1614 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Koncertanmeldelser
10. Oktober 2016    
Spillested
Genre
Karakter
4

Vi røg fra den ene koncert til den anden og endte fredag aften med at tage i Ungdomshuset, hvor amerikanske Weekend Nachos gav deres angiveligt sidste koncert i Danmark.

Pladeanmeldelser
09. Oktober 2016    
Titel
+Dreich
Genre
Karakter
4

Fem sange, to bands, to sider, en plade. Den irske guitar- og tromme-duo Mares of Diomedes og de københavnske bleak metallere i Dreich udgav i september et splitalbum på både vinyl, cd og kassette, der desværre er blevet forbigået af danske metalmedier ... Indtil nu!

Pladeanmeldelser
02. Oktober 2016    
Kunstner
Titel
+ Justin Hate + Redwood Hill
Spillested
Genre
Karakter
4

Barricade holdt i weekenden hof med vennerne i Justin Hate og Redwood Hill og ikke mindst et veloplagt publikum, der var klar til at fejre kvartettens nye pladeudspil.

Pladeanmeldelser
02. Oktober 2016    
Titel
Low Teens
Karakter
4

Noget af det bedste ved Every Time I Die er, at man stort set ved, hvad man får. Bandet er garant for sprudlende og eksplosive sange. Numrene på ‘Low Teens’ er ingen undtagelse.

Pladeanmeldelser
29. September 2016    
Kunstner
Titel
Incoming Death
Karakter
4

Asphyx’ niende plade er så lidt overraskende, at det i sig selv overrasker, at det så alligevel kan være så godt.

Koncertanmeldelser
27. September 2016    
Kunstner
Titel
+ Sun Kil Moon
Spillested
Karakter
4

Mark Kozelek og Justin Broadrick var i fælles storform, da de mandag aften gav en små tre timer lang koncert for et lille publikum i store rammer. Det måtte gerne have været tungere, men ugen kunne næppe have startet bedre. 

Totalmetal Populær
Koncertanmeldelser
25. September 2016    
Kunstner
Titel
+ Slægt
Spillested
Karakter
4

Næverne pumpede i luften, og publikum blev forført af Primordials totalitære metalvision ved bandets første indendørskoncert i Danmark. Men en række faktorer gjorde, at den totale overgivelse udeblev.

Pladeanmeldelser
24. September 2016    
Titel
Wanderer
Karakter
4

Der er løbet meget vand under åen, siden tyske Heaven Shall Burn album-debuterede i 2000. Nu er kvintetten tilbage med et ganske potent udspil.

Pladeanmeldelser
19. September 2016    
Kunstner
Titel
Among the Dead
Karakter
4

Iron Fire leverer, hvad der kræves for at lave et fedt album i grænselandet mellem heavy og power metal, og synes i det hele taget at have genfundet glæden ved den så ædle genre på det ottende album, der netop er udkommet

Rolf med bid Populær
Pladeanmeldelser
18. September 2016    
Kunstner
Titel
Rapid Foray
Karakter
4

Det er længe siden, Running Wild har været et lyt værd, men miraklet er sket. Endelig har de tyske pirater fundet den rigtige sangskat frem.

Koncertanmeldelser
17. September 2016    
Kunstner
Titel
+ Black Cobra + Bethmoora
Spillested
Karakter
4

Yob er sjældent til at skyde igennem og var det heller ikke fredag aften i Pumpehuset.

Pladeanmeldelser
11. September 2016    
Kunstner
Titel
Sort Sind
Genre
Karakter
4

'Sort Sind' er Halshugs nyeste plade. Her beviser bandet, at de kan andet end at lyde som gængs punk og hardcore, men også flirter med metallen.

Pladeanmeldelser
10. September 2016    
Kunstner
Titel
Forever!
Karakter
4

Jared Gomes aka (Hed)p.e. er tilbage med en plade, der kombinerer den velkendte nu-metal og reggae med overraskende stor succes.

Black med bid Populær
Koncertanmeldelser
04. September 2016    
Kunstner
Titel
+ Afsky
Spillested
Karakter
4

Pumpehusets Byhave sluttede udendørssæsonen af med to nyere danske black metal-bands. Solbrud-afbrækket Afsky koncertdebuterede uden at være prangende, mens ORM viste sig som et af de stærkeste kort blandt nye danske metalnavne.

I kampens hede Populær
Koncertanmeldelser
28. August 2016    
Kunstner
Titel
+ Transilvania
Genre
Karakter
4

Vektor kom, så og sejrede, da de spillede ’Terminal Redux’ fra start til slut i et hederamt Innsbruck, men et par mangler i lyden tog toppen af ekstasen. De lokale black-thrashere Transilvania gjorde også god figur.

Pladeanmeldelser
28. August 2016    
Titel
The Suffering
Karakter
4

Dawn of Demise udsender deres fjerde studieplade 'The Suffering' og leverer dermed den utvivlsomt tungeste dødsmetalplade, vi får at se fra et dansk band i år.

Pladeanmeldelser
25. August 2016    
Kunstner
Titel
Mausoleum
Karakter
4

Tiden er endelig kommet, til at Amalie Bruun er blevet selvsikker nok som artist bag sit alter ego Myrkur og ikke længere behøver at gemme sig bag en black metal-facade.

Pladeanmeldelser
21. August 2016    
Kunstner
Titel
Great Is Our Sin
Karakter
4

Revocation har fået inkorporeret melodi i deres i forvejen udmærkede tekniske dødsmetal. Det medfører, at 'Great Is Our Sin' måske er deres bedste plade til dato.

Pladeanmeldelser
21. August 2016    
Kunstner
Titel
Periphery III: Select Difficulty
Karakter
4

Amerikanske Periphery vender stilsikkert tilbage på deres fjerde udgivelse. En plade, der byder på masser af godt materiale og solide kompositioner.

Pladeanmeldelser
21. August 2016    
Titel
Give a Glimpse of What Yer Not
Genre
Karakter
4

Ikke mange forener de dybe følelser og den elektriske seksstrengedes store stemme bedre end koncertaktuelle Dinosaur Jr. Det er dinosaurens 11. studiealbum nok engang et bevis på.    

Pladeanmeldelser
21. August 2016    
Kunstner
Titel
Prelude
Karakter
4

Debutfuldlængde med britiske kometer er fyldt med opløftende heltemelodier midtvejs mellem NWOBHM og klassisk progressiv hard rock. Resultatet er et slidstærkt album, der bliver ved med at vise nye sider af sig selv.

Pladeanmeldelser
20. August 2016    
Kunstner
Titel
The Northern Sanctuary
Karakter
4

Dan Swanö og hans partner in crime, Ragnar Widerberg, er tilbage med en ny fuldlængde under Witherscape-banneret, og det er igen en stærk og ikke mindst stærkt varieret udgivelse.

Pladeanmeldelser
20. August 2016    
Titel
Union Of Flesh And Machine
Karakter
4

Blood Red Throne har med deres 'Union of Flesh and Machine' placeret et vægtigt argument for, at de skal løbe med præmien for årets bedste dødsmetalplade.

Koncertanmeldelser
17. August 2016    
Titel
+ Dying Fetus + Goatwhore
Spillested
Karakter
4

Amerikanske The Black Dahlia Murder havde fået æren af at runde Betas koncertrække Dirty Days of Summer af. Det gjorde de med deres hidtil bedste koncert på dansk grund.

Pladeanmeldelser
15. August 2016    
Kunstner
Titel
The Glowing Man
Karakter
4

Dette er en af de bedste plader, du kommer til at høre i år. Selvom den foreløbige afskedsplade fra gendannelsen umiddelbart er under Swans’ standard.

Koncertanmeldelser
09. August 2016    

Alcest er bestemt ikke for enhver, men fredag aften på Wacken blev det til en stemningsfuld koncert, hvor fans af bandet blev trakteret med lækkerier.

Koncertanmeldelser
09. August 2016    

Det var en glad frontmand i Entombed A.D., der i høj sol fik lov at give den gas med sine mange internationale fans, der festede med fredag eftermiddag.

Koncertanmeldelser
09. August 2016    

Iron Maiden sluttede deres store turné på ryggen af pladen 'The Book of Souls' af på Wacken Open Air. Foran 70.000 blev der lukket flot ned, og Bruce Dickinson blev hyldet.

Koncertanmeldelser
08. August 2016    

Immolation mangler stadig at få den anerkendelse, de fortjener, og derfor har kendere af dødsmetal stadig bandet for sig selv. Det stod klart på Wacken.

Koncertanmeldelser
08. August 2016    

Vader sprængte nærmest rammerne for, hvad der kunne lukkes ind i teltet torsdag aften, og kvitterede for publikums opbakning med en koncert, der levede op til folks forventninger.

Koncertanmeldelser
08. August 2016    
Kunstner
Karakter
4

Thomas Gabriel Fischer og resten af Triptykon spillede en stærk koncert, der burde behage enhver hardcore-Fischer-fan.

Sludger's Ball Populær
Koncertanmeldelser
05. August 2016    
Kunstner
Titel
Red Fang
Spillested
Genre
Karakter
4

For anden gang i træk formåede Red Fang at melde udsolgt til en koncert i Danmark – med god grund!

Pladeanmeldelser
30. Juli 2016    
Titel
Dead Revolution
Karakter
4

Hammers of Misfortune fra San Francisco er noget af en underlig størrelse. Bandets musik stritter i alle retninger, men det er bestemt interessant at være i selskab med dets mangefacetterede musikalske udflugter.

Pladeanmeldelser
29. Juli 2016    
Kunstner
Titel
Mark of the Blade
Karakter
4

Amerikanske Whitechapel tager med deres 6. studiealbum endnu et skridt væk fra deathcoren.

Koncertanmeldelser
22. Juli 2016    
Spillested
Genre
Karakter
4

Spids Nøgenhat skuffede ikke, da de spillede deres eneste show i 2016 ved Copenhagen Psych Fest.

Koncertanmeldelser
22. Juli 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Amerikanske Moon Duo tjekkede festivalen ind på månen og lod den blive der.

Koncertanmeldelser
22. Juli 2016    
Spillested
Genre
Karakter
4

De Underjordiske understregede deres status som et af landets mest lovende og velspillende rockbands.

Koncertanmeldelser
18. Juli 2016    
Spillested
Genre
Karakter
4

Black Mountain var et hovednavn på årets festival og havde i den grad også formatet til at være øverst på plakaten. Koncerten var for kort, og bandets perfektionisme bed dem muligvis i røven – men uha, hvor var det altså stadigvæk godt.

Koncertanmeldelser
18. Juli 2016    
Spillested
Genre
Karakter
4

Endless Boogie serverede torsdag aften deres psykedeliske festivalpublikum en vedvarende underholdende bluesrockkoncert af et særligt troværdigt materiale.

Koncertanmeldelser
13. Juli 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Et af thrash metallens største bands gæstede mandag aften Pumpehuset, hvor de – i kølvandet på et lidt gennemsnitligt nyt album – skulle bevise, at de stadig fortjener netop det prædikat.

Koncertanmeldelser
11. Juli 2016    

Denner og Shermann er sande guitarkonger. De viste de igen på Metal Magic, hvor det ældre materiale dog overstrålede det nye.

Koncertanmeldelser
10. Juli 2016    

Iron Angel er ikke originale på nogen som helst måde. Men de kan levere metalvaren og sætte en fest i gang. Det gjorde bandet også på årets Metal Magic Festival.

Koncertanmeldelser
10. Juli 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Tyske Exumer har måske deres bedste år bag sig, men man lægger sig ikke frivilligt ned. På MMF IX gav bandet en opvisning i effektiv tysk thrash.

Koncertanmeldelser
06. Juli 2016    
Kunstner
Karakter
4

De franske metalgiganter havde ikke den bedste koncertstart, men kom hurtigt efter det med deres energiske nyklassikere.

Koncertanmeldelser
06. Juli 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Blues Pills åbnede torsdagen på Avalon-scenen med en velgennemført koncert, der også havde helt nye numre og et kuriøst cover-indslag. Vi manglede blot lidt mere volumen.

Koncertanmeldelser
04. Juli 2016    
Kunstner
Karakter
4

Almægtige Meshuggah badede natten til lørdag Avalon i tonstunge toner og lækkert lys med en magtdemonstration af en koncert, der godt kunne have brugt en enkelt grooveændring.

Koncertanmeldelser
04. Juli 2016    
Genre
Karakter
4

De danske rockhelte skulle være bandet, som på sidstedagen samlede den fragmenterede festival foran den orange scene. Missionen lykkedes, men magien udeblev.

Koncertanmeldelser
04. Juli 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Psych-poprockerne i Tame Impala var veloplagte, velspillede og velmenende, da de lagde Arena-teltet ned fredag aften.

Koncertanmeldelser
04. Juli 2016    
Karakter
4

Hiphop-legenderne House of Pain leverede beats, rim og rock-indslag i en tilpas underholdende seance på festivalens hovedscene.

Koncertanmeldelser
04. Juli 2016    

Iklædt et spraglet Gucci-jakkesæt brød Frank Carter koncertformats normale to dimensioner med en nærværende og energisk åbning af Avalon.   

1614 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »