1515 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Koncertanmeldelser
24. April 2016    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Legendariske Repulsion spillede hele deres legendariske dødsmetalperle 'Horrified' plus et Motörhead-cover. Hvad mere har man brug for?

Koncertanmeldelser
23. April 2016    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Rotten Sound leverede en jordnær koncert på Beta, hvor solid trademark-lyd og et fint udvalg af sange sikrede oplevelsen og en munter aften, uagtet at spillestedet end ikke var halvt fyldt op.

Koncertanmeldelser
22. April 2016    
Spillested
Genre
Karakter
4

På Roadburns første dag lukkede canadiske Black Mountain festivalens Main Stage med et godt gammeldags brag af en imponerende rockkoncert.

Pladeanmeldelser
22. April 2016    
Kunstner
Titel
Gravity
Karakter
4

Er man fan af metalcore med et melodisk islæt, er der ingen vej uden om Calibans 10. udgivelse. En stærk plade fyldt med potent metalcore og virile kompositioner.

Koncertanmeldelser
19. April 2016    
Spillested
Genre
Karakter
4

Lee Dorrian var velvalgt vært for årets kuraterede program på Roadburn og havde i den lejlighed fundet plads på plakaten til også sit eget band With The Dead. Årets Copenhell-publikum har noget at se frem til.

Bidsk katarsis Populær
Koncertanmeldelser
19. April 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Tau Cross med Rob Miller i front greb publikum ved kraven, da de tidligt lørdag aften på Main Stage gav deres hidtil eneste europæiske koncert.

Tryg smadder Populær
Pladeanmeldelser
13. April 2016    
Kunstner
Titel
UXO
Karakter
4

Når Steve Austin og Chris Spencer går sammen i UXO, lyder det fuldstændig, som man kunne forvente: 50/50 Today Is The Day/Unsane. Og mere kan man egentlig ikke ønske sig.

Pladeanmeldelser
09. April 2016    
Titel
VI
Genre
Karakter
4

På deres fjerde album forener Black Mountain kølig rabalderpsychedelia med smukke ballader og momentvist med storslået rockepik. Det resulterer i bandets hidtil bedste udgivelse. 

Pladeanmeldelser
09. April 2016    
Kunstner
Titel
Crazy Eyes
Karakter
4

Filter er tilbage efter fire års pause. Med fornyet blod og et brag af en udgivelse. En plade, der sender associationer til bandets første udgivelser, kombineret med en opdateret, nutidig, tung og industriel produktion.

Pladeanmeldelser
06. April 2016    
Kunstner
Titel
Gore
Genre
Karakter
4

På bandets 8. studiealbum formår Deftones på en gang at forblive tro mod sig selv og være i stadig udvikling. ’Gore’ kræver tilvænning, men skuffer ikke.

Pladeanmeldelser
03. April 2016    
Kunstner
Titel
Future Cancer
Karakter
4

Fodfæstet er i grind metal, men der pisses vidt og bredt her fra, så andre genrer også smadres på det nye udspil fra københavnske Piss Vortex, der når mere end de fleste andre bands på deres nye godt 10 minutter lange ep.

Pladeanmeldelser
31. Marts 2016    
Kunstner
Titel
Arktis
Karakter
4

Ihsahn tør at fejle, og han tør sågar at gentage andres fejl og skabe noget ud af dem, der lykkes mod al sund fornuft. Det skal vi som metalpublikum være taknemmelige for.

Koncertanmeldelser
28. Marts 2016    
Kunstner
Titel
+ Cattle Decapitation m.fl.
Spillested
Karakter
4

Supportbandet Cattle Decapitation stjal publikum fra Suffocation, som til gengæld leverede overlegen rutine i Pumpehuset. De tre resterende supportbands stjal til gengæld alt for meget af publikums tid.

Pladeanmeldelser
28. Marts 2016    
Titel
No One Can Save You from Yourself
Karakter
4

Ok, hvem fanden har flyttet den sten, som Walls of Jericho har dvælet under i de sidste otte år? Det er i hvert fald sket, og det har gjort dem sure. Dejligt sure!

Koncertanmeldelser
28. Marts 2016    
Spillested
Karakter
4

Attila bliver ofte lagt for had. Med god grund. De er elendige. Så meget, at det blev helt charmerende at opleve i Vega, hvor de opvarmede for de populære Hollywood Undead, der leverede en underholdende koncert. 

Pladeanmeldelser
27. Marts 2016    
Titel
Sunrise to Sundown
Karakter
4

Retroen rocker frisk på et rockopus med store refræner og stærke riff fra Michael Amotts hjertebarn Spiritual Beggars.

Koncertanmeldelser
27. Marts 2016    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Trods et sølle tirsdagsfremmøde løftede Hexvessel sangene fra deres seneste, lidt skuffende album op i skyerne.

Pladeanmeldelser
20. Marts 2016    
Kunstner
Titel
Cycle of Revenge
Karakter
4

Oldschool dødsmetallen har måtte vige for en mere melodisk og uhyre stemningsfuld metal med både onde growls, groove og syrede guitareffekter hos Convulse, der i den grad overrasker på deres fjerde album.

Pladeanmeldelser
20. Marts 2016    
Titel
Wildfire
Karakter
4

Deströyer 666 sender med 'Wildfire' deres femte studiealbum på gaden, der fortsætter deres udmærkede cross-over mellem nogle af de mest populære genrer.

Pladeanmeldelser
17. Marts 2016    
Titel
Incarnate
Karakter
4

’Incarnate’ er en stærk udgivelse fra Killswitch Engage. En udgivelse, der cementerer bandes position inden for genren efter en ørkenvandring af middelmådige udgivelser. Samtidig er det pladen, hvor Jesse Leach for alvor vender tilbage som forsanger.

Koncertanmeldelser
13. Marts 2016    
Kunstner
Titel
+ Slægt + Encyrcle
Spillested
Genre
Karakter
4

Lørdag nat fik vi speedet underholdning fra fynske Encyrcle, overlegen sort magi fra Slægt og dyster, groovet retrofest med Demon Head uden de store overraskelser. Bedst var to solide hjemmebane-præstationer.

Stabil stoner Populær
Koncertanmeldelser
13. Marts 2016    
Spillested
Genre
Karakter
4

Monster Magnet med karismatiske Dave Wyndorf i front spillede for et velbesøgt Pumpehuset, og endnu engang fik man bekræftet, at de er blandt stonerrockens mest stabile leverandører, når det omhandler psykedelisk og tung rock.

Pladeanmeldelser
10. Marts 2016    

Enslaved- og Wardruna-folkene skabte et storværk for at hylde Norges historie til 200-året. Det lykkes i at gengive den stolte norskhed og i at spille vikingemetal uden at virke fjollet.

Pladeanmeldelser
08. Marts 2016    
Kunstner
Titel
ATGCLVLSSCAP
Karakter
4

Med Ulver ved man, at man ikke kan vide, hvad man kan vente sig. Man kan vente sig øjeblikke af stor skønhed, men bandets trang til konsekvent at sætte sig selv over styr kan også nemt ramme ved siden af.

Pladeanmeldelser
07. Marts 2016    
Titel
When Patsy Cline Was Crazy (& Guy Mitchell Sang The Blues)
Genre
Karakter
4

Det kan nok være, at Ricky Warwick trækker det lidt langt med at udleve sin Phil Lynott-drøm. Men man ikke tage fra ham, at han er en god sanger og en fremragende sangskriver.

Pladeanmeldelser
06. Marts 2016    
Kunstner
Titel
Repeat Until Death
Genre
Karakter
4

Tredje fuldlængdeudspil fra Bombus er mindre metal, mere rock, men stadig storladent og catchy som ind i h...

Pladeanmeldelser
06. Marts 2016    
Kunstner
Titel
Chasms
Genre
Karakter
4

Den californiske kvartet Lycus har kreeret et funeral doom-album, som genren tro er tung og sørgmodig, men også opløftende, melodisk og håbefuld.

Koncertanmeldelser
05. Marts 2016    
Kunstner
Titel
+ The Contortionist
Spillested
Karakter
4

Kun aftenens hovednavn formåede at spille et brag af en koncert. Des bedre Tesseract spillede, des tydeligere var det, hvor uerfarne The Contortionist stadig er.

Ond debut Populær
Pladeanmeldelser
02. Marts 2016    
Kunstner
Titel
Purge
Karakter
4

'Purge' er en tung, solid debut, der kombinerer den bombastiske lyd med et solidt atmosfærisk fundament.

Pladeanmeldelser
28. Februar 2016    
Titel
Värähtelijä
Karakter
4

Finske Oranssi Pazuzu markerer sig som gennemført space metal-orkester, der nu også smider en god mængde prog ind i deres i forvejen særegne blanding af black, doom, psych og space rock. Og det rykker.

Koncertanmeldelser
28. Februar 2016    
Kunstner
Titel
+ Tribulation
Spillested
Karakter
4

En angiveligt udsolgt Baltiska Hallen i Malmø på en torsdag aften var langt fra den ideelle venue til to stærke svenske navne, men Ghost formåede på eksemplarisk vis at hæve sig over dårlige koncertrammer og -forhold.

Pladeanmeldelser
28. Februar 2016    
Kunstner
Titel
Sacred Blood "Divine" Lies
Karakter
4

Magnum er en institution inden for den klassiske britiske pomp-rock-tradition. Men det er alligevel noget af overraskelse, at det gamle band kan komme op med et så godt album efter mere end 40 år i branchen.

Pladeanmeldelser
24. Februar 2016    
Kunstner
Titel
The Storm Bells Chime
Genre
Karakter
4

Det kræver sin romantiker at give sig hen til Sols højstemte besyngelse af elendigheden i alle dens nuancer. Men aarhusianerne får råbt sig frem til en virkelig vellykket plade.

Koncertanmeldelser
22. Februar 2016    
Kunstner
Titel
+ Electric Hellride
Spillested
Genre
Karakter
4

De ukuelige jyder i Lipid trodsede et trist fremmøde og fyrede den forrygende af med både nyt og gammelt hårdtslående thrash. Electric Hellride stod for support med en masse nye numre, der vidnede om et band på vej i rette form.

Pladeanmeldelser
21. Februar 2016    
Titel
Dead Dawn
Karakter
4

Det andet album fra Entombed A.D. er et stærkt no filler-album, hvor der er åbnet op for en kollektiv præstation, der emmer af spilleglæde.

Pladeanmeldelser
21. Februar 2016    
Kunstner
Titel
Inglorious
Karakter
4

Det nye britiske band Inglorious løfter fint arven efter de gamle konger inden for klassisk britisk hard rock.

Koncertanmeldelser
17. Februar 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Lad det være sagt med det samme, så der er lagt op til kamp: Toto spillede sgu en god koncert, da de gæstede Danmark med en enkelt optræden i Aarhus den 15. februar 2016.

Pladeanmeldelser
08. Februar 2016    
Titel
Strange Rites of Evil
Karakter
4

Italiensk horror-doom bliver ikke bedre, end når Abysmal Grief sætter den sorte messe i gang. Deres fjerde plade er fuld af majestætiske momenter, men uden at det bliver decideret magisk.

Koncertanmeldelser
07. Februar 2016    
Kunstner
Titel
+ Smertegrænsens Toldere + Église + Redwood Hill + Czar
Spillested
Karakter
4

Stengade var omdannet til en slagmark, da nogle af hovedstadens fremmeste aktører på hardcore-scenen varmede hinanden og det talstærke fremmøde op med en intens forfriskning fra nordvest. Hele tiden tæt på kogepunktet, men lange skift tog desværre toppen af trykket.

Koncertanmeldelser
06. Februar 2016    
Spillested
Karakter
4

Det er flere år siden, Steven Wilson rockede så hårdt, som han gjorde fredag aften i sidste uge i Koncerthusets store sal. Mere af det, Wilson!

Godt og grunget Populær
Pladeanmeldelser
31. Januar 2016    
Kunstner
Titel
Noise Pollution
Karakter
4

Danske Black Income debuterer på mere end ganske fornuftig vis med ’Noise Pollution’.

Koncertanmeldelser
29. Januar 2016    
Titel
+ Architects + Thy Art Is Murder
Spillested
Karakter
4

Thy Art Is Murder og Architects gjorde deres for at opvarme det fremmødte publikum på en aften, hvor fem australske surferdrenge endnu en gang viste, hvor stærkt et livenavn Parkway Drive er.

Pladeanmeldelser
29. Januar 2016    
Titel
Earthbound
Karakter
4

Bury Tomorrow er tilbage med deres bedste udgivelse siden debutten. ’Eartbound’ er en solid, gennemkomponeret metalcore-plade, der vil tilfredsstille enhver med hang til genren. 

Pladeanmeldelser
24. Januar 2016    
Titel
Exile
Karakter
4

Regarde Les Hommes Tomber har indkapslet følelsen af indestængt vrede og udefinerbar længsel. Med det gennemgående høje niveau er black metal-albummet 'Exile' et lytteværdigt album, der er værd at erhverve sig i en fart.

Pladeanmeldelser
24. Januar 2016    
Kunstner
Titel
Abbath
Karakter
4

Der skal ikke mere end én gennemlytning til, før melodierne sætter sig fast. Abbath indeholder ingen overraskelser, men musikken er fængende som bare fanden og leveres med en overbevisende energi.

Knuden holdt Populær
Koncertanmeldelser
22. Januar 2016    
Kunstner
Titel
+ Suicidal Tendencies
Karakter
4

På trods af en lidt løs start oppede Slipknot sig gevaldigt og fik hevet den sikkert i land i Esbjerg.

Pladeanmeldelser
21. Januar 2016    
Kunstner
Titel
III
Genre
Karakter
4

Koncertaktuelle Spidergawd er på banen med deres tredje album på tre år. Der er såmænd tale om et rygende varmt rockalbum med impulsivt overskud og æggende musikalitet.

Pladeanmeldelser
20. Januar 2016    
Kunstner
Titel
Dystopia
Genre
Karakter
4

Med 'Dystopia' lykkes det Dave Mustaine at bringe Megadeth tilbage på ret køl. Sangene er gode, og de nye medlemmer tilføjer en tiltrængt vitaminindsprøjtning.

Pladeanmeldelser
17. Januar 2016    
Titel
Into the LEgend
Karakter
4

Rhapsody of Fire – denne gang den spaltede del uden Luca Turilli – er tilbage med andet album siden spaltningen i 2011. Denne gang er der positive takter at berette om.

Pladeanmeldelser
17. Januar 2016    
Kunstner
Titel
Beautiful and Damned
Karakter
4

Københavnske Slægt er gået en mere melodisk vej, og den tidligere rå og nærmest punkede black metal er nu blevet behageligt inficeret med klassiske heavy metal-dyder og fine guitarharmoni-angreb.

1515 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »