravt og entusiastisk for at overbevise, men forblev en lettere kedsommelig og svært definerbar omgang smadder

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
2

Der var ikke det helt store fremmøde til Evras koncert på Copenhell, hvilket måske var til bandets bedste.    

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
3

Heidra udfyldte ikke deres potentiale på Copenhell, hvor de leverede en lidt usikker optræden.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
3

Aphyxion er ovre konfirmationsalderen og ved at finde deres plads på hylden.  

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
3

Taake er kendt for at hylde vreden, smerten, det uforsonlige og det ubehagelige. Det er blevet en stilart, der afdæmpet blev fremført sent torsdag aften.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
3

Obituary beviste på Copenhell, at de er dødsmetallens svar på Iron Maiden eller Slayer. Garant for kvalitet, har et fedt logo, og de afviger ikke fra den udstukne kurs.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Karakter
3

Suicide Silence er gået en del igennem de seneste år, men de fik i den grad rejst sig selv fredag aften og introduceret Copenhell for deres nye forsanger.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
5

Watain giver ikke koncerter. De udfører et ritual. Og det gjorde med et af de sorteste og mest suveræne af slagsen i Copenhells historie.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Karakter
3

Supergruppen Kill Devill Hill var et sympatisk og hårdtslående indslag fredag eftermiddag. Men bandet, der inkluderer tidligere medlemmer fra Pantera og Type O Negative, ligner nogle, som har svært ved at finde et nyt og seriøst ståsted i karrieren.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Genre
Karakter
1

Suicidal Angels løftede ikke opgaven som bandet, der burde have sat fut i festen torsdag eftermiddag. Det endte næsten som en rendyrket græsk tragedie.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    

Det var med lethed, at Of Mice & Men dirigerede det talrige publikum, der åd bandets spilleglæde råt og forgabte sig i festen.

266 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 ... »