1376 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Koncertanmeldelser
12. Juli 2015    
Kunstner
Karakter
4

Gamle Outrage fra Tyskland overraskede Fredericia med en fin omgang euro-thrash.

Koncertanmeldelser
12. Juli 2015    
Genre
Karakter
4

Tyske Atlantean Kodex leverede deres næsten for letfordøjelige doom/power metal med charme og fællessang på Metal Magic.

Koncertanmeldelser
12. Juli 2015    
Kunstner
Karakter
4

Bölzer leverede en koncert, der var rasende intens og en ur-metallisk kraftpræstation næsten hele vejen igennem.

Koncertanmeldelser
12. Juli 2015    

Nederlandske Wederganger gjorde det fortrinligt da de med to forsangere, røgelse og en art black metal, som kunne minde lidt om danske Solbrud, gik rent igennem.

Koncertanmeldelser
06. Juli 2015    
Genre
Karakter
4

De Underjordiske bragte syrerocken tilbage til Roskilde Festival og viste rundhåndet vej i deres psykedeliske univers.

Koncertanmeldelser
06. Juli 2015    

De sol-indbagte californiere tændte et lys i den sorte nat og fik slået deres navn fast som et af nyere tids mest spændende metalbands.

Koncertanmeldelser
06. Juli 2015    
Kunstner
Karakter
4

Fossilerne gjorde det godt, trods stor konkurrence på Roskilde Festival fredag nat.

Koncertanmeldelser
06. Juli 2015    

Natten til lørdag fik Pavilion polsk dødsmetal fra allerøverste skuffe. 

Kaotisk kosmos Populær
Pladeanmeldelser
05. Juli 2015    
Kunstner
Titel
Ominous Doctrines of the Perpetual Mystical Macrocosm
Karakter
4

Inquisition genfandt styrken fra deres to første album og lykkedes med deres femte album med store riff i en afbalanceret lyd, der alligevel får væggene til at dirre.

Koncertanmeldelser
04. Juli 2015    
Genre
Karakter
4

Ungdommens naive tro på succes og støvet rock sejrede i den bragende varme.

Koncertanmeldelser
29. Juni 2015    
Karakter
4

Faith No More forførte Fyn med en syret sætliste og en forrygende koncert, der var den amerikanske gruppes store fortid værdig.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Night Fever hev den hjem på musikalitet, selvom scenen og pladsen var lige ved at blive for stor for dem.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Richmond-drengene Iron Reagan gav torsdag aften på Pandæmonium de fremmødte en syngende lussing af en lektion i knivskarp hardcore/thrash-crossover.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Det klædte Ghost at være hovednavn og få spilletid i mørket efter midnat.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Efter to årtier var Body Count tilbage i Danmark. Koncerten var ingen åbenbaring, men Ice-T og slænget sørgede alligevel for et af de shows, der vil stå fast i Copenhells kollektive hukommelse.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Karakter
4

Metallens transkønnede heltinde strålede af sejr over sindets dæmoner. Mina Caputo og Life of Agony spillede med sublimt overskud det meste af deres suveræne debutplade 'River Runs Red', men vokalen var gennemgående for lav.  

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
4

End ikke en æggende parade af stramme hits kunne få Copenhells publikum til at feste med Primus. Men det gjorde ikke så meget: Vi, der lod bandet bide sig fast, havde det forrygende. 

Koncertanmeldelser
21. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Hammerfall stod for den klassiske metal på årets Copenhell, og de slap umådelig godt fra at repræsentere genren.

Koncertanmeldelser
21. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Marduk leverede med vanlig stil en fortræffelig koncert, hvor de fik rykket publikum rundt i en alvorlig omgang black metal, der giver ømme nakker dagen efter.

Koncertanmeldelser
21. Juni 2015    

Klokken 14 på festivalens sidste dag er stadig morgen fra mange, men Horned Almighty gav intet for morgenro og sørgede for en bragende fed sort messe på Copenhells Pandæmonium-scene med formidabel lyd og ditto attitude.

Koncertanmeldelser
21. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Med Raunchy eskalerede festen på Copenhell, og bandets dansable musik fik den store crowd ved Pandæmonium-scenen til at kridte danskeskoene og tænde godt op under ølkoret.

Koncertanmeldelser
21. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Red Warszawa satte et eftertrykkeligt punktum for dette års Copenhell på Pandæmonium med en times rablende og herligt ubehjælpsom heavy. Eller "polsk punk", som de jo selv kalder det.

Koncertanmeldelser
20. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Med list og atmosfærisk black metal forførte Solbrud publikum fredag aften i mørket og sørgede for, at Pandæmonium-scenen levede op til sit navn.

Koncertanmeldelser
19. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Det kolde og vindblæste betonhelvede på Copenhell var den perfekte kulisse til Slipknots dystre og kakofoniske maskebal, der tog publikum med storm.

Pladeanmeldelser
14. Juni 2015    
Kunstner
Titel
Luminiferous
Karakter
4

High On Fires syvende studiealbum er bandets bedste i en årrække. Der er muligvis mange gentagelser og kun få overraskelser på pladen, men for hvert udspil, de smider på gaden, bliver man altid klogere på, hvorfor High On Fire er et af de bedste metalbands i dag.

Koncertanmeldelser
09. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Festen var for kort. Men mens den stod på, var ukuelige Airbourne som altid så veloplagte, få andre bands matcher deres massive energiudladning på en scene.

Koncertanmeldelser
09. Juni 2015    
Genre
Karakter
4

Efter fem års pause havde Backyard Babies lovet en historisk koncert. Så vildt blev det aldrig, men Sveriges store rockstjerner gjorde et sprudlende og stilsikkert comeback.

Koncertanmeldelser
08. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Fortidens fordrukne eskapader er et overstået kapitel for Ace Frehley. Guitarhelten fra Kiss var på vinderkurs og sejrede med alle sine gamle klassikere fra både sit tidligere legendariske band og solokarrieren.

Pladeanmeldelser
07. Juni 2015    
Kunstner
Titel
Bliss
Karakter
4

Danske Reverie rammer en herlig obskur stemning på debutalbummet 'Bliss', der byder på en fin omgang upoleret dødsmetal med stærke elementer, men kunne godt bruge et par riffs, der skar mere igennem i forhold til denne verdens hob af dødsmetalbands.

Koncertanmeldelser
07. Juni 2015    
Genre
Karakter
4

"I've had two hours of sleep and a few beers this morning". Scott H. Biram er den ægte vare i bluesens ånd. Og er mere 'son of anarchy' end den populære serie, han har leveret musik til.

Koncertanmeldelser
07. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Den sidste koncert på festivalens første dag bød på en god del hits, eksamination af Stigs stand-in og noget med ild i!

Koncertanmeldelser
07. Juni 2015    
Kunstner
Titel
Palm Reader
Spillested
Karakter
4

Fremmødet var kun akkurat hæderligt på Beta fredag aften, svenske Martyrdöd og engelske Palm Reader begejstrede med hvert sit tag på energisk og veloplagt og ikke mindst støjende musik.

Koncertanmeldelser
07. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

De færreste black metal-bands matcher Marduks niveau. Fredag midnat blæste svenskerne publikummet bagover med en opvisning i musikalsk vanvid. Copenhells gæster har en oplevelse at se frem til!

Ørken-prog Populær
Pladeanmeldelser
07. Juni 2015    
Titel
Entering Another Measure
Karakter
4

Den danske trio skyder direkte mod giganterne inden for genren med deres bundsolide opfølger til 2014-debuten 'Tûndra'.

Pladeanmeldelser
03. Juni 2015    
Kunstner
Titel
Encyrcle
Karakter
4

Encyrcles debut er en rendyrket, velskabt og velspillet speed metal-tidsrejse.

Pladeanmeldelser
01. Juni 2015    
Titel
The Plague Within
Genre
Karakter
4

’The Plague Within’ er Paradise Lost anno 1990 i en moderne version, hvor briterne dyrker deres tunge dødsrødder på en plade, der holder næsten hele vejen.

Pladeanmeldelser
25. Maj 2015    
Kunstner
Titel
II
Karakter
4

De canadiske garagepunkere Metz vender tilbage med hårdtslående opfølger til deres hypede debut, som bliver kørt hjem med en salve pulveriserende hardcore, der ikke går nogen uberørt forbi.

Pladeanmeldelser
19. Maj 2015    
Titel
Sol Invictus
Karakter
4

For de fleste bands er comeback-plader ligegyldige parenteser i diskografien. 'Sol Invictus' er den sjældne undtagelse. Pladen summer af et pompøst og manisk drive, der er fortidens store bedrifter værdig. 

Koncertanmeldelser
18. Maj 2015    
Kunstner
Titel
+ Impalers
Genre
Karakter
4

En syngende lussing var, hvad man fik på en kølig aften i Bygningen, hvor der ingenlunde var ladt noget koldt tilbage foran den gyngende scene, der dannede fundament for to yderst veloplagte bands.

Koncertanmeldelser
17. Maj 2015    
Kunstner
Titel
+Inacave + Scortum + Pataus
Spillested
Genre
Karakter
4

Lygten Station på Nørrebro bød fredag på et program, der spændte fra klassisk død til rå thrash med teknisk gøgleri indimellem. Og et dansk band, som har fat i den lange ende af noget Lamb of God-agtigt.

Koncertanmeldelser
10. Maj 2015    
Kunstner
Titel
+ Aphyxion + Abscission + Phoebus Cartel + Heidra + Prevail
Spillested
Karakter
4

Det var et vellykket W:O:A Metal Battle-arrangement lørdag aften i Templet i Lyngby med godt og blandet metal. Vikingemetallerne i Heidra stak snuden længst frem og løb med sejren for denne runde.

Pladeanmeldelser
10. Maj 2015    
Kunstner
Titel
Infinity Machines
Karakter
4

Koncertaktuelle Gnod udgiver et fugtigt mastodontværk med en dystopisk essens bestående af faretruende industrial-jazz og krasbørstig fist-metal.

Koncertanmeldelser
05. Maj 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

De amerikanske stonerdoom-veteraner sørgede for riffene og lod aldrig festen fuzze ud.

Pladeanmeldelser
05. Maj 2015    
Kunstner
Titel
War of Kings
Karakter
4

Europe holder taget i hard rock-fanen og viser, at comebacket stadig skal tages seriøst.

Koncertanmeldelser
04. Maj 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Bas- og trommeduoen Bell Witch havde fået bedre plads til al deres lyd end forrige år, og deres kosmiske doom var en smuk afslutning på HDDT.

Koncertanmeldelser
04. Maj 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Sludge-rødderne i europadebuterende canadiske Hoopsnake  gav en af de mest forudsigelige, men også øredøvende og herlige koncerter på sidstedagen af den sidste Heavy Days in Doom Town.

Koncertanmeldelser
04. Maj 2015    
Spillested
Genre
Karakter
4

Chilenske Capilla Ardiente medbragte karisma, helteattitude og episk doom i en fin aftapning til deres danske debutkoncert.

Koncertanmeldelser
04. Maj 2015    
Kunstner
Titel
+ Halshug + Beyond Pink
Spillested
Genre
Karakter
4

Med hovednerve fra 'The Shape of Punk to Come' tilsat lidt gammelt, lidt nyt samt lidt Slayer gav svenske Refused publikum fuld valuta for pengene i et udsolgt Pumpehuset den sidste onsdag i april. 

Koncertanmeldelser
02. Maj 2015    
Spillested
Genre
Karakter
4

Dizzy Mizz Lizzy spillede suverænt sammen i Forum. Og trioen er netop klart bedst, når de rocker hårdt igennem og folder sig ud i fri leg, end når de ømme hits skal serveres på obligatorisk vis.

Koncertanmeldelser
30. April 2015    
Spillested
Karakter
4

Tirsdag aften var sat i trioernes tegn, da Jazzhouse lagde scene til Helms Alee og Russian Circles. To koncerter af vidt forskelligt format.

1376 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »