1179 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Koncertanmeldelser
21. Juli 2014    
Titel
+ Hjortene + Förtress + Barricade
Spillested
Genre
Karakter
4

Sammen med tre veloplagte supportbands tændte amerikanske Valient Thorr op for en svedig rockfest på et velbesøgt KB18. 

Pladeanmeldelser
21. Juli 2014    
Kunstner
Titel
Manslaughter
Karakter
4

Rapperen Ice-T er tilbage efter otte år i dvale på pladefronten med sin metalgruppe, Body Count. Det er deres femte og bedste machoudgivelse siden den skelsættende debut i 1992.

Pladeanmeldelser
21. Juli 2014    
Titel
Karg
Karakter
4

De svenske vikingemetallere King of Asgard bevæger sig ind i særere og mørkere egne af metallen.

Pladeanmeldelser
20. Juli 2014    
Kunstner
Titel
Noise
Genre
Karakter
4

Japanske Boris er et herligt udisciplineret monster af et band, og på deres 19. studiealbum, ’Noise’, forener de det dystre med det farverige på nærmest suveræn vis.

Pladeanmeldelser
15. Juli 2014    
Kunstner
Titel
Decline and Fall
Karakter
4

Godflesh er på trapperne med deres første album siden 2002. I mellemtiden kan man på ond, vedkommende vis varme op med ep’en ’Decline and Fall’, der lever op til alle forventninger.

Pladeanmeldelser
14. Juli 2014    
Kunstner
Titel
Redeemer Of Souls
Karakter
4

Førsteindtrykket af den nye Judas Priest var, at der - igen - er tale om for gamle mænd, der tyndslider de klichéer, de selv har opfundet. Men efter flere gennemlytninger finder man et band, der - måske - er ved at genopfinde sig selv. De har bare lidt svært ved at erkende det...

Koncertanmeldelser
14. Juli 2014    

Årets 80'er-reunionkoncert i Metal Magics aftensol var bestemt blandt de vellykkede af slagsen. Metal Cross leverede.

Koncertanmeldelser
14. Juli 2014    
Kunstner
Titel
Metal Magic Festival IIV 2014
Karakter
4

Paragon fra Hamborg gjorde en fin indsats på Metal Magic Festival 2014. Der burde bare have været flere, der oplevede den.

Pladeanmeldelser
14. Juli 2014    
Kunstner
Titel
Omnipresent
Karakter
4

Origin er tilbage med et fandens fint brutalt og teknisk dødsmetalalbum, som er pakket i en organisk lyd langt fra den tekniske dødsmetals ofte sterile varemærke.

Pladeanmeldelser
13. Juli 2014    
Kunstner
Titel
Elements of the Infinite
Karakter
4

Allegaeons tredje udspil er en bouillonterning af detaljer og store armbevægelser, der både kan tages i ét eller nydes i en opløst variant.

Koncertanmeldelser
08. Juli 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Rockbraget udeblev på ingen måde under Jack Whites sene aftenoptræden på Orange, hvor det stod tydeligt frem, at manden - som så få andre - har sange af et så hårdtslående pragtformat, at de sagtens kan spille scenen op. Samtidig bruser han nærmest over af smittende spilleglæde. 

Koncertanmeldelser
08. Juli 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Stuttgart-trioen Die Nerven fik omsat deres had til deres hjemby i et medrivende og energisk post punk-show, som publikum lørdag på Pavilion formentlig sent vil glemme. 

Koncertanmeldelser
08. Juli 2014    
Kunstner
Karakter
4

Carcass' fejlplacering i et for stort telt, for tidligt på dagen, for sent på festivalen, fik det bedste og det værste op i dem.

Koncertanmeldelser
08. Juli 2014    
Kunstner
Karakter
4

Det aggressive, men sympatiske power violence-band Nails spillede både med musklerne og hjertet og lukkede søndag aften Pavilion af for i år med brutal manér.   

Koncertanmeldelser
08. Juli 2014    

Lørdagen stod i doom-genrens tegn med tre tunge bands, der bød på et pskykedelisk trip med Dark Buddha Rising, en knap så overbevisende indsats fra Drug Honkey og en sortsindet mindre triumf fra Mournful Congregation.

Koncertanmeldelser
08. Juli 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Spilletidspunktet søndag middag forhindrede ikke de rutinerede Skambankt i at levere en veloplagt og vedkommende rockfest for tredje gang i karrieren på festivalen.

Koncertanmeldelser
08. Juli 2014    

The Black Dahlia Murder sled og slæbte og fik til sidst hevet en solid søndagskoncert ud over rælingen.

Koncertanmeldelser
07. Juli 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Psykedeliske briter med kurs mod rummet gav en psykedelisk oplevelse lørdag nat på Roskilde.

Koncertanmeldelser
07. Juli 2014    
Kunstner
Karakter
4

Deftones hævede støt niveauet undervejs uden helt at finde den særlige magi, der gør Orange Scene til det nærmest utopiske paradis, den kan blive, når band og publikum mødes i uforklarlig synergi.

Koncertanmeldelser
04. Juli 2014    
Genre
Karakter
4

Ved hjælp af tyngde og et stærkt materiale lykkedes det stort set Electric Wizard at spille den store Arena-scene op - eller ned i kulkælderen - torsdag på Roskilde, og frygten for den store Arena-scenes indvirkning på præstationen blev gjort delvis til skamme.

Koncertanmeldelser
30. Juni 2014    
Titel
+ The Guv'nors
Spillested
Genre
Karakter
4

Amager Bio blev omdannet til et festligt inferno anført af Dropkick Murphys på en ellers halvtrist tirsdag. 

Pladeanmeldelser
30. Juni 2014    
Kunstner
Titel
With The Lost Souls On Our Side
Karakter
4

Et album med en pondus og vilje, der er de færreste bands med snart 25 år på bagen forundt. 

Koncertanmeldelser
16. Juni 2014    

The Psyke Project har afholdt vildere koncerter end den på Copenhell. Alligevel var det et sprudlende band, der lukkede onsdagen af med musikalsk vanvid.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
4

Behemoths andet besøg på Copenhell blev ikke helt så ondt som første gang, selvom den teatralske black/death metal antydede, at polakkerne med succes kan forvandle ekstrem metal til stadionrock.

Pladeanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Titel
Terror Hungry
Genre
Karakter
4

Finske Lost Society hamrer sømmet i bund og imponerer med en plade, som lyser af spilleglæde og beviser, at crossover-thrash stadig har sin berettigelse i 2014.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Genre
Karakter
4

Toxic Holocausts spiller thrash, der har travlt, men derfor behøvede showet nu ikke gå i gang, næsten tyve minutter før al information på tryk eller web fortalte, at det skulle starte. Det var synd, for det var et stærkt og energisk show, som flere burde have overværet.

Pladeanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Titel
Live in Antwerp
Karakter
4

Kadavar er et mærkeligt, men forfriskende band, der udfordrer tid og sted inden for den klassiske hard rock og heavy metal.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Genre
Karakter
4

Armbevægelserne var ikke store, men trods en nærmest ikke-eksisterende attitude, så lod Black Book Lodge musikken tale på en måde, så man skulle være et skarn, hvis man ikke blev svært fornøjet af bandets velspillede, tunge rock.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
4

Trap Them leverede en god koncert, som mange havde set frem til, og fik endda nogle blandt publikum til at genoverveje seneste udspils kvaliteter

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
4

Dødslegenderne leverede en fantastisk koncert, men rammen var ikke den rigtige.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
4

Týr præsenterede en blanding af gamle kendinge og nyere materiale og leverede ret komplet billede af, hvad bandet står for.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
4

Mercenary fuldendte et længerevarende comeback med en overbevisende præstation på Copenhells Helviti-scene. 

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
4

Disneyland After Dark valgte på Copenhell at hævne sig efter den fadæse, de sidste gang udsatte Devilutions udsendte for. 

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
4

Iron Maiden leverede varen på Copenhell og serverede nogle sange, som vi nok aldrig får at høre mere. For denne anmelder var det en nostalgisk koncert.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Anthrax åbnede Copenhells store scene, Helviti, med en fest.

Koncertanmeldelser
14. Juni 2014    
Genre
Karakter
4

Et vellykket nostalgitrip til de glade 90’ere med My Dying Bride blev desværre stoppet før tid.

Koncertanmeldelser
14. Juni 2014    

De hypede psykedeliske stonerrockere Uncle Acid & the Deadbeats fik godt tag i publikum på Copenhell og leverede et tæt sammenspillet trip.

Koncertanmeldelser
14. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
4

Tom G. Warriors Triptykon var oppe mod dårlig lyd og et lidt vel solskinsramt spilletidspunkt. Men bandets begsorte klasse fornægtede sig ikke.

Koncertanmeldelser
10. Juni 2014    

Volbeats triumf som lørdagens hovednavn vidnede om, at bandet live er på vej  i liga med metalscenens allerstørste navne. Selvom de er set bedre tidligere.

Koncertanmeldelser
10. Juni 2014    

Han svigter sjældent på scenen. Men den sympatiske chok-rocker bruger for meget tid på at hylde sine gamle drukvenner i stedet for at spille mere musik fra sin egen suveræne diskografi.

Koncertanmeldelser
09. Juni 2014    
Spillested
Karakter
4

Tesla i Amager Bio i fredags var en kæmpe positiv overraskelse. Det californiske firserband sværger tydeligvis mere og mere til southern rock. Og tak for det!

Koncertanmeldelser
09. Juni 2014    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

45 års erfaring – men ingen træthed at spore.

Koncertanmeldelser
08. Juni 2014    

Det er ikke, fordi Uriah Heep er sjældne gæster på disse breddegrader, men bandet er, trods deres lange rejse i tiden, altid værd at opleve.

Koncertanmeldelser
08. Juni 2014    

Det er sagt før, og Bombus’ forhammer af en åbningskoncert på Sweden Stage er blot endnu en passende lejlighed til at sige det, som alle må forstå, én gang til: Her er et band, der ikke må overses!

Pladeanmeldelser
08. Juni 2014    
Kunstner
Titel
Savage Gold
Karakter
4

Amerikanerblack kan noget med at invitere nye lyttere indenfor. Således også Tombs. Når de er bedst.

Pladeanmeldelser
08. Juni 2014    
Kunstner
Titel
Drömriket
Genre
Karakter
4

Drömriket - en såkaldt supergruppe - disker op med rock med lidt proggede tendenser og en socialistisk tilgang i de svenske tekster med de fængende melodier om forstaden Tynnered ved Gøteborg

Pladeanmeldelser
08. Juni 2014    
Kunstner
Titel
Earthless
Genre
Karakter
4

Det nye album fra death/doom-projektet Doom:VS fra Draconians Johan Ericson har taget Thomas A.G. Jensen fra Saturnus med på gæstevokal, og det valg forstår man hurtigt. Musikken læner sig fornemt op ad Saturnus' meritter.

Pladeanmeldelser
08. Juni 2014    
Kunstner
Titel
Esoteric Warfare
Karakter
4

Mayhem er tilbage med 'Esoteric Warfare', der byder på black metal, som kun Mayhem kan lave den. Nu med 'Teloch' som sangskriver og Attila Csihar i storform.

Pladeanmeldelser
06. Juni 2014    
Kunstner
Titel
Behind the Sun
Genre
Karakter
4

Koncertaktuelle Motorpsycho beviser igen igen igen igen igen igen igen igen etc., at de efter 25 år med vind i håret på den musikalske motorvej stadig er rockbandet, man tilsyneladende aldrig får nok af.

Koncertanmeldelser
04. Juni 2014    
Kunstner
Titel
+ Mastodon + Gojira + Ghost B.C.
Genre
Karakter
4

Opvarmningen til det store Metallica-show i Horsens havde noget så sjældent som en god lyd og leverede på den baggrund en ganske hæderlig indsats. For de flestes vedkommende ...

1179 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »