1359 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Koncertanmeldelser
21. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Hammerfall stod for den klassiske metal på årets Copenhell, og de slap umådelig godt fra at repræsentere genren.

Koncertanmeldelser
21. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Marduk leverede med vanlig stil en fortræffelig koncert, hvor de fik rykket publikum rundt i en alvorlig omgang black metal, der giver ømme nakker dagen efter.

Koncertanmeldelser
21. Juni 2015    

Klokken 14 på festivalens sidste dag er stadig morgen fra mange, men Horned Almighty gav intet for morgenro og sørgede for en bragende fed sort messe på Copenhells Pandæmonium-scene med formidabel lyd og ditto attitude.

Koncertanmeldelser
21. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Med Raunchy eskalerede festen på Copenhell, og bandets dansable musik fik den store crowd ved Pandæmonium-scenen til at kridte danskeskoene og tænde godt op under ølkoret.

Koncertanmeldelser
21. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Red Warszawa satte et eftertrykkeligt punktum for dette års Copenhell på Pandæmonium med en times rablende og herligt ubehjælpsom heavy. Eller "polsk punk", som de jo selv kalder det.

Koncertanmeldelser
20. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Med list og atmosfærisk black metal forførte Solbrud publikum fredag aften i mørket og sørgede for, at Pandæmonium-scenen levede op til sit navn.

Koncertanmeldelser
19. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Det kolde og vindblæste betonhelvede på Copenhell var den perfekte kulisse til Slipknots dystre og kakofoniske maskebal, der tog publikum med storm.

Pladeanmeldelser
14. Juni 2015    
Kunstner
Titel
Luminiferous
Karakter
4

High On Fires syvende studiealbum er bandets bedste i en årrække. Der er muligvis mange gentagelser og kun få overraskelser på pladen, men for hvert udspil, de smider på gaden, bliver man altid klogere på, hvorfor High On Fire er et af de bedste metalbands i dag.

Koncertanmeldelser
09. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Festen var for kort. Men mens den stod på, var ukuelige Airbourne som altid så veloplagte, få andre bands matcher deres massive energiudladning på en scene.

Koncertanmeldelser
09. Juni 2015    
Genre
Karakter
4

Efter fem års pause havde Backyard Babies lovet en historisk koncert. Så vildt blev det aldrig, men Sveriges store rockstjerner gjorde et sprudlende og stilsikkert comeback.

Koncertanmeldelser
08. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Fortidens fordrukne eskapader er et overstået kapitel for Ace Frehley. Guitarhelten fra Kiss var på vinderkurs og sejrede med alle sine gamle klassikere fra både sit tidligere legendariske band og solokarrieren.

Pladeanmeldelser
07. Juni 2015    
Kunstner
Titel
Bliss
Karakter
4

Danske Reverie rammer en herlig obskur stemning på debutalbummet 'Bliss', der byder på en fin omgang upoleret dødsmetal med stærke elementer, men kunne godt bruge et par riffs, der skar mere igennem i forhold til denne verdens hob af dødsmetalbands.

Koncertanmeldelser
07. Juni 2015    
Genre
Karakter
4

"I've had two hours of sleep and a few beers this morning". Scott H. Biram er den ægte vare i bluesens ånd. Og er mere 'son of anarchy' end den populære serie, han har leveret musik til.

Koncertanmeldelser
07. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Den sidste koncert på festivalens første dag bød på en god del hits, eksamination af Stigs stand-in og noget med ild i!

Koncertanmeldelser
07. Juni 2015    
Kunstner
Titel
Palm Reader
Spillested
Karakter
4

Fremmødet var kun akkurat hæderligt på Beta fredag aften, svenske Martyrdöd og engelske Palm Reader begejstrede med hvert sit tag på energisk og veloplagt og ikke mindst støjende musik.

Koncertanmeldelser
07. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

De færreste black metal-bands matcher Marduks niveau. Fredag midnat blæste svenskerne publikummet bagover med en opvisning i musikalsk vanvid. Copenhells gæster har en oplevelse at se frem til!

Ørken-prog Populær
Pladeanmeldelser
07. Juni 2015    
Titel
Entering Another Measure
Karakter
4

Den danske trio skyder direkte mod giganterne inden for genren med deres bundsolide opfølger til 2014-debuten 'Tûndra'.

Pladeanmeldelser
03. Juni 2015    
Kunstner
Titel
Encyrcle
Karakter
4

Encyrcles debut er en rendyrket, velskabt og velspillet speed metal-tidsrejse.

Pladeanmeldelser
01. Juni 2015    
Titel
The Plague Within
Genre
Karakter
4

’The Plague Within’ er Paradise Lost anno 1990 i en moderne version, hvor briterne dyrker deres tunge dødsrødder på en plade, der holder næsten hele vejen.

Pladeanmeldelser
25. Maj 2015    
Kunstner
Titel
II
Karakter
4

De canadiske garagepunkere Metz vender tilbage med hårdtslående opfølger til deres hypede debut, som bliver kørt hjem med en salve pulveriserende hardcore, der ikke går nogen uberørt forbi.

Pladeanmeldelser
19. Maj 2015    
Titel
Sol Invictus
Karakter
4

For de fleste bands er comeback-plader ligegyldige parenteser i diskografien. 'Sol Invictus' er den sjældne undtagelse. Pladen summer af et pompøst og manisk drive, der er fortidens store bedrifter værdig. 

Koncertanmeldelser
18. Maj 2015    
Kunstner
Titel
+ Impalers
Genre
Karakter
4

En syngende lussing var, hvad man fik på en kølig aften i Bygningen, hvor der ingenlunde var ladt noget koldt tilbage foran den gyngende scene, der dannede fundament for to yderst veloplagte bands.

Koncertanmeldelser
17. Maj 2015    
Kunstner
Titel
+Inacave + Scortum + Pataus
Spillested
Genre
Karakter
4

Lygten Station på Nørrebro bød fredag på et program, der spændte fra klassisk død til rå thrash med teknisk gøgleri indimellem. Og et dansk band, som har fat i den lange ende af noget Lamb of God-agtigt.

Koncertanmeldelser
10. Maj 2015    
Kunstner
Titel
+ Aphyxion + Abscission + Phoebus Cartel + Heidra + Prevail
Spillested
Karakter
4

Det var et vellykket W:O:A Metal Battle-arrangement lørdag aften i Templet i Lyngby med godt og blandet metal. Vikingemetallerne i Heidra stak snuden længst frem og løb med sejren for denne runde.

Pladeanmeldelser
10. Maj 2015    
Kunstner
Titel
Infinity Machines
Karakter
4

Koncertaktuelle Gnod udgiver et fugtigt mastodontværk med en dystopisk essens bestående af faretruende industrial-jazz og krasbørstig fist-metal.

Koncertanmeldelser
05. Maj 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

De amerikanske stonerdoom-veteraner sørgede for riffene og lod aldrig festen fuzze ud.

Pladeanmeldelser
05. Maj 2015    
Kunstner
Titel
War of Kings
Karakter
4

Europe holder taget i hard rock-fanen og viser, at comebacket stadig skal tages seriøst.

Koncertanmeldelser
04. Maj 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Bas- og trommeduoen Bell Witch havde fået bedre plads til al deres lyd end forrige år, og deres kosmiske doom var en smuk afslutning på HDDT.

Koncertanmeldelser
04. Maj 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Sludge-rødderne i europadebuterende canadiske Hoopsnake  gav en af de mest forudsigelige, men også øredøvende og herlige koncerter på sidstedagen af den sidste Heavy Days in Doom Town.

Koncertanmeldelser
04. Maj 2015    
Spillested
Genre
Karakter
4

Chilenske Capilla Ardiente medbragte karisma, helteattitude og episk doom i en fin aftapning til deres danske debutkoncert.

Koncertanmeldelser
04. Maj 2015    
Kunstner
Titel
+ Halshug + Beyond Pink
Spillested
Genre
Karakter
4

Med hovednerve fra 'The Shape of Punk to Come' tilsat lidt gammelt, lidt nyt samt lidt Slayer gav svenske Refused publikum fuld valuta for pengene i et udsolgt Pumpehuset den sidste onsdag i april. 

Koncertanmeldelser
02. Maj 2015    
Spillested
Genre
Karakter
4

Dizzy Mizz Lizzy spillede suverænt sammen i Forum. Og trioen er netop klart bedst, når de rocker hårdt igennem og folder sig ud i fri leg, end når de ømme hits skal serveres på obligatorisk vis.

Koncertanmeldelser
30. April 2015    
Spillested
Karakter
4

Tirsdag aften var sat i trioernes tegn, da Jazzhouse lagde scene til Helms Alee og Russian Circles. To koncerter af vidt forskelligt format.

Lutter Oren Populær
Koncertanmeldelser
30. April 2015    
Titel
+ Senyawa
Spillested
Karakter
4

Det var endnu en dag på kontoret for den australske dronemusiker Oren Ambarchi, men det, der kommer over hans skrivebord fuldt af effektpedaler, er af uforholdsmæssigt høj kvalitet.

Pladeanmeldelser
29. April 2015    
Kunstner
Titel
Disciples of the Sun
Karakter
4

Delvist danske Pyramaze har fået ny sanger og brugt lang tid på at nå frem til en fremragende fjerde skive.

Pladeanmeldelser
28. April 2015    
Kunstner
Titel
The Children Of The Night
Karakter
4

Tribulation følger tidens trend og udsender et stærkt album, hvor bandets tilbageværende death metal-aner på fornem vis blandes med 70'er-rockede prog- og psych-elementer.

Pladeanmeldelser
27. April 2015    
Kunstner
Titel
Dawn of the Nine
Karakter
4

Unleashed er nu nået til udgivelse nummer 12 i rækken, og selvom ’Dawn of the Nine’ ikke vil skaffe dem verdensherredømme, er det en ganske potent skive, som svenskerne smider på gaden.

Koncertanmeldelser
27. April 2015    
Kunstner
Titel
+ Deez Nuts + Stick To Your Guns + Trash Talk + Being As An Ocean
Spillested
Karakter
4

NYHC-ikonerne i Madball fik samtlige supportbands til at blegne og ligne en flok glade amatører, da Amager Bio inviterede indenfor til hele 5 hardcorekoncerter på 5 timer.

Pladeanmeldelser
26. April 2015    
Kunstner
Titel
Graveward
Karakter
4

Musikkens store, ambitiøse armbevægelser bakkes ikke til fulde op af produktionen, så det kan godt tage lidt tid, før man som lytter for alvor kan omfavne det kreative, kaotiske horror-univers, som Sigh præsenterer på deres 10. album.

Koncertanmeldelser
26. April 2015    
Kunstner
Karakter
4

"This is Armageddon!" Satyricon havde sjældne numre med i Malmø, der momentvis fremmanede ånden af true black metal. Men det fik også nyere numre til at blegne temmelig meget.

Boganmeldelser
23. April 2015    
Kunstner
Titel
NYHC: New York Hardcore 1980-1990
Karakter
4

Noget nær endegyldig bog om New York-hardcorens fødsel og konsolidering i årene 1980-1990 vinder på sit fokus og sin grundighed, hvad den mangler i selvkritik og perspektivering.

Pladeanmeldelser
19. April 2015    
Kunstner
Titel
God From The Machine
Genre
Karakter
4

Impalers fra Haderslev har med pladen 'God From The Machine's melodi og fart stadfæstet deres position som et af landets bedste inden for thrash metal.

Pladeanmeldelser
19. April 2015    
Kunstner
Titel
Empirical Ghost
Karakter
4

Med et overflødighedshorn af synth og prog-rock-finurligheder udgiver Liserstille et album, der uden tvivl er en af de bedste danske udgivelser i år.

Pladeanmeldelser
19. April 2015    
Kunstner
Titel
Kingdom of the Hammer King
Karakter
4

Devilutions Dragejæger vågner endnu engang fra sit hi, da et fransk ridderkorps genopliver hans glæde ved bands, der jager skællede monstre.

Pladeanmeldelser
14. April 2015    
Titel
Stellar
Karakter
4

Der Weg Einer Freiheit fra Tyskland har med deres tredje udspil 'Stellar' for alvor meldt sig ind i den moderne black metals fine selskab.

Pladeanmeldelser
14. April 2015    
Kunstner
Titel
Endless Forms Most Beautiful
Karakter
4

Nightwish har med Floor Jansen bag mikrofonen genvundet noget af det tabte terræn, men er dog lige ved at tabe det hele igen mod slutningen af albummet.

Pladeanmeldelser
12. April 2015    
Kunstner
Titel
Psycroptic
Karakter
4

Tasmanske Psycroptic har optimeret deres tekniske dødsmetal til det hidtil højeste niveau og imponerer i udførelsen.

Pladeanmeldelser
12. April 2015    
Kunstner
Titel
In the Shadow of the Inverted Cross
Genre
Karakter
4

Der er masser af stærke melodier på Sorcerers debutalbum, som låner en del i lyd og stil fra andre svenske doom-mestre, men gør det på en så vedkommende og interessant måde, at det er svært ikke at lade sig rive med af den episke stemning.

Koncertanmeldelser
12. April 2015    
Titel
+ Cancer Bats + Hundreth + Oathbreaker
Spillested
Karakter
4

Onsdag aften på Pumpehuset bød på While She Sleeps og Cancer Bats, der begge er albumaktuelle med henholdsvis 'Brainwashed' og 'Searching For Zero'. Med sig som opvarmning havde de post-black metallerne Oathbreaker og melocore-drengene Hundredth.

Pladeanmeldelser
12. April 2015    
Kunstner
Titel
Mut
Karakter
4

Aort og co. skider på black metallen til fordel for yderst atmosfærisk og dyster progressiv-/postrock - og med stilsikker succes.

1359 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »