977 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 ... » 
 
Pladeanmeldelser
29. Juli 2013    
Kunstner
Titel
The Inheritance
Karakter
4

Dan Swanö har sammen med vennen Ragnar Widerberg skabt et værk under banneret Witherscape, der kæder Dans interesse for så forskellige ting som dødsmetal og symfonisk progrock sammen på fornem og interessant vis.

Pladeanmeldelser
28. Juli 2013    
Kunstner
Titel
Präparat
Karakter
4

Japanske Boris kender ingen grænser, og denne gang resulterer det grænseløse i en formidabel plade, der nærmest kombinerer alting på én gang.  

Pladeanmeldelser
22. Juli 2013    
Kunstner
Titel
The Last Spire
Genre
Karakter
4

I over tyve år har Cathedral leveret den tunge, selvstændige doom metal. Med 'The Last Spire' har bandet annonceret, at de drejer nøglen om, hvilket sker med en råstyrke-plade, der ikke bukker under for nogen eller noget.   

Koncertanmeldelser
14. Juli 2013    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Et af programmets hovedpunkter på årets Metal Magic Festival i Fredericia var Artillery, som i den forbindelse skulle spille hele det legendariske album ’Terror Squad’ i sin helhed.

Pladeanmeldelser
14. Juli 2013    
Kunstner
Titel
The Headless Ritual
Karakter
4

Autopsy er rigtigt kommet op i gear efter genkomsten, og det er heldigvis uden at gå på kompromis med den musikalske kvalitet, hvilket deres sjette album er et tydeligt bevis på.

Koncertanmeldelser
09. Juli 2013    

Roskilde Festival 2013s allersidste koncert blev som forventet noget af en fest, akkompagneret af det amerikanske ska punk-band Voodoo Glow Skulls.

Koncertanmeldelser
09. Juli 2013    
Kunstner
Genre
Karakter
4

På trods af et lidt tyndt fremmødt publikum var det en bundsolid thrashkoncert, Kreator leverede.

Koncertanmeldelser
09. Juli 2013    

Til trods for at Devin Townsend Project var blevet reduceret til en trio, leverede de en så god en koncert, at den lidt mudrede lyd nærmest blev en styrke.

Koncertanmeldelser
08. Juli 2013    

Punkrocklegenden Henry Rollins svingede forbi Roskilde Festival for at give en serie oplæg. Vi lyttede til fredagens udgave, der bragte os vidt omkring.

Koncertanmeldelser
08. Juli 2013    
Kunstner
Karakter
4

Ensiferum fik rusket godt op i de fremmødte på Odeon, hvor tømmermænd og træthed blev danset væk via tonerne fra det feststemte folk metal-band.

Koncertanmeldelser
08. Juli 2013    

Suicidal Tendencies ignorede stort set deres nye album og spillede sikkert og stabilt klassikere, der gav publikum krudt i røven.

Koncertanmeldelser
08. Juli 2013    
Kunstner
Karakter
4

Vi har tidligere skrevet om hjemmebanesejre til Volbeat. Med deres magtdemonstration på Orange Scene fredag aften blev der tilføjet endnu et kapitel i den bog.

Pladeanmeldelser
07. Juli 2013    
Kunstner
Titel
Axe to Grind
Karakter
4

Det er efterhånden ved at være mange år siden – præcis 27 år faktisk – at Witch Cross udgav bandets seneste album ... og første og hidtil eneste album. Nu er opfølgeren her så, og spørgsmålet er så, om det så har været ventetiden værd.

Koncertanmeldelser
03. Juli 2013    
Kunstner
Karakter
4

Ajuna hev en vigtig sejr hjem og satte høj standard, da de åbnede Roskilde Festival som årets første danske metal-navn.

Pladeanmeldelser
01. Juli 2013    
Kunstner
Titel
Deceiver of the Gods
Karakter
4

Amon Amarth har med 'Deceiver of the Gods' begået et mere veloplagt album, end man har hørt fra den kant længe.

Pladeanmeldelser
01. Juli 2013    
Kunstner
Titel
Hourglass
Karakter
4

Adeias debutalbum er i sandhed en bemærkelsesværdig oplevelse. Det er svært tilgængeligt materiale, men det er så sandelig værd at ofre den fornødne tid til at sætte sig ind i bandets komplekse musikalske univers.

Koncertanmeldelser
30. Juni 2013    
Spillested
Genre
Karakter
4

Dark Buddha Rising havde tjansen med at varme op for Neurosis i Den Grå Hal, og her leverede finnerne en så indlevelsesstærk optræden, at den fortjener sin egen anmeldelse.

Koncertanmeldelser
30. Juni 2013    
Kunstner
Titel
Kløften Festival
Karakter
4

En måned efter, at Uriah Heep har mistet deres bassist gennem 35 år, kører bandet ufortrødent videre på fuld kraft.

Pladeanmeldelser
28. Juni 2013    
Kunstner
Titel
Starbound Beast
Karakter
4

Kun godt et år efter udgivelsen af debutalbummet ’Spell Eater’ er Huntress klar med efterfølgeren ’Starbound Beast’.

Pladeanmeldelser
23. Juni 2013    
Kunstner
Titel
Apotheosis Live 2012
Karakter
4

Apotheosis betydet ophøjet til gud. Det er måske lige en lige stor nok betegnelse om Firewinds nye livealbum. Men godt er det.

Koncertanmeldelser
17. Juni 2013    
Karakter
4

Det var en våd fornøjelse, da amerikanske Every Time I Die ramte Hades-scenen på Copenhell tidligt lørdag aften. Dette stoppede dog ikke metalcore-slænget fra Buffalo i at levere et af deres berygtede liveshows. Tværtimod.

Koncertanmeldelser
17. Juni 2013    
Kunstner
Karakter
4

Endelig! Langt om længe kom Illdisposed til Copenhell. Det er det eneste rigtige, og selvfølgelig skal Danmark repræsenteres ved overlegen brutalitet

Pladeanmeldelser
17. Juni 2013    
Kunstner
Titel
Pelagial
Karakter
4

Med ’Pelagial’ har tysk-schweiziske The Ocean beriget verden med en god maritim fortælling i lyd og musik, som kan være soundtracket til enhver sørgmodig søndag.

Koncertanmeldelser
17. Juni 2013    

Der var masser af "signatur-moves" fra medlemmerne af Scarred by Beauty i et glimrende show på Pandæmonium; hvor det nogle gange har virket koreograferet, var det blot herligt energisk her.

Koncertanmeldelser
17. Juni 2013    

Rigtig mange så et veloplagt By the Patient åbne fredagen på Copenhell, men flere kunne have været med, havde det ikke været for kø til at få armbånd på samt tjek for drikkevarer m.m. ved indgangen.

Koncertanmeldelser
17. Juni 2013    
Kunstner
Karakter
4

Grave har altid været et hårdtarbejdende band, og under den store regnskylle sled bandet sig frem til en sand dødsmetallisk arbejdssejr.

Koncertanmeldelser
17. Juni 2013    

Metalcore med mange andre inspirationer gjorde, at selv de mest kræsne fandt ørelækkerier i Purified in Bloods sæt på Copenhell.

Koncertanmeldelser
16. Juni 2013    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Thrash metal og happy hour i baren lørdag klokken nærmest morgen virker som et fornuftigt grundlag for en tradition, og med Impalers fik folk rystet garnet og dumpet tømmermændene.

Koncertanmeldelser
16. Juni 2013    
Kunstner
Karakter
4

Med slagkraft fra Thors hammer og sikkert sejl holdt Amon Amarth kursen i vikingeskibet på en rute, der bød på øjeblikke af mytologisk magi.

Koncertanmeldelser
16. Juni 2013    
Kunstner
Karakter
4

Deus Otiosus vandt sig tjansen på Copenhell og viste med god grund, hvorfor de var konkurrencens rette sejrherrer.

Koncertanmeldelser
16. Juni 2013    
Kunstner
Karakter
4

Torsdagens tredje band havde lagt makeuppen og sat håret højt i et show, som imponerede langt de fleste.

Koncertanmeldelser
16. Juni 2013    
Kunstner
Karakter
4

Alderen trykkede absolut ikke hos Accept, da de åbnede Copenhells hovedscene lørdag eftermiddag. Veteranerne viste ganske enkelt, hvorfor de regnes for at være et af de helt klassiske metalband.

Koncertanmeldelser
16. Juni 2013    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Endnu en dag på kontoret fik Testament til at spille forkert, så de efterfølgende for alvor fik krudt i røven og præsterede noget af deres bedste.

Koncertanmeldelser
16. Juni 2013    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Saturnus viste klassen på professionel vis lørdag eftermiddag på Copenhell - ingen dikkedarer, men bundsolid kvalitetsdoom, der dog ikke løftede sig det sidste stykke.

Koncertanmeldelser
16. Juni 2013    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Down var i absolut topform, da de lørdag aften leverede den måske bedste koncert på årets Copenhell.  

Koncertanmeldelser
16. Juni 2013    
Kunstner
Karakter
4

Alestorm kom, så, plyndrede, kølhalede skeptikerne - og sejrede, da de stolte skotter kastede anker ved Hades-scenen. 

Pladeanmeldelser
11. Juni 2013    
Titel
Dakhmandal
Genre
Karakter
4

Koncertaktuelle Dark Buddha Rising smider deres femte album på gaden. Det er en omgang tung, rituel sludge metal fra et langsomt og depraveret sind.  

Koncertanmeldelser
11. Juni 2013    

Guitaristen Gus G. fra Ozzy Osbournes band bød på en lektion i blæret lir på spaden, og den unge græske rockstjerne gjorde det med fin balance uden at overdrive for voldsomt. 

Koncertanmeldelser
10. Juni 2013    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Efter 50 år er de britiske legender stadig på toppen og gav en forrygende festlig koncert på årets Sweden Rock.

Koncertanmeldelser
10. Juni 2013    
Spillested
Genre
Karakter
4

Chris Goss og Masters of Reality brillerede naturligt og cool, da de søndag aften lagde Pumpehusets mindste scene ned foran en lille, men dedikeret publikumsskare.  

Pladeanmeldelser
09. Juni 2013    
Titel
Construct
Karakter
4

De lyder stadig som Dark Tranquillity, men tonen er blevet mere dunkel, tempoet langsommere, og så er sangskrivningen fandens fokuseret. Det 10. album viser absolut ingen metaltræthed.

Koncertanmeldelser
09. Juni 2013    
Kunstner
Titel
Diamond Drive, Rapid Angel, Chainsaw Fisting
Spillested
Karakter
4

Da Boil lørdag fik deres udlandsdebut lige syd for grænsen, var det ikke det tyske publikum, der var dominerende. Det var næsten et rent danskertræf i det nærliggende udland.

Pladeanmeldelser
09. Juni 2013    
Titel
Mind Control
Genre
Karakter
4

På deres tredje fuldlængde, ’Mind Control’, omfavner Roskilde-aktuelle Uncle Acid & the Deadbeats dyster og slibrig okkultisme, som de krydrer med den melodiøse lyd af Alice Cooper, Black Sabbath og The Beatles.

Pladeanmeldelser
02. Juni 2013    
Titel
Afterbirth
Karakter
4

I kategorien Copenhell-aktuelle bands finder man By the Patient, der har valgt at smede, mens jernet er varmt. Derfor har de allerede udgivet en ny ep oven på den fremragende ’Premonitions’, der udkom i efteråret.

Pladeanmeldelser
02. Juni 2013    
Titel
...Like Clockwork
Genre
Karakter
4

Med ’...Like Clockwork’ understreger Queens of the Stone Age-bandboss Josh Homme efter seks års pause, at han stadig er en nutidens mest markante og originale sangskrivere. 

Pladeanmeldelser
01. Juni 2013    
Kunstner
Titel
Come Forth Plague
Karakter
4

Crocell udgiver ny plade, der beviser, at kvaliteten af de to foregående udspil ikke udtømte riff-lagrene. Der er masser af god tråd på 'Come Forth Plague'.

Koncertanmeldelser
27. Maj 2013    
Spillested
Karakter
4

Freak Kitchen var i Danmark og leverede som altid en glimrende koncert bestående af en lige god blanding af stort talent og gøgl.

Pladeanmeldelser
26. Maj 2013    
Titel
Embrace Your Demons
Karakter
4

Der er masser af livsbekræftende tegn at spore, når de finske opkomlinge favner deres dæmoner på 10 melodiske sange med en gennemført lydside som optimal ramme for raseriet.

Koncertanmeldelser
26. Maj 2013    
Kunstner
Titel
+ Cephalic Carnage + Havok + Fallujah
Spillested
Karakter
4

Suffocation viste i Pumpehuset, hvordan dødsmetal skal spilles, men det var uden de store armbevægelser rent showmæssigt.

Pladeanmeldelser
22. Maj 2013    
Titel
Electric Punishment
Karakter
4

Vicious Rumors har eksisteret i rigtig mange år uden nogen sinde at have fået et afgørende gennembrud. Men man må beundre den stædighed, hvormed stifteren og eneste originale medlem Geoff Thorpe fortsat pisker bandet fremad. Det (næsten) helt nye album ’Electric Punishment’ er bestemt ikke dårligt.

977 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 ... »