1113 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 ... » 
 
Pladeanmeldelser
27. April 2014    
Titel
The Cave & the Sunlight
Genre
Karakter
4

Pet the Preacher fortsætter den gode stil med deres anden udgivelse, der er mindre beskidt end debuten, men mere tung og stemningsfuld og et godt skridt i retningen af mere fremtidig succes.

Pladeanmeldelser
27. April 2014    
Kunstner
Titel
Shadows Of The Dying Sun
Karakter
4

‘Shadows Of The Dying Sun’ er stadig trofast mod Insomniums klassiske lyd, tekstunivers og artwork, men inkorporerer også de meget nødvendige nyere elementer.

Koncertanmeldelser
21. April 2014    
Kunstner
Titel
Sons of Death Valley + The Vision Ablaze + Necrosis + Mushroom Cloud
Karakter
4

W:O:A Metal Battle var nået til København i lørdags, hvor to af de fire dystende bands havde en sejr fra en indledende runde i ærmet. Det var da også blandt disse to, man fandt aftenens vinder.

Koncertanmeldelser
21. April 2014    
Titel
MMF Warm Up 2014
Karakter
4

Igen i år blev en af sommerens helt store danske metalfestivaler sparket i gang nogle måneder i forvejen med et ”Warm Up Party” i Ungdommens Hus i Fredericia. Og i år blev det sandelig en fin forløber for Metal Magic Festival 2014.

Pladeanmeldelser
21. April 2014    
Titel
Season of Arrows
Karakter
4

Season of Arrows giver med debutalbummet et spændende indblik i en musikalsk verden, der rummer både nu metal og punk-, prog-, doom- og traditionelle metalinspirationer.

Koncertanmeldelser
17. April 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Candlemass gav en overbevisende dosis "følelsespornodoom" på Roadburns hovedscene, hvor de fremførte hele deres tredje album, 'Ancient Dreams'.

Koncertanmeldelser
15. April 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

San Francisco-kvartetten Lumerians satte et stærkt psykedelisk punktum for Roadburn 2014. Bandet optrådte i hvide kutter og med dioder som øjne, hvilket bare forstærkede musikkens ildevarslende undertoner.

Koncertanmeldelser
15. April 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Tom G. Warriors Triptykon gav en sønderknusende, men lidt for kort koncert på Roadburn, hvor det også godt kunne mærkes, at kvartetten aldrig havde spillet de nye sange live før. Dén sorte rust har de dog med garanti rystet af sig, når det er juni, og der er Copenhell.

Koncertanmeldelser
15. April 2014    
Kunstner
Karakter
4

Lørdag eftermiddag leverede utæmmelige Circle fra Finland en fest af en koncert foran et smilende, rockende, dansende og lyttende publikum.

Koncertanmeldelser
14. April 2014    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Bölzer var festivalens højest spillende band, da de søndag eftermiddag krydrede Afterburneren med en opfindsom blanding af død og black. 

Koncertanmeldelser
14. April 2014    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Magma var Roadburn-programmets største scoop i år, og det progressive orkester fra Frankrig levede da så sandelig også op til deres kultstatus.     

Koncertanmeldelser
14. April 2014    
Titel
+ Black Book Lodge
Karakter
4

Selvom Black Book Lodge og The Interbeing er meget forskellige, var de alligevel fælles om at indgyde håb for dansk metals fremtid

Koncertanmeldelser
13. April 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Gendannede britiske Loop tog Roadburn tilbage til den britiske neo-psykedeliske 80'er-scene med masser af guitarstøj og soloer signeret Robert Hampson. Koncerten bød samtidig på festivalens bedste lyd takket være en meget aktiv lydmand.

Koncertanmeldelser
13. April 2014    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Hatebreed forstår bedre end de fleste at hive energi ud af publikum og omsætte det til en fest, der efterlader alle lige dele tilfredse og udmattede.

Koncertanmeldelser
11. April 2014    
Genre
Karakter
4

Graves at Sea lukkede Roadburns tynde torsdag med en sludge-metallisk midnatsfest af en koncert i Het Patronaat-kirken, hvor de tilstedeværende opførte sig, som var det festivalens hovednavn, der stod på scenen.

Pladeanmeldelser
07. April 2014    
Kunstner
Titel
Empire of the Undead
Karakter
4

Gamma Ray er klar med deres 11. album, og det er et herligt gensyn med power metal-pionererne.

Koncertanmeldelser
07. April 2014    

På trods af en - igen - for lang liste bands, blev man holdt vågen af søndagens artister, indtil hovednavnet tog over, og gav folket hvad det var kommet for.

Pladeanmeldelser
06. April 2014    
Titel
All Hell's Martyrs
Genre
Karakter
4

Dread Sovereign er et nyt band fra Primordial-frontmand Nemtheanga, og den første fuldlængdeudgivelse byder på solid doom med et okkult og old school twist.

Pladeanmeldelser
06. April 2014    
Kunstner
Titel
Vinteroffer
Karakter
4

Vredehammer har med deres debutplade 'Vinteroffer' udsendt en udmærket black metal-plade, der vidner om, at kilden for god musik endnu ikke er tømt i Norge.

Pladeanmeldelser
06. April 2014    
Kunstner
Titel
The Human Contradiction
Genre
Karakter
4

Delain hverken overrasker eller skuffer på det nye udspil ’The Human Contradiction’. Albummet viderefører bandets musik på et højt og stabilt niveau.

Koncertanmeldelser
31. Marts 2014    
Kunstner
Titel
+ Xibalba + Greenery + Malevolence
Spillested
Karakter
4

Hardcoren af i dag har mange facetter, og søndag aften på Beta blev flere af dem udfoldet med svingende kvalitet. Comeback Kid var dog i særklasse.

Koncertanmeldelser
30. Marts 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Red Fang er langt bedre live end på plade. Det viste de til en festlig aften i Pumpehuset, hvor der var potent opvarmning og forrygende dansk efterfest.

Pladeanmeldelser
30. Marts 2014    
Kunstner
Titel
The Kamshaft
Genre
Karakter
4

Med dotcom-domæne, kopper i merchandiseudvalget og et vellydende debutalbum er The Kamshaft klar til affyring.

Koncertanmeldelser
26. Marts 2014    
Spillested
Karakter
4

Charmerende og spillelysten optræden fra C.O.C. på Loppen tirsdag aften. Men: Bandet mangler altså Pepper Keenan i front.

Pladeanmeldelser
23. Marts 2014    
Titel
Hyena
Karakter
4

Tyske Serpent Eater forener med 'Hyena' hardcore-punkens vitale energi med det forførende mørke i død, black og sågar doom og lander i en spændende sonisk krydsild, der emmer af sludge.

Pladeanmeldelser
23. Marts 2014    
Kunstner
Titel
Abalam
Karakter
4

Københavnerne i black metal-bandet Hexis har med debutpladen ’Abalam’ skabt en halv times dyster og vred musik, der er et kærkomment indspark på den hjemlige metalscene. 

Koncertanmeldelser
23. Marts 2014    

Selvom stormen ikke tog til fra start, nåede den en ordentlig styrke, og publikum blev blæst godt igennem.

Pladeanmeldelser
22. Marts 2014    
Titel
The Life and Times of Scrooge
Karakter
4

Nightwishs tangenttroldmand Tuomas Holopainen står bag årets formentlig mest overraskende udspil, der leger med Disney-universets vigtigste person.

Pladeanmeldelser
16. Marts 2014    
Titel
Tulijoutsen
Genre
Karakter
4

Potentialet i den nylige ep var ikke en enlig svale, og finske Kuolemanlaakso leverer en fin omgang doom på bandets andet album.

Pladeanmeldelser
16. Marts 2014    
Titel
Labyrinth of Carrion Breeze
Genre
Karakter
4

Det er stadig dystert og dunkelt, men der er anes også en mere melodisk tendens, som gør Hooded Menaces nye tonumres ep temmelig interessant.

Pladeanmeldelser
16. Marts 2014    
Kunstner
Titel
Ontogeny 1
Genre
Karakter
4

Industrial-kultbandet 6comm vender tilbage med en glimrende blandet landhandel af obskuriterer: genindspilninger, gamle numre og coverversioner. Det lyder måske ikke af meget, men det giver mening.

Pladeanmeldelser
16. Marts 2014    
Titel
Going To Hell
Karakter
4

Det starter forrygende på The Pretty Reckless' nye album, ’Going to Hell’. Desværre holder den høje klasse ikke hele vejen hjem.

Pladeanmeldelser
16. Marts 2014    
Kunstner
Titel
Louder Than Ever
Karakter
4

Pretty Maids har forelsket sig så meget i producer Jacob Hansen, at de har genindspillet otte gamle numre og lagt dem sammen med fire nye på et ganske vellykket album, der lyder som ... Jacob Hansen!

Koncertanmeldelser
15. Marts 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Michael Gira var i et sjældent varmt lune, da han fredag aften indtog Hofteatrets hyggelige, intime scene foran et dedikeret lyttende publikum. 

Pladeanmeldelser
09. Marts 2014    
Kunstner
Titel
Carnivore Sublime
Karakter
4

På trods af at Benighted spiller brutal death-/grindcore, der som genre sjældent kaldes "catchy", så er det faktisk lykkedes franskmændene at lave voldsomt varieret og faktisk fængende nyt album.

Koncertanmeldelser
09. Marts 2014    
Kunstner
Titel
+ Fall of Pantheon + Heidra + Defecto + Abscission + Panacea
Spillested
Karakter
4

Skribent Villumsen ramte ikke plet i sit personlige gæt på en vinder i den fjerde udgave af Mighty Fight Night, der var en hyggelig aften med forskellig metalmusik og god stemning blandt ligesindede metalheads.

Pladeanmeldelser
08. Marts 2014    
Titel
All You Can Eat
Genre
Karakter
4

Steel Panther er frustrerende gode til at være en parodi på højde med scenens originaler, og - måske overraskende for nogen - de står bag en overordentligt god tredje udgivelse.

Pladeanmeldelser
02. Marts 2014    
Kunstner
Titel
Sweven
Karakter
4

Svenske Morbus Chron byder på anderledes og afvekslende dødsmetal, der trækker på masser af stærk historie fra hjemlandet uden på nogen måde at falde i en "oldschool for at være oldschool"-fælde

Koncertanmeldelser
02. Marts 2014    
Kunstner
Titel
30 Years 30 Gigs Tour
Karakter
4

D-A-D fyrede godt op under Forbrændingen og gav en rutineret og velvalgt rundtur i bagkataloget.

Pladeanmeldelser
02. Marts 2014    
Kunstner
Titel
Flesh Hammer
Genre
Karakter
4

Duoen Fossils laver mere konstruktiv larm med kun bas og trommer på ét kompakt album, end mange kvintetter når i hele karrieren.

Koncertanmeldelser
16. Februar 2014    
Genre
Karakter
4

Til trods for at Steel Panther ikke har fornyet sig det mindste, så var kvalitetsniveauet stadig så højt, at kvartetten kom sikkert i mål.

Pladeanmeldelser
16. Februar 2014    
Kunstner
Titel
Shelter
Karakter
4

Det er længe siden, at Alcest forlod metallen, men det er stadig god og smuk musik.

Koncertanmeldelser
12. Februar 2014    
Kunstner
Titel
+ Legion Of The Damned + Flotsam & Jetsam
Spillested
Genre
Karakter
4

Sepultura havde fine navne i Legion Of The Damned og Flotsam & Jetsam med sig på Tobakken i Esbjerg, men opvarmningen nåede ikke hovednavnet til sokkeholderne.

Pladeanmeldelser
09. Februar 2014    
Kunstner
Titel
Djevelmakt
Karakter
4

Kampfar byder med 'Djevelmakt' på et vellykket black metal-album, hvor den klassiske sorte lyd møder et tungt fundament, som lejlighedsvis forenes fornemt med folkemusikkens ædle dyder.

Koncertanmeldelser
02. Februar 2014    
Titel
+ Essence + Redwood Hill + Huldre + Billy Boy in Poison + Impalers
Spillested
Karakter
4

Det var især det store fremmøde, opbakningen til bandene og den deraf fremkomne fest, som gjorde anden udgave af 'When Copenhell Freezes Over' til endnu en succes i Copenhell-regi.

Koncertanmeldelser
01. Februar 2014    
Kunstner
Titel
+ Broken Hope + Sweetest Devilry
Spillested
Karakter
4

Immolation og Broken Hope leverede hver især glimrende og ikke mindst veloplagte koncerter, da de slog turnepakken et smut forbi Pumpehuset i torsdags.

Pladeanmeldelser
26. Januar 2014    
Kunstner
Titel
Disguised Vultures
Genre
Karakter
4

Svenske Sister brager energisk igennem på 'Disguised Vultures' med en potent omgang sleazy, glammet og punket hård rock, der er ret godt i sin helhed, men som endda også rummer sange med hitpotentiale.

Pladeanmeldelser
26. Januar 2014    
Titel
The Power of Three
Genre
Karakter
4

Selvom man spiller guitar for Madonna, så kan man jo godt have styr på andet end popmusik og levere et helt fornuftigt hårdtslående album i grænselandet mellem rock, metal, grunge og poppens sans for fængende vokalmelodier.

Koncertanmeldelser
24. Januar 2014    
Kunstner
Titel
Leave the Light
Genre
Karakter
4

Demon Eye er blot et af mange bands, der i disse år har blikket solidt plantet i bakspejlet. Men Demon Eye er bestemt ikke at finde blandt de ringeste af slagsen.

Pladeanmeldelser
19. Januar 2014    
Kunstner
Titel
Devil Man
Genre
Karakter
4

Blues Pills har kant, særpræg og skriver samtidig den gode sang. Så simpelt skal det faktisk gøres, når man vil lykkes.

1113 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 ... »