106 resultater - viser 51 - 100
1 2 3  
 
Pladeanmeldelser
25. Marts 2012    
Kunstner
Titel
Koloss
Karakter
3

Meshuggah er blevet mere ligefrem og groovende på bekostning af ondskaben, og det kan godt ærgre lidt.

Koncertanmeldelser
26. Februar 2012    
Kunstner
Titel
+ Deathstars
Spillested
Karakter
5

Selvom Rammsteins opfindsomhed som band hører fortiden til, beviste de i Forum alligevel, at de stadig har noget musikalsk på hjerte.

Pladeanmeldelser
21. Februar 2012    
Titel
Illud Divinum Insanus - The Remixes
Karakter
1

Morbid Angel har ladet det elektroniske og industrielle musikmiljø fortolke deres seneste studieplade og det er der, ikke overraskende kommet noget meget specielt ud af.

Pladeanmeldelser
05. December 2011    
Kunstner
Titel
Made in Germany 1995-2011
Karakter
4

Rammstein er både et af de væsentligste og mærkeligste metalbands, og på denne opsamling viser de tydeligt, hvorfor begge prædikater er passende.

Pladeanmeldelser
21. November 2011    
Kunstner
Titel
The Greatest Hits on Earth
Karakter
4

Deathstars læner sig meget op ad større navne, men grundet evner for at levere det enkle og fængende er en opsamling med de største hits et fint bekendtskab

Pladeanmeldelser
16. Oktober 2011    
Kunstner
Titel
Burn This World
Karakter
2

Der bliver i sandhed leget med stilarterne på The Brownings debutplade.

Vanvittigt! Populær
Koncertanmeldelser
04. Juli 2011    

Killing Joke leverede en velspillet og meget kropslig og fysisk koncert til trods for et utrolig sløvt publikumfremmøde.

Pladeanmeldelser
13. Juni 2011    
Kunstner
Titel
You Only Live Twice
Karakter
4

Pain har igen ramt en fornem balance mellem industriel elektro-pop og metal på et godt varieret syvende album.

Pladeanmeldelser
05. Juni 2011    
Kunstner
Titel
Urheimat
Karakter
3

Parzival spiller excentrisk industrial musik, og det dansk/russiske band er nu aktuelle med sit sjette album.

Pladeanmeldelser
22. Maj 2011    
Kunstner
Titel
Lux Mundi
Karakter
4

Det nye album fra Samael var, pga. afstikkeren til den voldsomme 'Above' sidste gang, et af den slags, man på forhånd ikke anede, hvad man skulle forvente af.

Koncertanmeldelser
21. April 2011    
Kunstner
Spillested
Karakter
5

Godflesh leverede en koncert, der flænsede huden af publikum.

Koncertanmeldelser
10. August 2010    

Selv om Fear Factory på papiret er i orden, er der alligevel noget, der ikke fungerer live.

Filmanmeldelser
08. Februar 2010    
Kunstner
Titel
Alive - In Space No One Can Hear You Unless You Scream
Karakter
5

Den temmeligt tekniske Meshuggahmusik fungerer næsten bedre live end på studieoptagelser, og det dokumenteres på liveudgivelsen "Alive".

Koncertanmeldelser
07. Februar 2010    
Kunstner
Spillested
Karakter
3

Ulver er ikke for alle, hvilket et halvfyldt Pumpehuset også vidnede om, da det norske band åbnede op for en aften for folk i heavy shirts uden overhovedet selv at minde om metal.

Koncertanmeldelser
18. Januar 2010    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Meshuggah som afslutning efter en lang award-aften, var på alle måder passende

Pladeanmeldelser
18. Januar 2010    
Kunstner
Titel
Sons Of The System
Karakter
4

Mnemic er gået lidt upåagtet hen i Danmark. Det kommer "Sons Of The System" til at lave om på.

Pladeanmeldelser
04. Januar 2010    
Kunstner
Titel
Behind The Wire
Karakter
2

En mere bombastisk produktion og en skarpere vokal kunne have gjort Clonecircles sans for melodier på 'Behind The Wire' til en sprængfarlig djævel.

Koncertanmeldelser
20. December 2009    
Kunstner
Spillested
Karakter
3

Rammstein levede ikke op til tidligere tiders koncerter.

Koncertanmeldelser
03. December 2009    
Kunstner
Spillested
Karakter
3

Gothminister formåede faktisk at piske lidt liv i et fåtalligt og træt publikum en aften, hvor opvarmerne Magenta ikke nød samme succes som landsmændene i Trail of Tears.

Koncertanmeldelser
15. November 2009    
Kunstner
Karakter
4

Mnemic gør sig klar til international bevågenhed ved at geare op på hjemmebanen.

Pladeanmeldelser
18. Oktober 2009    
Kunstner
Titel
Liebe Ist Für Alle Da
Karakter
3

Med emner som sexturisme og Josef Fritzl sætter Rammstein dygtigt den satiriske finger på de mørke sider af mandens forhold til kærlighed og sex. Selve musikken er dog standard-Rammstein - hverken værre eller bedre.

Pladeanmeldelser
10. Maj 2009    
Kunstner
Titel
Happiness In Darkness
Karakter
4

Gothminister fra Norge leverer præcis den mængde goth der skal til!

Pladeanmeldelser
10. Maj 2009    
Kunstner
Titel
Night Electric Night
Karakter
4

Deathstars svømmer i samme bassin som Rammstein og Marylin Manson, men har alligevel fundet deres egen disciplin at stå ud i.

Koncertanmeldelser
18. April 2009    

Når man er sovset til i fløde, så er det ikke nemt at gå på scenen når festivalfolket venter på noget der er ondere!

Pladeanmeldelser
18. April 2009    
Titel
Cocktail Mixxx
Karakter
2

Amerikansk industrial metal

Pladeanmeldelser
18. April 2009    
Kunstner
Titel
WWIII
Karakter
2

KMFDM rykker ikke i Ulrich Wolf.

Koncertanmeldelser
18. April 2009    
Kunstner
Karakter
666

Ministry - Sweden Rock Festival

Koncertanmeldelser
18. April 2009    
Kunstner
Karakter
3

Meshuggah - Orange, Roskilde Festival

Intenst vanvid Populær
Koncertanmeldelser
02. September 2008    
Kunstner
Titel
Meshuggah på Kulturbolaget, Malmö, søndag den 31. august
Karakter
5

Meshuggah holdt næsten stemningen i det røde felt hele koncerten i Malmö igennem.

Koncertanmeldelser
09. Juni 2008    
Kunstner
Titel
Ministry, Store Vega, kbh. onsdag den 4. juni 2008
Spillested
Karakter
5

Et stort, tungt og værdigt farvel fra kongen af industrial metal.

Pladeanmeldelser
17. Februar 2008    
Titel
Numinosum
Karakter
3

Ascension of the Watchers er et interessant og anderledes projekt fra Fear Factory-forsanger Burton C. Bell.

Koncertanmeldelser
11. December 2007    
Spillested
Karakter
2

Turbonegro varmede sjoffelt og solidt op, Marilyn Manson skuffede med en uoplagt optræden.

Koncertanmeldelser
03. December 2007    
Kunstner
Titel
The Ocean + War From A Harlots Mouth og Intronaut i Stengade 30, Kbh. torsdag den 29. november 2007
Karakter
5

Tyske The Ocean toppede en kanonaften med fremtidsperspektiv på Stengade 30.

Pladeanmeldelser
24. September 2007    
Kunstner
Titel
The Last Sucker
Karakter
3

Efter 27 år slukker Al Jourgensen for Ministry-maskinen, hvilket måske er meget godt, for ”The Last Sucker” er lidt af en skuffelse.

Pladeanmeldelser
19. September 2007    
Titel
Bleed the Fifth!
Karakter
3

Blastbeats og matematisk industrial dominerer debutten fra Dino Cazares’ nye band Divine Heresy.

Pladeanmeldelser
31. August 2007    
Titel
Emigrate
Karakter
3

Rammstein-guitaristen Richard Kruspes solodebut "Emigrate" er en OK udgivelse, der dog ikke vil blive nogen milepæl.

Pladeanmeldelser
16. April 2007    
Titel
Year Zero
Karakter
3

Mesterværk for fansene, habilt udspil for os andre, skriver Mathias Nielsen om NINs "Year Zero".

Pladeanmeldelser
14. April 2007    
Kunstner
Titel
Psalms of Extinction
Karakter
4

Pain – "Psalms of Extinction"

Pladeanmeldelser
16. November 2006    
Kunstner
Titel
”Völkerball”
Karakter
5

Pyroflammer i juletræet og drøn på surround anlægget: Rammstein har begået en virkelig lækker dvd/cd-boks, skriver Morten Vejlstrup.

Pladeanmeldelser
08. November 2006    
Kunstner
Titel
Altar
Karakter
1

Sammen med Boris har det mystiske band med det mystiske navn Sunn0))) begået pladen "Altar", og man undres.

Pladeanmeldelser
14. August 2006    
Titel
The New Black
Karakter
3

Den sidste albumudgivelse fra Strapping Young Lad viser at bandet stopper mens legen endnu er ganske god.

Pladeanmeldelser
29. Maj 2006    
Kunstner
Titel
Elysium
Karakter
3

Vi anmelder de nye udspil fra svenske Paatos og fra Before the Dawn og Eishellig.

Pladeanmeldelser
05. Maj 2006    
Kunstner
Titel
Rio Grande Blood
Karakter
4

På "Rio Grande Blood" laver Ministry et vellykket musikalsk amokløb mod Bush-regeringen.

Pladeanmeldelser
08. Februar 2006    
Kunstner
Titel
Era One/Lesson in Magic
Karakter
3

Samaels nye dobbelt-cd "Era One + Lesson in Magic # 1" burde have været en projekt-ting fremfor et Samael-album, mener vor anmelder.

Pladeanmeldelser
03. Februar 2006    
Kunstner
Titel
Termination Bliss
Karakter
1

Svenske Deathstars planker forbillederne på "Termination Bliss", og det får vor anmelder til at gøre sig i semi-latrinær retorik.

Pladeanmeldelser
28. Oktober 2005    
Kunstner
Titel
Rosenrot
Karakter
3

Gedigent udspil uden at pisset dog kommer i kog, konkluderer Emil Svendsen om Rammsteins nye album "Rosenrot".

Koncertanmeldelser
11. Juli 2005    
Kunstner
Titel
Rammstein, Giants of Rock 2005, Gentofte Stadion, den 10. juli 2005
Karakter
3

Fantastisk Rammstein-show, men hvor længe kan de holde den gående koncertmæssigt?

Pladeanmeldelser
28. April 2005    
Titel
With_Teeth
Karakter
3

På sit nye album "With_Teeth" viser Nine Inch Nails bagmanden, Trent Reznor tænder (og piller lidt navle) for første gang i fem år.

Pladeanmeldelser
22. Marts 2005    
Titel
Alien
Karakter
5

Vores nye anmelder, Emil Svendsen lægger hårdt ud med et mægtigt monsterdrøn fra Strapping Young Lad, "Alien".

Koncertanmeldelser
10. Oktober 2004    
Kunstner
Spillested
Karakter
3

Ulrich Wolf rapporterer fra Rammstein-showet i lørdags.

106 resultater - viser 51 - 100
1 2 3