1480 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Pladeanmeldelser
21. Februar 2016    
Kunstner
Titel
Inglorious
Karakter
4

Det nye britiske band Inglorious løfter fint arven efter de gamle konger inden for klassisk britisk hard rock.

Koncertanmeldelser
17. Februar 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Lad det være sagt med det samme, så der er lagt op til kamp: Toto spillede sgu en god koncert, da de gæstede Danmark med en enkelt optræden i Aarhus den 15. februar 2016.

Pladeanmeldelser
08. Februar 2016    
Titel
Strange Rites of Evil
Karakter
4

Italiensk horror-doom bliver ikke bedre, end når Abysmal Grief sætter den sorte messe i gang. Deres fjerde plade er fuld af majestætiske momenter, men uden at det bliver decideret magisk.

Koncertanmeldelser
07. Februar 2016    
Kunstner
Titel
+ Smertegrænsens Toldere + Église + Redwood Hill + Czar
Spillested
Karakter
4

Stengade var omdannet til en slagmark, da nogle af hovedstadens fremmeste aktører på hardcore-scenen varmede hinanden og det talstærke fremmøde op med en intens forfriskning fra nordvest. Hele tiden tæt på kogepunktet, men lange skift tog desværre toppen af trykket.

Koncertanmeldelser
06. Februar 2016    
Spillested
Karakter
4

Det er flere år siden, Steven Wilson rockede så hårdt, som han gjorde fredag aften i sidste uge i Koncerthusets store sal. Mere af det, Wilson!

Godt og grunget Populær
Pladeanmeldelser
31. Januar 2016    
Kunstner
Titel
Noise Pollution
Karakter
4

Danske Black Income debuterer på mere end ganske fornuftig vis med ’Noise Pollution’.

Koncertanmeldelser
29. Januar 2016    
Titel
+ Architects + Thy Art Is Murder
Spillested
Karakter
4

Thy Art Is Murder og Architects gjorde deres for at opvarme det fremmødte publikum på en aften, hvor fem australske surferdrenge endnu en gang viste, hvor stærkt et livenavn Parkway Drive er.

Pladeanmeldelser
29. Januar 2016    
Titel
Earthbound
Karakter
4

Bury Tomorrow er tilbage med deres bedste udgivelse siden debutten. ’Eartbound’ er en solid, gennemkomponeret metalcore-plade, der vil tilfredsstille enhver med hang til genren. 

Pladeanmeldelser
24. Januar 2016    
Titel
Exile
Karakter
4

Regarde Les Hommes Tomber har indkapslet følelsen af indestængt vrede og udefinerbar længsel. Med det gennemgående høje niveau er black metal-albummet 'Exile' et lytteværdigt album, der er værd at erhverve sig i en fart.

Pladeanmeldelser
24. Januar 2016    
Kunstner
Titel
Abbath
Karakter
4

Der skal ikke mere end én gennemlytning til, før melodierne sætter sig fast. Abbath indeholder ingen overraskelser, men musikken er fængende som bare fanden og leveres med en overbevisende energi.

Knuden holdt Populær
Koncertanmeldelser
22. Januar 2016    
Kunstner
Titel
+ Suicidal Tendencies
Karakter
4

På trods af en lidt løs start oppede Slipknot sig gevaldigt og fik hevet den sikkert i land i Esbjerg.

Pladeanmeldelser
21. Januar 2016    
Kunstner
Titel
III
Genre
Karakter
4

Koncertaktuelle Spidergawd er på banen med deres tredje album på tre år. Der er såmænd tale om et rygende varmt rockalbum med impulsivt overskud og æggende musikalitet.

Pladeanmeldelser
20. Januar 2016    
Kunstner
Titel
Dystopia
Genre
Karakter
4

Med 'Dystopia' lykkes det Dave Mustaine at bringe Megadeth tilbage på ret køl. Sangene er gode, og de nye medlemmer tilføjer en tiltrængt vitaminindsprøjtning.

Pladeanmeldelser
17. Januar 2016    
Titel
Into the LEgend
Karakter
4

Rhapsody of Fire – denne gang den spaltede del uden Luca Turilli – er tilbage med andet album siden spaltningen i 2011. Denne gang er der positive takter at berette om.

Pladeanmeldelser
17. Januar 2016    
Kunstner
Titel
Beautiful and Damned
Karakter
4

Københavnske Slægt er gået en mere melodisk vej, og den tidligere rå og nærmest punkede black metal er nu blevet behageligt inficeret med klassiske heavy metal-dyder og fine guitarharmoni-angreb.

Koncertanmeldelser
17. Januar 2016    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Kontrol er den ypperste form for tillid, lød et ordsprog i Østblokken under kommunismen. Hos Laibach er kontrol, kontroltab og omgåelse af kontrollen bestandige og stadig aktuelle temaer, som de demonstrerede det ved deres koncert i DR Koncerthusets Studie 2.

Finsk syre Populær
Pladeanmeldelser
17. Januar 2016    
Titel
Second Psychedelic Coming: The Aquarius Tapes
Genre
Karakter
4

Jess and the Ancient Ones byder på en særegent interessant rejse ud i en psykedelisk verden med filmcitater og pågående ideer.

Pladeanmeldelser
17. Januar 2016    
Titel
Course of Events
Karakter
4

2016 er det helt rigtige tidspunkt for danskernes længe ventede debutalbum. Kvintetten har aldrig været bedre. 

Pladeanmeldelser
10. Januar 2016    
Kunstner
Titel
Psychic Warfare
Genre
Karakter
4

‘Psychic Warfare’ er Clutchs 11. studiealbum og efterfølgeren til 2013's anmelderroste ‘Earth Rocker’, der præsenterede os for en tungere og hurtigere udgave af Maryland-bandet – en stil, bandet har holdt fast i.

Pladeanmeldelser
10. Januar 2016    
Kunstner
Titel
Söngvar elds og óreiðu
Karakter
4

Misþyrmings debut er en rasende intenst black metal-udgivelse, der hiver lytteren ned i en kværnende malstrøm. Det er ikke for sarte øren. Og det er en af de plader, der bærer genren fremad.

Koncertanmeldelser
21. December 2015    
Kunstner
Karakter
4

Marduk hyldede fortiden og spillede kun numre fra mellem 1990 og 2003. Samt en unik opførelse af 'Fuck Me Jesus'-demoen fremført af de originale medlemmer. Et stort øjeblik, men samtidig understregede det, hvor suverænt meget bedre deres nuværende besætning faktisk er.

Pladeanmeldelser
20. December 2015    
Kunstner
Titel
Palace of Vision
Karakter
4

Efter fire års pladepause er Bay Area-bastarderne i Saviours på gaden med deres femte studiealbum. Og der er såmænd tale om et af årets headbanger-udspil.

Pladeanmeldelser
18. December 2015    
Kunstner
Titel
A Head Full Of Moonlight
Karakter
4

Den britiske supergruppe Good Tiger imponerer på deres debut, hvis forcer består i lige dele bombastisk, snørklet prog-guitarlir og smukt og intenst vokalarbejde.

Koncertanmeldelser
18. December 2015    
Kunstner
Titel
+ Artillery
Spillested
Genre
Karakter
4

Artillery og Destruction stod sammen på en dansk klubscene 28 år efter den første og seneste gang. Det blev en vellykket genforening og før-julefest i old school-thrashens tegn.

Pladeanmeldelser
13. December 2015    
Titel
Cinematic Parallels
Karakter
4

Killing Gandhi debuterer med 'Cinematic Parellels', der disker op med ganske vellydende og eksperimenterende melodisk dødsmetal fra den danske undergrund.

Koncertanmeldelser
07. December 2015    
Kunstner
Titel
+ Helhorse
Spillested
Genre
Karakter
4

Anthrax var noget nær ustoppelige og gav Slayer kamp til stregen. Indsatsen fejlede heller intet hos Helhorse, men det gjorde lyden derimod.

Koncertanmeldelser
04. December 2015    
Kunstner
Titel
+ Hammerfall
Spillested
Karakter
4

Pretty Maids og Hammerfall gjorde hinanden gode i et udsolgt Amager Bio torsdag aften. 

Koncertanmeldelser
04. December 2015    
Spillested
Karakter
4

Black Star Riders fortsætter med at levere gedigen live-underholdning med ånd, inspiration og effektive sange fra Thin Lizzy-æraen.

Koncertanmeldelser
03. December 2015    
Kunstner
Titel
+ Veil of Maya + Good Tiger
Karakter
4

Sotelo, Magyar, Coleman. Periphery, Veil of Maya, Good Tiger. En fræk sammensætning på en aften, hvor Lille Vega var proppet til randen med prog-metal med core-kant og store stemmer. 

Pladeanmeldelser
29. November 2015    
Kunstner
Titel
Mulm
Genre
Karakter
4

Bersærk mener, at verden var et bedre sted i fordums tid, og det budskab er pakket ind i en solid og stærk omgang stoner rock med god plads til melodien fra den karismatiske sanger, der gør de danske ord yderst sangbare.

Pladeanmeldelser
29. November 2015    
Titel
Know How to Carry a Whip
Karakter
4

Industrial-supergruppen lykkes overraskende godt med deres andet album, der vækker associationer til såvel medlemmernes storhedstid som 90’ernes metal-uvaner.

Pladeanmeldelser
29. November 2015    
Kunstner
Titel
Yokebreaker
Karakter
4

Tungt, brutalt og varieret. Tre elementer, der gennemgående præger århusianske Unseen Faiths minialbum-debut. Sjældent har dansk deathcore lydt så insisterende og velkomponeret. 

Pladeanmeldelser
22. November 2015    
Kunstner
Titel
Directions of Last Things
Karakter
4

Intronaut er blevet bedre til at være sig selv, men kan stadigvæk også irritere.

Koncertanmeldelser
22. November 2015    
Spillested
Karakter
4

Efter sidste års fadæse i Amager Bio lå det ikke i kortene, at Cradle of Filth ville komme tilbage og give deres bedste koncert på dansk jord i ti år. Men briterne viste sig at have frisk blod på tanden.

Koncertanmeldelser
18. November 2015    
Titel
+ PVRIS + Beartooth
Spillested
Karakter
4

Bring Me the Horizon har udviklet sig til et decideret hovednavn, og det satte den engelske kvintet en tyk streg under, da de onsdag aften væltede Store Vega i et hav af visuelle indtryk og god musik. 

Koncertanmeldelser
17. November 2015    
Kunstner
Titel
+ Arch Enemy + Amorphis
Spillested
Karakter
4

Nightwish var en æstetisk flot oplevelse at være vidne til, mens Arch Enemy faldt helt igennem, hvilket ikke havde noget med koncertens strømafbrydelse at gøre.

Pladeanmeldelser
15. November 2015    
Kunstner
Titel
International Blackjazz Society
Karakter
4

Norske Shining tæver stadig saxofonen fra tid til anden, men overordnet er det nye album album fyldt med så mange hooks, at den hamrer det lettere tilgængelige udtryk fra 'One One One' et skridt videre. Et mainstream-gennembrud burde være i sigte.

Koncertanmeldelser
15. November 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Med helt nyt og helt gammelt tog Moonspell Pumpehusets gæster med på en rituel rejse, der kun kiksede i forsøget på at være den fuldendte oplevelse på grund af svære lydforhold.

Koncertanmeldelser
09. November 2015    
Kunstner
Karakter
4

Med vanlig tør, britisk humor fik Carcass givet os danskere et par kindheste med et glimt i øjet. Samtidig smed de en koncert af sig, som gav genlyd i Aalborg.

Koncertanmeldelser
09. November 2015    
Kunstner
Karakter
4

Den stemme, der i dødsmetallen har den største genkendelighed, har aldrig før gæstet Aalborg, men i år kom Obituary endelig derop og gav en udmærket koncert.

Koncertanmeldelser
09. November 2015    
Kunstner
Karakter
4

Grindkongerne fra Birmingham serverede en farlig cocktail af nye og gamle numre, der blev leveret med vanlig politisk dagsorden og en trimmet udgave af Barney.

Koncertanmeldelser
09. November 2015    
Kunstner
Karakter
4

Voivod tog Studenterhuset med uformel storm og vice versa. 

Blødende metal Populær
Pladeanmeldelser
08. November 2015    
Kunstner
Titel
We Bleed Metal
Karakter
4

Chastain er tilbage i næsten original opsætning med et album, der ”bare” ER heavy metal i sin mest uforfinede og uforfalskede form.

Pladeanmeldelser
08. November 2015    
Kunstner
Titel
Altar of Disembowelment
Karakter
4

Spanske Avulsed holder stadig deres dødsmetal brutal, men denne gang er der mindre splat og gore i lyd såvel som tekstunivers. Der anes i stedet en svensk inspiration i musikken, der nu er mørkere og med større tyngde.

Gejst og sax Populær
Pladeanmeldelser
01. November 2015    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Med en enorm spilleglæde havde Shining et begejstret publikum i Lille Vega i deres hule hånd. Det kunne trods et begrænset fremmøde klart fornemmes, at det norske band har det der specielle ekstra, som kræves for at nå langt.

Koncertanmeldelser
01. November 2015    
Spillested
Genre
Karakter
4

For hver gang, man på ny oplever dem live, bliver Uncle Acid and the Deadbeats kun bedre. Fredag aften i Amager Bio var de eminente. 

Koncertanmeldelser
18. Oktober 2015    
Titel
+ Lucifer
Spillested
Genre
Karakter
4

Det var lyden, der trak ned i vores anmeldelse af Paradise Lost, da de for nylig spillede i Malmø. Og selvom lyden da også havde nogle få mangler i Pumpehuset, så var det nærmest en forløsende koncert, hvor bandet endelig var uhyre skarpe på dansk jord.

Koncertanmeldelser
18. Oktober 2015    
Kunstner
Titel
+ Suma
Spillested
Genre
Karakter
4

Ufomammut demonstrerede endnu engang deres talent for at variere det monotone.

Pladeanmeldelser
18. Oktober 2015    
Kunstner
Titel
Waterfall
Karakter
4

Hard rock-duoen Voodoo Hill med Glenn Hughes i front udgiver deres kun tredje album inden for 15 år. Men ventetiden har ikke været forgæves.

Koncertanmeldelser
18. Oktober 2015    
Kunstner
Titel
+ Trummor & Orgel
Karakter
4

Et sammenspillet og livgivende Graveyard fik stemningen til tops, efter at et særegent opvarmningsband vækkede minderne om en svunden tid til live.

1480 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »