1026 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 ... » 
 
Pladeanmeldelser
13. Oktober 2013    
Kunstner
Titel
Fantasmagoria
Karakter
4

Projektmageren Samuel Arkan er tilbage med andet album fra projektbandet Epysode.

Pladeanmeldelser
13. Oktober 2013    
Titel
Dream Theater
Karakter
4

Dream Theater falder aldrig igennem, leverer altid høj musikalsk power og ekvilibrisme. Således også på bandets første selvbetitlede album, som understreger, hvor stille Dream Theater egentlig står.

Koncertanmeldelser
06. Oktober 2013    
Kunstner
Karakter
4

The GazettE leverede en overbevisende afslutning på en vellykket europaturne, om end koncerten var en kort fornøjelse

Koncertanmeldelser
06. Oktober 2013    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Baroness var nådesløse. På det kogende varme spillested - var lige småt nok i forhold til det publikum, bandet efterhånden kan trække - var afstraffelsen total.

Koncertanmeldelser
06. Oktober 2013    
Titel
+ Aborted, Revocation, Corpus Mortale
Spillested
Karakter
4

Gore- og horrormestrene leverede fænomenalt show, der dog blev forpurret af enkelte fodfejl, der ikke var bandets ansvar. Kom så Vega - det kan I gøre bedre.

Pladeanmeldelser
06. Oktober 2013    
Kunstner
Titel
Everyday I Get Closer To The Light From Which I Came
Karakter
4

Justin Broadrick er en af industrialgenrens vigtigere koryfæer, og hans lange karriere har budt på adskillige musikalske aliasser. Broadricks sjette fuldlængde under navnet Jesu er et perfekt sted for nye lyttere at give sig i kast med en sand ener. 

Pladeanmeldelser
29. September 2013    
Titel
Nations To Flames
Karakter
4

A Storm Of Light foretager lidt af et stilskifte på dette udspil. Resultatet er ganske vellykket.

Pladeanmeldelser
29. September 2013    
Titel
Darkness in a Different Light
Karakter
4

Fansene har ventet længe på 'Darkness in a Different Light', som heldigvis er blevet et stærkt udspil, der næppe vil skuffe en fan fuldstændigt, for der er både nyklassisk Fates Warning samt glimrende nye idéer.

Pladeanmeldelser
29. September 2013    
Titel
Flight of Belljár
Karakter
4

Århusianske Lis Er Stille toner fornemt frem på den desværre så ganske lille danske progrock-scene.

Koncertanmeldelser
29. September 2013    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

I begyndelsen troede man ikke, at Leprous-koncerten skulle blive til dét brag, den blev.  

Pladeanmeldelser
29. September 2013    
Kunstner
Titel
Vermis
Karakter
4

Det kan næsten ikke blive mere mørkt og mareridtsagtigt end Ulcerates nyeste album. I hvert fald ikke, hvis man da stadig vil holde sig til en nogenlunde gængs sangstruktur.

Pladeanmeldelser
29. September 2013    
Kunstner
Titel
Prisoners Of The Sun
Karakter
4

Københavnske Ajuna udsender deres længe ventede debutplade 'Prisoners Of The Sun', der med en blanding af dødsmetal, black og industrial gør det godt.

Koncertanmeldelser
29. September 2013    
Spillested
Karakter
4

Der var godt gang i superguitaristen Alexi Laiho og resten af Children of Bodom, der virkede mere autentiske end indstuderede til deres hidtil bedste koncert i Danmark.

Pladeanmeldelser
23. September 2013    
Titel
Hell's Domain
Genre
Karakter
4

Godt håndværk oven på et velkendt thrash metal-fundament, der oven i købet er krydret med stærke omkvæd, er det, som gør debuten fra danske Hell's Domain værd at kaste penge efter.

Pladeanmeldelser
22. September 2013    
Kunstner
Titel
In Utero
Genre
Karakter
4

Vi ser tilbage på Nirvanas tredje og sidste studiealbum, 'In Utero', i anledning af, at det er udkommet i en 20-års jubilæumsudgave med et spritnyt og åbenbarende mix af Steve Albini samt masser af bonus.

Pladeanmeldelser
22. September 2013    
Kunstner
Titel
Coal
Karakter
4

Leprous har med 'Coal' begået en smuk og meget voksen plade - næsten for voksen ...

Koncertanmeldelser
10. September 2013    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Soundgarden leverede et fint og flot comebackshow med fokus på musikken, mens svenske Graveyard besørgede en gedigen opvarmning.

Pladeanmeldelser
09. September 2013    
Kunstner
Titel
From Beer To Eternity
Karakter
4

Endnu engang udgiver Ministry deres "absolut sidste" album. Og godt, at der kom et mere af den slags, for 'From Beer To Eternity' er så afgjort en af bandets bedre.

Pladeanmeldelser
08. September 2013    
Titel
Electric Guitars
Karakter
4

Danske Electric Guitars balancerer fint mellem sange og guitarlir på spændende debutalbum, som heldigvis aldrig bliver til "Satriani møder Vai, og uudholdelig guitaronani opstår".

Pladeanmeldelser
07. September 2013    
Kunstner
Titel
Satyricon
Karakter
4

De kolde vinde blæser i en ny musikalsk retning på Satyricons selvbetitlede udgivelse, der er en sjælfuld og dyster fuldtræffer i den norske duos karriere.

Koncertanmeldelser
07. September 2013    
Spillested
Genre
Karakter
4

Der var ikke meget fejring at spore i sætlisten da Paradise Lost indledte deres 25-års jubilæumsturné tirsdag aften i Lille Vega, men briterne var i forrygende topform.

Koncertanmeldelser
01. September 2013    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Svenskerne fra Tribulation fyrede en heftig koncert af lørdag midnat og efterlod ingen tvivl om kvaliteten i deres hårdtslående musik.

Pladeanmeldelser
01. September 2013    
Titel
Dead Rising
Genre
Karakter
4

’Dead Rising’ er et album der vokser ved flere gennemlytninger, og Church Of Void kan være tilfredse med en kort, men absolut lytteværdig fuldlængde-debut

Koncertanmeldelser
01. September 2013    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Både band og publikum var enige om, at amerikanske Rottrevore havde en klassiker i bagagen i albummet 'Iniquitous', hvis sange satte ekstra gang i dansen og høstede højeste bifald.

Koncertanmeldelser
01. September 2013    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Entrails leverede klassisk svensk dødsmetal, og det rykkede godt, så der kom bedre gang i publikum, selvom specielt Exhumeds bassist bestemt ikke så ud til at mene, at der var nok gang i den.

Pladeanmeldelser
01. September 2013    
Titel
Hesitation Marks
Karakter
4

Trent Reznor har med sit 8. album under Nine Inch Nails-banneret, ’Hesitation Marks’, begået et endog noget afdæmpet NIN-album, hvor hittet er udeladt.

Koncertanmeldelser
26. August 2013    
Kunstner
Karakter
4

Tirsdag aften på Malmö Festival umiddelbart før solnedgang leverede The Bronx en velspillet hardcore punk-koncert med masser af humor.

Pladeanmeldelser
25. August 2013    
Titel
Hail To The King
Karakter
4

Avenged Sevenfold er klar med deres sjette studiealbum, der har fået titlen 'Hail To The King'. Den kan blive deres helt store gennembrud.

Pladeanmeldelser
25. August 2013    
Kunstner
Titel
Morbid Ascent (EP)
Karakter
4

Efter det storartede album 'Endless Procession of Souls' holder Grave kedlen i kog med en ep med både noget nyt, noget gammelt og noget lånt.

Koncertanmeldelser
19. August 2013    
Spillested
Karakter
4

1-Day Hardcore Showdown var i år blevet flyttet til Amager Kulturpunkt, og det gavnede festivalstemningen. Musikken var af svingende kvalitet, men for det meste god.

Pladeanmeldelser
18. August 2013    
Kunstner
Titel
Revocation
Karakter
4

Revocation blander i en vellykket sangskrivning lystigt thrash og død samt teknisk lir på den seneste plade, der samtidig produktionsmæssigt trækker på såkaldt "moderne metal".

Pladeanmeldelser
18. August 2013    
Kunstner
Titel
The Wild Hunt
Karakter
4

Watains første skive i tre år er ikke en skelsættende oplevelse inden for black metal, men svenskerne forstår at trække lytteren ind i et råt og ekstremt univers.

Koncertanmeldelser
13. August 2013    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

En kombination af godt musikalsk håndværk og publikumsforventninger gjorde Tenacious D's danmarksdebut til en oplevelse af de store.

Koncertanmeldelser
12. August 2013    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Roger Waters og hans backingband af velspillende musikere var på én gang empatiske og storpolitiske, da de søndag aften i Parken leverede rockoperaen over alle rockoperaer med både nerve og suveræn lyd.     

Pladeanmeldelser
11. August 2013    
Kunstner
Titel
The Fleshland
Karakter
4

Når Coffins på torsdag gæster København og spillestedet KB18, så er det med det en måned gamle album 'The Fleshland', som er glimrende beskidt bastard af en dødsmetal-skive.

Koncertanmeldelser
11. August 2013    
Spillested
Genre
Karakter
4

Poppunkerne Teenage Bottlerocket leverede en intens og særdeles svedbadet koncert på Beta, da de gæstede København for kun anden gang i torsdags.

Koncertanmeldelser
06. August 2013    

Mustasch leverede en høj og tung koncert, der giver håb for et band, der ellers har haft deres problemer.

Koncertanmeldelser
06. August 2013    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Alice Cooper beviste, at han stadigvæk har, hvad der skal til for at blive regnet blandt rockens helt store.

Koncertanmeldelser
06. August 2013    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Til trods for umulige vejrforhold viste Lamb Of God endnu engang, at de er ét af metallens bedste livebands.

Koncertanmeldelser
06. August 2013    

Og skal vi så måske til at droppe den der frygt for alt 'core?

Koncertanmeldelser
06. August 2013    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Med endnu en ny forsanger og et af de mindste publikummer på Party Stage formåede Candlemass stadig at fortrylle med deres doom metal.

Koncertanmeldelser
05. August 2013    

Der var rigtignok "dunder" i starten af Dunderbeists show, som var indhyllet i massiv og perfekt lyd. Nordmændenes teatralske rock/metal sejrede trods et kort tab af momentum undervejs.

Koncertanmeldelser
05. August 2013    

Leprous tog to shows i den stegende fredagshede, men aftenshowet var dog uden Ihsahn og derfor med bandets egne sange.

Koncertanmeldelser
05. August 2013    
Kunstner
Karakter
4

Ihsahn gav en fantastisk koncert fredag eftermiddag, der dog faldt delvis igennem grundet omstændigheder, som hverken han selv eller bandet kunne styre.

Koncertanmeldelser
05. August 2013    

De danske veteraner fra Pretty Maids spillede sikkert sejren hjem på den tyske udebane. 

Koncertanmeldelser
05. August 2013    

Ugly Kid Joe trodsede hedebølgen og fyrede op for en svedig fest, der bød på hit efter hit og et besøg fra Motörheads guitarist Phil Campbell

Koncertanmeldelser
29. Juli 2013    
Kunstner
Titel
+ Brudte Løfter
Spillested
Genre
Karakter
4

Nok er håret blevet gråt, men alderen spillede åbenlyst ingen rolle for Bad Religion, der viste verdensklassen onsdag aften i Den Grå Hal.

Pladeanmeldelser
29. Juli 2013    
Kunstner
Titel
The Inheritance
Karakter
4

Dan Swanö har sammen med vennen Ragnar Widerberg skabt et værk under banneret Witherscape, der kæder Dans interesse for så forskellige ting som dødsmetal og symfonisk progrock sammen på fornem og interessant vis.

Pladeanmeldelser
28. Juli 2013    
Kunstner
Titel
Präparat
Karakter
4

Japanske Boris kender ingen grænser, og denne gang resulterer det grænseløse i en formidabel plade, der nærmest kombinerer alting på én gang.  

Pladeanmeldelser
22. Juli 2013    
Kunstner
Titel
The Last Spire
Genre
Karakter
4

I over tyve år har Cathedral leveret den tunge, selvstændige doom metal. Med 'The Last Spire' har bandet annonceret, at de drejer nøglen om, hvilket sker med en råstyrke-plade, der ikke bukker under for nogen eller noget.   

1026 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 ... »