1161 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Koncertanmeldelser
07. Juli 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Psykedeliske briter med kurs mod rummet gav en psykedelisk oplevelse lørdag nat på Roskilde.

Koncertanmeldelser
07. Juli 2014    
Kunstner
Karakter
4

Deftones hævede støt niveauet undervejs uden helt at finde den særlige magi, der gør Orange Scene til det nærmest utopiske paradis, den kan blive, når band og publikum mødes i uforklarlig synergi.

Koncertanmeldelser
04. Juli 2014    
Genre
Karakter
4

Ved hjælp af tyngde og et stærkt materiale lykkedes det stort set Electric Wizard at spille den store Arena-scene op - eller ned i kulkælderen - torsdag på Roskilde, og frygten for den store Arena-scenes indvirkning på præstationen blev gjort delvis til skamme.

Koncertanmeldelser
30. Juni 2014    
Titel
+ The Guv'nors
Spillested
Genre
Karakter
4

Amager Bio blev omdannet til et festligt inferno anført af Dropkick Murphys på en ellers halvtrist tirsdag. 

Pladeanmeldelser
30. Juni 2014    
Kunstner
Titel
With The Lost Souls On Our Side
Karakter
4

Et album med en pondus og vilje, der er de færreste bands med snart 25 år på bagen forundt. 

Koncertanmeldelser
16. Juni 2014    

The Psyke Project har afholdt vildere koncerter end den på Copenhell. Alligevel var det et sprudlende band, der lukkede onsdagen af med musikalsk vanvid.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
4

Behemoths andet besøg på Copenhell blev ikke helt så ondt som første gang, selvom den teatralske black/death metal antydede, at polakkerne med succes kan forvandle ekstrem metal til stadionrock.

Pladeanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Titel
Terror Hungry
Genre
Karakter
4

Finske Lost Society hamrer sømmet i bund og imponerer med en plade, som lyser af spilleglæde og beviser, at crossover-thrash stadig har sin berettigelse i 2014.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Genre
Karakter
4

Toxic Holocausts spiller thrash, der har travlt, men derfor behøvede showet nu ikke gå i gang, næsten tyve minutter før al information på tryk eller web fortalte, at det skulle starte. Det var synd, for det var et stærkt og energisk show, som flere burde have overværet.

Pladeanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Titel
Live in Antwerp
Karakter
4

Kadavar er et mærkeligt, men forfriskende band, der udfordrer tid og sted inden for den klassiske hard rock og heavy metal.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Genre
Karakter
4

Armbevægelserne var ikke store, men trods en nærmest ikke-eksisterende attitude, så lod Black Book Lodge musikken tale på en måde, så man skulle være et skarn, hvis man ikke blev svært fornøjet af bandets velspillede, tunge rock.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
4

Trap Them leverede en god koncert, som mange havde set frem til, og fik endda nogle blandt publikum til at genoverveje seneste udspils kvaliteter

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
4

Dødslegenderne leverede en fantastisk koncert, men rammen var ikke den rigtige.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
4

Týr præsenterede en blanding af gamle kendinge og nyere materiale og leverede ret komplet billede af, hvad bandet står for.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
4

Mercenary fuldendte et længerevarende comeback med en overbevisende præstation på Copenhells Helviti-scene. 

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
4

Disneyland After Dark valgte på Copenhell at hævne sig efter den fadæse, de sidste gang udsatte Devilutions udsendte for. 

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
4

Iron Maiden leverede varen på Copenhell og serverede nogle sange, som vi nok aldrig får at høre mere. For denne anmelder var det en nostalgisk koncert.

Koncertanmeldelser
15. Juni 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Anthrax åbnede Copenhells store scene, Helviti, med en fest.

Koncertanmeldelser
14. Juni 2014    
Genre
Karakter
4

Et vellykket nostalgitrip til de glade 90’ere med My Dying Bride blev desværre stoppet før tid.

Koncertanmeldelser
14. Juni 2014    

De hypede psykedeliske stonerrockere Uncle Acid & the Deadbeats fik godt tag i publikum på Copenhell og leverede et tæt sammenspillet trip.

Koncertanmeldelser
14. Juni 2014    
Kunstner
Karakter
4

Tom G. Warriors Triptykon var oppe mod dårlig lyd og et lidt vel solskinsramt spilletidspunkt. Men bandets begsorte klasse fornægtede sig ikke.

Koncertanmeldelser
10. Juni 2014    

Volbeats triumf som lørdagens hovednavn vidnede om, at bandet live er på vej  i liga med metalscenens allerstørste navne. Selvom de er set bedre tidligere.

Koncertanmeldelser
10. Juni 2014    

Han svigter sjældent på scenen. Men den sympatiske chok-rocker bruger for meget tid på at hylde sine gamle drukvenner i stedet for at spille mere musik fra sin egen suveræne diskografi.

Koncertanmeldelser
09. Juni 2014    
Spillested
Karakter
4

Tesla i Amager Bio i fredags var en kæmpe positiv overraskelse. Det californiske firserband sværger tydeligvis mere og mere til southern rock. Og tak for det!

Koncertanmeldelser
09. Juni 2014    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

45 års erfaring – men ingen træthed at spore.

Koncertanmeldelser
08. Juni 2014    

Det er ikke, fordi Uriah Heep er sjældne gæster på disse breddegrader, men bandet er, trods deres lange rejse i tiden, altid værd at opleve.

Koncertanmeldelser
08. Juni 2014    

Det er sagt før, og Bombus’ forhammer af en åbningskoncert på Sweden Stage er blot endnu en passende lejlighed til at sige det, som alle må forstå, én gang til: Her er et band, der ikke må overses!

Pladeanmeldelser
08. Juni 2014    
Kunstner
Titel
Savage Gold
Karakter
4

Amerikanerblack kan noget med at invitere nye lyttere indenfor. Således også Tombs. Når de er bedst.

Pladeanmeldelser
08. Juni 2014    
Kunstner
Titel
Drömriket
Genre
Karakter
4

Drömriket - en såkaldt supergruppe - disker op med rock med lidt proggede tendenser og en socialistisk tilgang i de svenske tekster med de fængende melodier om forstaden Tynnered ved Gøteborg

Pladeanmeldelser
08. Juni 2014    
Kunstner
Titel
Earthless
Genre
Karakter
4

Det nye album fra death/doom-projektet Doom:VS fra Draconians Johan Ericson har taget Thomas A.G. Jensen fra Saturnus med på gæstevokal, og det valg forstår man hurtigt. Musikken læner sig fornemt op ad Saturnus' meritter.

Pladeanmeldelser
08. Juni 2014    
Kunstner
Titel
Esoteric Warfare
Karakter
4

Mayhem er tilbage med 'Esoteric Warfare', der byder på black metal, som kun Mayhem kan lave den. Nu med 'Teloch' som sangskriver og Attila Csihar i storform.

Pladeanmeldelser
06. Juni 2014    
Kunstner
Titel
Behind the Sun
Genre
Karakter
4

Koncertaktuelle Motorpsycho beviser igen igen igen igen igen igen igen igen etc., at de efter 25 år med vind i håret på den musikalske motorvej stadig er rockbandet, man tilsyneladende aldrig får nok af.

Koncertanmeldelser
04. Juni 2014    
Kunstner
Titel
+ Mastodon + Gojira + Ghost B.C.
Genre
Karakter
4

Opvarmningen til det store Metallica-show i Horsens havde noget så sjældent som en god lyd og leverede på den baggrund en ganske hæderlig indsats. For de flestes vedkommende ...

Koncertanmeldelser
04. Juni 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Ideen med at lade publikum vælge sangene var god på papiret. Resultatet så noget kedeligt og forudsigeligt ud. Eksekveringen var derimod udmærket.

Håbet lever Populær
Pladeanmeldelser
01. Juni 2014    
Kunstner
Titel
Though Hope Is Frail
Karakter
4

Københavnerbandet Justin Hate udgiver en debut, der både giver håb og bange anelser. Men mest det første.

Koncertanmeldelser
26. Maj 2014    

Oppe imod Nordic Noise og Champions League-finale kæmpede Artillery og tre tapre og stolte supportbands en brav indsats i Viften i Rødovre og sørgede for en klar sejr til metallen.

Koncertanmeldelser
25. Maj 2014    
Spillested
Genre
Karakter
4

Guitarikoner på stribe fyrede den af i Pumpehuset lørdag aften, hvor en række unge lovende bands også slog fast, at tilstanden i dansk rock ikke er helt så håbløs, som den bliver gjort til.

Koncertanmeldelser
25. Maj 2014    
Titel
Corpus Mortale + Deus Otiosus + Ferocity
Spillested
Karakter
4

Et kort og voldsomt regnskyl druknede verden udenfor og blev startskud til en aften, hvor Ferocity og Dawn Of Demise sejrede stort, godt bakket op af rutinerede Corpus Mortale, og energiske Deus Otiosus.

Thrashfest 2003 Populær
Koncertanmeldelser
25. Maj 2014    
Kunstner
Titel
Thrashfest 2003
Genre
Karakter
4

Til koncert med de gamle thrash metal helte, Testament, Death Angel og Vio-Lence på hjemmebane. Og metal guru Halford var der osse..

Pladeanmeldelser
18. Maj 2014    
Kunstner
Titel
Relics of Sulphur Salvation
Karakter
4

Vanhelgd byder på svensk dødsmetal i krydsilden mellem klassisk Stockholm-lyd og de første spæde skridt mod den melodiske Gøteborg-stil. På det tredje album rammer dette oldschool-mix virkelig plet.

Koncertanmeldelser
18. Maj 2014    
Titel
+ Cold Cave
Spillested
Karakter
4

Et storslået og gennemsyret professionelt, men dog bittersødt industrial metalshow i Forum den forgangne tirsdag

Koncertanmeldelser
18. Maj 2014    
Spillested
Karakter
4

Blood Ceremony er okkult retrorock, når det er bedst, og formåede på trods af et forholdsvis beskedent publikum at blive klappet ud på scenen igen - ikke én, men to gange.

Koncertanmeldelser
11. Maj 2014    
Kunstner
Titel
+ Hacktivist
Spillested
Karakter
4

Nu metallens grand old men beviste torsdag aften i et udsolgt Amager Bio, at de langt fra er udbrændte. De leverede et medrivende og ikke mindst vellydende show.

Pladeanmeldelser
11. Maj 2014    
Kunstner
Titel
Anti Ritual
Karakter
4

Anti Ritual formår yderst musikalsk at sammensmelte black metal, hardcore, d-beat og sludge og gøre udtrykket til bandets eget.

Pladeanmeldelser
11. Maj 2014    
Kunstner
Titel
Splinters
Karakter
4

Vallenfyre udgiver med ’Splinters’ opfølgeren til debuten fra 2011, og det er om muligt en endnu mørkere og smadret omgang, som serveres over skivens 43 varierede minutter.

Koncertanmeldelser
05. Maj 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Britiske Witchsorrow trakterede Heavy Days-publikummet med herligt gyngende groove og sumpet fuzzguitar.

Koncertanmeldelser
05. Maj 2014    
Spillested
Genre
Karakter
4

Frygten for kedelig svenskerretrorock blev gjort til skamme af et veloplagt og sveddryppende band.

Koncertanmeldelser
05. Maj 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Episk doom, twin leads, guitarposeringer... svenske Isole var heldigvis ikke bange for de smukke klichéer, da de åbnede Ungdomshusets store scene om lørdagen på Heavy Days in Doom Town.

Pladeanmeldelser
27. April 2014    
Titel
The Cave & the Sunlight
Genre
Karakter
4

Pet the Preacher fortsætter den gode stil med deres anden udgivelse, der er mindre beskidt end debuten, men mere tung og stemningsfuld og et godt skridt i retningen af mere fremtidig succes.

Pladeanmeldelser
27. April 2014    
Kunstner
Titel
Shadows Of The Dying Sun
Karakter
4

‘Shadows Of The Dying Sun’ er stadig trofast mod Insomniums klassiske lyd, tekstunivers og artwork, men inkorporerer også de meget nødvendige nyere elementer.

1161 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »