1641 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Koncertanmeldelser
11. December 2016    
Titel
+ Phrenelith + Gorephilia + Dehuman
Spillested
Karakter
4

Der var smæk for skillingen, da Sadistic Intent sent torsdag aften gav et engageret publikum tiltrængte kindheste på KB18.

Pladeanmeldelser
05. December 2016    
Kunstner
Titel
In His Infernal Majesty’s Service
Genre
Karakter
4

Det er længe siden, vi sidst har hørt nyt fra Witchery. Men det har været ventetiden værd.

Pladeanmeldelser
04. December 2016    
Kunstner
Titel
Aftermath
Karakter
4

Med 'Aftermath' tager Aphyxion skridtet fra juniorer til de voksnes rækker, hvor de beviser deres værd som sangskrivere inden for den melodiske dødsmetal.

Pladeanmeldelser
04. December 2016    
Titel
Manifestation
Karakter
4

Engelske Spectral Apparition har udgivet en flot demo, der krydser klinger med både black og death metal på en spændende, obskur og majestætisk facon.

Pladeanmeldelser
04. December 2016    
Titel
Of Ghostly Echoes
Genre
Karakter
4

Efter mange års tilløb er End My Sorrow endelig ude med debutalbummet. Heldigvis er fødslen forløbet ganske tilfredsstillende.

Pladeanmeldelser
29. November 2016    
Kunstner
Titel
Raspberry Dawn
Karakter
4

Norske Okkultokrati skyder op af jorden som en frodig, nihilistisk blomst på et af årets mest overraskende og medrivende udgivelser.

Koncertanmeldelser
28. November 2016    
Kunstner
Titel
Fossils
Spillested
Genre
Karakter
4

Japanske Boris eksekverede onsdag aften pladen 'Pink' i sin fulde længde. Det var kort og kontant.

Koncertanmeldelser
27. November 2016    
Kunstner
Titel
Bundsolidt rockbal
Spillested
Karakter
4

Gennem 37 år har Saxon været den britiske NWOBHM-scenes mest loyale band. Og metaltrætheden er stadig vanskelig at få øje på.

Pladeanmeldelser
27. November 2016    
Kunstner
Titel
Hero
Karakter
4

Devilution har skrevet forbavsende mange ord om Bölzer. På trods af det er bandet først nu klar med deres debutalbum. Vor anmelder mener, at hypen er berettiget, og hylder, at bandet allerede her på første fuldlængde tør udfordre den hype, som bandet har fået bygget op.

Koncertanmeldelser
27. November 2016    
Spillested
Karakter
4

Til trods for nedslidte udsving kom, så og sejrede Killing Joke, da de i sidste uge lagde vejen forbi Pumpehuset, hvor de endelig gav den danske klubkoncert, alle rød-hvide sortseere havde ventet på.

Koncertanmeldelser
24. November 2016    
Kunstner
Titel
+ Mono + pg.lost
Spillested
Karakter
4

"Er du her for Alcest eller Mono?”. Atmosfærisk musik har mange ansigter, og det viste sig, at der er langt fra Frankrig til Japan.

Pladeanmeldelser
13. November 2016    
Kunstner
Titel
The Last Full Measure
Karakter
4

Civil War er et resultat af splittelse i Sabaton, og på deres tredje album overgår de oprindelsesbandet med flere længder.

Koncertanmeldelser
13. November 2016    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Det kan nok være, at Anvil ikke er verdens mest originale heavy metal-band. Men i den nuværende konstellation er bandet faktisk ualmindeligt underholdende i en livesituation.

Koncertanmeldelser
08. November 2016    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Opeth var i stram hopla, da de mandag aften gav en udsolgt koncert i bornerte rammer. Der var sikre hits på stribe i vellydende omgivelser.

Pladeanmeldelser
07. November 2016    
Titel
The Stage
Karakter
4

Avenged Sevenfold sprænger de gængse rammer og har begået et modent og stort værk, der er ambitiøst og nærmest ubehagelig prætentiøst. Og de kommer i mål med det.

Koncertanmeldelser
06. November 2016    
Kunstner
Titel
+ Exodus + Prong
Spillested
Karakter
4

Det var en tung pakke, der ramte Aarhus en lørdag aften. Obituary var hovednavnet og de skuffede ikke, men Exodus med Steve Souza i front var bare bedst.

Koncertanmeldelser
30. Oktober 2016    
Kunstner
Karakter
4

Menuen på Beta i torsdags var udpræget norsk, men grundet andre forpligtelser nåede Devilution kun frem til Kampfars udmærkede show, mens de to andre norske bands, Vreid og Dreamarcher, desværre blev misset.

Pladeanmeldelser
30. Oktober 2016    
Kunstner
Titel
Broterhood of the Snake
Genre
Karakter
4

Testament er tilbage med deres første album i fire år. Det er et rigtig godt album, men uden de helt store, uforglemmelige sange.

Pladeanmeldelser
30. Oktober 2016    
Kunstner
Titel
Hunted
Genre
Karakter
4

Amerikanske Khemmis holder de klassiske heavy metal-dyder i hævd på deres andet album ’Hunted’, der byder på tung og melodisk doom med masser af duellerende guitarer.

Pladeanmeldelser
30. Oktober 2016    
Kunstner
Titel
Arctic Thunder
Karakter
4

Darkthrone går tilbage i tiden med 'Arctic Thunder' og letter på hatten til deres inspirationskilder mens de igen leverer en plade med rendyrket black metal.

Pladeanmeldelser
28. Oktober 2016    
Kunstner
Titel
The Serenity Of Suffering
Karakter
4

Nu metallen er på vej tilbage. Det samme er Korn. Mens genren påbegynder endnu et indtog i musikhistorien, rejser fader-bandet sig fra støvet. Efter mange turbulente år og udgivelser lader det til, at den amerikanske kvintet har genfundet energien og nerven.

Publikums aften Populær
Koncertanmeldelser
27. Oktober 2016    
Kunstner
Titel
+ Stick To Your Guns + Bury Tomorrow
Spillested
Karakter
4

Bombastisk lyd, energisk lys- og sceneshow og et fantastisk publikum clashede med Pumpehusets akustik, der ikke viste sig fra sin bedste side.

Pladeanmeldelser
26. Oktober 2016    
Titel
The Dark Hereafter
Karakter
4

Man skal elske sin black metal uforbeholdent for at give sig i kast med englændernes dogmatiske tilgang til genren. Men deres femte plade giver også en god grund til at gøre det.

Pladeanmeldelser
24. Oktober 2016    
Kunstner
Titel
Tusmørke
Karakter
4

Huldre har sendt et gennemarbejdet og seriøst album på gaden med 'Tusmørke', der elegant væver folkemusik og heavy metal sammen.

Koncertanmeldelser
23. Oktober 2016    
Kunstner
Titel
+ Dallas Frasca
Spillested
Genre
Karakter
4

Ugly Kid Joe vil stadig gerne være unge, kække og sjove, men det tog lidt tid, før koncerten nåede dertil, at forsøget på at være det virkede andet end påtaget. Men så var det til gengæld også godt og med stor vokal fra frontmand Whitfield Crane.

Koncertanmeldelser
16. Oktober 2016    
Titel
+ Oceans of Slumber
Spillested
Karakter
4

Torsdag aften var Beta reserveret til progressiv metal. Før opvarmningstjensen for Enslaved påbegyndte, havde australske Ne Obliviscaris og amerikanske Oceans of Slumber taget turen til det kolde Danmark, og tak for det.

Pladeanmeldelser
14. Oktober 2016    
Titel
Freedom
Genre
Karakter
4

At Baby Woodrose både vil og tror på rockmusikken, skal man såmænd blot sætte bandets seneste album, 'Freedom', på for at finde ud af. Der er dømt slesk rock og smertende ballader på stribe.

Koncertanmeldelser
10. Oktober 2016    
Spillested
Genre
Karakter
4

Vi røg fra den ene koncert til den anden og endte fredag aften med at tage i Ungdomshuset, hvor amerikanske Weekend Nachos gav deres angiveligt sidste koncert i Danmark.

Pladeanmeldelser
09. Oktober 2016    
Titel
+Dreich
Genre
Karakter
4

Fem sange, to bands, to sider, en plade. Den irske guitar- og tromme-duo Mares of Diomedes og de københavnske bleak metallere i Dreich udgav i september et splitalbum på både vinyl, cd og kassette, der desværre er blevet forbigået af danske metalmedier ... Indtil nu!

Pladeanmeldelser
02. Oktober 2016    
Kunstner
Titel
+ Justin Hate + Redwood Hill
Spillested
Genre
Karakter
4

Barricade holdt i weekenden hof med vennerne i Justin Hate og Redwood Hill og ikke mindst et veloplagt publikum, der var klar til at fejre kvartettens nye pladeudspil.

Pladeanmeldelser
02. Oktober 2016    
Titel
Low Teens
Karakter
4

Noget af det bedste ved Every Time I Die er, at man stort set ved, hvad man får. Bandet er garant for sprudlende og eksplosive sange. Numrene på ‘Low Teens’ er ingen undtagelse.

Pladeanmeldelser
29. September 2016    
Kunstner
Titel
Incoming Death
Karakter
4

Asphyx’ niende plade er så lidt overraskende, at det i sig selv overrasker, at det så alligevel kan være så godt.

Koncertanmeldelser
27. September 2016    
Kunstner
Titel
+ Sun Kil Moon
Spillested
Karakter
4

Mark Kozelek og Justin Broadrick var i fælles storform, da de mandag aften gav en små tre timer lang koncert for et lille publikum i store rammer. Det måtte gerne have været tungere, men ugen kunne næppe have startet bedre. 

Totalmetal Populær
Koncertanmeldelser
25. September 2016    
Kunstner
Titel
+ Slægt
Spillested
Karakter
4

Næverne pumpede i luften, og publikum blev forført af Primordials totalitære metalvision ved bandets første indendørskoncert i Danmark. Men en række faktorer gjorde, at den totale overgivelse udeblev.

Pladeanmeldelser
24. September 2016    
Titel
Wanderer
Karakter
4

Der er løbet meget vand under åen, siden tyske Heaven Shall Burn album-debuterede i 2000. Nu er kvintetten tilbage med et ganske potent udspil.

Pladeanmeldelser
19. September 2016    
Kunstner
Titel
Among the Dead
Karakter
4

Iron Fire leverer, hvad der kræves for at lave et fedt album i grænselandet mellem heavy og power metal, og synes i det hele taget at have genfundet glæden ved den så ædle genre på det ottende album, der netop er udkommet

Rolf med bid Populær
Pladeanmeldelser
18. September 2016    
Kunstner
Titel
Rapid Foray
Karakter
4

Det er længe siden, Running Wild har været et lyt værd, men miraklet er sket. Endelig har de tyske pirater fundet den rigtige sangskat frem.

Koncertanmeldelser
17. September 2016    
Kunstner
Titel
+ Black Cobra + Bethmoora
Spillested
Karakter
4

Yob er sjældent til at skyde igennem og var det heller ikke fredag aften i Pumpehuset.

Pladeanmeldelser
11. September 2016    
Kunstner
Titel
Sort Sind
Genre
Karakter
4

'Sort Sind' er Halshugs nyeste plade. Her beviser bandet, at de kan andet end at lyde som gængs punk og hardcore, men også flirter med metallen.

Pladeanmeldelser
10. September 2016    
Kunstner
Titel
Forever!
Karakter
4

Jared Gomes aka (Hed)p.e. er tilbage med en plade, der kombinerer den velkendte nu-metal og reggae med overraskende stor succes.

Black med bid Populær
Koncertanmeldelser
04. September 2016    
Kunstner
Titel
+ Afsky
Spillested
Karakter
4

Pumpehusets Byhave sluttede udendørssæsonen af med to nyere danske black metal-bands. Solbrud-afbrækket Afsky koncertdebuterede uden at være prangende, mens ORM viste sig som et af de stærkeste kort blandt nye danske metalnavne.

I kampens hede Populær
Koncertanmeldelser
28. August 2016    
Kunstner
Titel
+ Transilvania
Genre
Karakter
4

Vektor kom, så og sejrede, da de spillede ’Terminal Redux’ fra start til slut i et hederamt Innsbruck, men et par mangler i lyden tog toppen af ekstasen. De lokale black-thrashere Transilvania gjorde også god figur.

Pladeanmeldelser
28. August 2016    
Titel
The Suffering
Karakter
4

Dawn of Demise udsender deres fjerde studieplade 'The Suffering' og leverer dermed den utvivlsomt tungeste dødsmetalplade, vi får at se fra et dansk band i år.

Pladeanmeldelser
25. August 2016    
Kunstner
Titel
Mausoleum
Karakter
4

Tiden er endelig kommet, til at Amalie Bruun er blevet selvsikker nok som artist bag sit alter ego Myrkur og ikke længere behøver at gemme sig bag en black metal-facade.

Pladeanmeldelser
21. August 2016    
Kunstner
Titel
Great Is Our Sin
Karakter
4

Revocation har fået inkorporeret melodi i deres i forvejen udmærkede tekniske dødsmetal. Det medfører, at 'Great Is Our Sin' måske er deres bedste plade til dato.

Pladeanmeldelser
21. August 2016    
Kunstner
Titel
Periphery III: Select Difficulty
Karakter
4

Amerikanske Periphery vender stilsikkert tilbage på deres fjerde udgivelse. En plade, der byder på masser af godt materiale og solide kompositioner.

Pladeanmeldelser
21. August 2016    
Titel
Give a Glimpse of What Yer Not
Genre
Karakter
4

Ikke mange forener de dybe følelser og den elektriske seksstrengedes store stemme bedre end koncertaktuelle Dinosaur Jr. Det er dinosaurens 11. studiealbum nok engang et bevis på.    

Pladeanmeldelser
21. August 2016    
Kunstner
Titel
Prelude
Karakter
4

Debutfuldlængde med britiske kometer er fyldt med opløftende heltemelodier midtvejs mellem NWOBHM og klassisk progressiv hard rock. Resultatet er et slidstærkt album, der bliver ved med at vise nye sider af sig selv.

Pladeanmeldelser
20. August 2016    
Kunstner
Titel
The Northern Sanctuary
Karakter
4

Dan Swanö og hans partner in crime, Ragnar Widerberg, er tilbage med en ny fuldlængde under Witherscape-banneret, og det er igen en stærk og ikke mindst stærkt varieret udgivelse.

Pladeanmeldelser
20. August 2016    
Titel
Union Of Flesh And Machine
Karakter
4

Blood Red Throne har med deres 'Union of Flesh and Machine' placeret et vægtigt argument for, at de skal løbe med præmien for årets bedste dødsmetalplade.

1641 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »