118 resultater - viser 51 - 100
1 2 3  
 
Koncertanmeldelser
24. April 2013    
Kunstner
Spillested
Karakter
5

Godflesh var inviteret tilbage til festivalen for denne gang at spille albummet ’Pure’ fra start til slut for første gang nogensinde. Det resulterede ikke alene i en af de bedste, men også den mest tidløse koncert på Roadburn i 2013. 

Monolitisk smuk Populær
Pladeanmeldelser
16. Marts 2013    
Titel
Ensemble Pearl
Karakter
4

Emsemble Pearl er navnet på et nyt samarbejde mellem medlemmer fra Sunn O))), Boris og japanske Ghost, og de leverer en dyster og dronet og smuk debutplade, som Dylan Carlson sandsynligvis også approberer. 

Pladeanmeldelser
10. Marts 2013    
Titel
Worship is the Cleansing of the Imagination
Karakter
4

Her er nogle forsinkede og begejstrede ord om en tung splitudgivelse fra Justin Broadricks nye alias, JK Flesh, og Prurient. Foretrækker man sin tunge musik mikset med dubstep og kuldegysninger, så er det en uundgåelig plade. 

Koncertanmeldelser
09. December 2012    
Kunstner
Titel
Marilyn Manson
Spillested
Karakter
666

Den forgangne torsdag åbnede Valby Hallen for årets nok største metalshow på dansk grund, der talte ingen ringere end to af metalverdenens største showmænd, nemlig "The Twins of Evil": Rob Zombie og Marilyn Manson. Og publikum fik, præcis som forventet, show for alle pengene.

Pladeanmeldelser
02. December 2012    
Kunstner
Titel
Mondo Sex Head
Karakter
3

Rob Zombies nye remixalbum er en solid omgang tung electronica, men det tager omtrent en evighed om at blive sparket rigtigt i gang.

Koncertanmeldelser
05. November 2012    
Kunstner
Karakter
3

Fear Factory er ikke længere de nye drenge i klassen og det kan mærkes på en slidt vokal. Men de formåede alligevel at skabe en fed stemning og gav en fest.

Koncertanmeldelser
06. August 2012    
Kunstner
Karakter
4

Både Ministry og Al Jourgensen er tilbage fra de døde for at skælde ud på verden. Og dét gjorde de godt og med eftertryk.

Pladeanmeldelser
24. Juni 2012    
Kunstner
Titel
Mnemesis
Karakter
4

Mnemic er genfødt i prog-metallens tegn.

Koncertanmeldelser
18. Juni 2012    
Karakter
2

Marilyn Mansons show på Copenhell regnede væk, mens bandet selv gjorde deres til at gøre det endnu værre med playback og ufarligt og forudsigeligt teater.

Pladeanmeldelser
03. Juni 2012    
Kunstner
Titel
The Industrialist
Karakter
3

Fear Factory prøver at genopfinde sig selv med et velspillet, men endimensionelt album.

Pladeanmeldelser
06. Maj 2012    
Titel
Born Villain
Karakter
3

Det har altid handlet om stilen hos Marilyn Manson, og dét gør det stadig på dette ottende studiealbum. Men er det nok til at få shockrockeren tilbage på toppen?

Pladeanmeldelser
31. Marts 2012    
Kunstner
Titel
MMXII
Karakter
4

De venstreorienterede, hidsigt velspillede krabater i Killing Joke udgiver karrierens 14. album med 'MMXII', der, som forventet, er en dyster, apokalyptisk størrelse af forrygende format.

Pladeanmeldelser
25. Marts 2012    
Kunstner
Titel
Koloss
Karakter
3

Meshuggah er blevet mere ligefrem og groovende på bekostning af ondskaben, og det kan godt ærgre lidt.

Koncertanmeldelser
26. Februar 2012    
Kunstner
Titel
+ Deathstars
Spillested
Karakter
5

Selvom Rammsteins opfindsomhed som band hører fortiden til, beviste de i Forum alligevel, at de stadig har noget musikalsk på hjerte.

Pladeanmeldelser
21. Februar 2012    
Titel
Illud Divinum Insanus - The Remixes
Karakter
1

Morbid Angel har ladet det elektroniske og industrielle musikmiljø fortolke deres seneste studieplade og det er der, ikke overraskende kommet noget meget specielt ud af.

Pladeanmeldelser
05. December 2011    
Kunstner
Titel
Made in Germany 1995-2011
Karakter
4

Rammstein er både et af de væsentligste og mærkeligste metalbands, og på denne opsamling viser de tydeligt, hvorfor begge prædikater er passende.

Pladeanmeldelser
21. November 2011    
Kunstner
Titel
The Greatest Hits on Earth
Karakter
4

Deathstars læner sig meget op ad større navne, men grundet evner for at levere det enkle og fængende er en opsamling med de største hits et fint bekendtskab

Pladeanmeldelser
16. Oktober 2011    
Kunstner
Titel
Burn This World
Karakter
2

Der bliver i sandhed leget med stilarterne på The Brownings debutplade.

Koncertanmeldelser
04. Juli 2011    

Killing Joke leverede en velspillet og meget kropslig og fysisk koncert til trods for et utrolig sløvt publikumfremmøde.

Pladeanmeldelser
13. Juni 2011    
Kunstner
Titel
You Only Live Twice
Karakter
4

Pain har igen ramt en fornem balance mellem industriel elektro-pop og metal på et godt varieret syvende album.

Pladeanmeldelser
05. Juni 2011    
Kunstner
Titel
Urheimat
Karakter
3

Parzival spiller excentrisk industrial musik, og det dansk/russiske band er nu aktuelle med sit sjette album.

Pladeanmeldelser
22. Maj 2011    
Kunstner
Titel
Lux Mundi
Karakter
4

Det nye album fra Samael var, pga. afstikkeren til den voldsomme 'Above' sidste gang, et af den slags, man på forhånd ikke anede, hvad man skulle forvente af.

Koncertanmeldelser
21. April 2011    
Kunstner
Spillested
Karakter
5

Godflesh leverede en koncert, der flænsede huden af publikum.

Koncertanmeldelser
10. August 2010    

Selv om Fear Factory på papiret er i orden, er der alligevel noget, der ikke fungerer live.

Filmanmeldelser
08. Februar 2010    
Kunstner
Titel
Alive - In Space No One Can Hear You Unless You Scream
Karakter
5

Den temmeligt tekniske Meshuggahmusik fungerer næsten bedre live end på studieoptagelser, og det dokumenteres på liveudgivelsen "Alive".

Koncertanmeldelser
07. Februar 2010    
Kunstner
Spillested
Karakter
3

Ulver er ikke for alle, hvilket et halvfyldt Pumpehuset også vidnede om, da det norske band åbnede op for en aften for folk i heavy shirts uden overhovedet selv at minde om metal.

Koncertanmeldelser
18. Januar 2010    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Meshuggah som afslutning efter en lang award-aften, var på alle måder passende

Pladeanmeldelser
18. Januar 2010    
Kunstner
Titel
Sons Of The System
Karakter
4

Mnemic er gået lidt upåagtet hen i Danmark. Det kommer "Sons Of The System" til at lave om på.

Pladeanmeldelser
04. Januar 2010    
Kunstner
Titel
Behind The Wire
Karakter
2

En mere bombastisk produktion og en skarpere vokal kunne have gjort Clonecircles sans for melodier på 'Behind The Wire' til en sprængfarlig djævel.

Koncertanmeldelser
20. December 2009    
Kunstner
Spillested
Karakter
3

Rammstein levede ikke op til tidligere tiders koncerter.

Koncertanmeldelser
03. December 2009    
Kunstner
Spillested
Karakter
3

Gothminister formåede faktisk at piske lidt liv i et fåtalligt og træt publikum en aften, hvor opvarmerne Magenta ikke nød samme succes som landsmændene i Trail of Tears.

Koncertanmeldelser
15. November 2009    
Kunstner
Karakter
4

Mnemic gør sig klar til international bevågenhed ved at geare op på hjemmebanen.

Pladeanmeldelser
18. Oktober 2009    
Kunstner
Titel
Liebe Ist Für Alle Da
Karakter
3

Med emner som sexturisme og Josef Fritzl sætter Rammstein dygtigt den satiriske finger på de mørke sider af mandens forhold til kærlighed og sex. Selve musikken er dog standard-Rammstein - hverken værre eller bedre.

Pladeanmeldelser
10. Maj 2009    
Kunstner
Titel
Happiness In Darkness
Karakter
4

Gothminister fra Norge leverer præcis den mængde goth der skal til!

Pladeanmeldelser
10. Maj 2009    
Kunstner
Titel
Night Electric Night
Karakter
4

Deathstars svømmer i samme bassin som Rammstein og Marylin Manson, men har alligevel fundet deres egen disciplin at stå ud i.

Koncertanmeldelser
18. April 2009    

Når man er sovset til i fløde, så er det ikke nemt at gå på scenen når festivalfolket venter på noget der er ondere!

Pladeanmeldelser
18. April 2009    
Titel
Cocktail Mixxx
Karakter
2

Amerikansk industrial metal

Pladeanmeldelser
18. April 2009    
Kunstner
Titel
WWIII
Karakter
2

KMFDM rykker ikke i Ulrich Wolf.

Koncertanmeldelser
18. April 2009    
Kunstner
Karakter
666

Ministry - Sweden Rock Festival

Koncertanmeldelser
18. April 2009    
Kunstner
Karakter
3

Meshuggah - Orange, Roskilde Festival

Intenst vanvid Populær
Koncertanmeldelser
02. September 2008    
Kunstner
Titel
Meshuggah på Kulturbolaget, Malmö, søndag den 31. august
Karakter
5

Meshuggah holdt næsten stemningen i det røde felt hele koncerten i Malmö igennem.

Koncertanmeldelser
09. Juni 2008    
Kunstner
Titel
Ministry, Store Vega, kbh. onsdag den 4. juni 2008
Spillested
Karakter
5

Et stort, tungt og værdigt farvel fra kongen af industrial metal.

Pladeanmeldelser
17. Februar 2008    
Titel
Numinosum
Karakter
3

Ascension of the Watchers er et interessant og anderledes projekt fra Fear Factory-forsanger Burton C. Bell.

Koncertanmeldelser
11. December 2007    
Spillested
Karakter
2

Turbonegro varmede sjoffelt og solidt op, Marilyn Manson skuffede med en uoplagt optræden.

Koncertanmeldelser
03. December 2007    
Kunstner
Titel
The Ocean + War From A Harlots Mouth og Intronaut i Stengade 30, Kbh. torsdag den 29. november 2007
Karakter
5

Tyske The Ocean toppede en kanonaften med fremtidsperspektiv på Stengade 30.

Lunken afsked Populær
Pladeanmeldelser
24. September 2007    
Kunstner
Titel
The Last Sucker
Karakter
3

Efter 27 år slukker Al Jourgensen for Ministry-maskinen, hvilket måske er meget godt, for ”The Last Sucker” er lidt af en skuffelse.

Pladeanmeldelser
19. September 2007    
Titel
Bleed the Fifth!
Karakter
3

Blastbeats og matematisk industrial dominerer debutten fra Dino Cazares’ nye band Divine Heresy.

Pladeanmeldelser
31. August 2007    
Titel
Emigrate
Karakter
3

Rammstein-guitaristen Richard Kruspes solodebut "Emigrate" er en OK udgivelse, der dog ikke vil blive nogen milepæl.

Pladeanmeldelser
16. April 2007    
Titel
Year Zero
Karakter
3

Mesterværk for fansene, habilt udspil for os andre, skriver Mathias Nielsen om NINs "Year Zero".

Pladeanmeldelser
14. April 2007    
Kunstner
Titel
Psalms of Extinction
Karakter
4

Pain – "Psalms of Extinction"

118 resultater - viser 51 - 100
1 2 3