1046 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 ... » 
 
Koncertanmeldelser
24. November 2013    
Kunstner
Karakter
4

Volbeat er Danmarks største rock- og metalnavn og sidder på tronen. Den plads har de ikke tænkt sig at vige fra foreløbig, og i Herning viste de hvorfor.

Pladeanmeldelser
17. November 2013    
Kunstner
Titel
Goin' Under
Genre
Karakter
4

Rock og klassisk metal fra svundne tider bygget op om fængende omkvæd er, hvad svenske Black Trip byder på med den helstøbte debut 'Goin' Under'.

Pladeanmeldelser
17. November 2013    
Kunstner
Titel
Symphonies of the Night
Genre
Karakter
4

Leaves’ Eyes kæmper videre i en genre, som formentlig er ved at være for nedadgående. Ikke desto mindre er ’Symphonies of the Night’ et skridt op i forhold til bandets foregående album.

Pladeanmeldelser
17. November 2013    
Kunstner
Titel
Terrorlight
Karakter
4

Barricade, der spurter hastigt op fra undergrunden, hjælpes her frem i lyset af deres første fuldlængdealbum

Pladeanmeldelser
17. November 2013    
Titel
Aeons of Satan's Reign
Genre
Karakter
4

Græske Satan's Wrath følger dystert og mørkt op på forrige års debutalbum med endnu en rå og 1980'er-thrashet hyldest til Satan.        

Koncertanmeldelser
17. November 2013    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Death To All gæstede Voxhall en tirsdag aften i Aarhus, hvor Cynic og Steve DiGiorgio på passende vis hyldede Chuck Schuldiner og hans musik.

Koncertanmeldelser
11. November 2013    
Kunstner
Titel
Keep of Kalessin + Deals Death
Spillested
Karakter
4

Et alt for lille fremmøde tog ikke pusten fra Soilwork, som fik leveret en bemærkelsesværdigt nærværende koncert.

Koncertanmeldelser
11. November 2013    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Satyricon beviste igen, at de er et pissefedt liveband torsdag aften i Amager Bio, hvor de sædvanlige klassikere sad i lige i skabet, mens nogle af de nye numre til gengæld faldt til jorden.

Pladeanmeldelser
10. November 2013    
Titel
III: The Rommel Chronicles
Karakter
4

Hail of Bullets forener vildskaben fra debuten og mixer den med opfølgerens mere stemningsladede album og er dermed endt med et stærkt, dynamisk og vellydende album.

Koncertanmeldelser
08. November 2013    
Kunstner
Titel
+ Altar Of Oblivion + The World State
Karakter
4

Den 12. udgave af Aalborg Metal Festival blev skudt i gang af tre meget forskellige danske bands, hvor Crocell som hovednavn sluttede fornemt af.

Pladeanmeldelser
03. November 2013    
Kunstner
Titel
Evil Prevails
Karakter
4

Finske Convulse, der spillede på årets Kill-Town Death Fest, er nu endelig ude med det nye fuldlængdealbum, som fans har måtte vente 19 år på.

Pladeanmeldelser
27. Oktober 2013    
Kunstner
Titel
Vertikal II
Karakter
4

Cult of Luna er gode til at rykke ved de faste rammer, som musikbutikkernes stanglakrids ellers har vænnet os til.

Koncertanmeldelser
27. Oktober 2013    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Få kan være så forrygende på en scene som australske Airbourne, hvilket de nok engang understregede lørdag aften i Amager Bio til en energisk koncert, der sagtens kunne have budt på mere end tolv numre.

Koncertanmeldelser
26. Oktober 2013    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Musikalsk makkerskab samt et fordrukkent svensk/dansk-publikum i storform var med til at gøre Vista Chinos udsolgte fredagskoncert på Loppen til en festlig og farlig affære. 

Koncertanmeldelser
20. Oktober 2013    
Spillested
Karakter
4

The Dillinger Escape Plan leverede en meget dreven og velspillet koncert for et halvt fyldt Pumpehus, hvor frasen "og kulørte lamper" blev aktuel igen ...

Mægtig stramt Populær
Pladeanmeldelser
20. Oktober 2013    
Titel
Last Patrol
Genre
Karakter
4

Monster Magnet er i syret pragtklasse på deres niende studiealbum. 

Pladeanmeldelser
20. Oktober 2013    
Kunstner
Titel
The Dream Calls for Blood
Genre
Karakter
4

Death Angel er tilbage med fuld skrue og herlige piskesmældsriffs.

Pladeanmeldelser
20. Oktober 2013    
Kunstner
Titel
Aftershock
Karakter
4

Det kan nok være, at Lemmy har nået folkepensionistalderen og tillige har skrantet noget på det seneste. Men der skal et større "skælv" til for alvor at ryste Motörhead.

Koncertanmeldelser
18. Oktober 2013    
Kunstner
Titel
+Battle Beast, +Pike's Edge
Karakter
4

U.D.O. er stadigvæk er i fineste metalform på den aktuelle 'Steelhammer'-turné, der bringer bandet til Pumpehuset i København mandag aften, den 21. oktober.  Devilution rapporterer fra Trondheim.

Koncertanmeldelser
13. Oktober 2013    
Kunstner
Titel
+ The Malpractice
Spillested
Karakter
4

Beta slog lørdag aften dørene op for en reunion-koncert af en af dansk hardcores pionere, selveste Complete, og det blev et glædeligt gensyn for de fremmødte.

Pladeanmeldelser
13. Oktober 2013    
Kunstner
Titel
Fantasmagoria
Karakter
4

Projektmageren Samuel Arkan er tilbage med andet album fra projektbandet Epysode.

Pladeanmeldelser
13. Oktober 2013    
Titel
Dream Theater
Karakter
4

Dream Theater falder aldrig igennem, leverer altid høj musikalsk power og ekvilibrisme. Således også på bandets første selvbetitlede album, som understreger, hvor stille Dream Theater egentlig står.

Koncertanmeldelser
06. Oktober 2013    
Kunstner
Karakter
4

The GazettE leverede en overbevisende afslutning på en vellykket europaturne, om end koncerten var en kort fornøjelse

Koncertanmeldelser
06. Oktober 2013    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Baroness var nådesløse. På det kogende varme spillested - var lige småt nok i forhold til det publikum, bandet efterhånden kan trække - var afstraffelsen total.

Koncertanmeldelser
06. Oktober 2013    
Titel
+ Aborted, Revocation, Corpus Mortale
Spillested
Karakter
4

Gore- og horrormestrene leverede fænomenalt show, der dog blev forpurret af enkelte fodfejl, der ikke var bandets ansvar. Kom så Vega - det kan I gøre bedre.

Pladeanmeldelser
06. Oktober 2013    
Kunstner
Titel
Everyday I Get Closer To The Light From Which I Came
Karakter
4

Justin Broadrick er en af industrialgenrens vigtigere koryfæer, og hans lange karriere har budt på adskillige musikalske aliasser. Broadricks sjette fuldlængde under navnet Jesu er et perfekt sted for nye lyttere at give sig i kast med en sand ener. 

Pladeanmeldelser
29. September 2013    
Titel
Nations To Flames
Karakter
4

A Storm Of Light foretager lidt af et stilskifte på dette udspil. Resultatet er ganske vellykket.

Pladeanmeldelser
29. September 2013    
Titel
Darkness in a Different Light
Karakter
4

Fansene har ventet længe på 'Darkness in a Different Light', som heldigvis er blevet et stærkt udspil, der næppe vil skuffe en fan fuldstændigt, for der er både nyklassisk Fates Warning samt glimrende nye idéer.

Pladeanmeldelser
29. September 2013    
Titel
Flight of Belljár
Karakter
4

Århusianske Lis Er Stille toner fornemt frem på den desværre så ganske lille danske progrock-scene.

Koncertanmeldelser
29. September 2013    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

I begyndelsen troede man ikke, at Leprous-koncerten skulle blive til dét brag, den blev.  

Pladeanmeldelser
29. September 2013    
Kunstner
Titel
Vermis
Karakter
4

Det kan næsten ikke blive mere mørkt og mareridtsagtigt end Ulcerates nyeste album. I hvert fald ikke, hvis man da stadig vil holde sig til en nogenlunde gængs sangstruktur.

Pladeanmeldelser
29. September 2013    
Kunstner
Titel
Prisoners Of The Sun
Karakter
4

Københavnske Ajuna udsender deres længe ventede debutplade 'Prisoners Of The Sun', der med en blanding af dødsmetal, black og industrial gør det godt.

Koncertanmeldelser
29. September 2013    
Spillested
Karakter
4

Der var godt gang i superguitaristen Alexi Laiho og resten af Children of Bodom, der virkede mere autentiske end indstuderede til deres hidtil bedste koncert i Danmark.

Pladeanmeldelser
23. September 2013    
Titel
Hell's Domain
Genre
Karakter
4

Godt håndværk oven på et velkendt thrash metal-fundament, der oven i købet er krydret med stærke omkvæd, er det, som gør debuten fra danske Hell's Domain værd at kaste penge efter.

Pladeanmeldelser
22. September 2013    
Kunstner
Titel
In Utero
Genre
Karakter
4

Vi ser tilbage på Nirvanas tredje og sidste studiealbum, 'In Utero', i anledning af, at det er udkommet i en 20-års jubilæumsudgave med et spritnyt og åbenbarende mix af Steve Albini samt masser af bonus.

Pladeanmeldelser
22. September 2013    
Kunstner
Titel
Coal
Karakter
4

Leprous har med 'Coal' begået en smuk og meget voksen plade - næsten for voksen ...

Koncertanmeldelser
10. September 2013    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Soundgarden leverede et fint og flot comebackshow med fokus på musikken, mens svenske Graveyard besørgede en gedigen opvarmning.

Pladeanmeldelser
09. September 2013    
Kunstner
Titel
From Beer To Eternity
Karakter
4

Endnu engang udgiver Ministry deres "absolut sidste" album. Og godt, at der kom et mere af den slags, for 'From Beer To Eternity' er så afgjort en af bandets bedre.

Pladeanmeldelser
08. September 2013    
Titel
Electric Guitars
Karakter
4

Danske Electric Guitars balancerer fint mellem sange og guitarlir på spændende debutalbum, som heldigvis aldrig bliver til "Satriani møder Vai, og uudholdelig guitaronani opstår".

Pladeanmeldelser
07. September 2013    
Kunstner
Titel
Satyricon
Karakter
4

De kolde vinde blæser i en ny musikalsk retning på Satyricons selvbetitlede udgivelse, der er en sjælfuld og dyster fuldtræffer i den norske duos karriere.

Koncertanmeldelser
07. September 2013    
Spillested
Genre
Karakter
4

Der var ikke meget fejring at spore i sætlisten da Paradise Lost indledte deres 25-års jubilæumsturné tirsdag aften i Lille Vega, men briterne var i forrygende topform.

Koncertanmeldelser
01. September 2013    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Svenskerne fra Tribulation fyrede en heftig koncert af lørdag midnat og efterlod ingen tvivl om kvaliteten i deres hårdtslående musik.

Pladeanmeldelser
01. September 2013    
Titel
Dead Rising
Genre
Karakter
4

’Dead Rising’ er et album der vokser ved flere gennemlytninger, og Church Of Void kan være tilfredse med en kort, men absolut lytteværdig fuldlængde-debut

Koncertanmeldelser
01. September 2013    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Både band og publikum var enige om, at amerikanske Rottrevore havde en klassiker i bagagen i albummet 'Iniquitous', hvis sange satte ekstra gang i dansen og høstede højeste bifald.

Koncertanmeldelser
01. September 2013    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Entrails leverede klassisk svensk dødsmetal, og det rykkede godt, så der kom bedre gang i publikum, selvom specielt Exhumeds bassist bestemt ikke så ud til at mene, at der var nok gang i den.

Pladeanmeldelser
01. September 2013    
Titel
Hesitation Marks
Karakter
4

Trent Reznor har med sit 8. album under Nine Inch Nails-banneret, ’Hesitation Marks’, begået et endog noget afdæmpet NIN-album, hvor hittet er udeladt.

Koncertanmeldelser
26. August 2013    
Kunstner
Karakter
4

Tirsdag aften på Malmö Festival umiddelbart før solnedgang leverede The Bronx en velspillet hardcore punk-koncert med masser af humor.

Pladeanmeldelser
25. August 2013    
Titel
Hail To The King
Karakter
4

Avenged Sevenfold er klar med deres sjette studiealbum, der har fået titlen 'Hail To The King'. Den kan blive deres helt store gennembrud.

Pladeanmeldelser
25. August 2013    
Kunstner
Titel
Morbid Ascent (EP)
Karakter
4

Efter det storartede album 'Endless Procession of Souls' holder Grave kedlen i kog med en ep med både noget nyt, noget gammelt og noget lånt.

Koncertanmeldelser
19. August 2013    
Spillested
Karakter
4

1-Day Hardcore Showdown var i år blevet flyttet til Amager Kulturpunkt, og det gavnede festivalstemningen. Musikken var af svingende kvalitet, men for det meste god.

1046 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 ... »