1405 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Pladeanmeldelser
27. August 2015    
Kunstner
Titel
Bad Magic
Karakter
4

Der er, som forventet, ikke mange nye overraskelser at spore på Motörheads 22. album – og heldigvis for det, vil de fleste fans nok udbryde lettet.

Pladeanmeldelser
26. August 2015    
Kunstner
Titel
Node
Karakter
4

Den australske kvintet Northlane har på kun to år udviklet sig fra at være blot endnu et band i et hav af djent-inspirerede metalcore-grupper til et voksent og individuelt band, der kan og vil mere end blot at lyde som alle de andre. 

Pladeanmeldelser
26. August 2015    
Kunstner
Titel
Halfvergaan ontwaakt
Karakter
4

Nederlandske Wederganger albumdebuterer vellykket med dødsromantisk og atmosfærisk pagan black metal.

Pladeanmeldelser
24. August 2015    
Kunstner
Titel
S/T
Genre
Karakter
4

De fynske retro-hardrockere Grusom debuterer med en overbevisende plade, der lover godt for fremtiden, selvom den skuer bagud. 

Pladeanmeldelser
20. August 2015    
Kunstner
Titel
M
Karakter
4

Det går ikke galt på Myrkurs debut, hvor danskeren bevæger sig ud på nostalgiens vingesus og går den tidlige skandinaviske black metal i bedene med sin helt eget lyd.

Fuldendt udtryk Populær
Pladeanmeldelser
20. August 2015    
Kunstner
Titel
Meliora
Genre
Karakter
4

I tredje omgang har Ghost fundet sig til rette i eget udtryk og rammer plet mellem melodi og mystik.

Koncertanmeldelser
16. August 2015    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Selv når Sunn O))) løsner op, er de verdens tungeste band. Når Attila samtidig er i storform, kan det ikke gå galt. 

Koncertanmeldelser
15. August 2015    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Jazzhouse blev forvandlet til troldmandens galehus, da Keiji Haino fredag aften leverede en intens to timer lang koncert foran et dedikeret publikum. 

Koncertanmeldelser
10. August 2015    
Titel
+ LLNN
Spillested
Karakter
4

Sick Of It All kender ikke til dårlige dage, og det er ingen sag for dem at spille en søndag op, selvom den største overraskelse hos NYHC-veteranerne er, at de har lagt åbningsnummeret til sidst i sættet.

Koncertanmeldelser
05. August 2015    
Kunstner
Karakter
4

Amorphis holdt sig til det oldschool i et velspillet show, der i den grad kiggede tilbage i bagkataloget. Selvom magien fra dengang måske ikke helt kunne nås, så var det professionelt udført, stærkt og medrivende alligevel.

Koncertanmeldelser
05. August 2015    

Endelig skinnede solen over Wacken, og Kataklysm serverede den perfekte morgenmad med en god omgang dødsmetal, der virkelig kom ud over scenekanten og satte mudderpølene i bevægelse.

Pladeanmeldelser
05. August 2015    
Titel
Deep Drone Master
Karakter
4

Det norsk/engelske projekt The Deathtrip viderefører klassisk norsk black metal på særdeles kompetent vis på deres debutalbum.

Koncertanmeldelser
04. August 2015    

My Dying Bride satsede på det gamle og forenede fornemt den smukke og alligevel til tider grumme musik med den mørke sommernats kølige temperaturer på Wacken Open Air.

Koncertanmeldelser
04. August 2015    
Kunstner
Karakter
4

Man går aldrig helt galt i byen, når Accept står på scenen og spiller deres klassikere. Men de kørte supporttjansen for Volbeat hjem på rutinen.

Koncertanmeldelser
04. August 2015    
Kunstner
Karakter
4

Veteranerne gik til stålet med 40 minutters dødsmetal, der virkede som en massiv mur i hovedet på de mange publikummer, der ikke vidste, hvad de var gået ind til.

Koncertanmeldelser
04. August 2015    
Spillested
Genre
Karakter
4

Søndag aften på årets ‘Dirty Days of Summer’ på BETA bød på lækkert vejr, god stemning, BBQ, kolde fadøl og masser af thrash!

Koncertanmeldelser
04. August 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Annihilator har skuffet de sidste par gange, vi har set dem, men fredag aften lykkedes det canadierne at bryde kurven ved at give en energisk og vellykket koncert.

Koncertanmeldelser
03. August 2015    
Kunstner
Karakter
4

Der var en vis ensformighed over Ill Niños musik, men om de så havde spillet den samme sang igen og igen sættet igennem, så havde de med garanti stadig lavet en kæmpefest i teltet.

Koncertanmeldelser
03. August 2015    

Samael slap godt fra et show, der havde programmerede trommer, selvom over 90 % af showet hyldede en klassisk plade, der er indspillet med rigtige trommer. Reaktionerne blandt publikum rakte til både fællessang og crowdsurf under teltdugen.

Koncertanmeldelser
02. August 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Skindred sikrede en misundelsesværdig pulseren foran Wackens Party Stage, da de leverede lige dele tunge riffs, drum'n'bass, heavy metal, reggae, hiphop... og et enkelt Metallica-cover.

Koncertanmeldelser
02. August 2015    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Ingen kommer i nærheden af Obituary, når de er bedst. Det blev cementeret, da de leverede et af årets højdepunkter på teltscenen

Pladeanmeldelser
02. August 2015    
Kunstner
Titel
Fire & Ashes
Genre
Karakter
4

Tyske Xandria har smidt en ep med lidt nyt, lidt genbrug og lidt forfalsket materiale på gaden. Det er slet ikke så tosset og giver håb for et kommende album.

Pladeanmeldelser
19. Juli 2015    
Kunstner
Titel
VII: Sturm Und Drang
Karakter
4

Efter at Lamb of God og Randy Blythe slap med skrækken og en frifindelse fra en drabsanklage, har fans ventet spændt på et nyt album. Det er her nu, men har det været ventetiden værd?

Pladeanmeldelser
18. Juli 2015    
Kunstner
Titel
Frozen Niagara Falls
Karakter
4

Den ellers produktive noiseveteran Prurient har udgivet sit første fuldlængdealbum i fire år. Er det frenetiske lussinger og kuldsort elektronik, man er på udkig efter, er det bare med at hoppe om bord i det private vanvid.

Pladeanmeldelser
16. Juli 2015    
Titel
Holy War
Karakter
4

Det australske deathcore-band Thy Art Is Murder forsætter ufortrødent, hvor de slap ved udgivelsen af ’Hate’.

Pladeanmeldelser
15. Juli 2015    
Titel
Settler
Karakter
4

Selvom der er al mulig grund til at være skeptisk over for amerikanernes atmosfæriske post-black, ender de med at overbevise på trods.

Pladeanmeldelser
13. Juli 2015    
Kunstner
Titel
Døden læger alle sår
Karakter
4

Danske Undergang, der spillede på weekendens Metal Magic, har netop udsendt et nyt album. Det er en omgang obskur, beskidt, brutal og ikke mindst groovy dødsmetal iklædt den helt rigtige lyd.

Koncertanmeldelser
13. Juli 2015    

Normalt burde det være en fiasko at have gået i pigeskole i over 30 år. Men det gælder ikke for medlemmerne i Girlschool. Her er der ikke tale om, at man er dumpet – man har bare ikke haft lyst til at afslutte.

Koncertanmeldelser
12. Juli 2015    

Den britiske “hard working man” Steve Grimmet viste, at en engelsk gentleman ikke lægger sig ned for små slag og dagligdagens fortrædeligheder.

Koncertanmeldelser
12. Juli 2015    
Kunstner
Karakter
4

Gamle Outrage fra Tyskland overraskede Fredericia med en fin omgang euro-thrash.

Koncertanmeldelser
12. Juli 2015    
Genre
Karakter
4

Tyske Atlantean Kodex leverede deres næsten for letfordøjelige doom/power metal med charme og fællessang på Metal Magic.

Koncertanmeldelser
12. Juli 2015    
Kunstner
Karakter
4

Bölzer leverede en koncert, der var rasende intens og en ur-metallisk kraftpræstation næsten hele vejen igennem.

Koncertanmeldelser
12. Juli 2015    

Nederlandske Wederganger gjorde det fortrinligt da de med to forsangere, røgelse og en art black metal, som kunne minde lidt om danske Solbrud, gik rent igennem.

Koncertanmeldelser
06. Juli 2015    
Genre
Karakter
4

De Underjordiske bragte syrerocken tilbage til Roskilde Festival og viste rundhåndet vej i deres psykedeliske univers.

Koncertanmeldelser
06. Juli 2015    

De sol-indbagte californiere tændte et lys i den sorte nat og fik slået deres navn fast som et af nyere tids mest spændende metalbands.

Koncertanmeldelser
06. Juli 2015    
Kunstner
Karakter
4

Fossilerne gjorde det godt, trods stor konkurrence på Roskilde Festival fredag nat.

Koncertanmeldelser
06. Juli 2015    

Natten til lørdag fik Pavilion polsk dødsmetal fra allerøverste skuffe. 

Pladeanmeldelser
05. Juli 2015    
Kunstner
Titel
Ominous Doctrines of the Perpetual Mystical Macrocosm
Karakter
4

Inquisition genfandt styrken fra deres to første album og lykkedes med deres femte album med store riff i en afbalanceret lyd, der alligevel får væggene til at dirre.

Koncertanmeldelser
04. Juli 2015    
Genre
Karakter
4

Ungdommens naive tro på succes og støvet rock sejrede i den bragende varme.

Koncertanmeldelser
29. Juni 2015    
Karakter
4

Faith No More forførte Fyn med en syret sætliste og en forrygende koncert, der var den amerikanske gruppes store fortid værdig.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Night Fever hev den hjem på musikalitet, selvom scenen og pladsen var lige ved at blive for stor for dem.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Richmond-drengene Iron Reagan gav torsdag aften på Pandæmonium de fremmødte en syngende lussing af en lektion i knivskarp hardcore/thrash-crossover.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Det klædte Ghost at være hovednavn og få spilletid i mørket efter midnat.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Efter to årtier var Body Count tilbage i Danmark. Koncerten var ingen åbenbaring, men Ice-T og slænget sørgede alligevel for et af de shows, der vil stå fast i Copenhells kollektive hukommelse.

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Karakter
4

Metallens transkønnede heltinde strålede af sejr over sindets dæmoner. Mina Caputo og Life of Agony spillede med sublimt overskud det meste af deres suveræne debutplade 'River Runs Red', men vokalen var gennemgående for lav.  

Koncertanmeldelser
22. Juni 2015    
Kunstner
Genre
Karakter
4

End ikke en æggende parade af stramme hits kunne få Copenhells publikum til at feste med Primus. Men det gjorde ikke så meget: Vi, der lod bandet bide sig fast, havde det forrygende. 

Koncertanmeldelser
21. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Hammerfall stod for den klassiske metal på årets Copenhell, og de slap umådelig godt fra at repræsentere genren.

Koncertanmeldelser
21. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Marduk leverede med vanlig stil en fortræffelig koncert, hvor de fik rykket publikum rundt i en alvorlig omgang black metal, der giver ømme nakker dagen efter.

Koncertanmeldelser
21. Juni 2015    

Klokken 14 på festivalens sidste dag er stadig morgen fra mange, men Horned Almighty gav intet for morgenro og sørgede for en bragende fed sort messe på Copenhells Pandæmonium-scene med formidabel lyd og ditto attitude.

Koncertanmeldelser
21. Juni 2015    
Kunstner
Karakter
4

Med Raunchy eskalerede festen på Copenhell, og bandets dansable musik fik den store crowd ved Pandæmonium-scenen til at kridte danskeskoene og tænde godt op under ølkoret.

1405 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »