1694 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Koncertanmeldelser
10. April 2017    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Franske Benighted vandt publikums hjerter, da de indtog Royal Metal Fest med en hæsblæsende fart, det var svært ikke at lade sig rive med af.

Pladeanmeldelser
10. April 2017    
Titel
:taudr:
Karakter
4

Vikingerne fra King of Asgard leverer en god præstation uden overraskelser på albummet ':taudr:'. 

Koncertanmeldelser
09. April 2017    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Immolation viste til fulde på årets Royal Metal Fest, at de hører til blandt eliten af nutidens death metal-bands.

Koncertanmeldelser
09. April 2017    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Efter en times overbevisende dødsmetal lukkede veteranerne i Vader på brutal vis årets Royal Metal Fest med Slayers 'Raining Blood'.

Koncertanmeldelser
08. April 2017    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Med syv danske koncerter på bare tre år er der næppe noget at sige til, Inquisition fremstår som et deja-vu, men trods alt stadigvæk et fandenivoldsk fedt deja-vu.

Koncertanmeldelser
08. April 2017    
Spillested
Karakter
4

Fra en støjende start til en sublim seance. Denial of Gods forestilling var fredags aftens højdepunkt på Royal Metal Fest.

Koncertanmeldelser
06. April 2017    
Titel
+ Angel Witch
Genre
Karakter
4

I længsel efter at opleve en klubkoncert med Electric Wizard tog vi i sidste uge til Berlin. Her understregede Jus Oborn og co., at de er doom-bandet, der i dag sætter standarden for genren. NWOBHM-legendariske Angel Witch varmede op.

Koncertanmeldelser
02. April 2017    
Titel
+ Port Noir
Spillested
Karakter
4

Dagen var netop gået på hæld, da Pain of Salvation indfandt sig på Amager Bios scene. Her viste de fin form og fokuserede på det seneste udspil, 'The Passing Light of Day’.

Pladeanmeldelser
26. Marts 2017    
Kunstner
Titel
City of Sin
Karakter
4

Grumpynators har i den grad taget sig sammen og overrasker på bandets andet album. Der er noget, der peger hen imod et muligt gennembrud for bandet.

Pladeanmeldelser
22. Marts 2017    
Titel
Halfway Human
Karakter
4

Den amerikanske kvartet overrasker med deres 5. udgivelse. ’Halfway Human’ er banders overgang fra deathcore til mindre teknisk-kompleks metalcore. En mere melodisk plade, hvor der også er blevet plads til ren vokal.

Pladeanmeldelser
19. Marts 2017    
Kunstner
Titel
Orm
Karakter
4

Årets mest imødesete debutalbum i dansk metal indfrier fuldt ud forventningerne, men overvældelsen udebliver.

Koncertanmeldelser
13. Marts 2017    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Swans er på en foreløbig farvel-tour. Det bragte dem lørdag aften forbi hovedstaden, hvor Michael Gira og co. satte et tungt og pragtfuldt punktum for årets hidtil smukkeste dag.

Pladeanmeldelser
12. Marts 2017    
Kunstner
Titel
Atonement
Karakter
4

Immolation udgiver deres 10. studieplade 'Atonement' og beviser med en sprød skive endnu engang, at de er i en liga for sig inden for dødsmetal.

Koncertanmeldelser
12. Marts 2017    
Kunstner
Titel
+ Maligner + The Petulant
Spillested
Karakter
4

Flere burde have oplevet Vastums fede, rå dødsmetal på KB18 i torsdags, for det var en fed oplevelse med et band, der ikke lod til at mene, at begrænset fremmøde betød en døjt, I stedet nød de bare at spille.

Pladeanmeldelser
09. Marts 2017    
Kunstner
Titel
Part I & II
Karakter
4

Det lugter af kulturel appropriering, når to avantgarde-komponister laver et dronemetallisk værk, men selve udførelsen er der intet at udsætte på.

Pladeanmeldelser
08. Marts 2017    
Kunstner
Titel
IV
Genre
Karakter
4

I et bestandigt farvand af nye bands, der vælger at spille retrorock, skiller Spidergawd sig ud. Det norske firkløver sætter muskler over nostalgi og har igen succes med det.

Pladeanmeldelser
05. Marts 2017    
Kunstner
Titel
The Art Of Evil
Karakter
4

Danmark er med Theory fra Aarhus blevet beriget med endnu et superdygtigt progmetal-band. Første albumudspil varsler en stor karriere for bandet.

Pladeanmeldelser
03. Marts 2017    
Kunstner
Titel
Crossover Ministry
Karakter
4

Den klassiske crossover bliver dyrket så rent i Municipal Waste-sideprojektet, at man får lyst til at stjæle sin fars øl og hænge ud i skolegården sammen med vennerne igen.

Pladeanmeldelser
26. Februar 2017    
Titel
One Fifteen
Genre
Karakter
4

Lecherous Gaze leverer ni solide skæringer på deres tredje album. Stilen er forløsende og ligetil, men ikke uden udvikling. Skråt multivitaminerne, 'One Fifteen' er en bedre kur mod dit grå vintersind.

Koncertanmeldelser
26. Februar 2017    
Spillested
Karakter
4

Devin Townsend var lidt bange for aarhusianerne og lidt syg, og teknikken drillede også. Men det blev alligevel en forrygende aften med canadieren på Voxhall.

Pisk og pynt Populær
Pladeanmeldelser
25. Februar 2017    
Kunstner
Titel
The Grinding Wheel
Genre
Karakter
4

Overkill har netop udgivet deres attende album. Det kan bandet sagtens være bekendt.

Pladeanmeldelser
24. Februar 2017    
Kunstner
Titel
Nightmare Logic
Genre
Karakter
4

På andet album fortsætter de texanske revivalister i Power Trip, hvor debuten slap. Der er intet nyt at hente i deres huggende crossover, men til gengæld eksekveres det hele med en bøddels skarpe og nådesløse præcision.

Pladeanmeldelser
12. Februar 2017    
Titel
Sacraments to the Sons of the Abyss
Karakter
4

Franske Ritualization har eksisteret i over ti år, men er først nu klar med debutalbummet. Og selvom inspirationerne er oldschool ad helvede til, er resultatet alligevel så energisk, at det bliver helt forfriskende at høre på.

Pladeanmeldelser
12. Februar 2017    
Kunstner
Titel
Vastare Mare
Karakter
4

Det er både ondt og smukt, når TRWLR på deres debut spiller en black metal-sang fra havet.

På rette vej Populær
Pladeanmeldelser
12. Februar 2017    
Titel
Rock'n'Roll Radio
Karakter
4

Electic Guitars viser ganske gode takter på bandets tredje album.

Koncertanmeldelser
12. Februar 2017    
Spillested
Karakter
4

Glenn Hughes har stadig en formidabel stemme. Den alene gjorde en ellers lidt famlende koncert til en meget stor oplevelse på Posten i Odense.

Koncertanmeldelser
12. Februar 2017    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Page Hamilton var særdeles oplagt til fræs og smadre og styrede sikkert sit hjertebarn Helmet i havn, da de trampede og bankede alle i Vega tilbage til 1992.

Koncertanmeldelser
11. Februar 2017    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Svenske Hammerfall ligende en moderat mellemret i den forgangne uges tunge og tætte koncertprogram midt mellem Kreator og Metallica, men leverede et bundsolidt metalshow i Amager Bio.

Pladeanmeldelser
10. Februar 2017    
Kunstner
Titel
Blind World
Karakter
4

Med ‘Blind World’ cementerer københavnske Ghost Iris, at de er et af de bedste danske kort på hånden, når det kommer til metalcore med progressiv kant.

Koncertanmeldelser
08. Februar 2017    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Fra flop over aflysning til noget nær fuldendt. Metallica gjorde det godt igen. Vi fik virkelig format i Royal Arena. Især med kongeklassikere som 'Creeping Death' og 'Orion' på sætlisten!

Pladeanmeldelser
05. Februar 2017    
Kunstner
Titel
Theater of Dimensions
Karakter
4

Med bandets syvende udspil viser Xandria, at de bestemt ikke vil nøjes med at være i anden division af den symfoniske power metal.

Pladeanmeldelser
05. Februar 2017    
Titel
Heavy Fire
Karakter
4

På bandets tredje album fortsætter Black Star Riders med at imponere med endnu en række hard rock-træffere.

Koncertanmeldelser
05. Februar 2017    
Spillested
Karakter
4

The Dillinger Escape Plan er på en foreløbig afskedsturne. Det blev i den omgang til tre koncerter i Danmark. Men mon ikke det er for tidligt lægge bandet helt i graven?

Koncertanmeldelser
30. Januar 2017    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Klassikerne kom på stribe, men det var de nye numre, der forsikrede om, at Lipid stadig har forrygende format til at føre gruppen frem og ikke kun eksistere på fortidens bedrifter. Fra Viborg var der lovende support fra Beyond the 9th.

Koncertanmeldelser
29. Januar 2017    
Spillested
Karakter
4

Seks meget forskellige og på hver sin måde spændende bands gjorde lørdag aften i Vega til en flot fest for dansk rock og metal.

Pladeanmeldelser
22. Januar 2017    
Kunstner
Titel
Silver
Karakter
4

Gotthard fejrer 25-årsjubilæum med ’Silver’. Det sker med en god sølvbryllupsfest af et album, der dog lige mangler det afsluttede fyrværkeri for at være rigtig mindeværdig.

Pladeanmeldelser
21. Januar 2017    
Kunstner
Titel
Not for Music
Genre
Karakter
4

Er der retfærdighed til, bliver Emptiness' 'Not for Music' et tilløbstykke for alle metalhoveder med nysgerrige ører. Den er ikke er som de fleste plader, og netop det fremmede er dens styrke.   

Koncertanmeldelser
16. Januar 2017    
Kunstner
Titel
+ Cabal + Evra + Defecto + Ghost Iris + Siamese + Sons of Death Valley + Unseen Faith + møl + Cold Night For Alligators
Spillested
Karakter
4

Prime Is Coming nåede vejs ende i Huset i København. Efter koncerter i Odense og Aarhus blev rock- og metalkaravanen afsluttet med promp og pragt.

Koncertanmeldelser
15. Januar 2017    
Kunstner
Titel
+ Aphyxion + E'nemia + Electric Hellride
Spillested
Karakter
4

VinterMetal 2017 blev en selskabelig affære, hvor alle fire bands leverede brændstof til en koncertaften, der fortsatte ud på de sene nattetimer.

Pladeanmeldelser
15. Januar 2017    
Kunstner
Titel
Machine Messiah
Genre
Karakter
4

Med 'Machine Messiah' er Sepultura i den grad tilbage. De har gjort det umulige og lavet en plade, der kan tåle at blive vejet op mod deres egne klassikere.

Koncertanmeldelser
14. Januar 2017    
Kunstner
Titel
+ Sons of Death Valley + Daycare for Jedi + Evra + Ghost Iris + Siamese + Cabal + Cold Night For Alligators + Unseen Faith + møl
Karakter
4

Prime Is Coming gav Aarhusianerne mulighed for at få god samvittighed efter mislykkede nytårsforsæt. Muligheden blev udnyttet til fulde. Trods lydproblemer sørgede smilets by for et overskud, der ubeskåret går til Børnecancerfonden.

Pladeanmeldelser
11. Januar 2017    
Titel
A Sun Traverse
Genre
Karakter
4

Fem ud af seks medlemmer er tidligere Saturnus-medlemmer, men selvom A Sun Traverse absolut vil appellere til Saturnus' fans, så trækker ep'en både i en mere rå retning og har en mere atmosfærisk kulisse.

Pladeanmeldelser
08. Januar 2017    
Kunstner
Titel
The Serpent Only Lies
Genre
Karakter
4

Med 'The Serpent Only Lies' har Crowbar begået en vellykket plade, der kigger indad og tilbage.

Pladeanmeldelser
08. Januar 2017    
Titel
Dissociation
Karakter
4

Foregangsmændene i The Dillinger Escape Plan går ud med et brag på afskedspladen ’Dissociation’. De stopper på toppen, men selv når de ikke har mere at bevise, fornyer de sig fortsat.

Marduk sejrede Populær
Koncertanmeldelser
21. December 2016    
Kunstner
Karakter
4

Det tog lidt tid at finde helt ind til den fantastiske koncerter, der var lige foran en. Da man først fandt derind, var der dog ingen vej ud igen. Heldigivis.

Koncertanmeldelser
21. December 2016    
Kunstner
Karakter
4

Irske Primordial spillede en fantastisk koncert på årets Black Christmas Festival. Den understregede, at har man ikke tjekket bandet ud endnu, er det bare med at få det gjort.

Koncertanmeldelser
20. December 2016    
Kunstner
Titel
+ Oathbreaker
Spillested
Karakter
4

Okkultokrati svingede triumferende forbi Stengade, mens hovednavnet Oathbreaker druknede i anonymitet og kvalte harmonier.

Smadrende smukt Populær
Pladeanmeldelser
18. December 2016    
Kunstner
Titel
Interitus
Karakter
4

Escarniums brutale, men også mørke og stemningsfulde dødsmetal på 'Interitus' er en fortræffelig omgang at lægge ører til.

Pladeanmeldelser
16. December 2016    
Kunstner
Titel
Defying the Metastasis
Karakter
4

Fra den dybeste undergrund kommer Chicago-bandet Polyptych med deres semitekniske, dissonante dødsblack og vælter én omkuld med en fortættet lyd, der kandiderer til at være intet mindre end årets bedste metalproduktion.

Koncertanmeldelser
13. December 2016    
Spillested
Karakter
4

Lørdag aften bød Amager Bio på et intensivt og effektivt nostalgi-trip. Næste gang Life of Agony gæster Danmark, er det forhåbentlig med nyt materiale og en lidt mindre skabet frontkvinde.

1694 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »