1273 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Pladeanmeldelser
17. Januar 2015    
Kunstner
Titel
Siamese
Genre
Karakter
4

Siamese har forkortet bandnavnet, konsekvent defineret den musikalske retning og er mere end klar til at få spilletid på de ordinære danske radiostationer.

Koncertanmeldelser
11. Januar 2015    
Kunstner
Titel
+ Gaia + Serpents Lair + Pataus + Odonata + Crassus
Spillested
Karakter
4

Stemningen var god til anden omgang af Blastbeasts initiativ The New Shit Showcase, hvis første udgave havde udmærket succes og har fået en lille håndfuld bands godt ud i de danske metalfans' bevidsthed. At dømme efter lørdagens arrangement, så er der igen to-tre bands, der er klar til en større eksponering her i 2015.

Pladeanmeldelser
04. Januar 2015    
Kunstner
Titel
Unholy Savior
Karakter
4

Battle Beast er klar med tredje albumudspil. Det er ikke nyskabende, men underholdningsværdien er til gengæld helt i top.

Pladeanmeldelser
04. Januar 2015    
Titel
The Boy That Got Away
Genre
Karakter
4

The Boy That Got Away har lavet en af de bedste og mest naturligt flydende rockudgivelser i 2014.

Pladeanmeldelser
04. Januar 2015    
Kunstner
Titel
Tearing Down the Walls
Karakter
4

Svenske H.E.A.T. har begået en solid plade med solide sange, og trods det ultimative hits fravær er det ikke langt fra at være en af de bedste rockskiver i 2014.

Pladeanmeldelser
04. Januar 2015    
Karakter
4

Duoen Fides Inversa byder på en af de bedste black metal-plader i 2014, hvor tempoet skifter mellem det tunge og fandenivoldske tilsat melankolsk, klassisk musik.

Koncertanmeldelser
15. December 2014    
Kunstner
Titel
+ Wormed + Solace of Requiem + Gigan + Départe
Spillested
Karakter
4

Man skulle så gruelig meget ondt igennem, før det blev godt. Men så blev det også rigtig godt, da Ulcerates toner fyldte Pumpehusets lille scene torsdag aften.

Koncertanmeldelser
15. December 2014    
Kunstner
Titel
+ The Interbeing
Spillested
Karakter
4

Meshuggahs jubilæumsturné ramte Amager Bio og blev, efterhånden som aftenen skred frem, til dén fejring, den var tænkt som.

Pladeanmeldelser
15. December 2014    
Titel
Send Them All To Hell
Karakter
4

Tyske heavy-veteraner leverer solid og underholdende debut.

Pladeanmeldelser
14. December 2014    
Kunstner
Titel
Fugle
Karakter
4

'Fugle' er anden udgivelse fra det sideprojekt af samme navn, som Frederik Uglebjerg står bag. En stemningsfuld affære med smukke toner og progressive rytmer.

Pladeanmeldelser
07. December 2014    
Kunstner
Titel
The New Tomorrow (EP)
Karakter
4

Med 'The New Tomorrow' blander Witherscape ikke deres inspirationer ligeså uhæmmet som på debuten, men leverer i stedet en fin og homogen lille samling af primært covernumre, men også et godt nyt nummer og en alternativ version af en allerede udgivet sang.

Pladeanmeldelser
07. December 2014    
Kunstner
Titel
Gates of Nimh
Karakter
4

Barricade er stærkt tilbage med hvad der slet og ret er godt håndværk, flettet sammen i et optimalt lydbillede

Koncertanmeldelser
30. November 2014    
Kunstner
Titel
Blues Pills - Templet - 28. november 2014
Spillested
Genre
Karakter
4

Blues Pills leverede varmen på en kold novemberfredag.

Pladeanmeldelser
30. November 2014    
Kunstner
Titel
Collider
Karakter
4

Redwood Hill har udgivet deres andet album, der er er en mesterlig, dunkel, stemningsfuld og på godt og ondt enkel omgang.

Koncertanmeldelser
30. November 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

 Lørdag aften i Vega havde Machine Head lige skruet lidt op for det hele i forhold til sommerens koncert på Train i Aarhus. På nær for kreativiteten. 

Koncertanmeldelser
27. November 2014    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Spontan jubelfest og fisse-fællessang. Sabaton lagde vejen forbi Vega!

Pladeanmeldelser
24. November 2014    
Kunstner
Titel
Grand Morbid Funeral
Karakter
4

Bloodbath er tilbage, og Nick Holmes’ ankomst som frontmand giver svenskernes morbide lyd et frisk pust på deres længe ventede fjerde udgivelse, der generelt holder et højt niveau.

Pladeanmeldelser
23. November 2014    
Kunstner
Titel
Redeeming the Filth
Karakter
4

Centinex holder svenskerdøden i hævd og lader til med 'Redeeming Filth' at have fundet fornyet energi på en plade, der enten fræser fedt af sted eller slæber sig herligt gennem groovy midtempo, der bare rykker.

Koncertanmeldelser
23. November 2014    
Kunstner
Titel
+ By the Patient
Karakter
4

Både Konkhra og By the Patient leverede begge gode "comeback"-koncerter, da førstnævnte spillede første koncert i flere år, og sidstnævnte spillede sin kun anden koncert efter omstillingen fra kvintet til kvartet.

Pladeanmeldelser
21. November 2014    
Kunstner
Titel
Vices.Virtues.Visions
Karakter
4

Raunchy bryder en længere pause med ny forsanger og en brunstig og kåd sekser.

Koncertanmeldelser
17. November 2014    
Titel
+ The Graviators + By The Patient
Spillested
Karakter
4

Et veloplagt Beta-publikum bød nok en gang Entombed A.D. hjertelig velkommen til Amager, og bandet honorerede med et brag, der forstummede en (ubetydelig) smule mod enden.

Koncertanmeldelser
16. November 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

The Datsuns middelmådige plader stod i skyggen af bandets sprudlende nærvær og autentiske indlevelse i rockmusikkens sjæl, da de onsdag aften gav en overbevisende og god koncert i hovedstadens Kødby.

Koncertanmeldelser
16. November 2014    
Kunstner
Karakter
4

Mayhem turnerer stadig rundt med den samme sætliste som i foråret, da de besøgte København. Men de suveræne nordmænd myrdede stadig musikalsk løs i Malmø med deres velkendte og dæmoniske bagkatalog.

Pladeanmeldelser
16. November 2014    
Kunstner
Titel
The Heart of the Matter
Karakter
4

Norske Triospheres tredje album bør give bandet et velfortjent gennembrud.

Pladeanmeldelser
15. November 2014    
Titel
World Grave
Karakter
4

Stærkt debutalbum fra en garvet samling musikere, hvis ekspertiser hver især kommer tydeligt til udtryk på 11 komprimerede numre.

Koncertanmeldelser
10. November 2014    
Karakter
4

Entombed er lagt i graven. Af asken er Entombed A.D. opstået. Som et gespenst vakler Lars Göran Petrov stadig rundt og leverer fede koncerter.

Koncertanmeldelser
10. November 2014    
Titel
+ Revocation + Aeon
Spillested
Karakter
4

Man kunne på forhånd frygte, at Amager Bio søndag aften fik resterne fra AMF's bord, men det var på ingen måde tilfældet. Aoen smadrede, Revocation lirede, og i sidste ende efterlod Cannibal Corpse Amager Bio med et hammersmasket ansigt.

Koncertanmeldelser
10. November 2014    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

På forhånd ser Alcest og Opeth ud som en meget god kombi: to bands, der live skal forene det nye og anderledes med det gamle og velkendte; og så sluttede de såmænd begge med sange om udfrielsen.

Filmanmeldelser
09. November 2014    
Titel
Let Us Burn - Elements & Hydra Live In Concert
Genre
Karakter
4

Within Temptations seneste par album har måske ikke helt haft samme format som udgivelserne fra 00’erne. Men bandet formår stadig at brænde igennem på livefronten, når det skal være.

Pladeanmeldelser
09. November 2014    
Titel
Sun Eater
Karakter
4

Job for a Cowboy har for alvor lagt deres core-momenter på hylden og disker i stedet op med dødsmetal-lækkerier over hele linjen, hvor især lir fra bas og trommer må fremhæves på den glimrende 'Sun Eater'.

Pladeanmeldelser
09. November 2014    
Kunstner
Titel
Bloodstone & Diamonds
Genre
Karakter
4

Trods enkelte fejlskud er Machine Head tilbage med endnu en knusende udgivelse, hvor Robb Flynn igen cementerer sit ry som en af metalgenrens mest visionære sangskrivere.

Koncertanmeldelser
09. November 2014    
Spillested
Genre
Karakter
4

Den amerikanske bluesguitarist Kenny Wayne Shepherd og hans stærke band gik de gammelkendte veje – bortset fra på ét punkt: Hans Stratocastere fik godt nok tæsk. Så meget, at det i perioder blev lidt for meget med det hyperenergiske solospil.

Boganmeldelser
05. November 2014    
Titel
Michael Poulsen: Metalgangster & rock ’n’ roll-gentleman
Karakter
4

Jens Jam Rasmussens bog om Michael Poulsen er et klassisk portræt i tre dele af en hårdtarbejdende ung mand med en mission i livet. Volbeats frontmand ville dog ikke selv medvirke til bogen.

Pladeanmeldelser
02. November 2014    
Kunstner
Titel
Planet Satan
Karakter
4

For atten år siden skabte Mysticum lyden af industrial black metal. Nu er den norske trio bemærkelsesværdigt tilbage med deres anden plade, der er deres pioneropus værdigt.

Pladeanmeldelser
02. November 2014    
Titel
KaLIVEoscope
Karakter
4

Transatlantic smeder, mens jernet er varmt, og udgiver endnu et livealbum.

Koncertanmeldelser
26. Oktober 2014    
Kunstner
Titel
At War With Reality
Karakter
4

Efter 19 års dvale på pladefronten er At the Gates tilbage med deres velkendte og melodiøse lyd. Der er intet nyt under solen, men kvintetten har stadig sans for de gode kompositioner.

Pladeanmeldelser
26. Oktober 2014    
Kunstner
Titel
The Glorious Dead
Karakter
4

Folkmetallen er lagt på hylden til fordel for en tungere stil. Der klæder bandet, men behager måske ikke deres fanskare.

Pladeanmeldelser
26. Oktober 2014    
Titel
Desideratum
Karakter
4

Engelske Anaal Nathrakh blander alskens godter i en stor pærevælling til ekstrem metal, der finurligt nok fænger og er svært vanedannende, selvom de programmerede trommer måske er et minus.

Pladeanmeldelser
23. Oktober 2014    
Kunstner
Titel
Kings and Queens of the Underground
Genre
Karakter
4

Den vrængende overlæbe, poppunkeren Billy Idol, har genfundet sit eget udtryk og sine stærke sider efter en lang albumpause.

Pladeanmeldelser
22. Oktober 2014    
Kunstner
Titel
Something Supernatural
Karakter
4

Du har hørt meget, der minder om Crobot, mange gange før, men det gør ikke noget – amerikanernes inspirationskilder citeres elegant.

Pladeanmeldelser
20. Oktober 2014    
Titel
Back from the Abyss
Karakter
4

Orange Goblin høster fortjent de søde frugter af mange års hårdt arbejde på alverdens landeveje.

Pladeanmeldelser
19. Oktober 2014    
Kunstner
Titel
.5: The Gray Chapter
Karakter
4

Fremtiden så sort ud for Slipknot, men maskemændene er tilbage med et eksplosivt comeback, der næsten holder hele vejen igennem.

Pladeanmeldelser
19. Oktober 2014    

Noiserockgruppen fra Texas fejrer 20-årsjubilæum og udgiver deres 9. album. Deres største udfordring er stadigvæk at leve op til deres egne kolossale præstationer i starten af 00'erne. Afslutningsvis når de dog både at indfri ambitionerne og næsten at opfylde en 10 år gammel våd drøm hos anmelderen.

Pladeanmeldelser
06. Oktober 2014    
Kunstner
Titel
Primitive and Deadly
Genre
Karakter
4

Earth kan i år fejre 25-årsjubilæum. For at markere det skarpe hjørne smider Dylan Carlson og co. et nyt album på gaden, der er så kraftfuldt, at det vrider sig gennem marv og ben for at tage brændenælde-greb på lytterens inderste.

Pladeanmeldelser
06. Oktober 2014    
Kunstner
Titel
Scarred
Karakter
4

På det andet album skruer Chainfist op for både charme, personlig og råstyrke - det klæder dem naturligvis.

Koncertanmeldelser
05. Oktober 2014    
Kunstner
Karakter
4

Altid underholdende og altid velspillende. Illdisposeds koncert i Albertslund var ingen undtagelse. Den var bare for kort. Til gengæld var der en overraskelse. Summer, Batten, Kussen og solo-prospecten Ken havde nemlig fået selskab af en ny trommeslager.

Koncertanmeldelser
05. Oktober 2014    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Den tyske superguitarists spillestil og gamle Scorpions-numre er en bærende søjle i heavy rockens tempel. Igennem to timer torsdag aften i Amager Bio viste den 59-årige legende hvorfor.

Pladeanmeldelser
29. September 2014    
Titel
Time To Die
Genre
Karakter
4

Electric Wizard bliver ved med at fordærve tilværelsen, og på bandets 8. udspil resulterer forrådnelsen af menneske og samfund i et af årets bedre udspil.   

Pladeanmeldelser
27. September 2014    
Kunstner
Titel
Pure Heavy
Karakter
4

Audrey Horne slipper ualmindelig godt fra den rockarkæologiske udgravning, der lægger fundamentet til bandets femte album, ’Pure Heavy’.

Koncertanmeldelser
24. September 2014    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Helmet fejrede 'Betty's fødselsdag med et fyldt og begejstret Lille Vega, men medbragte desværre ikke en tidsmaskine.

1273 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »