1393 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Koncertanmeldelser
04. August 2015    

My Dying Bride satsede på det gamle og forenede fornemt den smukke og alligevel til tider grumme musik med den mørke sommernats kølige temperaturer på Wacken Open Air.

Koncertanmeldelser
04. August 2015    
Kunstner
Karakter
4

Man går aldrig helt galt i byen, når Accept står på scenen og spiller deres klassikere. Men de kørte supporttjansen for Volbeat hjem på rutinen.

Koncertanmeldelser
04. August 2015    
Kunstner
Karakter
4

Veteranerne gik til stålet med 40 minutters dødsmetal, der virkede som en massiv mur i hovedet på de mange publikummer, der ikke vidste, hvad de var gået ind til.

Koncertanmeldelser
04. August 2015    
Spillested
Genre
Karakter
4

Søndag aften på årets ‘Dirty Days of Summer’ på BETA bød på lækkert vejr, god stemning, BBQ, kolde fadøl og masser af thrash!

Koncertanmeldelser
04. August 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Annihilator har skuffet de sidste par gange, vi har set dem, men fredag aften lykkedes det canadierne at bryde kurven ved at give en energisk og vellykket koncert.

Koncertanmeldelser
03. August 2015    
Kunstner
Karakter
4

Der var en vis ensformighed over Ill Niños musik, men om de så havde spillet den samme sang igen og igen sættet igennem, så havde de med garanti stadig lavet en kæmpefest i teltet.

Koncertanmeldelser
03. August 2015    

Samael slap godt fra et show, der havde programmerede trommer, selvom over 90 % af showet hyldede en klassisk plade, der er indspillet med rigtige trommer. Reaktionerne blandt publikum rakte til både fællessang og crowdsurf under teltdugen.

Koncertanmeldelser
02. August 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Skindred sikrede en misundelsesværdig pulseren foran Wackens Party Stage, da de leverede lige dele tunge riffs, drum'n'bass, heavy metal, reggae, hiphop... og et enkelt Metallica-cover.

Koncertanmeldelser
02. August 2015    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Ingen kommer i nærheden af Obituary, når de er bedst. Det blev cementeret, da de leverede et af årets højdepunkter på teltscenen

Pladeanmeldelser
02. August 2015    
Kunstner
Titel
Fire & Ashes
Genre
Karakter
4

Tyske Xandria har smidt en ep med lidt nyt, lidt genbrug og lidt forfalsket materiale på gaden. Det er slet ikke så tosset og giver håb for et kommende album.

Pladeanmeldelser
19. Juli 2015    
Kunstner
Titel
VII: Sturm Und Drang
Karakter
4

Efter at Lamb of God og Randy Blythe slap med skrækken og en frifindelse fra en drabsanklage, har fans ventet spændt på et nyt album. Det er her nu, men har det været ventetiden værd?

Pladeanmeldelser
18. Juli 2015    
Kunstner
Titel
Frozen Niagara Falls
Karakter
4

Den ellers produktive noiseveteran Prurient har udgivet sit første fuldlængdealbum i fire år. Er det frenetiske lussinger og kuldsort elektronik, man er på udkig efter, er det bare med at hoppe om bord i det private vanvid.

Pladeanmeldelser
16. Juli 2015    
Titel
Holy War
Karakter
4

Det australske deathcore-band Thy Art Is Murder forsætter ufortrødent, hvor de slap ved udgivelsen af ’Hate’.

Pladeanmeldelser
15. Juli 2015    
Titel
Settler
Karakter
4

Selvom der er al mulig grund til at være skeptisk over for amerikanernes atmosfæriske post-black, ender de med at overbevise på trods.

Pladeanmeldelser
13. Juli 2015    
Kunstner
Titel
Døden læger alle sår
Karakter
4

Danske Undergang, der spillede på weekendens Metal Magic, har netop udsendt et nyt album. Det er en omgang obskur, beskidt, brutal og ikke mindst groovy dødsmetal iklædt den helt rigtige lyd.

Koncertanmeldelser
13. Juli 2015    

Normalt burde det være en fiasko at have gået i pigeskole i over 30 år. Men det gælder ikke for medlemmerne i Girlschool. Her er der ikke tale om, at man er dumpet – man har bare ikke haft lyst til at afslutte.

Koncertanmeldelser
12. Juli 2015    

Den britiske “hard working man” Steve Grimmet viste, at en engelsk gentleman ikke lægger sig ned for små slag og dagligdagens fortrædeligheder.

Koncertanmeldelser
12. Juli 2015    
Kunstner
Karakter
4

Gamle Outrage fra Tyskland overraskede Fredericia med en fin omgang euro-thrash.

Koncertanmeldelser
12. Juli 2015    
Genre
Karakter
4

Tyske Atlantean Kodex leverede deres næsten for letfordøjelige doom/power metal med charme og fællessang på Metal Magic.

Koncertanmeldelser
12. Juli 2015    
Kunstner
Karakter
4

Bölzer leverede en koncert, der var rasende intens og en ur-metallisk kraftpræstation næsten hele vejen igennem.

Koncertanmeldelser
12. Juli 2015    

Nederlandske Wederganger gjorde det fortrinligt da de med to forsangere, røgelse og en art black metal, som kunne minde lidt om danske Solbrud, gik rent igennem.

Koncertanmeldelser
06. Juli 2015    
Genre
Karakter
4

De Underjordiske bragte syrerocken tilbage til Roskilde Festival og viste rundhåndet vej i deres psykedeliske univers.

Koncertanmeldelser
06. Juli 2015    

De sol-indbagte californiere tændte et lys i den sorte nat og fik slået deres navn fast som et af nyere tids mest spændende metalbands.

Koncertanmeldelser
06. Juli 2015    
Kunstner
Karakter
4

Fossilerne gjorde det godt, trods stor konkurrence på Roskilde Festival fredag nat.

Koncertanmeldelser
06. Juli 2015    

Natten til lørdag fik Pavilion polsk dødsmetal fra allerøverste skuffe. 

Kaotisk kosmos Populær
Pladeanmeldelser
05. Juli 2015    
Kunstner
Titel
Ominous Doctrines of the Perpetual Mystical Macrocosm
Karakter
4

Inquisition genfandt styrken fra deres to første album og lykkedes med deres femte album med store riff i en afbalanceret lyd, der alligevel får væggene til at dirre.

Koncertanmeldelser
04. Juli 2015    
Genre
Karakter
4

Ungdommens naive tro på succes og støvet rock sejrede i den bragende varme.

Koncertanmeldelser
29. Juni 2015    
Karakter
4

Faith No More forførte Fyn med en syret sætliste og en forrygende koncert, der var den amerikanske gruppes store fortid værdig.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Night Fever hev den hjem på musikalitet, selvom scenen og pladsen var lige ved at blive for stor for dem.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Richmond-drengene Iron Reagan gav torsdag aften på Pandæmonium de fremmødte en syngende lussing af en lektion i knivskarp hardcore/thrash-crossover.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Det klædte Ghost at være hovednavn og få spilletid i mørket efter midnat.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Efter to årtier var Body Count tilbage i Danmark. Koncerten var ingen åbenbaring, men Ice-T og slænget sørgede alligevel for et af de shows, der vil stå fast i Copenhells kollektive hukommelse.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Karakter
4

Metallens transkønnede heltinde strålede af sejr over sindets dæmoner. Mina Caputo og Life of Agony spillede med sublimt overskud det meste af deres suveræne debutplade 'River Runs Red', men vokalen var gennemgående for lav.  

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
4

End ikke en æggende parade af stramme hits kunne få Copenhells publikum til at feste med Primus. Men det gjorde ikke så meget: Vi, der lod bandet bide sig fast, havde det forrygende. 

Koncertanmeldelser
21. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Hammerfall stod for den klassiske metal på årets Copenhell, og de slap umådelig godt fra at repræsentere genren.

Koncertanmeldelser
21. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Marduk leverede med vanlig stil en fortræffelig koncert, hvor de fik rykket publikum rundt i en alvorlig omgang black metal, der giver ømme nakker dagen efter.

Koncertanmeldelser
21. Juni 2015    

Klokken 14 på festivalens sidste dag er stadig morgen fra mange, men Horned Almighty gav intet for morgenro og sørgede for en bragende fed sort messe på Copenhells Pandæmonium-scene med formidabel lyd og ditto attitude.

Koncertanmeldelser
21. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Med Raunchy eskalerede festen på Copenhell, og bandets dansable musik fik den store crowd ved Pandæmonium-scenen til at kridte danskeskoene og tænde godt op under ølkoret.

Koncertanmeldelser
21. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Red Warszawa satte et eftertrykkeligt punktum for dette års Copenhell på Pandæmonium med en times rablende og herligt ubehjælpsom heavy. Eller "polsk punk", som de jo selv kalder det.

Koncertanmeldelser
20. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Med list og atmosfærisk black metal forførte Solbrud publikum fredag aften i mørket og sørgede for, at Pandæmonium-scenen levede op til sit navn.

Koncertanmeldelser
19. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Det kolde og vindblæste betonhelvede på Copenhell var den perfekte kulisse til Slipknots dystre og kakofoniske maskebal, der tog publikum med storm.

Pladeanmeldelser
14. Juni 2015    
Kunstner
Titel
Luminiferous
Karakter
4

High On Fires syvende studiealbum er bandets bedste i en årrække. Der er muligvis mange gentagelser og kun få overraskelser på pladen, men for hvert udspil, de smider på gaden, bliver man altid klogere på, hvorfor High On Fire er et af de bedste metalbands i dag.

Koncertanmeldelser
09. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Festen var for kort. Men mens den stod på, var ukuelige Airbourne som altid så veloplagte, få andre bands matcher deres massive energiudladning på en scene.

Koncertanmeldelser
09. Juni 2015    
Genre
Karakter
4

Efter fem års pause havde Backyard Babies lovet en historisk koncert. Så vildt blev det aldrig, men Sveriges store rockstjerner gjorde et sprudlende og stilsikkert comeback.

Koncertanmeldelser
08. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Fortidens fordrukne eskapader er et overstået kapitel for Ace Frehley. Guitarhelten fra Kiss var på vinderkurs og sejrede med alle sine gamle klassikere fra både sit tidligere legendariske band og solokarrieren.

Pladeanmeldelser
07. Juni 2015    
Kunstner
Titel
Bliss
Karakter
4

Danske Reverie rammer en herlig obskur stemning på debutalbummet 'Bliss', der byder på en fin omgang upoleret dødsmetal med stærke elementer, men kunne godt bruge et par riffs, der skar mere igennem i forhold til denne verdens hob af dødsmetalbands.

Koncertanmeldelser
07. Juni 2015    
Genre
Karakter
4

"I've had two hours of sleep and a few beers this morning". Scott H. Biram er den ægte vare i bluesens ånd. Og er mere 'son of anarchy' end den populære serie, han har leveret musik til.

Koncertanmeldelser
07. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Den sidste koncert på festivalens første dag bød på en god del hits, eksamination af Stigs stand-in og noget med ild i!

Koncertanmeldelser
07. Juni 2015    
Kunstner
Titel
Palm Reader
Spillested
Karakter
4

Fremmødet var kun akkurat hæderligt på Beta fredag aften, svenske Martyrdöd og engelske Palm Reader begejstrede med hvert sit tag på energisk og veloplagt og ikke mindst støjende musik.

Koncertanmeldelser
07. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

De færreste black metal-bands matcher Marduks niveau. Fredag midnat blæste svenskerne publikummet bagover med en opvisning i musikalsk vanvid. Copenhells gæster har en oplevelse at se frem til!

1393 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »