1000 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 ... » 
 
Pladeanmeldelser
01. September 2013    
Titel
Hesitation Marks
Karakter
4

Trent Reznor har med sit 8. album under Nine Inch Nails-banneret, ’Hesitation Marks’, begået et endog noget afdæmpet NIN-album, hvor hittet er udeladt.

Koncertanmeldelser
26. August 2013    
Kunstner
Karakter
4

Tirsdag aften på Malmö Festival umiddelbart før solnedgang leverede The Bronx en velspillet hardcore punk-koncert med masser af humor.

Pladeanmeldelser
25. August 2013    
Titel
Hail To The King
Karakter
4

Avenged Sevenfold er klar med deres sjette studiealbum, der har fået titlen 'Hail To The King'. Den kan blive deres helt store gennembrud.

Pladeanmeldelser
25. August 2013    
Kunstner
Titel
Morbid Ascent (EP)
Karakter
4

Efter det storartede album 'Endless Procession of Souls' holder Grave kedlen i kog med en ep med både noget nyt, noget gammelt og noget lånt.

Koncertanmeldelser
19. August 2013    
Spillested
Karakter
4

1-Day Hardcore Showdown var i år blevet flyttet til Amager Kulturpunkt, og det gavnede festivalstemningen. Musikken var af svingende kvalitet, men for det meste god.

Pladeanmeldelser
18. August 2013    
Kunstner
Titel
Revocation
Karakter
4

Revocation blander i en vellykket sangskrivning lystigt thrash og død samt teknisk lir på den seneste plade, der samtidig produktionsmæssigt trækker på såkaldt "moderne metal".

Pladeanmeldelser
18. August 2013    
Kunstner
Titel
The Wild Hunt
Karakter
4

Watains første skive i tre år er ikke en skelsættende oplevelse inden for black metal, men svenskerne forstår at trække lytteren ind i et råt og ekstremt univers.

Koncertanmeldelser
13. August 2013    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

En kombination af godt musikalsk håndværk og publikumsforventninger gjorde Tenacious D's danmarksdebut til en oplevelse af de store.

Koncertanmeldelser
12. August 2013    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Roger Waters og hans backingband af velspillende musikere var på én gang empatiske og storpolitiske, da de søndag aften i Parken leverede rockoperaen over alle rockoperaer med både nerve og suveræn lyd.     

Pladeanmeldelser
11. August 2013    
Kunstner
Titel
The Fleshland
Karakter
4

Når Coffins på torsdag gæster København og spillestedet KB18, så er det med det en måned gamle album 'The Fleshland', som er glimrende beskidt bastard af en dødsmetal-skive.

Koncertanmeldelser
11. August 2013    
Spillested
Genre
Karakter
4

Poppunkerne Teenage Bottlerocket leverede en intens og særdeles svedbadet koncert på Beta, da de gæstede København for kun anden gang i torsdags.

Koncertanmeldelser
06. August 2013    

Mustasch leverede en høj og tung koncert, der giver håb for et band, der ellers har haft deres problemer.

Koncertanmeldelser
06. August 2013    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Alice Cooper beviste, at han stadigvæk har, hvad der skal til for at blive regnet blandt rockens helt store.

Koncertanmeldelser
06. August 2013    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Til trods for umulige vejrforhold viste Lamb Of God endnu engang, at de er ét af metallens bedste livebands.

Koncertanmeldelser
06. August 2013    

Og skal vi så måske til at droppe den der frygt for alt 'core?

Koncertanmeldelser
06. August 2013    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Med endnu en ny forsanger og et af de mindste publikummer på Party Stage formåede Candlemass stadig at fortrylle med deres doom metal.

Koncertanmeldelser
05. August 2013    

Der var rigtignok "dunder" i starten af Dunderbeists show, som var indhyllet i massiv og perfekt lyd. Nordmændenes teatralske rock/metal sejrede trods et kort tab af momentum undervejs.

Koncertanmeldelser
05. August 2013    

Leprous tog to shows i den stegende fredagshede, men aftenshowet var dog uden Ihsahn og derfor med bandets egne sange.

Koncertanmeldelser
05. August 2013    
Kunstner
Karakter
4

Ihsahn gav en fantastisk koncert fredag eftermiddag, der dog faldt delvis igennem grundet omstændigheder, som hverken han selv eller bandet kunne styre.

Koncertanmeldelser
05. August 2013    

De danske veteraner fra Pretty Maids spillede sikkert sejren hjem på den tyske udebane. 

Koncertanmeldelser
05. August 2013    

Ugly Kid Joe trodsede hedebølgen og fyrede op for en svedig fest, der bød på hit efter hit og et besøg fra Motörheads guitarist Phil Campbell

Koncertanmeldelser
29. Juli 2013    
Kunstner
Titel
+ Brudte Løfter
Spillested
Genre
Karakter
4

Nok er håret blevet gråt, men alderen spillede åbenlyst ingen rolle for Bad Religion, der viste verdensklassen onsdag aften i Den Grå Hal.

Pladeanmeldelser
29. Juli 2013    
Kunstner
Titel
The Inheritance
Karakter
4

Dan Swanö har sammen med vennen Ragnar Widerberg skabt et værk under banneret Witherscape, der kæder Dans interesse for så forskellige ting som dødsmetal og symfonisk progrock sammen på fornem og interessant vis.

Pladeanmeldelser
28. Juli 2013    
Kunstner
Titel
Präparat
Karakter
4

Japanske Boris kender ingen grænser, og denne gang resulterer det grænseløse i en formidabel plade, der nærmest kombinerer alting på én gang.  

Pladeanmeldelser
22. Juli 2013    
Kunstner
Titel
The Last Spire
Genre
Karakter
4

I over tyve år har Cathedral leveret den tunge, selvstændige doom metal. Med 'The Last Spire' har bandet annonceret, at de drejer nøglen om, hvilket sker med en råstyrke-plade, der ikke bukker under for nogen eller noget.   

Koncertanmeldelser
14. Juli 2013    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Et af programmets hovedpunkter på årets Metal Magic Festival i Fredericia var Artillery, som i den forbindelse skulle spille hele det legendariske album ’Terror Squad’ i sin helhed.

Pladeanmeldelser
14. Juli 2013    
Kunstner
Titel
The Headless Ritual
Karakter
4

Autopsy er rigtigt kommet op i gear efter genkomsten, og det er heldigvis uden at gå på kompromis med den musikalske kvalitet, hvilket deres sjette album er et tydeligt bevis på.

Koncertanmeldelser
09. Juli 2013    

Roskilde Festival 2013s allersidste koncert blev som forventet noget af en fest, akkompagneret af det amerikanske ska punk-band Voodoo Glow Skulls.

Koncertanmeldelser
09. Juli 2013    
Kunstner
Genre
Karakter
4

På trods af et lidt tyndt fremmødt publikum var det en bundsolid thrashkoncert, Kreator leverede.

Koncertanmeldelser
09. Juli 2013    

Til trods for at Devin Townsend Project var blevet reduceret til en trio, leverede de en så god en koncert, at den lidt mudrede lyd nærmest blev en styrke.

Koncertanmeldelser
08. Juli 2013    

Punkrocklegenden Henry Rollins svingede forbi Roskilde Festival for at give en serie oplæg. Vi lyttede til fredagens udgave, der bragte os vidt omkring.

Koncertanmeldelser
08. Juli 2013    
Kunstner
Karakter
4

Ensiferum fik rusket godt op i de fremmødte på Odeon, hvor tømmermænd og træthed blev danset væk via tonerne fra det feststemte folk metal-band.

Koncertanmeldelser
08. Juli 2013    

Suicidal Tendencies ignorede stort set deres nye album og spillede sikkert og stabilt klassikere, der gav publikum krudt i røven.

Koncertanmeldelser
08. Juli 2013    
Kunstner
Karakter
4

Vi har tidligere skrevet om hjemmebanesejre til Volbeat. Med deres magtdemonstration på Orange Scene fredag aften blev der tilføjet endnu et kapitel i den bog.

Pladeanmeldelser
07. Juli 2013    
Kunstner
Titel
Axe to Grind
Karakter
4

Det er efterhånden ved at være mange år siden – præcis 27 år faktisk – at Witch Cross udgav bandets seneste album ... og første og hidtil eneste album. Nu er opfølgeren her så, og spørgsmålet er så, om det så har været ventetiden værd.

Koncertanmeldelser
03. Juli 2013    
Kunstner
Karakter
4

Ajuna hev en vigtig sejr hjem og satte høj standard, da de åbnede Roskilde Festival som årets første danske metal-navn.

Pladeanmeldelser
01. Juli 2013    
Kunstner
Titel
Deceiver of the Gods
Karakter
4

Amon Amarth har med 'Deceiver of the Gods' begået et mere veloplagt album, end man har hørt fra den kant længe.

Pladeanmeldelser
01. Juli 2013    
Kunstner
Titel
Hourglass
Karakter
4

Adeias debutalbum er i sandhed en bemærkelsesværdig oplevelse. Det er svært tilgængeligt materiale, men det er så sandelig værd at ofre den fornødne tid til at sætte sig ind i bandets komplekse musikalske univers.

Koncertanmeldelser
30. Juni 2013    
Spillested
Genre
Karakter
4

Dark Buddha Rising havde tjansen med at varme op for Neurosis i Den Grå Hal, og her leverede finnerne en så indlevelsesstærk optræden, at den fortjener sin egen anmeldelse.

Koncertanmeldelser
30. Juni 2013    
Kunstner
Titel
Kløften Festival
Karakter
4

En måned efter, at Uriah Heep har mistet deres bassist gennem 35 år, kører bandet ufortrødent videre på fuld kraft.

Pladeanmeldelser
28. Juni 2013    
Kunstner
Titel
Starbound Beast
Karakter
4

Kun godt et år efter udgivelsen af debutalbummet ’Spell Eater’ er Huntress klar med efterfølgeren ’Starbound Beast’.

Pladeanmeldelser
23. Juni 2013    
Kunstner
Titel
Apotheosis Live 2012
Karakter
4

Apotheosis betydet ophøjet til gud. Det er måske lige en lige stor nok betegnelse om Firewinds nye livealbum. Men godt er det.

Koncertanmeldelser
17. Juni 2013    
Karakter
4

Det var en våd fornøjelse, da amerikanske Every Time I Die ramte Hades-scenen på Copenhell tidligt lørdag aften. Dette stoppede dog ikke metalcore-slænget fra Buffalo i at levere et af deres berygtede liveshows. Tværtimod.

Koncertanmeldelser
17. Juni 2013    
Kunstner
Karakter
4

Endelig! Langt om længe kom Illdisposed til Copenhell. Det er det eneste rigtige, og selvfølgelig skal Danmark repræsenteres ved overlegen brutalitet

Pladeanmeldelser
17. Juni 2013    
Kunstner
Titel
Pelagial
Karakter
4

Med ’Pelagial’ har tysk-schweiziske The Ocean beriget verden med en god maritim fortælling i lyd og musik, som kan være soundtracket til enhver sørgmodig søndag.

Koncertanmeldelser
17. Juni 2013    

Der var masser af "signatur-moves" fra medlemmerne af Scarred by Beauty i et glimrende show på Pandæmonium; hvor det nogle gange har virket koreograferet, var det blot herligt energisk her.

Koncertanmeldelser
17. Juni 2013    

Rigtig mange så et veloplagt By the Patient åbne fredagen på Copenhell, men flere kunne have været med, havde det ikke været for kø til at få armbånd på samt tjek for drikkevarer m.m. ved indgangen.

Koncertanmeldelser
17. Juni 2013    
Kunstner
Karakter
4

Grave har altid været et hårdtarbejdende band, og under den store regnskylle sled bandet sig frem til en sand dødsmetallisk arbejdssejr.

Koncertanmeldelser
17. Juni 2013    

Metalcore med mange andre inspirationer gjorde, at selv de mest kræsne fandt ørelækkerier i Purified in Bloods sæt på Copenhell.

Koncertanmeldelser
16. Juni 2013    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Thrash metal og happy hour i baren lørdag klokken nærmest morgen virker som et fornuftigt grundlag for en tradition, og med Impalers fik folk rystet garnet og dumpet tømmermændene.

1000 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 ... »