1072 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 ... » 
 
Koncertanmeldelser
16. Februar 2014    
Genre
Karakter
4

Til trods for at Steel Panther ikke har fornyet sig det mindste, så var kvalitetsniveauet stadig så højt, at kvartetten kom sikkert i mål.

Pladeanmeldelser
16. Februar 2014    
Kunstner
Titel
Shelter
Karakter
4

Det er længe siden, at Alcest forlod metallen, men det er stadig god og smuk musik.

Koncertanmeldelser
12. Februar 2014    
Kunstner
Titel
+ Legion Of The Damned + Flotsam & Jetsam
Spillested
Genre
Karakter
4

Sepultura havde fine navne i Legion Of The Damned og Flotsam & Jetsam med sig på Tobakken i Esbjerg, men opvarmningen nåede ikke hovednavnet til sokkeholderne.

Pladeanmeldelser
09. Februar 2014    
Kunstner
Titel
Djevelmakt
Karakter
4

Kampfar byder med 'Djevelmakt' på et vellykket black metal-album, hvor den klassiske sorte lyd møder et tungt fundament, som lejlighedsvis forenes fornemt med folkemusikkens ædle dyder.

Koncertanmeldelser
02. Februar 2014    
Titel
+ Essence + Redwood Hill + Huldre + Billy Boy in Poison + Impalers
Spillested
Karakter
4

Det var især det store fremmøde, opbakningen til bandene og den deraf fremkomne fest, som gjorde anden udgave af 'When Copenhell Freezes Over' til endnu en succes i Copenhell-regi.

Koncertanmeldelser
01. Februar 2014    
Kunstner
Titel
+ Broken Hope + Sweetest Devilry
Spillested
Karakter
4

Immolation og Broken Hope leverede hver især glimrende og ikke mindst veloplagte koncerter, da de slog turnepakken et smut forbi Pumpehuset i torsdags.

Pladeanmeldelser
26. Januar 2014    
Kunstner
Titel
Disguised Vultures
Genre
Karakter
4

Svenske Sister brager energisk igennem på 'Disguised Vultures' med en potent omgang sleazy, glammet og punket hård rock, der er ret godt i sin helhed, men som endda også rummer sange med hitpotentiale.

Pladeanmeldelser
26. Januar 2014    
Titel
The Power of Three
Genre
Karakter
4

Selvom man spiller guitar for Madonna, så kan man jo godt have styr på andet end popmusik og levere et helt fornuftigt hårdtslående album i grænselandet mellem rock, metal, grunge og poppens sans for fængende vokalmelodier.

Koncertanmeldelser
24. Januar 2014    
Kunstner
Titel
Leave the Light
Genre
Karakter
4

Demon Eye er blot et af mange bands, der i disse år har blikket solidt plantet i bakspejlet. Men Demon Eye er bestemt ikke at finde blandt de ringeste af slagsen.

Pladeanmeldelser
19. Januar 2014    
Kunstner
Titel
Devil Man
Genre
Karakter
4

Blues Pills har kant, særpræg og skriver samtidig den gode sang. Så simpelt skal det faktisk gøres, når man vil lykkes.

Pladeanmeldelser
18. Januar 2014    
Kunstner
Titel
Still Life With Eggplant
Genre
Karakter
4

Den udkom i første halvdel af 2013, men først nu har Devilution fået lyttet til Motorpsychos 18. studiealbum, der er en kraftpræstation af et rockudspil. 

Pladeanmeldelser
08. Januar 2014    
Titel
The Day of Reckoning
Karakter
4

Sons of Death Valley, der trods navnet stammer fra hjemlige breddegrader, udforsker både blues og country, men gør det så metallisk, at det er svært at sætte en finger på det.

Pladeanmeldelser
05. Januar 2014    
Titel
Watchers
Karakter
4

Det er nu eller aldrig for københavnerkvintetten, der efter tre ep’er er aktuelle med debutalbummet ’Watchers’.

Pladeanmeldelser
05. Januar 2014    
Titel
Desolation Rose
Karakter
4

The Flower Kings har allerede udgivet opfølgeren til ’Banks of Eden’ fra 2012. På trods af den korte forberedelsestid holder albummet bandets sædvanlige høje standard.

Pladeanmeldelser
05. Januar 2014    
Kunstner
Titel
Colored Sands
Karakter
4

Efter otte år i opløsning vendte legendariske Gorguts sidste år tilbage med den helstøbte udgivelse 'Colored Sands', hvor de ikke gentager fortidens lyd, men er gået i en mere progressiv retning.

Koncertanmeldelser
09. December 2013    
Kunstner
Titel
Heaven Shall Burn
Spillested
Karakter
4

Tyske Heaven Shall Burn kæmpede fint for at holde energien oppe, men Dying Fetus burde have været hovednavnet søndag aften i Vega, da den amerikanske trio næsten pulveriserede spillestedet.

Pladeanmeldelser
08. December 2013    
Kunstner
Titel
Blood
Genre
Karakter
4

Kaos og vildskab er intakt trods den digitale finpudsning af gamle indspilninger, og det gør ’Blood’ til et lytteværdigt åndedrag fra slutfirsernes undergrund.

Pladeanmeldelser
08. December 2013    
Kunstner
Titel
Metallurgy
Karakter
4

Danske Meridian har sans for det fængende på deres debutalbum, som rummer solid sangskrivning, og hvor vokalmelodierne virkelig følger sangene fornemt til dørs.

Koncertanmeldelser
08. December 2013    
Kunstner
Titel
+ Black Temple
Spillested
Karakter
4

Bombus leverede en vellykket og intens forestilling på trods af en stor mangel på tilskuere, men heldigvis var de fremmødte i herlig feststemning.

Koncertanmeldelser
01. December 2013    
Titel
+ SpiralArms
Spillested
Genre
Karakter
4

Nyt retrorockband fra Texas og gamle thrash-drenge fra Californien gjorde en kold mandag aften til en svedig oplevelse på UnderWerket i Valby.

Koncertanmeldelser
27. November 2013    
Spillested
Karakter
4

Forventningerne til Black Sabbaths koncert tirsdag aften i København var iblandet såvel et håb om den ultimative koncert, såvel som en frygt for, at det hele skulle ende i en pinlig affære. Heldigvis var resultatet tættere på det første end på det sidste - om end der var nogle skønhedsfejl.

Koncertanmeldelser
25. November 2013    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Headbangers Ball Tour lagde lørdag aften vejen forbi København, hvor hovednavnet Helhorse sikrede succesen.

Pladeanmeldelser
24. November 2013    
Kunstner
Titel
Delusions Of Grandeur
Genre
Karakter
4

Sahg har brugt de sidste tre år på at finde en ny vej for opfølgeren til 'Sahg III' og lykkes med 'Delusions Of Grandeur' der er progressiv, men ukompliceret og tung metal.

Pladeanmeldelser
24. November 2013    
Titel
Last City Zero
Karakter
4

Der er ikke meget glamour over allstar-bandet Corrections House, der har lavet en dyster næve af en led debutplade. 

Pladeanmeldelser
24. November 2013    
Kunstner
Titel
In The Minds Of Evil
Karakter
4

Med 'In The Minds Of Evil' får Deicide rettet en kuldsejlet skude op og bringer os tilbage til en tid, hvor de var en sikker havn at placere forhåbningerne i.

Koncertanmeldelser
24. November 2013    
Kunstner
Karakter
4

Volbeat er Danmarks største rock- og metalnavn og sidder på tronen. Den plads har de ikke tænkt sig at vige fra foreløbig, og i Herning viste de hvorfor.

Pladeanmeldelser
17. November 2013    
Kunstner
Titel
Goin' Under
Genre
Karakter
4

Rock og klassisk metal fra svundne tider bygget op om fængende omkvæd er, hvad svenske Black Trip byder på med den helstøbte debut 'Goin' Under'.

Pladeanmeldelser
17. November 2013    
Kunstner
Titel
Symphonies of the Night
Genre
Karakter
4

Leaves’ Eyes kæmper videre i en genre, som formentlig er ved at være for nedadgående. Ikke desto mindre er ’Symphonies of the Night’ et skridt op i forhold til bandets foregående album.

Pladeanmeldelser
17. November 2013    
Kunstner
Titel
Terrorlight
Karakter
4

Barricade, der spurter hastigt op fra undergrunden, hjælpes her frem i lyset af deres første fuldlængdealbum

Pladeanmeldelser
17. November 2013    
Titel
Aeons of Satan's Reign
Genre
Karakter
4

Græske Satan's Wrath følger dystert og mørkt op på forrige års debutalbum med endnu en rå og 1980'er-thrashet hyldest til Satan.        

Koncertanmeldelser
17. November 2013    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Death To All gæstede Voxhall en tirsdag aften i Aarhus, hvor Cynic og Steve DiGiorgio på passende vis hyldede Chuck Schuldiner og hans musik.

Koncertanmeldelser
11. November 2013    
Kunstner
Titel
Keep of Kalessin + Deals Death
Spillested
Karakter
4

Et alt for lille fremmøde tog ikke pusten fra Soilwork, som fik leveret en bemærkelsesværdigt nærværende koncert.

Koncertanmeldelser
11. November 2013    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Satyricon beviste igen, at de er et pissefedt liveband torsdag aften i Amager Bio, hvor de sædvanlige klassikere sad i lige i skabet, mens nogle af de nye numre til gengæld faldt til jorden.

Pladeanmeldelser
10. November 2013    
Titel
III: The Rommel Chronicles
Karakter
4

Hail of Bullets forener vildskaben fra debuten og mixer den med opfølgerens mere stemningsladede album og er dermed endt med et stærkt, dynamisk og vellydende album.

Koncertanmeldelser
08. November 2013    
Kunstner
Titel
+ Altar Of Oblivion + The World State
Karakter
4

Den 12. udgave af Aalborg Metal Festival blev skudt i gang af tre meget forskellige danske bands, hvor Crocell som hovednavn sluttede fornemt af.

Pladeanmeldelser
03. November 2013    
Kunstner
Titel
Evil Prevails
Karakter
4

Finske Convulse, der spillede på årets Kill-Town Death Fest, er nu endelig ude med det nye fuldlængdealbum, som fans har måtte vente 19 år på.

Pladeanmeldelser
27. Oktober 2013    
Kunstner
Titel
Vertikal II
Karakter
4

Cult of Luna er gode til at rykke ved de faste rammer, som musikbutikkernes stanglakrids ellers har vænnet os til.

Koncertanmeldelser
27. Oktober 2013    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Få kan være så forrygende på en scene som australske Airbourne, hvilket de nok engang understregede lørdag aften i Amager Bio til en energisk koncert, der sagtens kunne have budt på mere end tolv numre.

Koncertanmeldelser
26. Oktober 2013    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Musikalsk makkerskab samt et fordrukkent svensk/dansk-publikum i storform var med til at gøre Vista Chinos udsolgte fredagskoncert på Loppen til en festlig og farlig affære. 

Koncertanmeldelser
20. Oktober 2013    
Spillested
Karakter
4

The Dillinger Escape Plan leverede en meget dreven og velspillet koncert for et halvt fyldt Pumpehus, hvor frasen "og kulørte lamper" blev aktuel igen ...

Mægtig stramt Populær
Pladeanmeldelser
20. Oktober 2013    
Titel
Last Patrol
Genre
Karakter
4

Monster Magnet er i syret pragtklasse på deres niende studiealbum. 

Pladeanmeldelser
20. Oktober 2013    
Kunstner
Titel
The Dream Calls for Blood
Genre
Karakter
4

Death Angel er tilbage med fuld skrue og herlige piskesmældsriffs.

Pladeanmeldelser
20. Oktober 2013    
Kunstner
Titel
Aftershock
Karakter
4

Det kan nok være, at Lemmy har nået folkepensionistalderen og tillige har skrantet noget på det seneste. Men der skal et større "skælv" til for alvor at ryste Motörhead.

Koncertanmeldelser
18. Oktober 2013    
Kunstner
Titel
+Battle Beast, +Pike's Edge
Karakter
4

U.D.O. er stadigvæk er i fineste metalform på den aktuelle 'Steelhammer'-turné, der bringer bandet til Pumpehuset i København mandag aften, den 21. oktober.  Devilution rapporterer fra Trondheim.

Koncertanmeldelser
13. Oktober 2013    
Kunstner
Titel
+ The Malpractice
Spillested
Karakter
4

Beta slog lørdag aften dørene op for en reunion-koncert af en af dansk hardcores pionere, selveste Complete, og det blev et glædeligt gensyn for de fremmødte.

Pladeanmeldelser
13. Oktober 2013    
Kunstner
Titel
Fantasmagoria
Karakter
4

Projektmageren Samuel Arkan er tilbage med andet album fra projektbandet Epysode.

Pladeanmeldelser
13. Oktober 2013    
Titel
Dream Theater
Karakter
4

Dream Theater falder aldrig igennem, leverer altid høj musikalsk power og ekvilibrisme. Således også på bandets første selvbetitlede album, som understreger, hvor stille Dream Theater egentlig står.

Koncertanmeldelser
06. Oktober 2013    
Kunstner
Karakter
4

The GazettE leverede en overbevisende afslutning på en vellykket europaturne, om end koncerten var en kort fornøjelse

Koncertanmeldelser
06. Oktober 2013    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Baroness var nådesløse. På det kogende varme spillested - var lige småt nok i forhold til det publikum, bandet efterhånden kan trække - var afstraffelsen total.

Koncertanmeldelser
06. Oktober 2013    
Titel
+ Aborted, Revocation, Corpus Mortale
Spillested
Karakter
4

Gore- og horrormestrene leverede fænomenalt show, der dog blev forpurret af enkelte fodfejl, der ikke var bandets ansvar. Kom så Vega - det kan I gøre bedre.

1072 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 ... »