1437 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Pladeanmeldelser
08. November 2015    
Kunstner
Titel
Altar of Disembowelment
Karakter
4

Spanske Avulsed holder stadig deres dødsmetal brutal, men denne gang er der mindre splat og gore i lyd såvel som tekstunivers. Der anes i stedet en svensk inspiration i musikken, der nu er mørkere og med større tyngde.

Pladeanmeldelser
01. November 2015    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Med en enorm spilleglæde havde Shining et begejstret publikum i Lille Vega i deres hule hånd. Det kunne trods et begrænset fremmøde klart fornemmes, at det norske band har det der specielle ekstra, som kræves for at nå langt.

Koncertanmeldelser
01. November 2015    
Spillested
Genre
Karakter
4

For hver gang, man på ny oplever dem live, bliver Uncle Acid and the Deadbeats kun bedre. Fredag aften i Amager Bio var de eminente. 

Koncertanmeldelser
18. Oktober 2015    
Titel
+ Lucifer
Spillested
Genre
Karakter
4

Det var lyden, der trak ned i vores anmeldelse af Paradise Lost, da de for nylig spillede i Malmø. Og selvom lyden da også havde nogle få mangler i Pumpehuset, så var det nærmest en forløsende koncert, hvor bandet endelig var uhyre skarpe på dansk jord.

Koncertanmeldelser
18. Oktober 2015    
Kunstner
Titel
+ Suma
Spillested
Genre
Karakter
4

Ufomammut demonstrerede endnu engang deres talent for at variere det monotone.

Pladeanmeldelser
18. Oktober 2015    
Kunstner
Titel
Waterfall
Karakter
4

Hard rock-duoen Voodoo Hill med Glenn Hughes i front udgiver deres kun tredje album inden for 15 år. Men ventetiden har ikke været forgæves.

Koncertanmeldelser
18. Oktober 2015    
Kunstner
Titel
+ Trummor & Orgel
Karakter
4

Et sammenspillet og livgivende Graveyard fik stemningen til tops, efter at et særegent opvarmningsband vækkede minderne om en svunden tid til live.

Pladeanmeldelser
14. Oktober 2015    
Titel
Hustler's Row
Genre
Karakter
4

Ens ører bliver pinligt røde over, hvor begejstret man er for det længe ventede tredje studiealbum fra party-melodiøse Gentlemans Pistols. Men fantastisk, det er det.

Pladeanmeldelser
11. Oktober 2015    
Kunstner
Titel
King of Kings
Karakter
4

Leaves’ Eyes kæmper videre i en måske uddøende metalgenre. Men Liv Kristine og resten af bandet lægger sig ikke ned uden sværdslag, hvilket det overraskende gode nye album til fulde bevidner.

Pladeanmeldelser
09. Oktober 2015    
Titel
Deliverance
Karakter
4

Britiske Heart of a Coward tager endnu et skridt fremad med en mesterlig og voldelig udgivelse, der er et bud på en placering blandt årets bedste metalcore-udgivelser.

Koncertanmeldelser
05. Oktober 2015    
Kunstner
Karakter
4

Efter flere år med et halvt ben i graven var det et genopstået W.A.S.P., der var tilbage på fuld styrke i Malmø. En for kort sætliste gjorde dog, at koncerten ikke blev decideret guddommelig.

Pladeanmeldelser
04. Oktober 2015    
Kunstner
Karakter
4

Det var musikalitet i fineste form, men kun en skarp start og ditto slutning reddede affæren fra at blive for storladen og pæn for Leprous i den velbesøgte tidligere forbrændingsanstalt på Vestegnen.

Pladeanmeldelser
04. Oktober 2015    
Kunstner
Titel
Golgatha
Karakter
4

Blackie Lawless og kumpaner er på det femtende album under W.A.S.P.-navnet i overlegen topform.

Koncertanmeldelser
04. Oktober 2015    
Titel
+ Haken
Spillested
Karakter
4

Between the Buried and Me og Haken inviterede til prog-metal-kalas, der på mange punkter var den sublime oplevelse med få, markante undtagelser.

Pladeanmeldelser
02. Oktober 2015    
Titel
Satan's Tomb
Karakter
4

De gamle guitarronkedorer Hank Shermann og Michael Denner er sammen igen i det nye band Denner/Shermann. Det er der kommet en god lille ep ud af.

Pladeanmeldelser
01. Oktober 2015    
Kunstner
Titel
Polaris
Karakter
4

Tesseract djenter stadig formidabel prog-metal af høj kaliber, udfordrer lytteren og udvikler deres lyd… det er bare ikke på helt så højt niveau som tidligere. 

Pladeanmeldelser
27. September 2015    
Titel
Blackout Whiteout
Genre
Karakter
4

Finske Hanging Garden er modnet og har med det fjerde album fået en mere ren lyd, der alligevel synes mere mørk end tidligere, blandt andet på finurlig vis via brug af elementer, der ellers ikke har meget med metal at gøre.

Pladeanmeldelser
27. September 2015    
Titel
Cult of None
Karakter
4

Efter en længere dvale er The Arcane Order sprunget op og har spændt bæltet for at udgive udgive det tredje studiealbum. Det har været ventetiden værd.

Koncertanmeldelser
27. September 2015    
Kunstner
Karakter
4

Triptykon sked på både den dårlige lyd og det usle fremmøde og leverede under svære betingelser en mindre kraftpræstation udi drønsolid metal. 

Pladeanmeldelser
27. September 2015    
Titel
That’s the Spirit
Karakter
4

'That’s The Spirit' er intet mindre end en musikalsk milepæl for den engelske kvintet Bring Me the Horizon. Så kan man hade eller elske den alt efter præference.

Pladeanmeldelser
20. September 2015    
Kunstner
Titel
A Century in the Curse of Time
Karakter
4

Pyogenesis overrasker ikke bare ved at have et nyt album ude efter 13 år, men også ved at det omfavner bandets hårdere fortid på en måde, hvor bandets ret unikke lydbillede bevares i en meget forstærket form.

Pladeanmeldelser
20. September 2015    
Titel
Abysmal
Karakter
4

The Black Dahlia Murder har på imponerende vis gjort det nærmest umulige og med 'Abysmal' lavet en plade, der med melodi og temposkift lever op til forgængerne.

Pladeanmeldelser
17. September 2015    
Kunstner
Titel
Testosterone
Karakter
4

Til trods for en noget misvisende albumtitel byder den svenske kvartet Mustasch med ‘Testosterone’ på såvel storladen og pompøs rock som klassisk Mustasch-heavy.

Pladeanmeldelser
07. September 2015    
Kunstner
Titel
Under the Red Cloud
Karakter
4

Amorphis er tilbage med et album, der er fantastisk homogent i bandets vekslen mellem det fjerlette og det mere brutale. Det kunne let have været et top-album, hvis ikke det var, fordi energien ikke træder tilstrækkeligt frem i de aggressive riff, der i stort tal findes på albummet

Pladeanmeldelser
06. September 2015    
Titel
The Night Creeper
Genre
Karakter
4

Også på deres fjerde album leverer Uncle Acid and the Deadbeats korrumperende ørehængere med troværdig saft og kraft. 

Pladeanmeldelser
06. September 2015    
Kunstner
Titel
Nomad
Genre
Karakter
4

Med 'Nomad' har Mike Tramp' fuldendt en trilogi af plader, hvor han med gode melodier når ind til kernen af sig selv og ud til lytterens øregange.

Pladeanmeldelser
06. September 2015    
Titel
Legacy
Karakter
4

Gamle Praying Mantis' kerne, brødreparret Tino og Chris Troy, har fået taget sig sammen til dels at skaffe en delvis ny besætning i bandet, dels at udgive det første album i seks år. Det er der kommet et forbløffende frisk resultat ud af.

Pladeanmeldelser
05. September 2015    
Kunstner
Titel
Lightbearer
Genre
Karakter
4

Med kun to år på bagen debuterer københavnske Evra med et brag af en plade, der ikke bare fremviser bandet fra bedste side, men også viser hvor hurtig og markant en udvikling, gruppen har gennemgået. 

Pladeanmeldelser
30. August 2015    
Titel
Monarchy
Karakter
4

Rivers of Nihil er bedre end på forgængeren, og udtrykket er modnet og forfinet nok, til at 'Monarchy' kan holde lytteren interesseret i den tekniske dødsmetal fra start til slut.

Pladeanmeldelser
30. August 2015    
Kunstner
Titel
Rise to Power
Genre
Karakter
4

Tredje gang Battlecross er aktuelle på pladefronten, rammer de plet med både sangskrivning og udtryk.

Pladeanmeldelser
28. August 2015    
Kunstner
Titel
Songs of Flesh & Blood – in the Key of Light
Genre
Karakter
4

King Dude leverer karriererens hidtil bedste album med ’Songs of Flesh & Blood – in the Key of Light’, der har en hjemsøgt atmosfære i den store amerikanske musiktradition.

Pladeanmeldelser
27. August 2015    
Kunstner
Titel
Bad Magic
Karakter
4

Der er, som forventet, ikke mange nye overraskelser at spore på Motörheads 22. album – og heldigvis for det, vil de fleste fans nok udbryde lettet.

Pladeanmeldelser
26. August 2015    
Kunstner
Titel
Node
Karakter
4

Den australske kvintet Northlane har på kun to år udviklet sig fra at være blot endnu et band i et hav af djent-inspirerede metalcore-grupper til et voksent og individuelt band, der kan og vil mere end blot at lyde som alle de andre. 

Pladeanmeldelser
26. August 2015    
Kunstner
Titel
Halfvergaan ontwaakt
Karakter
4

Nederlandske Wederganger albumdebuterer vellykket med dødsromantisk og atmosfærisk pagan black metal.

Pladeanmeldelser
24. August 2015    
Kunstner
Titel
S/T
Genre
Karakter
4

De fynske retro-hardrockere Grusom debuterer med en overbevisende plade, der lover godt for fremtiden, selvom den skuer bagud. 

Pladeanmeldelser
20. August 2015    
Kunstner
Titel
M
Karakter
4

Det går ikke galt på Myrkurs debut, hvor danskeren bevæger sig ud på nostalgiens vingesus og går den tidlige skandinaviske black metal i bedene med sin helt eget lyd.

Fuldendt udtryk Populær
Pladeanmeldelser
20. August 2015    
Kunstner
Titel
Meliora
Genre
Karakter
4

I tredje omgang har Ghost fundet sig til rette i eget udtryk og rammer plet mellem melodi og mystik.

Koncertanmeldelser
16. August 2015    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Selv når Sunn O))) løsner op, er de verdens tungeste band. Når Attila samtidig er i storform, kan det ikke gå galt. 

Koncertanmeldelser
15. August 2015    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Jazzhouse blev forvandlet til troldmandens galehus, da Keiji Haino fredag aften leverede en intens to timer lang koncert foran et dedikeret publikum. 

Koncertanmeldelser
10. August 2015    
Titel
+ LLNN
Spillested
Karakter
4

Sick Of It All kender ikke til dårlige dage, og det er ingen sag for dem at spille en søndag op, selvom den største overraskelse hos NYHC-veteranerne er, at de har lagt åbningsnummeret til sidst i sættet.

Koncertanmeldelser
05. August 2015    
Kunstner
Karakter
4

Amorphis holdt sig til det oldschool i et velspillet show, der i den grad kiggede tilbage i bagkataloget. Selvom magien fra dengang måske ikke helt kunne nås, så var det professionelt udført, stærkt og medrivende alligevel.

Koncertanmeldelser
05. August 2015    

Endelig skinnede solen over Wacken, og Kataklysm serverede den perfekte morgenmad med en god omgang dødsmetal, der virkelig kom ud over scenekanten og satte mudderpølene i bevægelse.

Pladeanmeldelser
05. August 2015    
Titel
Deep Drone Master
Karakter
4

Det norsk/engelske projekt The Deathtrip viderefører klassisk norsk black metal på særdeles kompetent vis på deres debutalbum.

Koncertanmeldelser
04. August 2015    

My Dying Bride satsede på det gamle og forenede fornemt den smukke og alligevel til tider grumme musik med den mørke sommernats kølige temperaturer på Wacken Open Air.

Koncertanmeldelser
04. August 2015    
Kunstner
Karakter
4

Man går aldrig helt galt i byen, når Accept står på scenen og spiller deres klassikere. Men de kørte supporttjansen for Volbeat hjem på rutinen.

Koncertanmeldelser
04. August 2015    
Kunstner
Karakter
4

Veteranerne gik til stålet med 40 minutters dødsmetal, der virkede som en massiv mur i hovedet på de mange publikummer, der ikke vidste, hvad de var gået ind til.

Koncertanmeldelser
04. August 2015    
Spillested
Genre
Karakter
4

Søndag aften på årets ‘Dirty Days of Summer’ på BETA bød på lækkert vejr, god stemning, BBQ, kolde fadøl og masser af thrash!

Koncertanmeldelser
04. August 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Annihilator har skuffet de sidste par gange, vi har set dem, men fredag aften lykkedes det canadierne at bryde kurven ved at give en energisk og vellykket koncert.

Koncertanmeldelser
03. August 2015    
Kunstner
Karakter
4

Der var en vis ensformighed over Ill Niños musik, men om de så havde spillet den samme sang igen og igen sættet igennem, så havde de med garanti stadig lavet en kæmpefest i teltet.

Koncertanmeldelser
03. August 2015    

Samael slap godt fra et show, der havde programmerede trommer, selvom over 90 % af showet hyldede en klassisk plade, der er indspillet med rigtige trommer. Reaktionerne blandt publikum rakte til både fællessang og crowdsurf under teltdugen.

1437 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »