1585 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Koncertanmeldelser
09. August 2016    

Iron Maiden sluttede deres store turné på ryggen af pladen 'The Book of Souls' af på Wacken Open Air. Foran 70.000 blev der lukket flot ned, og Bruce Dickinson blev hyldet.

Koncertanmeldelser
08. August 2016    

Immolation mangler stadig at få den anerkendelse, de fortjener, og derfor har kendere af dødsmetal stadig bandet for sig selv. Det stod klart på Wacken.

Koncertanmeldelser
08. August 2016    

Vader sprængte nærmest rammerne for, hvad der kunne lukkes ind i teltet torsdag aften, og kvitterede for publikums opbakning med en koncert, der levede op til folks forventninger.

Koncertanmeldelser
08. August 2016    
Kunstner
Karakter
4

Thomas Gabriel Fischer og resten af Triptykon spillede en stærk koncert, der burde behage enhver hardcore-Fischer-fan.

Sludger's Ball Populær
Koncertanmeldelser
05. August 2016    
Kunstner
Titel
Red Fang
Spillested
Genre
Karakter
4

For anden gang i træk formåede Red Fang at melde udsolgt til en koncert i Danmark – med god grund!

Pladeanmeldelser
30. Juli 2016    
Titel
Dead Revolution
Karakter
4

Hammers of Misfortune fra San Francisco er noget af en underlig størrelse. Bandets musik stritter i alle retninger, men det er bestemt interessant at være i selskab med dets mangefacetterede musikalske udflugter.

Pladeanmeldelser
29. Juli 2016    
Kunstner
Titel
Mark of the Blade
Karakter
4

Amerikanske Whitechapel tager med deres 6. studiealbum endnu et skridt væk fra deathcoren.

Koncertanmeldelser
22. Juli 2016    
Spillested
Genre
Karakter
4

Spids Nøgenhat skuffede ikke, da de spillede deres eneste show i 2016 ved Copenhagen Psych Fest.

Koncertanmeldelser
22. Juli 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Amerikanske Moon Duo tjekkede festivalen ind på månen og lod den blive der.

Koncertanmeldelser
22. Juli 2016    
Spillested
Genre
Karakter
4

De Underjordiske understregede deres status som et af landets mest lovende og velspillende rockbands.

Koncertanmeldelser
18. Juli 2016    
Spillested
Genre
Karakter
4

Black Mountain var et hovednavn på årets festival og havde i den grad også formatet til at være øverst på plakaten. Koncerten var for kort, og bandets perfektionisme bed dem muligvis i røven – men uha, hvor var det altså stadigvæk godt.

Koncertanmeldelser
18. Juli 2016    
Spillested
Genre
Karakter
4

Endless Boogie serverede torsdag aften deres psykedeliske festivalpublikum en vedvarende underholdende bluesrockkoncert af et særligt troværdigt materiale.

Koncertanmeldelser
13. Juli 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Et af thrash metallens største bands gæstede mandag aften Pumpehuset, hvor de – i kølvandet på et lidt gennemsnitligt nyt album – skulle bevise, at de stadig fortjener netop det prædikat.

Koncertanmeldelser
11. Juli 2016    

Denner og Shermann er sande guitarkonger. De viste de igen på Metal Magic, hvor det ældre materiale dog overstrålede det nye.

Koncertanmeldelser
10. Juli 2016    

Iron Angel er ikke originale på nogen som helst måde. Men de kan levere metalvaren og sætte en fest i gang. Det gjorde bandet også på årets Metal Magic Festival.

Koncertanmeldelser
10. Juli 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Tyske Exumer har måske deres bedste år bag sig, men man lægger sig ikke frivilligt ned. På MMF IX gav bandet en opvisning i effektiv tysk thrash.

Koncertanmeldelser
06. Juli 2016    
Kunstner
Karakter
4

De franske metalgiganter havde ikke den bedste koncertstart, men kom hurtigt efter det med deres energiske nyklassikere.

Koncertanmeldelser
06. Juli 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Blues Pills åbnede torsdagen på Avalon-scenen med en velgennemført koncert, der også havde helt nye numre og et kuriøst cover-indslag. Vi manglede blot lidt mere volumen.

Koncertanmeldelser
04. Juli 2016    
Kunstner
Karakter
4

Almægtige Meshuggah badede natten til lørdag Avalon i tonstunge toner og lækkert lys med en magtdemonstration af en koncert, der godt kunne have brugt en enkelt grooveændring.

Koncertanmeldelser
04. Juli 2016    
Genre
Karakter
4

De danske rockhelte skulle være bandet, som på sidstedagen samlede den fragmenterede festival foran den orange scene. Missionen lykkedes, men magien udeblev.

Koncertanmeldelser
04. Juli 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Psych-poprockerne i Tame Impala var veloplagte, velspillede og velmenende, da de lagde Arena-teltet ned fredag aften.

Koncertanmeldelser
04. Juli 2016    
Karakter
4

Hiphop-legenderne House of Pain leverede beats, rim og rock-indslag i en tilpas underholdende seance på festivalens hovedscene.

Koncertanmeldelser
04. Juli 2016    

Iklædt et spraglet Gucci-jakkesæt brød Frank Carter koncertformats normale to dimensioner med en nærværende og energisk åbning af Avalon.   

Riffets mestre Populær
Pladeanmeldelser
03. Juli 2016    
Titel
Masters of Evil
Karakter
4

Guitarheltene Denner og Shermann indfrier de tårnhøje forventninger med debutfuldlængden.

Koncertanmeldelser
30. Juni 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Sleep leverede et vanligt pulverisende show, der lå i overlegen forlængelse af gudfædrene i Black Sabbaths aktuelle Copenhell-seance. Men koncerten var ALT for kort.

Koncertanmeldelser
30. Juni 2016    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

På Nibe Festival gjorde Volbeat det, de gør bedst. Leverer en fest, hvor gæstesangere som Johan Olsen er med til at bringe festivalpladsen på kogepunktet.

Koncertanmeldelser
27. Juni 2016    
Karakter
4

I’ll Be Damneds var den helt rigtige morgenvækning på Copenhells sidste dag, for det blev en fest, og bandet viste igen, at de er skabt til at spille live.

Koncertanmeldelser
27. Juni 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Atter ramte kadaveret fra Tyskland som et massivt og velspillende band, men vor anmelder mener, at der var et enkelt skår i oplevelsen, hvorfor den vante topkarakter til bandet må udeblive.

Koncertanmeldelser
27. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
4

Dark Funeral gav publikum ved Pandæmonium en udmærket omgang svensk black metal, der manglede et lille drej på volumenknappen for at være blevet rigtig god.

Koncertanmeldelser
27. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
4

Med hjælp fra Bersærk og Anders Bøtter gav Helhorse en underholdende og medrivende koncert på Hades, hvor publikum i den grad deltog i festen.

Koncertanmeldelser
27. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
4

Converge ætsede Pandæmonium med et aggressivt og effektivt syrebad med den fineste kaotiske hardcore.

Koncertanmeldelser
27. Juni 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Islandske Sólstafir fik med en strømafbrydelse en alt for brat afslutning på en stærk musikalsk oplevelse fra et band, der virkelig havde hele pakken som rockband.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
4

Bombus stod for en dygtig levering af den klassiske heavyrock på Pandæmonium-scenen lørdag.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2016    
Karakter
4

Der var potent power metal på Hades-scenen, da Blind Guardian rettede op på en gammel fejltagelse.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
4

Defecto havde sat sig for, at Copenhell skulle åbnes med manér. Med en teknisk velspillet koncert i højt humør bestod bandet sikkert manddomsprøven og viste, at der nu er helt styr på det med liveshows.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
4

Showmanden Abbath leverede sent fredag aften en hårdtslående metalkakofoni, hvor det lykkedes ham at få det primitive og det pøllede løftet op til avancerede højder.

Koncertanmeldelser
25. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
4

Svenske Clawfinger leverede et brag af en koncert, der som udgangspunkt var ren nostalgi, men endte med at være en energiudladning af de bedre.

Koncertanmeldelser
25. Juni 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Fredag nat efterlod Artillery ingen tvivl om, at de er dansk thrash med verdensformat med benhårde numre gennem tre årtiers diskografi. Dårlig lyd holdt desværre koncerten fra at blive det helt store brag.

Koncertanmeldelser
25. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
4

De svenske kometer i Tribulation havde et dragende sceneshow og viste høj klasse på et ukristeligt tidspunkt.

Koncertanmeldelser
24. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
4

Scorpions gav deres måske sidste koncert på dansk jord, da det tyske bands 50-årsjubilæums-turne svingede forbi Copenhell.

Pladeanmeldelser
21. Juni 2016    
Kunstner
Titel
Jomsviking
Karakter
4

'Jomsviking' er et skridt mod et mere nuanceret Amon Amarth.

Pladeanmeldelser
19. Juni 2016    
Kunstner
Titel
You Will Never Be One of Us
Karakter
4

Nails' tredje album er metallisk powerviolence, som vi kender den fra gruppen, men med en lidt længere spilletid og lidt større raffinement.

Koncertanmeldelser
18. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
4

Tekniske drillerier dominerede i midten af koncerten, der samlet set var en times stabil, flirtende hardcore af den fede skuffe.

Koncertanmeldelser
18. Juni 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
4

I foromtalerne skrev vi, at The Struts ikke var noget dårligt valg som opvarmning for The Rolling Stones for blot to år siden. Det var en underdrivelse af de større. Et mere charmerende band er sjældent set.

Koncertanmeldelser
12. Juni 2016    
Kunstner
Titel
+ Aphyxion
Karakter
4

Soilwork indtog som det første metalband Bibliotekets koncertsal i Nordvest, og det blev en helvedes hed, men særdeles velspillet koncertoplevelse med en tændt og veloplagt frontmand som højdepunkt .

Pladeanmeldelser
12. Juni 2016    
Kunstner
Titel
Wings of Chains
Genre
Karakter
4

BAT leverer energisk, tilbageskuende thrash. ‘Wings of Chains’ er langt fra at være et mesterværk, men lige så langt fra at være en ligegyldig udgivelse i pladeåret 2016.

Pladeanmeldelser
10. Juni 2016    
Kunstner
Titel
Delirium
Karakter
4

Lacuna Coil har blandet kortbunken påny. Kongerne er blevet taget ud, og ind er kommet nye jokere. Resultatet er ikke til at ignorere. Kvintetten har udgivet deres måske bedste plade siden ’Comalies’.

Koncertanmeldelser
09. Juni 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Muse leverede en visuel oplevelse ud over det normale. Bandets i forvejen farverige lydside er aldrig blevet leveret så visuelt flot og indlevelsesrigt, som den blev onsdag aften i Forum.

Pladeanmeldelser
24. Maj 2016    
Kunstner
Titel
Laughing at Your Feet
Karakter
4

’Laughing at Your Feet’ er et skridt fremad for den danske kvintet Blended Brew. Der er et øget fokus på retning, bedre samspil, udnyttelse af medlemmernes evner og ikke mindst en herligt fyldig lyd.

Koncertanmeldelser
22. Maj 2016    
Kunstner
Titel
+ Iron Walrus
Spillested
Genre
Karakter
4

Crowbar bød op til den efterhånden årligt tilbagevendende musikalske nævekamp, der nok en gang endte med et storsejrende New Orleans-orkester. Men det blev desværre ikke til knockout.

1585 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »