1101 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 ... » 
 
Koncertanmeldelser
13. April 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Gendannede britiske Loop tog Roadburn tilbage til den britiske neo-psykedeliske 80'er-scene med masser af guitarstøj og soloer signeret Robert Hampson. Koncerten bød samtidig på festivalens bedste lyd takket være en meget aktiv lydmand.

Koncertanmeldelser
13. April 2014    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Hatebreed forstår bedre end de fleste at hive energi ud af publikum og omsætte det til en fest, der efterlader alle lige dele tilfredse og udmattede.

Koncertanmeldelser
11. April 2014    
Genre
Karakter
4

Graves at Sea lukkede Roadburns tynde torsdag med en sludge-metallisk midnatsfest af en koncert i Het Patronaat-kirken, hvor de tilstedeværende opførte sig, som var det festivalens hovednavn, der stod på scenen.

Pladeanmeldelser
07. April 2014    
Kunstner
Titel
Empire of the Undead
Karakter
4

Gamma Ray er klar med deres 11. album, og det er et herligt gensyn med power metal-pionererne.

Koncertanmeldelser
07. April 2014    

På trods af en - igen - for lang liste bands, blev man holdt vågen af søndagens artister, indtil hovednavnet tog over, og gav folket hvad det var kommet for.

Pladeanmeldelser
06. April 2014    
Titel
All Hell's Martyrs
Genre
Karakter
4

Dread Sovereign er et nyt band fra Primordial-frontmand Nemtheanga, og den første fuldlængdeudgivelse byder på solid doom med et okkult og old school twist.

Pladeanmeldelser
06. April 2014    
Kunstner
Titel
Vinteroffer
Karakter
4

Vredehammer har med deres debutplade 'Vinteroffer' udsendt en udmærket black metal-plade, der vidner om, at kilden for god musik endnu ikke er tømt i Norge.

Pladeanmeldelser
06. April 2014    
Kunstner
Titel
The Human Contradiction
Genre
Karakter
4

Delain hverken overrasker eller skuffer på det nye udspil ’The Human Contradiction’. Albummet viderefører bandets musik på et højt og stabilt niveau.

Koncertanmeldelser
31. Marts 2014    
Kunstner
Titel
+ Xibalba + Greenery + Malevolence
Spillested
Karakter
4

Hardcoren af i dag har mange facetter, og søndag aften på Beta blev flere af dem udfoldet med svingende kvalitet. Comeback Kid var dog i særklasse.

Koncertanmeldelser
30. Marts 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Red Fang er langt bedre live end på plade. Det viste de til en festlig aften i Pumpehuset, hvor der var potent opvarmning og forrygende dansk efterfest.

Pladeanmeldelser
30. Marts 2014    
Kunstner
Titel
The Kamshaft
Genre
Karakter
4

Med dotcom-domæne, kopper i merchandiseudvalget og et vellydende debutalbum er The Kamshaft klar til affyring.

Koncertanmeldelser
26. Marts 2014    
Spillested
Karakter
4

Charmerende og spillelysten optræden fra C.O.C. på Loppen tirsdag aften. Men: Bandet mangler altså Pepper Keenan i front.

Pladeanmeldelser
23. Marts 2014    
Titel
Hyena
Karakter
4

Tyske Serpent Eater forener med 'Hyena' hardcore-punkens vitale energi med det forførende mørke i død, black og sågar doom og lander i en spændende sonisk krydsild, der emmer af sludge.

Pladeanmeldelser
23. Marts 2014    
Kunstner
Titel
Abalam
Karakter
4

Københavnerne i black metal-bandet Hexis har med debutpladen ’Abalam’ skabt en halv times dyster og vred musik, der er et kærkomment indspark på den hjemlige metalscene. 

Koncertanmeldelser
23. Marts 2014    

Selvom stormen ikke tog til fra start, nåede den en ordentlig styrke, og publikum blev blæst godt igennem.

Pladeanmeldelser
22. Marts 2014    
Titel
The Life and Times of Scrooge
Karakter
4

Nightwishs tangenttroldmand Tuomas Holopainen står bag årets formentlig mest overraskende udspil, der leger med Disney-universets vigtigste person.

Pladeanmeldelser
16. Marts 2014    
Titel
Tulijoutsen
Genre
Karakter
4

Potentialet i den nylige ep var ikke en enlig svale, og finske Kuolemanlaakso leverer en fin omgang doom på bandets andet album.

Pladeanmeldelser
16. Marts 2014    
Titel
Labyrinth of Carrion Breeze
Genre
Karakter
4

Det er stadig dystert og dunkelt, men der er anes også en mere melodisk tendens, som gør Hooded Menaces nye tonumres ep temmelig interessant.

Pladeanmeldelser
16. Marts 2014    
Kunstner
Titel
Ontogeny 1
Genre
Karakter
4

Industrial-kultbandet 6comm vender tilbage med en glimrende blandet landhandel af obskuriterer: genindspilninger, gamle numre og coverversioner. Det lyder måske ikke af meget, men det giver mening.

Pladeanmeldelser
16. Marts 2014    
Titel
Going To Hell
Karakter
4

Det starter forrygende på The Pretty Reckless' nye album, ’Going to Hell’. Desværre holder den høje klasse ikke hele vejen hjem.

Pladeanmeldelser
16. Marts 2014    
Kunstner
Titel
Louder Than Ever
Karakter
4

Pretty Maids har forelsket sig så meget i producer Jacob Hansen, at de har genindspillet otte gamle numre og lagt dem sammen med fire nye på et ganske vellykket album, der lyder som ... Jacob Hansen!

Koncertanmeldelser
15. Marts 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Michael Gira var i et sjældent varmt lune, da han fredag aften indtog Hofteatrets hyggelige, intime scene foran et dedikeret lyttende publikum. 

Pladeanmeldelser
09. Marts 2014    
Kunstner
Titel
Carnivore Sublime
Karakter
4

På trods af at Benighted spiller brutal death-/grindcore, der som genre sjældent kaldes "catchy", så er det faktisk lykkedes franskmændene at lave voldsomt varieret og faktisk fængende nyt album.

Koncertanmeldelser
09. Marts 2014    
Kunstner
Titel
+ Fall of Pantheon + Heidra + Defecto + Abscission + Panacea
Spillested
Karakter
4

Skribent Villumsen ramte ikke plet i sit personlige gæt på en vinder i den fjerde udgave af Mighty Fight Night, der var en hyggelig aften med forskellig metalmusik og god stemning blandt ligesindede metalheads.

Pladeanmeldelser
08. Marts 2014    
Titel
All You Can Eat
Genre
Karakter
4

Steel Panther er frustrerende gode til at være en parodi på højde med scenens originaler, og - måske overraskende for nogen - de står bag en overordentligt god tredje udgivelse.

Pladeanmeldelser
02. Marts 2014    
Kunstner
Titel
Sweven
Karakter
4

Svenske Morbus Chron byder på anderledes og afvekslende dødsmetal, der trækker på masser af stærk historie fra hjemlandet uden på nogen måde at falde i en "oldschool for at være oldschool"-fælde

Koncertanmeldelser
02. Marts 2014    
Kunstner
Titel
30 Years 30 Gigs Tour
Karakter
4

D-A-D fyrede godt op under Forbrændingen og gav en rutineret og velvalgt rundtur i bagkataloget.

Pladeanmeldelser
02. Marts 2014    
Kunstner
Titel
Flesh Hammer
Genre
Karakter
4

Duoen Fossils laver mere konstruktiv larm med kun bas og trommer på ét kompakt album, end mange kvintetter når i hele karrieren.

Koncertanmeldelser
16. Februar 2014    
Genre
Karakter
4

Til trods for at Steel Panther ikke har fornyet sig det mindste, så var kvalitetsniveauet stadig så højt, at kvartetten kom sikkert i mål.

Pladeanmeldelser
16. Februar 2014    
Kunstner
Titel
Shelter
Karakter
4

Det er længe siden, at Alcest forlod metallen, men det er stadig god og smuk musik.

Koncertanmeldelser
12. Februar 2014    
Kunstner
Titel
+ Legion Of The Damned + Flotsam & Jetsam
Spillested
Genre
Karakter
4

Sepultura havde fine navne i Legion Of The Damned og Flotsam & Jetsam med sig på Tobakken i Esbjerg, men opvarmningen nåede ikke hovednavnet til sokkeholderne.

Pladeanmeldelser
09. Februar 2014    
Kunstner
Titel
Djevelmakt
Karakter
4

Kampfar byder med 'Djevelmakt' på et vellykket black metal-album, hvor den klassiske sorte lyd møder et tungt fundament, som lejlighedsvis forenes fornemt med folkemusikkens ædle dyder.

Koncertanmeldelser
02. Februar 2014    
Titel
+ Essence + Redwood Hill + Huldre + Billy Boy in Poison + Impalers
Spillested
Karakter
4

Det var især det store fremmøde, opbakningen til bandene og den deraf fremkomne fest, som gjorde anden udgave af 'When Copenhell Freezes Over' til endnu en succes i Copenhell-regi.

Koncertanmeldelser
01. Februar 2014    
Kunstner
Titel
+ Broken Hope + Sweetest Devilry
Spillested
Karakter
4

Immolation og Broken Hope leverede hver især glimrende og ikke mindst veloplagte koncerter, da de slog turnepakken et smut forbi Pumpehuset i torsdags.

Pladeanmeldelser
26. Januar 2014    
Kunstner
Titel
Disguised Vultures
Genre
Karakter
4

Svenske Sister brager energisk igennem på 'Disguised Vultures' med en potent omgang sleazy, glammet og punket hård rock, der er ret godt i sin helhed, men som endda også rummer sange med hitpotentiale.

Pladeanmeldelser
26. Januar 2014    
Titel
The Power of Three
Genre
Karakter
4

Selvom man spiller guitar for Madonna, så kan man jo godt have styr på andet end popmusik og levere et helt fornuftigt hårdtslående album i grænselandet mellem rock, metal, grunge og poppens sans for fængende vokalmelodier.

Koncertanmeldelser
24. Januar 2014    
Kunstner
Titel
Leave the Light
Genre
Karakter
4

Demon Eye er blot et af mange bands, der i disse år har blikket solidt plantet i bakspejlet. Men Demon Eye er bestemt ikke at finde blandt de ringeste af slagsen.

Pladeanmeldelser
19. Januar 2014    
Kunstner
Titel
Devil Man
Genre
Karakter
4

Blues Pills har kant, særpræg og skriver samtidig den gode sang. Så simpelt skal det faktisk gøres, når man vil lykkes.

Pladeanmeldelser
18. Januar 2014    
Kunstner
Titel
Still Life With Eggplant
Genre
Karakter
4

Den udkom i første halvdel af 2013, men først nu har Devilution fået lyttet til Motorpsychos 18. studiealbum, der er en kraftpræstation af et rockudspil. 

Pladeanmeldelser
08. Januar 2014    
Titel
The Day of Reckoning
Karakter
4

Sons of Death Valley, der trods navnet stammer fra hjemlige breddegrader, udforsker både blues og country, men gør det så metallisk, at det er svært at sætte en finger på det.

Pladeanmeldelser
05. Januar 2014    
Titel
Watchers
Karakter
4

Det er nu eller aldrig for københavnerkvintetten, der efter tre ep’er er aktuelle med debutalbummet ’Watchers’.

Pladeanmeldelser
05. Januar 2014    
Titel
Desolation Rose
Karakter
4

The Flower Kings har allerede udgivet opfølgeren til ’Banks of Eden’ fra 2012. På trods af den korte forberedelsestid holder albummet bandets sædvanlige høje standard.

Pladeanmeldelser
05. Januar 2014    
Kunstner
Titel
Colored Sands
Karakter
4

Efter otte år i opløsning vendte legendariske Gorguts sidste år tilbage med den helstøbte udgivelse 'Colored Sands', hvor de ikke gentager fortidens lyd, men er gået i en mere progressiv retning.

Koncertanmeldelser
09. December 2013    
Kunstner
Titel
Heaven Shall Burn
Spillested
Karakter
4

Tyske Heaven Shall Burn kæmpede fint for at holde energien oppe, men Dying Fetus burde have været hovednavnet søndag aften i Vega, da den amerikanske trio næsten pulveriserede spillestedet.

Pladeanmeldelser
08. December 2013    
Kunstner
Titel
Blood
Genre
Karakter
4

Kaos og vildskab er intakt trods den digitale finpudsning af gamle indspilninger, og det gør ’Blood’ til et lytteværdigt åndedrag fra slutfirsernes undergrund.

Pladeanmeldelser
08. December 2013    
Kunstner
Titel
Metallurgy
Karakter
4

Danske Meridian har sans for det fængende på deres debutalbum, som rummer solid sangskrivning, og hvor vokalmelodierne virkelig følger sangene fornemt til dørs.

Koncertanmeldelser
08. December 2013    
Kunstner
Titel
+ Black Temple
Spillested
Karakter
4

Bombus leverede en vellykket og intens forestilling på trods af en stor mangel på tilskuere, men heldigvis var de fremmødte i herlig feststemning.

Koncertanmeldelser
01. December 2013    
Titel
+ SpiralArms
Spillested
Genre
Karakter
4

Nyt retrorockband fra Texas og gamle thrash-drenge fra Californien gjorde en kold mandag aften til en svedig oplevelse på UnderWerket i Valby.

Koncertanmeldelser
27. November 2013    
Spillested
Karakter
4

Forventningerne til Black Sabbaths koncert tirsdag aften i København var iblandet såvel et håb om den ultimative koncert, såvel som en frygt for, at det hele skulle ende i en pinlig affære. Heldigvis var resultatet tættere på det første end på det sidste - om end der var nogle skønhedsfejl.

Koncertanmeldelser
25. November 2013    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Headbangers Ball Tour lagde lørdag aften vejen forbi København, hvor hovednavnet Helhorse sikrede succesen.

1101 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 ... »