1204 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Pladeanmeldelser
24. August 2014    
Kunstner
Titel
Pale Communion
Karakter
4

Gud, som vi kendte ham, er stadig død, og kommer ikke til at genopstå foreløbigt - men selvom 11. udspil fortsætter hvor 'Heritage' slap, så slutter den ikke der.

Koncertanmeldelser
24. August 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Robb Flynn og resten af Machine Head havde faktisk allerede inden koncerten gik i gang overvundet publikum og leverede et rutineret show.

Boganmeldelser
23. August 2014    
Titel
Evolution of the Cult
Karakter
4

Dayal Pattersons ’Evolution of the Cult’ om black metal er en vellykket bog, der tager emnet alvorligt uden sensationalisme.

Pladeanmeldelser
17. August 2014    
Kunstner
Titel
No Mercy for Mayhem
Karakter
4

Enmandsbandet Midnight er en tour de force i blackened heavy metal, der på bandets anden udgivelse sender strøm igennem lytteren med potente numre, som skriger af autentisk garagedynamik.

Pladeanmeldelser
17. August 2014    
Kunstner
Titel
Sea
Karakter
4

Potent hård rock anført af en stærk forsanger, der sætter et tårnhøjt niveau for et rockband, der nok er drevet af traditionen, men som også viser at de vil selv og har formatet til det.

Koncertanmeldelser
17. August 2014    
Kunstner
Titel
+ Cult of Luna + BC
Karakter
4

Kvelertak udførte deres velkendte arbejde, men det var svenske Cult of Luna, der stod for aftenens mest udfordrende indslag, inden det lokale kultband BC lukkede af med en stemningsfuld synthrocket midnatskoncert.  

Koncertanmeldelser
17. August 2014    
Kunstner
Titel
+Hedvig Mollestad Trio +Spidergawd
Karakter
4

Pstereos første dag bød på tre forskellige grader af høj norsk rockkvalitet i universer af både stener-jazz-hybrid, garagerock og retro-heavy fra Hedvig Mollestad Trio, Skambankt og Spidergawd.

Pladeanmeldelser
17. August 2014    
Kunstner
Titel
Soma
Karakter
4

Bölzer smider en ep på gaden, der godt nok kun består af to numre, men som til trods for den korte spilletid alligevel varsler godt for deres kommende koncert på Kill Town om et par uger. 

Koncertanmeldelser
11. August 2014    
Kunstner
Titel
+ Piss Vortex
Genre
Karakter
4

Herder leverede et energisk og renskuret sæt af høj kvalitet med god opvarmning fra Piss Vortex.

Koncertanmeldelser
11. August 2014    
Kunstner
Titel
+ Hjortene
Spillested
Genre
Karakter
4

Dirty Days of Summer’s andendag stod i den sludgede bluesrocks tegn. På plakaten var svenske Blues Pills samt københavnske Hjortene. Det blev en velspillet aften, hvor en blond sanglærke syntes at overstråle alle. 

Pladeanmeldelser
11. August 2014    
Kunstner
Titel
Conjuring the Dead
Karakter
4

Østrigske Belphegor har ikke siden 1997-2003 haft tre år mellem en udgivelse, men det 10. album, 'Conjuring the Dead,' krævede åbenbart mere tid og en tur over Atlanten for at blive indspillet.

Koncertanmeldelser
05. August 2014    

ICS Vortex leverede en flot og smuk koncert kort før midnat med sit glimrende band og en vokal, der må siges at være lidt ud over det sædvanlige.

Koncertanmeldelser
05. August 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Hvad man ikke fik i tempomæssig variation, fik man til gengæld i rig mængde i intensitet, da Sodom bragede sig igennem deres show på årets Wacken-festival.

Koncertanmeldelser
05. August 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Knastørre, groovy riffs blev leveret med sikker hånd af Prong, som åbnede Party Stage om lørdagen.

Koncertanmeldelser
05. August 2014    
Kunstner
Titel
Billy Boy In Poison + Evra + Ghost Iris
Karakter
4

Imens store dele af den danske metallytterskare befandt sig i Tyskland til en vis festival, festede nogle ganske unge og lovende bands på KB18, hvor svenske Vildhjarta var hovednavnet.

Koncertanmeldelser
04. August 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Mægtige Matt Pike og High on Fire gav Kødbyen en lektion i beskidt buldrende sludge metal.

Koncertanmeldelser
04. August 2014    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Volbeat skabte den store, folkelige fest på Refshaleøen, men det var gæsterne, der i sidste ende gav showet merværdi.

Koncertanmeldelser
04. August 2014    

Faster, louder, harder! Accept var i topform på den hjemlige metalfestival, hvor kun et par fejlnumre få gange tog pusten ud ad en bragende god og nostalgisk koncert. 

Koncertanmeldelser
04. August 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Kreator imponerede på samme solide vis som på sidste års Roskilde Festival. Men fortiden er en anelse savnet i sætlisten, der har en tand for meget fokus på nyere materiale. 

Koncertanmeldelser
04. August 2014    

Children of Bodom spillede en overlegen koncert, der på stribe bestod af sprudlende fremførte hits. Et besynderligt optrin i showets slutning gjorde dog, at finnerne aldrig opnåede den helt store triumf.

Koncertanmeldelser
04. August 2014    
Spillested
Genre
Karakter
4

Musikken gik langsomt, men tiden hurtigt under det udmærkede show fra de amerikanske mørkemænd i A Pale Horse Named Death.

Koncertanmeldelser
03. August 2014    

Devin Townsend var i topform, da han spredte sit budskab om kærlighed på Wacken, hvor det blev til gruppeknus, fællessang og vanlig selvudslettende humor.

Pladeanmeldelser
28. Juli 2014    
Titel
Black Storm of Violence
Karakter
4

Den originale growler fra Cryptopsy og det unge svenske trommetalent Fredrik Widigs, der er stand in i Marduk, har slået pjalterne sammen i black metal-bandet Rage Nucléaire. De er aktuelle med deres anden plade, som er en hæsblæsende og aggressiv oplevelse.

Koncertanmeldelser
28. Juli 2014    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Misery Index kværnede og svedte sig til en søndagssejr i et saunavarmt Pumpehuset.

Stoisk styrke Populær
Pladeanmeldelser
27. Juli 2014    
Titel
The Dismal Ascension
Karakter
4

Defilementory gør lige, hvad man håber på, nemlig alt andet end det forventede.

Koncertanmeldelser
21. Juli 2014    
Titel
+ Hjortene + Förtress + Barricade
Spillested
Genre
Karakter
4

Sammen med tre veloplagte supportbands tændte amerikanske Valient Thorr op for en svedig rockfest på et velbesøgt KB18. 

Pladeanmeldelser
21. Juli 2014    
Kunstner
Titel
Manslaughter
Karakter
4

Rapperen Ice-T er tilbage efter otte år i dvale på pladefronten med sin metalgruppe, Body Count. Det er deres femte og bedste machoudgivelse siden den skelsættende debut i 1992.

Pladeanmeldelser
21. Juli 2014    
Titel
Karg
Karakter
4

De svenske vikingemetallere King of Asgard bevæger sig ind i særere og mørkere egne af metallen.

Pladeanmeldelser
20. Juli 2014    
Kunstner
Titel
Noise
Genre
Karakter
4

Japanske Boris er et herligt udisciplineret monster af et band, og på deres 19. studiealbum, ’Noise’, forener de det dystre med det farverige på nærmest suveræn vis.

Pladeanmeldelser
15. Juli 2014    
Kunstner
Titel
Decline and Fall
Karakter
4

Godflesh er på trapperne med deres første album siden 2002. I mellemtiden kan man på ond, vedkommende vis varme op med ep’en ’Decline and Fall’, der lever op til alle forventninger.

Pladeanmeldelser
14. Juli 2014    
Kunstner
Titel
Redeemer Of Souls
Karakter
4

Førsteindtrykket af den nye Judas Priest var, at der - igen - er tale om for gamle mænd, der tyndslider de klichéer, de selv har opfundet. Men efter flere gennemlytninger finder man et band, der - måske - er ved at genopfinde sig selv. De har bare lidt svært ved at erkende det...

Koncertanmeldelser
14. Juli 2014    

Årets 80'er-reunionkoncert i Metal Magics aftensol var bestemt blandt de vellykkede af slagsen. Metal Cross leverede.

Koncertanmeldelser
14. Juli 2014    
Kunstner
Titel
Metal Magic Festival IIV 2014
Karakter
4

Paragon fra Hamborg gjorde en fin indsats på Metal Magic Festival 2014. Der burde bare have været flere, der oplevede den.

Pladeanmeldelser
14. Juli 2014    
Kunstner
Titel
Omnipresent
Karakter
4

Origin er tilbage med et fandens fint brutalt og teknisk dødsmetalalbum, som er pakket i en organisk lyd langt fra den tekniske dødsmetals ofte sterile varemærke.

Pladeanmeldelser
13. Juli 2014    
Kunstner
Titel
Elements of the Infinite
Karakter
4

Allegaeons tredje udspil er en bouillonterning af detaljer og store armbevægelser, der både kan tages i ét eller nydes i en opløst variant.

Koncertanmeldelser
08. Juli 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Rockbraget udeblev på ingen måde under Jack Whites sene aftenoptræden på Orange, hvor det stod tydeligt frem, at manden - som så få andre - har sange af et så hårdtslående pragtformat, at de sagtens kan spille scenen op. Samtidig bruser han nærmest over af smittende spilleglæde. 

Koncertanmeldelser
08. Juli 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Stuttgart-trioen Die Nerven fik omsat deres had til deres hjemby i et medrivende og energisk post punk-show, som publikum lørdag på Pavilion formentlig sent vil glemme. 

Koncertanmeldelser
08. Juli 2014    
Kunstner
Karakter
4

Carcass' fejlplacering i et for stort telt, for tidligt på dagen, for sent på festivalen, fik det bedste og det værste op i dem.

Koncertanmeldelser
08. Juli 2014    
Kunstner
Karakter
4

Det aggressive, men sympatiske power violence-band Nails spillede både med musklerne og hjertet og lukkede søndag aften Pavilion af for i år med brutal manér.   

Koncertanmeldelser
08. Juli 2014    

Lørdagen stod i doom-genrens tegn med tre tunge bands, der bød på et pskykedelisk trip med Dark Buddha Rising, en knap så overbevisende indsats fra Drug Honkey og en sortsindet mindre triumf fra Mournful Congregation.

Koncertanmeldelser
08. Juli 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Spilletidspunktet søndag middag forhindrede ikke de rutinerede Skambankt i at levere en veloplagt og vedkommende rockfest for tredje gang i karrieren på festivalen.

Koncertanmeldelser
08. Juli 2014    

The Black Dahlia Murder sled og slæbte og fik til sidst hevet en solid søndagskoncert ud over rælingen.

Koncertanmeldelser
07. Juli 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Psykedeliske briter med kurs mod rummet gav en psykedelisk oplevelse lørdag nat på Roskilde.

Koncertanmeldelser
07. Juli 2014    
Kunstner
Karakter
4

Deftones hævede støt niveauet undervejs uden helt at finde den særlige magi, der gør Orange Scene til det nærmest utopiske paradis, den kan blive, når band og publikum mødes i uforklarlig synergi.

Koncertanmeldelser
04. Juli 2014    
Genre
Karakter
4

Ved hjælp af tyngde og et stærkt materiale lykkedes det stort set Electric Wizard at spille den store Arena-scene op - eller ned i kulkælderen - torsdag på Roskilde, og frygten for den store Arena-scenes indvirkning på præstationen blev gjort delvis til skamme.

Koncertanmeldelser
30. Juni 2014    
Titel
+ The Guv'nors
Spillested
Genre
Karakter
4

Amager Bio blev omdannet til et festligt inferno anført af Dropkick Murphys på en ellers halvtrist tirsdag. 

Pladeanmeldelser
30. Juni 2014    
Kunstner
Titel
With The Lost Souls On Our Side
Karakter
4

Et album med en pondus og vilje, der er de færreste bands med snart 25 år på bagen forundt. 

Koncertanmeldelser
16. Juni 2014    

The Psyke Project har afholdt vildere koncerter end den på Copenhell. Alligevel var det et sprudlende band, der lukkede onsdagen af med musikalsk vanvid.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
4

Behemoths andet besøg på Copenhell blev ikke helt så ondt som første gang, selvom den teatralske black/death metal antydede, at polakkerne med succes kan forvandle ekstrem metal til stadionrock.

Pladeanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Titel
Terror Hungry
Genre
Karakter
4

Finske Lost Society hamrer sømmet i bund og imponerer med en plade, som lyser af spilleglæde og beviser, at crossover-thrash stadig har sin berettigelse i 2014.

1204 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »