1468 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Pladeanmeldelser
20. Januar 2016    
Kunstner
Titel
Dystopia
Genre
Karakter
4

Med 'Dystopia' lykkes det Dave Mustaine at bringe Megadeth tilbage på ret køl. Sangene er gode, og de nye medlemmer tilføjer en tiltrængt vitaminindsprøjtning.

Pladeanmeldelser
17. Januar 2016    
Titel
Into the LEgend
Karakter
4

Rhapsody of Fire – denne gang den spaltede del uden Luca Turilli – er tilbage med andet album siden spaltningen i 2011. Denne gang er der positive takter at berette om.

Pladeanmeldelser
17. Januar 2016    
Kunstner
Titel
Beautiful and Damned
Karakter
4

Københavnske Slægt er gået en mere melodisk vej, og den tidligere rå og nærmest punkede black metal er nu blevet behageligt inficeret med klassiske heavy metal-dyder og fine guitarharmoni-angreb.

Koncertanmeldelser
17. Januar 2016    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Kontrol er den ypperste form for tillid, lød et ordsprog i Østblokken under kommunismen. Hos Laibach er kontrol, kontroltab og omgåelse af kontrollen bestandige og stadig aktuelle temaer, som de demonstrerede det ved deres koncert i DR Koncerthusets Studie 2.

Finsk syre Populær
Pladeanmeldelser
17. Januar 2016    
Titel
Second Psychedelic Coming: The Aquarius Tapes
Genre
Karakter
4

Jess and the Ancient Ones byder på en særegent interessant rejse ud i en psykedelisk verden med filmcitater og pågående ideer.

Pladeanmeldelser
17. Januar 2016    
Titel
Course of Events
Karakter
4

2016 er det helt rigtige tidspunkt for danskernes længe ventede debutalbum. Kvintetten har aldrig været bedre. 

Pladeanmeldelser
10. Januar 2016    
Kunstner
Titel
Psychic Warfare
Genre
Karakter
4

‘Psychic Warfare’ er Clutchs 11. studiealbum og efterfølgeren til 2013's anmelderroste ‘Earth Rocker’, der præsenterede os for en tungere og hurtigere udgave af Maryland-bandet – en stil, bandet har holdt fast i.

Pladeanmeldelser
10. Januar 2016    
Kunstner
Titel
Söngvar elds og óreiðu
Karakter
4

Misþyrmings debut er en rasende intenst black metal-udgivelse, der hiver lytteren ned i en kværnende malstrøm. Det er ikke for sarte øren. Og det er en af de plader, der bærer genren fremad.

Koncertanmeldelser
21. December 2015    
Kunstner
Karakter
4

Marduk hyldede fortiden og spillede kun numre fra mellem 1990 og 2003. Samt en unik opførelse af 'Fuck Me Jesus'-demoen fremført af de originale medlemmer. Et stort øjeblik, men samtidig understregede det, hvor suverænt meget bedre deres nuværende besætning faktisk er.

Pladeanmeldelser
20. December 2015    
Kunstner
Titel
Palace of Vision
Karakter
4

Efter fire års pladepause er Bay Area-bastarderne i Saviours på gaden med deres femte studiealbum. Og der er såmænd tale om et af årets headbanger-udspil.

Pladeanmeldelser
18. December 2015    
Kunstner
Titel
A Head Full Of Moonlight
Karakter
4

Den britiske supergruppe Good Tiger imponerer på deres debut, hvis forcer består i lige dele bombastisk, snørklet prog-guitarlir og smukt og intenst vokalarbejde.

Koncertanmeldelser
18. December 2015    
Kunstner
Titel
+ Artillery
Spillested
Genre
Karakter
4

Artillery og Destruction stod sammen på en dansk klubscene 28 år efter den første og seneste gang. Det blev en vellykket genforening og før-julefest i old school-thrashens tegn.

Pladeanmeldelser
13. December 2015    
Titel
Cinematic Parallels
Karakter
4

Killing Gandhi debuterer med 'Cinematic Parellels', der disker op med ganske vellydende og eksperimenterende melodisk dødsmetal fra den danske undergrund.

Koncertanmeldelser
07. December 2015    
Kunstner
Titel
+ Helhorse
Spillested
Genre
Karakter
4

Anthrax var noget nær ustoppelige og gav Slayer kamp til stregen. Indsatsen fejlede heller intet hos Helhorse, men det gjorde lyden derimod.

Koncertanmeldelser
04. December 2015    
Kunstner
Titel
+ Hammerfall
Spillested
Karakter
4

Pretty Maids og Hammerfall gjorde hinanden gode i et udsolgt Amager Bio torsdag aften. 

Koncertanmeldelser
04. December 2015    
Spillested
Karakter
4

Black Star Riders fortsætter med at levere gedigen live-underholdning med ånd, inspiration og effektive sange fra Thin Lizzy-æraen.

Koncertanmeldelser
03. December 2015    
Kunstner
Titel
+ Veil of Maya + Good Tiger
Karakter
4

Sotelo, Magyar, Coleman. Periphery, Veil of Maya, Good Tiger. En fræk sammensætning på en aften, hvor Lille Vega var proppet til randen med prog-metal med core-kant og store stemmer. 

Pladeanmeldelser
29. November 2015    
Kunstner
Titel
Mulm
Genre
Karakter
4

Bersærk mener, at verden var et bedre sted i fordums tid, og det budskab er pakket ind i en solid og stærk omgang stoner rock med god plads til melodien fra den karismatiske sanger, der gør de danske ord yderst sangbare.

Pladeanmeldelser
29. November 2015    
Titel
Know How to Carry a Whip
Karakter
4

Industrial-supergruppen lykkes overraskende godt med deres andet album, der vækker associationer til såvel medlemmernes storhedstid som 90’ernes metal-uvaner.

Pladeanmeldelser
29. November 2015    
Kunstner
Titel
Yokebreaker
Karakter
4

Tungt, brutalt og varieret. Tre elementer, der gennemgående præger århusianske Unseen Faiths minialbum-debut. Sjældent har dansk deathcore lydt så insisterende og velkomponeret. 

Pladeanmeldelser
22. November 2015    
Kunstner
Titel
Directions of Last Things
Karakter
4

Intronaut er blevet bedre til at være sig selv, men kan stadigvæk også irritere.

Koncertanmeldelser
22. November 2015    
Spillested
Karakter
4

Efter sidste års fadæse i Amager Bio lå det ikke i kortene, at Cradle of Filth ville komme tilbage og give deres bedste koncert på dansk jord i ti år. Men briterne viste sig at have frisk blod på tanden.

Koncertanmeldelser
18. November 2015    
Titel
+ PVRIS + Beartooth
Spillested
Karakter
4

Bring Me the Horizon har udviklet sig til et decideret hovednavn, og det satte den engelske kvintet en tyk streg under, da de onsdag aften væltede Store Vega i et hav af visuelle indtryk og god musik. 

Koncertanmeldelser
17. November 2015    
Kunstner
Titel
+ Arch Enemy + Amorphis
Spillested
Karakter
4

Nightwish var en æstetisk flot oplevelse at være vidne til, mens Arch Enemy faldt helt igennem, hvilket ikke havde noget med koncertens strømafbrydelse at gøre.

Pladeanmeldelser
15. November 2015    
Kunstner
Titel
International Blackjazz Society
Karakter
4

Norske Shining tæver stadig saxofonen fra tid til anden, men overordnet er det nye album album fyldt med så mange hooks, at den hamrer det lettere tilgængelige udtryk fra 'One One One' et skridt videre. Et mainstream-gennembrud burde være i sigte.

Koncertanmeldelser
15. November 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Med helt nyt og helt gammelt tog Moonspell Pumpehusets gæster med på en rituel rejse, der kun kiksede i forsøget på at være den fuldendte oplevelse på grund af svære lydforhold.

Koncertanmeldelser
09. November 2015    
Kunstner
Karakter
4

Med vanlig tør, britisk humor fik Carcass givet os danskere et par kindheste med et glimt i øjet. Samtidig smed de en koncert af sig, som gav genlyd i Aalborg.

Koncertanmeldelser
09. November 2015    
Kunstner
Karakter
4

Den stemme, der i dødsmetallen har den største genkendelighed, har aldrig før gæstet Aalborg, men i år kom Obituary endelig derop og gav en udmærket koncert.

Koncertanmeldelser
09. November 2015    
Kunstner
Karakter
4

Grindkongerne fra Birmingham serverede en farlig cocktail af nye og gamle numre, der blev leveret med vanlig politisk dagsorden og en trimmet udgave af Barney.

Koncertanmeldelser
09. November 2015    
Kunstner
Karakter
4

Voivod tog Studenterhuset med uformel storm og vice versa. 

Blødende metal Populær
Pladeanmeldelser
08. November 2015    
Kunstner
Titel
We Bleed Metal
Karakter
4

Chastain er tilbage i næsten original opsætning med et album, der ”bare” ER heavy metal i sin mest uforfinede og uforfalskede form.

Pladeanmeldelser
08. November 2015    
Kunstner
Titel
Altar of Disembowelment
Karakter
4

Spanske Avulsed holder stadig deres dødsmetal brutal, men denne gang er der mindre splat og gore i lyd såvel som tekstunivers. Der anes i stedet en svensk inspiration i musikken, der nu er mørkere og med større tyngde.

Gejst og sax Populær
Pladeanmeldelser
01. November 2015    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Med en enorm spilleglæde havde Shining et begejstret publikum i Lille Vega i deres hule hånd. Det kunne trods et begrænset fremmøde klart fornemmes, at det norske band har det der specielle ekstra, som kræves for at nå langt.

Koncertanmeldelser
01. November 2015    
Spillested
Genre
Karakter
4

For hver gang, man på ny oplever dem live, bliver Uncle Acid and the Deadbeats kun bedre. Fredag aften i Amager Bio var de eminente. 

Koncertanmeldelser
18. Oktober 2015    
Titel
+ Lucifer
Spillested
Genre
Karakter
4

Det var lyden, der trak ned i vores anmeldelse af Paradise Lost, da de for nylig spillede i Malmø. Og selvom lyden da også havde nogle få mangler i Pumpehuset, så var det nærmest en forløsende koncert, hvor bandet endelig var uhyre skarpe på dansk jord.

Koncertanmeldelser
18. Oktober 2015    
Kunstner
Titel
+ Suma
Spillested
Genre
Karakter
4

Ufomammut demonstrerede endnu engang deres talent for at variere det monotone.

Pladeanmeldelser
18. Oktober 2015    
Kunstner
Titel
Waterfall
Karakter
4

Hard rock-duoen Voodoo Hill med Glenn Hughes i front udgiver deres kun tredje album inden for 15 år. Men ventetiden har ikke været forgæves.

Koncertanmeldelser
18. Oktober 2015    
Kunstner
Titel
+ Trummor & Orgel
Karakter
4

Et sammenspillet og livgivende Graveyard fik stemningen til tops, efter at et særegent opvarmningsband vækkede minderne om en svunden tid til live.

Pladeanmeldelser
14. Oktober 2015    
Titel
Hustler's Row
Genre
Karakter
4

Ens ører bliver pinligt røde over, hvor begejstret man er for det længe ventede tredje studiealbum fra party-melodiøse Gentlemans Pistols. Men fantastisk, det er det.

Pladeanmeldelser
11. Oktober 2015    
Kunstner
Titel
King of Kings
Karakter
4

Leaves’ Eyes kæmper videre i en måske uddøende metalgenre. Men Liv Kristine og resten af bandet lægger sig ikke ned uden sværdslag, hvilket det overraskende gode nye album til fulde bevidner.

Pladeanmeldelser
09. Oktober 2015    
Titel
Deliverance
Karakter
4

Britiske Heart of a Coward tager endnu et skridt fremad med en mesterlig og voldelig udgivelse, der er et bud på en placering blandt årets bedste metalcore-udgivelser.

Koncertanmeldelser
05. Oktober 2015    
Kunstner
Karakter
4

Efter flere år med et halvt ben i graven var det et genopstået W.A.S.P., der var tilbage på fuld styrke i Malmø. En for kort sætliste gjorde dog, at koncerten ikke blev decideret guddommelig.

Pladeanmeldelser
04. Oktober 2015    
Kunstner
Karakter
4

Det var musikalitet i fineste form, men kun en skarp start og ditto slutning reddede affæren fra at blive for storladen og pæn for Leprous i den velbesøgte tidligere forbrændingsanstalt på Vestegnen.

Pladeanmeldelser
04. Oktober 2015    
Kunstner
Titel
Golgatha
Karakter
4

Blackie Lawless og kumpaner er på det femtende album under W.A.S.P.-navnet i overlegen topform.

Koncertanmeldelser
04. Oktober 2015    
Titel
+ Haken
Spillested
Karakter
4

Between the Buried and Me og Haken inviterede til prog-metal-kalas, der på mange punkter var den sublime oplevelse med få, markante undtagelser.

Pladeanmeldelser
02. Oktober 2015    
Titel
Satan's Tomb
Karakter
4

De gamle guitarronkedorer Hank Shermann og Michael Denner er sammen igen i det nye band Denner/Shermann. Det er der kommet en god lille ep ud af.

Pladeanmeldelser
01. Oktober 2015    
Kunstner
Titel
Polaris
Karakter
4

Tesseract djenter stadig formidabel prog-metal af høj kaliber, udfordrer lytteren og udvikler deres lyd… det er bare ikke på helt så højt niveau som tidligere. 

Pladeanmeldelser
27. September 2015    
Titel
Blackout Whiteout
Genre
Karakter
4

Finske Hanging Garden er modnet og har med det fjerde album fået en mere ren lyd, der alligevel synes mere mørk end tidligere, blandt andet på finurlig vis via brug af elementer, der ellers ikke har meget med metal at gøre.

Pladeanmeldelser
27. September 2015    
Titel
Cult of None
Karakter
4

Efter en længere dvale er The Arcane Order sprunget op og har spændt bæltet for at udgive udgive det tredje studiealbum. Det har været ventetiden værd.

Koncertanmeldelser
27. September 2015    
Kunstner
Karakter
4

Triptykon sked på både den dårlige lyd og det usle fremmøde og leverede under svære betingelser en mindre kraftpræstation udi drønsolid metal. 

1468 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »