84 resultater - viser 51 - 84
1 2  
 
Pladeanmeldelser
10. Maj 2009    
Kunstner
Titel
Night Electric Night
Karakter
4

Deathstars svømmer i samme bassin som Rammstein og Marylin Manson, men har alligevel fundet deres egen disciplin at stå ud i.

Koncertanmeldelser
18. April 2009    

Når man er sovset til i fløde, så er det ikke nemt at gå på scenen når festivalfolket venter på noget der er ondere!

Pladeanmeldelser
18. April 2009    
Titel
Cocktail Mixxx
Karakter
2

Amerikansk industrial metal

Pladeanmeldelser
18. April 2009    
Kunstner
Titel
WWIII
Karakter
2

KMFDM rykker ikke i Ulrich Wolf.

Koncertanmeldelser
18. April 2009    
Kunstner
Karakter
666

Ministry - Sweden Rock Festival

Koncertanmeldelser
18. April 2009    
Kunstner
Karakter
3

Meshuggah - Orange, Roskilde Festival

Intenst vanvid Populær
Koncertanmeldelser
02. September 2008    
Kunstner
Titel
Meshuggah på Kulturbolaget, Malmö, søndag den 31. august
Karakter
5

Meshuggah holdt næsten stemningen i det røde felt hele koncerten i Malmö igennem.

Koncertanmeldelser
09. Juni 2008    
Kunstner
Titel
Ministry, Store Vega, kbh. onsdag den 4. juni 2008
Spillested
Karakter
5

Et stort, tungt og værdigt farvel fra kongen af industrial metal.

Pladeanmeldelser
17. Februar 2008    
Titel
Numinosum
Karakter
3

Ascension of the Watchers er et interessant og anderledes projekt fra Fear Factory-forsanger Burton C. Bell.

Koncertanmeldelser
11. December 2007    
Spillested
Karakter
2

Turbonegro varmede sjoffelt og solidt op, Marilyn Manson skuffede med en uoplagt optræden.

Koncertanmeldelser
03. December 2007    
Kunstner
Titel
The Ocean + War From A Harlots Mouth og Intronaut i Stengade 30, Kbh. torsdag den 29. november 2007
Karakter
5

Tyske The Ocean toppede en kanonaften med fremtidsperspektiv på Stengade 30.

Pladeanmeldelser
24. September 2007    
Kunstner
Titel
The Last Sucker
Karakter
3

Efter 27 år slukker Al Jourgensen for Ministry-maskinen, hvilket måske er meget godt, for ”The Last Sucker” er lidt af en skuffelse.

Pladeanmeldelser
19. September 2007    
Titel
Bleed the Fifth!
Karakter
3

Blastbeats og matematisk industrial dominerer debutten fra Dino Cazares’ nye band Divine Heresy.

Pladeanmeldelser
31. August 2007    
Titel
Emigrate
Karakter
3

Rammstein-guitaristen Richard Kruspes solodebut "Emigrate" er en OK udgivelse, der dog ikke vil blive nogen milepæl.

Pladeanmeldelser
16. April 2007    
Titel
Year Zero
Karakter
3

Mesterværk for fansene, habilt udspil for os andre, skriver Mathias Nielsen om NINs "Year Zero".

Pladeanmeldelser
14. April 2007    
Kunstner
Titel
Psalms of Extinction
Karakter
4

Pain – "Psalms of Extinction"

Pladeanmeldelser
16. November 2006    
Kunstner
Titel
”Völkerball”
Karakter
5

Pyroflammer i juletræet og drøn på surround anlægget: Rammstein har begået en virkelig lækker dvd/cd-boks, skriver Morten Vejlstrup.

Mystisk Populær
Pladeanmeldelser
08. November 2006    
Kunstner
Titel
Altar
Karakter
1

Sammen med Boris har det mystiske band med det mystiske navn Sunn0))) begået pladen "Altar", og man undres.

Pladeanmeldelser
14. August 2006    
Titel
The New Black
Karakter
3

Den sidste albumudgivelse fra Strapping Young Lad viser at bandet stopper mens legen endnu er ganske god.

Pladeanmeldelser
29. Maj 2006    
Kunstner
Titel
Elysium
Karakter
3

Vi anmelder de nye udspil fra svenske Paatos og fra Before the Dawn og Eishellig.

Pladeanmeldelser
05. Maj 2006    
Kunstner
Titel
Rio Grande Blood
Karakter
4

På "Rio Grande Blood" laver Ministry et vellykket musikalsk amokløb mod Bush-regeringen.

Pladeanmeldelser
08. Februar 2006    
Kunstner
Titel
Era One/Lesson in Magic
Karakter
3

Samaels nye dobbelt-cd "Era One + Lesson in Magic # 1" burde have været en projekt-ting fremfor et Samael-album, mener vor anmelder.

Rammstein light Populær
Pladeanmeldelser
03. Februar 2006    
Kunstner
Titel
Termination Bliss
Karakter
1

Svenske Deathstars planker forbillederne på "Termination Bliss", og det får vor anmelder til at gøre sig i semi-latrinær retorik.

Pladeanmeldelser
28. Oktober 2005    
Kunstner
Titel
Rosenrot
Karakter
3

Gedigent udspil uden at pisset dog kommer i kog, konkluderer Emil Svendsen om Rammsteins nye album "Rosenrot".

Koncertanmeldelser
11. Juli 2005    
Kunstner
Titel
Rammstein, Giants of Rock 2005, Gentofte Stadion, den 10. juli 2005
Karakter
3

Fantastisk Rammstein-show, men hvor længe kan de holde den gående koncertmæssigt?

Pladeanmeldelser
28. April 2005    
Titel
With_Teeth
Karakter
3

På sit nye album "With_Teeth" viser Nine Inch Nails bagmanden, Trent Reznor tænder (og piller lidt navle) for første gang i fem år.

Pladeanmeldelser
22. Marts 2005    
Titel
Alien
Karakter
5

Vores nye anmelder, Emil Svendsen lægger hårdt ud med et mægtigt monsterdrøn fra Strapping Young Lad, "Alien".

Koncertanmeldelser
10. Oktober 2004    
Kunstner
Spillested
Karakter
3

Ulrich Wolf rapporterer fra Rammstein-showet i lørdags.

Pladeanmeldelser
05. Oktober 2004    
Kunstner
Titel
"Sonic Scriptures of The End Or Songs To Have Your Nightmares With"
Karakter
2

Kong Kent anmelder horror-hybrid metal fra finske The Wicked, melodisk black metal fra franske Amorexia Nervosa og dødsthrash fra svenske Impious.

Pladeanmeldelser
19. August 2004    
Kunstner
Titel
Reise, Reise
Karakter
5

Ugens Monsterdrøn kandiderer også til årets album 2004, mener Mathias Nielsen om Rammsteins nye udspil "Reise, Reise".

Pladeanmeldelser
26. April 2004    
Kunstner
Titel
Archetype
Karakter
3

Mathias Nielsen glæder sig over Fear Factorys første album uden guitaristen Dino Cazares.

Koncertanmeldelser
21. December 2003    
Spillested
Karakter
3

I Valby Hallen beviste Marilyn Manson, hvilken stor og energisk performer han er, men åbenbarede også svagheder i sit repertoirevalg.

Pladeanmeldelser
21. September 2003    
Kunstner
Titel
Hands Down
Karakter
3

Opløftende omgang fra Mervadio, lyder det fra Ulrich Wolf.

Pladeanmeldelser
28. April 2003    
Kunstner
Titel
Hatefiles
Karakter
3

Opsamlings cd fra Fear Factory

84 resultater - viser 51 - 84
1 2