1135 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 ... » 
 
Koncertanmeldelser
08. Juni 2014    

Det er sagt før, og Bombus’ forhammer af en åbningskoncert på Sweden Stage er blot endnu en passende lejlighed til at sige det, som alle må forstå, én gang til: Her er et band, der ikke må overses!

Pladeanmeldelser
08. Juni 2014    
Kunstner
Titel
Savage Gold
Karakter
4

Amerikanerblack kan noget med at invitere nye lyttere indenfor. Således også Tombs. Når de er bedst.

Pladeanmeldelser
08. Juni 2014    
Kunstner
Titel
Drömriket
Genre
Karakter
4

Drömriket - en såkaldt supergruppe - disker op med rock med lidt proggede tendenser og en socialistisk tilgang i de svenske tekster med de fængende melodier om forstaden Tynnered ved Gøteborg

Pladeanmeldelser
08. Juni 2014    
Kunstner
Titel
Earthless
Genre
Karakter
4

Det nye album fra death/doom-projektet Doom:VS fra Draconians Johan Ericson har taget Thomas A.G. Jensen fra Saturnus med på gæstevokal, og det valg forstår man hurtigt. Musikken læner sig fornemt op ad Saturnus' meritter.

Pladeanmeldelser
08. Juni 2014    
Kunstner
Titel
Esoteric Warfare
Karakter
4

Mayhem er tilbage med 'Esoteric Warfare', der byder på black metal, som kun Mayhem kan lave den. Nu med 'Teloch' som sangskriver og Attila Csihar i storform.

Pladeanmeldelser
06. Juni 2014    
Kunstner
Titel
Behind the Sun
Genre
Karakter
4

Koncertaktuelle Motorpsycho beviser igen igen igen igen igen igen igen igen etc., at de efter 25 år med vind i håret på den musikalske motorvej stadig er rockbandet, man tilsyneladende aldrig får nok af.

Koncertanmeldelser
04. Juni 2014    
Kunstner
Titel
+ Mastodon + Gojira + Ghost B.C.
Genre
Karakter
4

Opvarmningen til det store Metallica-show i Horsens havde noget så sjældent som en god lyd og leverede på den baggrund en ganske hæderlig indsats. For de flestes vedkommende ...

Koncertanmeldelser
04. Juni 2014    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Ideen med at lade publikum vælge sangene var god på papiret. Resultatet så noget kedeligt og forudsigeligt ud. Eksekveringen var derimod udmærket.

Håbet lever Populær
Pladeanmeldelser
01. Juni 2014    
Kunstner
Titel
Though Hope Is Frail
Karakter
4

Københavnerbandet Justin Hate udgiver en debut, der både giver håb og bange anelser. Men mest det første.

Koncertanmeldelser
26. Maj 2014    

Oppe imod Nordic Noise og Champions League-finale kæmpede Artillery og tre tapre og stolte supportbands en brav indsats i Viften i Rødovre og sørgede for en klar sejr til metallen.

Koncertanmeldelser
25. Maj 2014    
Spillested
Genre
Karakter
4

Guitarikoner på stribe fyrede den af i Pumpehuset lørdag aften, hvor en række unge lovende bands også slog fast, at tilstanden i dansk rock ikke er helt så håbløs, som den bliver gjort til.

Koncertanmeldelser
25. Maj 2014    
Titel
Corpus Mortale + Deus Otiosus + Ferocity
Spillested
Karakter
4

Et kort og voldsomt regnskyl druknede verden udenfor og blev startskud til en aften, hvor Ferocity og Dawn Of Demise sejrede stort, godt bakket op af rutinerede Corpus Mortale, og energiske Deus Otiosus.

Thrashfest 2003 Populær
Koncertanmeldelser
25. Maj 2014    
Kunstner
Titel
Thrashfest 2003
Genre
Karakter
4

Til koncert med de gamle thrash metal helte, Testament, Death Angel og Vio-Lence på hjemmebane. Og metal guru Halford var der osse..

Pladeanmeldelser
18. Maj 2014    
Kunstner
Titel
Relics of Sulphur Salvation
Karakter
4

Vanhelgd byder på svensk dødsmetal i krydsilden mellem klassisk Stockholm-lyd og de første spæde skridt mod den melodiske Gøteborg-stil. På det tredje album rammer dette oldschool-mix virkelig plet.

Koncertanmeldelser
18. Maj 2014    
Titel
+ Cold Cave
Spillested
Karakter
4

Et storslået og gennemsyret professionelt, men dog bittersødt industrial metalshow i Forum den forgangne tirsdag

Koncertanmeldelser
18. Maj 2014    
Spillested
Karakter
4

Blood Ceremony er okkult retrorock, når det er bedst, og formåede på trods af et forholdsvis beskedent publikum at blive klappet ud på scenen igen - ikke én, men to gange.

Koncertanmeldelser
11. Maj 2014    
Kunstner
Titel
+ Hacktivist
Spillested
Karakter
4

Nu metallens grand old men beviste torsdag aften i et udsolgt Amager Bio, at de langt fra er udbrændte. De leverede et medrivende og ikke mindst vellydende show.

Pladeanmeldelser
11. Maj 2014    
Kunstner
Titel
Anti Ritual
Karakter
4

Anti Ritual formår yderst musikalsk at sammensmelte black metal, hardcore, d-beat og sludge og gøre udtrykket til bandets eget.

Pladeanmeldelser
11. Maj 2014    
Kunstner
Titel
Splinters
Karakter
4

Vallenfyre udgiver med ’Splinters’ opfølgeren til debuten fra 2011, og det er om muligt en endnu mørkere og smadret omgang, som serveres over skivens 43 varierede minutter.

Koncertanmeldelser
05. Maj 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Britiske Witchsorrow trakterede Heavy Days-publikummet med herligt gyngende groove og sumpet fuzzguitar.

Koncertanmeldelser
05. Maj 2014    
Spillested
Genre
Karakter
4

Frygten for kedelig svenskerretrorock blev gjort til skamme af et veloplagt og sveddryppende band.

Koncertanmeldelser
05. Maj 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Episk doom, twin leads, guitarposeringer... svenske Isole var heldigvis ikke bange for de smukke klichéer, da de åbnede Ungdomshusets store scene om lørdagen på Heavy Days in Doom Town.

Pladeanmeldelser
27. April 2014    
Titel
The Cave & the Sunlight
Genre
Karakter
4

Pet the Preacher fortsætter den gode stil med deres anden udgivelse, der er mindre beskidt end debuten, men mere tung og stemningsfuld og et godt skridt i retningen af mere fremtidig succes.

Pladeanmeldelser
27. April 2014    
Kunstner
Titel
Shadows Of The Dying Sun
Karakter
4

‘Shadows Of The Dying Sun’ er stadig trofast mod Insomniums klassiske lyd, tekstunivers og artwork, men inkorporerer også de meget nødvendige nyere elementer.

Koncertanmeldelser
21. April 2014    
Kunstner
Titel
Sons of Death Valley + The Vision Ablaze + Necrosis + Mushroom Cloud
Karakter
4

W:O:A Metal Battle var nået til København i lørdags, hvor to af de fire dystende bands havde en sejr fra en indledende runde i ærmet. Det var da også blandt disse to, man fandt aftenens vinder.

Koncertanmeldelser
21. April 2014    
Titel
MMF Warm Up 2014
Karakter
4

Igen i år blev en af sommerens helt store danske metalfestivaler sparket i gang nogle måneder i forvejen med et ”Warm Up Party” i Ungdommens Hus i Fredericia. Og i år blev det sandelig en fin forløber for Metal Magic Festival 2014.

Pladeanmeldelser
21. April 2014    
Titel
Season of Arrows
Karakter
4

Season of Arrows giver med debutalbummet et spændende indblik i en musikalsk verden, der rummer både nu metal og punk-, prog-, doom- og traditionelle metalinspirationer.

Koncertanmeldelser
17. April 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Candlemass gav en overbevisende dosis "følelsespornodoom" på Roadburns hovedscene, hvor de fremførte hele deres tredje album, 'Ancient Dreams'.

Koncertanmeldelser
15. April 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

San Francisco-kvartetten Lumerians satte et stærkt psykedelisk punktum for Roadburn 2014. Bandet optrådte i hvide kutter og med dioder som øjne, hvilket bare forstærkede musikkens ildevarslende undertoner.

Koncertanmeldelser
15. April 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Tom G. Warriors Triptykon gav en sønderknusende, men lidt for kort koncert på Roadburn, hvor det også godt kunne mærkes, at kvartetten aldrig havde spillet de nye sange live før. Dén sorte rust har de dog med garanti rystet af sig, når det er juni, og der er Copenhell.

Koncertanmeldelser
15. April 2014    
Kunstner
Karakter
4

Lørdag eftermiddag leverede utæmmelige Circle fra Finland en fest af en koncert foran et smilende, rockende, dansende og lyttende publikum.

Koncertanmeldelser
14. April 2014    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Bölzer var festivalens højest spillende band, da de søndag eftermiddag krydrede Afterburneren med en opfindsom blanding af død og black. 

Koncertanmeldelser
14. April 2014    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Magma var Roadburn-programmets største scoop i år, og det progressive orkester fra Frankrig levede da så sandelig også op til deres kultstatus.     

Koncertanmeldelser
14. April 2014    
Titel
+ Black Book Lodge
Karakter
4

Selvom Black Book Lodge og The Interbeing er meget forskellige, var de alligevel fælles om at indgyde håb for dansk metals fremtid

Koncertanmeldelser
13. April 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Gendannede britiske Loop tog Roadburn tilbage til den britiske neo-psykedeliske 80'er-scene med masser af guitarstøj og soloer signeret Robert Hampson. Koncerten bød samtidig på festivalens bedste lyd takket være en meget aktiv lydmand.

Koncertanmeldelser
13. April 2014    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Hatebreed forstår bedre end de fleste at hive energi ud af publikum og omsætte det til en fest, der efterlader alle lige dele tilfredse og udmattede.

Koncertanmeldelser
11. April 2014    
Genre
Karakter
4

Graves at Sea lukkede Roadburns tynde torsdag med en sludge-metallisk midnatsfest af en koncert i Het Patronaat-kirken, hvor de tilstedeværende opførte sig, som var det festivalens hovednavn, der stod på scenen.

Pladeanmeldelser
07. April 2014    
Kunstner
Titel
Empire of the Undead
Karakter
4

Gamma Ray er klar med deres 11. album, og det er et herligt gensyn med power metal-pionererne.

Koncertanmeldelser
07. April 2014    

På trods af en - igen - for lang liste bands, blev man holdt vågen af søndagens artister, indtil hovednavnet tog over, og gav folket hvad det var kommet for.

Pladeanmeldelser
06. April 2014    
Titel
All Hell's Martyrs
Genre
Karakter
4

Dread Sovereign er et nyt band fra Primordial-frontmand Nemtheanga, og den første fuldlængdeudgivelse byder på solid doom med et okkult og old school twist.

Pladeanmeldelser
06. April 2014    
Kunstner
Titel
Vinteroffer
Karakter
4

Vredehammer har med deres debutplade 'Vinteroffer' udsendt en udmærket black metal-plade, der vidner om, at kilden for god musik endnu ikke er tømt i Norge.

Pladeanmeldelser
06. April 2014    
Kunstner
Titel
The Human Contradiction
Genre
Karakter
4

Delain hverken overrasker eller skuffer på det nye udspil ’The Human Contradiction’. Albummet viderefører bandets musik på et højt og stabilt niveau.

Koncertanmeldelser
31. Marts 2014    
Kunstner
Titel
+ Xibalba + Greenery + Malevolence
Spillested
Karakter
4

Hardcoren af i dag har mange facetter, og søndag aften på Beta blev flere af dem udfoldet med svingende kvalitet. Comeback Kid var dog i særklasse.

Koncertanmeldelser
30. Marts 2014    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Red Fang er langt bedre live end på plade. Det viste de til en festlig aften i Pumpehuset, hvor der var potent opvarmning og forrygende dansk efterfest.

Pladeanmeldelser
30. Marts 2014    
Kunstner
Titel
The Kamshaft
Genre
Karakter
4

Med dotcom-domæne, kopper i merchandiseudvalget og et vellydende debutalbum er The Kamshaft klar til affyring.

Koncertanmeldelser
26. Marts 2014    
Spillested
Karakter
4

Charmerende og spillelysten optræden fra C.O.C. på Loppen tirsdag aften. Men: Bandet mangler altså Pepper Keenan i front.

Pladeanmeldelser
23. Marts 2014    
Titel
Hyena
Karakter
4

Tyske Serpent Eater forener med 'Hyena' hardcore-punkens vitale energi med det forførende mørke i død, black og sågar doom og lander i en spændende sonisk krydsild, der emmer af sludge.

Pladeanmeldelser
23. Marts 2014    
Kunstner
Titel
Abalam
Karakter
4

Københavnerne i black metal-bandet Hexis har med debutpladen ’Abalam’ skabt en halv times dyster og vred musik, der er et kærkomment indspark på den hjemlige metalscene. 

Koncertanmeldelser
23. Marts 2014    

Selvom stormen ikke tog til fra start, nåede den en ordentlig styrke, og publikum blev blæst godt igennem.

Pladeanmeldelser
22. Marts 2014    
Titel
The Life and Times of Scrooge
Karakter
4

Nightwishs tangenttroldmand Tuomas Holopainen står bag årets formentlig mest overraskende udspil, der leger med Disney-universets vigtigste person.

1135 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 ... »