1555 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Koncertanmeldelser
27. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
4

Med hjælp fra Bersærk og Anders Bøtter gav Helhorse en underholdende og medrivende koncert på Hades, hvor publikum i den grad deltog i festen.

Koncertanmeldelser
27. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
4

Converge ætsede Pandæmonium med et aggressivt og effektivt syrebad med den fineste kaotiske hardcore.

Koncertanmeldelser
27. Juni 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Islandske Sólstafir fik med en strømafbrydelse en alt for brat afslutning på en stærk musikalsk oplevelse fra et band, der virkelig havde hele pakken som rockband.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
4

Bombus stod for en dygtig levering af den klassiske heavyrock på Pandæmonium-scenen lørdag.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2016    
Karakter
4

Der var potent power metal på Hades-scenen, da Blind Guardian rettede op på en gammel fejltagelse.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
4

Defecto havde sat sig for, at Copenhell skulle åbnes med manér. Med en teknisk velspillet koncert i højt humør bestod bandet sikkert manddomsprøven og viste, at der nu er helt styr på det med liveshows.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
4

Showmanden Abbath leverede sent fredag aften en hårdtslående metalkakofoni, hvor det lykkedes ham at få det primitive og det pøllede løftet op til avancerede højder.

Koncertanmeldelser
25. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
4

Svenske Clawfinger leverede et brag af en koncert, der som udgangspunkt var ren nostalgi, men endte med at være en energiudladning af de bedre.

Koncertanmeldelser
25. Juni 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Fredag nat efterlod Artillery ingen tvivl om, at de er dansk thrash med verdensformat med benhårde numre gennem tre årtiers diskografi. Dårlig lyd holdt desværre koncerten fra at blive det helt store brag.

Koncertanmeldelser
25. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
4

De svenske kometer i Tribulation havde et dragende sceneshow og viste høj klasse på et ukristeligt tidspunkt.

Koncertanmeldelser
24. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
4

Scorpions gav deres måske sidste koncert på dansk jord, da det tyske bands 50-årsjubilæums-turne svingede forbi Copenhell.

Pladeanmeldelser
21. Juni 2016    
Kunstner
Titel
Jomsviking
Karakter
4

'Jomsviking' er et skridt mod et mere nuanceret Amon Amarth.

Pladeanmeldelser
19. Juni 2016    
Kunstner
Titel
You Will Never Be One of Us
Karakter
4

Nails' tredje album er metallisk powerviolence, som vi kender den fra gruppen, men med en lidt længere spilletid og lidt større raffinement.

Koncertanmeldelser
18. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
4

Tekniske drillerier dominerede i midten af koncerten, der samlet set var en times stabil, flirtende hardcore af den fede skuffe.

Koncertanmeldelser
18. Juni 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
4

I foromtalerne skrev vi, at The Struts ikke var noget dårligt valg som opvarmning for The Rolling Stones for blot to år siden. Det var en underdrivelse af de større. Et mere charmerende band er sjældent set.

Koncertanmeldelser
12. Juni 2016    
Kunstner
Titel
+ Aphyxion
Karakter
4

Soilwork indtog som det første metalband Bibliotekets koncertsal i Nordvest, og det blev en helvedes hed, men særdeles velspillet koncertoplevelse med en tændt og veloplagt frontmand som højdepunkt .

Pladeanmeldelser
12. Juni 2016    
Kunstner
Titel
Wings of Chains
Genre
Karakter
4

BAT leverer energisk, tilbageskuende thrash. ‘Wings of Chains’ er langt fra at være et mesterværk, men lige så langt fra at være en ligegyldig udgivelse i pladeåret 2016.

Pladeanmeldelser
10. Juni 2016    
Kunstner
Titel
Delirium
Karakter
4

Lacuna Coil har blandet kortbunken påny. Kongerne er blevet taget ud, og ind er kommet nye jokere. Resultatet er ikke til at ignorere. Kvintetten har udgivet deres måske bedste plade siden ’Comalies’.

Koncertanmeldelser
09. Juni 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Muse leverede en visuel oplevelse ud over det normale. Bandets i forvejen farverige lydside er aldrig blevet leveret så visuelt flot og indlevelsesrigt, som den blev onsdag aften i Forum.

Pladeanmeldelser
24. Maj 2016    
Kunstner
Titel
Laughing at Your Feet
Karakter
4

’Laughing at Your Feet’ er et skridt fremad for den danske kvintet Blended Brew. Der er et øget fokus på retning, bedre samspil, udnyttelse af medlemmernes evner og ikke mindst en herligt fyldig lyd.

Koncertanmeldelser
22. Maj 2016    
Kunstner
Titel
+ Iron Walrus
Spillested
Genre
Karakter
4

Crowbar bød op til den efterhånden årligt tilbagevendende musikalske nævekamp, der nok en gang endte med et storsejrende New Orleans-orkester. Men det blev desværre ikke til knockout.

Pladeanmeldelser
22. Maj 2016    
Titel
Flotsam and Jetsam
Genre
Karakter
4

Flotsam and Jetsam er sluppet overraskende godt fra bandets seneste udgivelse. Det er ikke specielt nyskabende, men det er effektivt.

Koncertanmeldelser
16. Maj 2016    
Kunstner
Titel
LLNN + This Will Destroy You + Late Night Venture + Solbrud + pg.lost
Spillested
Karakter
4

Vega lagde i weekenden hus til første udgave af post-rock/metal-festivalen A Colossal Weekend. Devilution var til stede om lørdagen, som blev en storslået rejse ind i et mægtigt, voldsomt og introvert musikunivers 

Pladeanmeldelser
09. Maj 2016    
Kunstner
Titel
At Peace Amongst Chaos
Karakter
4

Efter at have eksisteret i ni år har det engelske hardcoreband Broken Teeth endelig udgivet debuten. Og det har været ventetiden værd.

Ind i flammerne Populær
Koncertanmeldelser
09. Maj 2016    
Spillested
Genre
Karakter
4

De Underjordiske viste til fulde deres store potentiale, da de unge syrerockere i fredags underholdt et næsten udsolgt Pumpehuset med en meget velspillet og medrivende koncert 

Koncertanmeldelser
08. Maj 2016    
Kunstner
Titel
+ Dreich
Spillested
Genre
Karakter
4

Kristi Himmelfartsferien startede godt og tungt med tyske Mantar på Beta torsdag aften. Med sig havde de de lokale nykomlinge i Dreich.

Koncertanmeldelser
08. Maj 2016    
Kunstner
Titel
+ Melusive + Iotunn + Sunless Dawn + Forever Still + Savage Machine
Spillested
Karakter
4

Metal Battle-karavanen nåede torsdag til Stengade på tourens tredje af fem indledende runder. Det blev en varieret og lang aften, før vinderen af runden endelig kunne udnævnes lidt før halv to natten til fredag.

Pladeanmeldelser
08. Maj 2016    
Kunstner
Titel
The Machine Stops
Karakter
4

Det gamle syreband Hawkwind har udgivet et konceptalbum. Det er bandet sluppet ret godt fra.

Koncertanmeldelser
03. Maj 2016    
Spillested
Karakter
4

Death Metal derudad. Dawn of Demise skuffer aldrig. Heller ikke i Huset fredag aften.

Pladeanmeldelser
01. Maj 2016    
Kunstner
Titel
Winged Waltz
Genre
Karakter
4

Det er melodisk og smukt, men samtidig tungt og mørkt, og over et velkomponeret og -produceret album viser October Tide, at bandet ikke blot skal huskes for udgivelserne med Jonas Renkse ombord.

Pladeanmeldelser
01. Maj 2016    
Titel
The Veil That Conceals
Karakter
4

Amerikanske The Room Colored Charlatans opfølger til deres 2014-udgivelse ‘Primitives’ er en lektion i stærke kompositioner og velskrevet og moderne progressiv metal.

Pladeanmeldelser
30. April 2016    
Kunstner
Titel
Desire's Magic Theatre
Genre
Karakter
4

På deres andet album udvider Purson deres i forvejen brede lyd, mens de nedtoner gotikken og den doomede rock. Modsat bliver der skruet op for poppen og de 60’er-psykedeliske elementer. Resultatet er en forførende forestilling af et kalejdoskopisk teatershow.

Pladeanmeldelser
30. April 2016    
Titel
Yer Universal Tombworld/Skullflowers and Skullcrowns
Karakter
4

Projektbandet Procession of Headless Angels debuterer med en mere end almindeligt vellykket single med to melankolske black metal-sange.

Koncertanmeldelser
29. April 2016    
Titel
+ Sumo Cyco
Spillested
Karakter
4

Efter sidste års middelmådige optræden på Copenhell viste Butcher Babies, at de er et band, der skal tages seriøst.

Pladeanmeldelser
27. April 2016    
Titel
Forward in Reverse
Genre
Karakter
4

'Forward in Reverse' er snarere en genopstandelse end et comeback.

Pladeanmeldelser
25. April 2016    
Titel
Black Heart
Karakter
4

Doomsday Ceremony har været længe om at færdiggøre deres andet album, og det er måske forklaringen på, at det er så godt.

Pladeanmeldelser
24. April 2016    
Kunstner
Titel
Ode to the Flame
Karakter
4

Tysk powerduo vender stærkt tilbage på andet album med endnu en omgang punket sludge kørt igennem en beskidt og blackened metal-hakker.

Pladeanmeldelser
24. April 2016    
Kunstner
Titel
Retrogore
Karakter
4

20 år inde i karrieren trykker Aborted stadig speederen helt i bund. Denne gang kigger de nostalgisk tilbage på 1980'ernes splatterfilm, men det er stadig en nutidig og brutal deathgrind, der er i højsædet. ’Retrogore’ er ovenud vellykket.

Koncertanmeldelser
24. April 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Bobby Liebling og Victor Griffin var i hopla. Pentagram leverede en tonstung, legende, indlevende, arrig og følt koncert. Man var hele følelsesregistret igennem, præcis som Pentagram kan være, når de er bedst. Denne anmelder har aldrig oplevet dem bedre.

Koncertanmeldelser
24. April 2016    
Spillested
Genre
Karakter
4

På Roadburns åbningsdag opførte Paradise Lost deres anden plade, 'Gothic', for første gang nogensinde i dens fulde længde i forbindelse med dens 25-års jubilæum. Det beskidte udtryk klædte mildest talt briterne godt.

Koncertanmeldelser
24. April 2016    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Legendariske Repulsion spillede hele deres legendariske dødsmetalperle 'Horrified' plus et Motörhead-cover. Hvad mere har man brug for?

Koncertanmeldelser
23. April 2016    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Rotten Sound leverede en jordnær koncert på Beta, hvor solid trademark-lyd og et fint udvalg af sange sikrede oplevelsen og en munter aften, uagtet at spillestedet end ikke var halvt fyldt op.

Koncertanmeldelser
22. April 2016    
Spillested
Genre
Karakter
4

På Roadburns første dag lukkede canadiske Black Mountain festivalens Main Stage med et godt gammeldags brag af en imponerende rockkoncert.

Pladeanmeldelser
22. April 2016    
Kunstner
Titel
Gravity
Karakter
4

Er man fan af metalcore med et melodisk islæt, er der ingen vej uden om Calibans 10. udgivelse. En stærk plade fyldt med potent metalcore og virile kompositioner.

Koncertanmeldelser
19. April 2016    
Spillested
Genre
Karakter
4

Lee Dorrian var velvalgt vært for årets kuraterede program på Roadburn og havde i den lejlighed fundet plads på plakaten til også sit eget band With The Dead. Årets Copenhell-publikum har noget at se frem til.

Bidsk katarsis Populær
Koncertanmeldelser
19. April 2016    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Tau Cross med Rob Miller i front greb publikum ved kraven, da de tidligt lørdag aften på Main Stage gav deres hidtil eneste europæiske koncert.

Tryg smadder Populær
Pladeanmeldelser
13. April 2016    
Kunstner
Titel
UXO
Karakter
4

Når Steve Austin og Chris Spencer går sammen i UXO, lyder det fuldstændig, som man kunne forvente: 50/50 Today Is The Day/Unsane. Og mere kan man egentlig ikke ønske sig.

Pladeanmeldelser
09. April 2016    
Titel
VI
Genre
Karakter
4

På deres fjerde album forener Black Mountain kølig rabalderpsychedelia med smukke ballader og momentvist med storslået rockepik. Det resulterer i bandets hidtil bedste udgivelse. 

Pladeanmeldelser
09. April 2016    
Kunstner
Titel
Crazy Eyes
Karakter
4

Filter er tilbage efter fire års pause. Med fornyet blod og et brag af en udgivelse. En plade, der sender associationer til bandets første udgivelser, kombineret med en opdateret, nutidig, tung og industriel produktion.

Pladeanmeldelser
06. April 2016    
Kunstner
Titel
Gore
Genre
Karakter
4

På bandets 8. studiealbum formår Deftones på en gang at forblive tro mod sig selv og være i stadig udvikling. ’Gore’ kræver tilvænning, men skuffer ikke.

1555 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »