342 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
En duo som få Populær
Koncertanmeldelser
08. Maj 2016    
Kunstner
Titel
+ Dreich
Spillested
Genre
Karakter
4

Kristi Himmelfartsferien startede godt og tungt med tyske Mantar på Beta torsdag aften. Med sig havde de de lokale nykomlinge i Dreich.

Koncertanmeldelser
28. Marts 2016    
Spillested
Karakter
4

Attila bliver ofte lagt for had. Med god grund. De er elendige. Så meget, at det blev helt charmerende at opleve i Vega, hvor de opvarmede for de populære Hollywood Undead, der leverede en underholdende koncert. 

Stabil stoner Populær
Koncertanmeldelser
13. Marts 2016    
Spillested
Genre
Karakter
4

Monster Magnet med karismatiske Dave Wyndorf i front spillede for et velbesøgt Pumpehuset, og endnu engang fik man bekræftet, at de er blandt stonerrockens mest stabile leverandører, når det omhandler psykedelisk og tung rock.

Koncertanmeldelser
05. Marts 2016    
Kunstner
Titel
+ The Contortionist
Spillested
Karakter
4

Kun aftenens hovednavn formåede at spille et brag af en koncert. Des bedre Tesseract spillede, des tydeligere var det, hvor uerfarne The Contortionist stadig er.

Koncertanmeldelser
28. Februar 2016    
Kunstner
Titel
+ Tribulation
Spillested
Karakter
4

En angiveligt udsolgt Baltiska Hallen i Malmø på en torsdag aften var langt fra den ideelle venue til to stærke svenske navne, men Ghost formåede på eksemplarisk vis at hæve sig over dårlige koncertrammer og -forhold.

Koncertanmeldelser
21. Februar 2016    
Kunstner
Spillested
Karakter
5

Cancer Bats fortsatte perlerækken af koncerter på dansk grund, da de i torsdags gav et tætpakket Beta en lektion i canadisk ultra-energi.

Koncertanmeldelser
01. Februar 2016    
Kunstner
Titel
+ Abbath + Inquisition + Entombed A.D.
Spillested
Karakter
5

En fandenivoldsk duo og svenske legender åbnede fredagens brag med stil. Desværre stod ikoniske Abbath ikke helt distancen på egne ben, men Behemoth skuffede ikke med verdenspremieren på 'The Satanist' fremført i sin helhed.

Koncertanmeldelser
29. Januar 2016    
Titel
+ Architects + Thy Art Is Murder
Spillested
Karakter
4

Thy Art Is Murder og Architects gjorde deres for at opvarme det fremmødte publikum på en aften, hvor fem australske surferdrenge endnu en gang viste, hvor stærkt et livenavn Parkway Drive er.

Knuden holdt Populær
Koncertanmeldelser
22. Januar 2016    
Kunstner
Titel
+ Suicidal Tendencies
Karakter
4

På trods af en lidt løs start oppede Slipknot sig gevaldigt og fik hevet den sikkert i land i Esbjerg.

Kong Henry Populær
Koncertanmeldelser
11. Januar 2016    
Titel
The Charmingly Obstinate
Spillested
Karakter
666

Punkrockeren og globetrotteren Henry Rollins lagde vejen forbi Bremen og lod munden få frit løb med nerverne og autenticiteten helt uden på tøjet i en tretimers højeksplosiv og medrivende tur rundt om verden. En sikker kur mod den nuværende politiske lede. Som en homage til aftenens mur er teksten skrevet ud i ét.

Koncertanmeldelser
07. December 2015    
Spillested
Karakter
2

Der plejer at være godt gang i Children of Bodom, men finnernes sløve indsats i Amager Bio var uden tvivl den kedeligste koncert, gruppen har givet i Danmark.

Koncertanmeldelser
07. December 2015    
Kunstner
Titel
+ Helhorse
Spillested
Genre
Karakter
4

Anthrax var noget nær ustoppelige og gav Slayer kamp til stregen. Indsatsen fejlede heller intet hos Helhorse, men det gjorde lyden derimod.

Koncertanmeldelser
06. December 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

Clutch havde et feststemt julefrokostpublikum i deres hule hånd, da de fredag aften leverede rutineret rock og rul for familien Danmark.

Koncertanmeldelser
04. December 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
5

Helsingørs gamle skibsværft var den perfekte arena for Slayer, der med et sprudlende overskud gav en af deres bedste koncerter i nyere tid på dansk grund.

Koncertanmeldelser
03. December 2015    
Kunstner
Titel
+ Veil of Maya + Good Tiger
Karakter
4

Sotelo, Magyar, Coleman. Periphery, Veil of Maya, Good Tiger. En fræk sammensætning på en aften, hvor Lille Vega var proppet til randen med prog-metal med core-kant og store stemmer. 

Koncertanmeldelser
22. November 2015    
Spillested
Karakter
4

Efter sidste års fadæse i Amager Bio lå det ikke i kortene, at Cradle of Filth ville komme tilbage og give deres bedste koncert på dansk jord i ti år. Men briterne viste sig at have frisk blod på tanden.

Koncertanmeldelser
18. November 2015    
Titel
+ PVRIS + Beartooth
Spillested
Karakter
4

Bring Me the Horizon har udviklet sig til et decideret hovednavn, og det satte den engelske kvintet en tyk streg under, da de onsdag aften væltede Store Vega i et hav af visuelle indtryk og god musik. 

Koncertanmeldelser
15. November 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Med helt nyt og helt gammelt tog Moonspell Pumpehusets gæster med på en rituel rejse, der kun kiksede i forsøget på at være den fuldendte oplevelse på grund af svære lydforhold.

Koncertanmeldelser
14. November 2015    
Kunstner
Spillested
Karakter
5

I Amager Bio smed Ghost endelig forklædningen og viste, de er et fremragende band på alle områder.

Koncertanmeldelser
09. November 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
5

Fra start til slut var Sepulturas fejring af karrierens tre årtier en hårdtslående tour de force, der samtidig mindede en om, hvor betydningsfuldt bandet har været for metallens udvikling.

342 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »