1453 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Koncertanmeldelser
04. December 2015    
Spillested
Karakter
4

Black Star Riders fortsætter med at levere gedigen live-underholdning med ånd, inspiration og effektive sange fra Thin Lizzy-æraen.

Koncertanmeldelser
03. December 2015    
Kunstner
Titel
+ Veil of Maya + Good Tiger
Karakter
4

Sotelo, Magyar, Coleman. Periphery, Veil of Maya, Good Tiger. En fræk sammensætning på en aften, hvor Lille Vega var proppet til randen med prog-metal med core-kant og store stemmer. 

Pladeanmeldelser
29. November 2015    
Kunstner
Titel
Mulm
Genre
Karakter
4

Bersærk mener, at verden var et bedre sted i fordums tid, og det budskab er pakket ind i en solid og stærk omgang stoner rock med god plads til melodien fra den karismatiske sanger, der gør de danske ord yderst sangbare.

Pladeanmeldelser
29. November 2015    
Titel
Know How to Carry a Whip
Karakter
4

Industrial-supergruppen lykkes overraskende godt med deres andet album, der vækker associationer til såvel medlemmernes storhedstid som 90’ernes metal-uvaner.

Pladeanmeldelser
29. November 2015    
Kunstner
Titel
Yokebreaker
Karakter
4

Tungt, brutalt og varieret. Tre elementer, der gennemgående præger århusianske Unseen Faiths minialbum-debut. Sjældent har dansk deathcore lydt så insisterende og velkomponeret. 

Pladeanmeldelser
22. November 2015    
Kunstner
Titel
Directions of Last Things
Karakter
4

Intronaut er blevet bedre til at være sig selv, men kan stadigvæk også irritere.

Koncertanmeldelser
22. November 2015    
Spillested
Karakter
4

Efter sidste års fadæse i Amager Bio lå det ikke i kortene, at Cradle of Filth ville komme tilbage og give deres bedste koncert på dansk jord i ti år. Men briterne viste sig at have frisk blod på tanden.

Koncertanmeldelser
18. November 2015    
Titel
+ PVRIS + Beartooth
Spillested
Karakter
4

Bring Me the Horizon har udviklet sig til et decideret hovednavn, og det satte den engelske kvintet en tyk streg under, da de onsdag aften væltede Store Vega i et hav af visuelle indtryk og god musik. 

Koncertanmeldelser
17. November 2015    
Kunstner
Titel
+ Arch Enemy + Amorphis
Spillested
Karakter
4

Nightwish var en æstetisk flot oplevelse at være vidne til, mens Arch Enemy faldt helt igennem, hvilket ikke havde noget med koncertens strømafbrydelse at gøre.

Pladeanmeldelser
15. November 2015    
Kunstner
Titel
International Blackjazz Society
Karakter
4

Norske Shining tæver stadig saxofonen fra tid til anden, men overordnet er det nye album album fyldt med så mange hooks, at den hamrer det lettere tilgængelige udtryk fra 'One One One' et skridt videre. Et mainstream-gennembrud burde være i sigte.

Koncertanmeldelser
15. November 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Med helt nyt og helt gammelt tog Moonspell Pumpehusets gæster med på en rituel rejse, der kun kiksede i forsøget på at være den fuldendte oplevelse på grund af svære lydforhold.

Koncertanmeldelser
09. November 2015    
Kunstner
Karakter
4

Med vanlig tør, britisk humor fik Carcass givet os danskere et par kindheste med et glimt i øjet. Samtidig smed de en koncert af sig, som gav genlyd i Aalborg.

Koncertanmeldelser
09. November 2015    
Kunstner
Karakter
4

Den stemme, der i dødsmetallen har den største genkendelighed, har aldrig før gæstet Aalborg, men i år kom Obituary endelig derop og gav en udmærket koncert.

Koncertanmeldelser
09. November 2015    
Kunstner
Karakter
4

Grindkongerne fra Birmingham serverede en farlig cocktail af nye og gamle numre, der blev leveret med vanlig politisk dagsorden og en trimmet udgave af Barney.

Koncertanmeldelser
09. November 2015    
Kunstner
Karakter
4

Voivod tog Studenterhuset med uformel storm og vice versa. 

Blødende metal Populær
Pladeanmeldelser
08. November 2015    
Kunstner
Titel
We Bleed Metal
Karakter
4

Chastain er tilbage i næsten original opsætning med et album, der ”bare” ER heavy metal i sin mest uforfinede og uforfalskede form.

Pladeanmeldelser
08. November 2015    
Kunstner
Titel
Altar of Disembowelment
Karakter
4

Spanske Avulsed holder stadig deres dødsmetal brutal, men denne gang er der mindre splat og gore i lyd såvel som tekstunivers. Der anes i stedet en svensk inspiration i musikken, der nu er mørkere og med større tyngde.

Pladeanmeldelser
01. November 2015    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Med en enorm spilleglæde havde Shining et begejstret publikum i Lille Vega i deres hule hånd. Det kunne trods et begrænset fremmøde klart fornemmes, at det norske band har det der specielle ekstra, som kræves for at nå langt.

Koncertanmeldelser
01. November 2015    
Spillested
Genre
Karakter
4

For hver gang, man på ny oplever dem live, bliver Uncle Acid and the Deadbeats kun bedre. Fredag aften i Amager Bio var de eminente. 

Koncertanmeldelser
18. Oktober 2015    
Titel
+ Lucifer
Spillested
Genre
Karakter
4

Det var lyden, der trak ned i vores anmeldelse af Paradise Lost, da de for nylig spillede i Malmø. Og selvom lyden da også havde nogle få mangler i Pumpehuset, så var det nærmest en forløsende koncert, hvor bandet endelig var uhyre skarpe på dansk jord.

Koncertanmeldelser
18. Oktober 2015    
Kunstner
Titel
+ Suma
Spillested
Genre
Karakter
4

Ufomammut demonstrerede endnu engang deres talent for at variere det monotone.

Pladeanmeldelser
18. Oktober 2015    
Kunstner
Titel
Waterfall
Karakter
4

Hard rock-duoen Voodoo Hill med Glenn Hughes i front udgiver deres kun tredje album inden for 15 år. Men ventetiden har ikke været forgæves.

Koncertanmeldelser
18. Oktober 2015    
Kunstner
Titel
+ Trummor & Orgel
Karakter
4

Et sammenspillet og livgivende Graveyard fik stemningen til tops, efter at et særegent opvarmningsband vækkede minderne om en svunden tid til live.

Pladeanmeldelser
14. Oktober 2015    
Titel
Hustler's Row
Genre
Karakter
4

Ens ører bliver pinligt røde over, hvor begejstret man er for det længe ventede tredje studiealbum fra party-melodiøse Gentlemans Pistols. Men fantastisk, det er det.

Pladeanmeldelser
11. Oktober 2015    
Kunstner
Titel
King of Kings
Karakter
4

Leaves’ Eyes kæmper videre i en måske uddøende metalgenre. Men Liv Kristine og resten af bandet lægger sig ikke ned uden sværdslag, hvilket det overraskende gode nye album til fulde bevidner.

Pladeanmeldelser
09. Oktober 2015    
Titel
Deliverance
Karakter
4

Britiske Heart of a Coward tager endnu et skridt fremad med en mesterlig og voldelig udgivelse, der er et bud på en placering blandt årets bedste metalcore-udgivelser.

Koncertanmeldelser
05. Oktober 2015    
Kunstner
Karakter
4

Efter flere år med et halvt ben i graven var det et genopstået W.A.S.P., der var tilbage på fuld styrke i Malmø. En for kort sætliste gjorde dog, at koncerten ikke blev decideret guddommelig.

Pladeanmeldelser
04. Oktober 2015    
Kunstner
Karakter
4

Det var musikalitet i fineste form, men kun en skarp start og ditto slutning reddede affæren fra at blive for storladen og pæn for Leprous i den velbesøgte tidligere forbrændingsanstalt på Vestegnen.

Pladeanmeldelser
04. Oktober 2015    
Kunstner
Titel
Golgatha
Karakter
4

Blackie Lawless og kumpaner er på det femtende album under W.A.S.P.-navnet i overlegen topform.

Koncertanmeldelser
04. Oktober 2015    
Titel
+ Haken
Spillested
Karakter
4

Between the Buried and Me og Haken inviterede til prog-metal-kalas, der på mange punkter var den sublime oplevelse med få, markante undtagelser.

Pladeanmeldelser
02. Oktober 2015    
Titel
Satan's Tomb
Karakter
4

De gamle guitarronkedorer Hank Shermann og Michael Denner er sammen igen i det nye band Denner/Shermann. Det er der kommet en god lille ep ud af.

Pladeanmeldelser
01. Oktober 2015    
Kunstner
Titel
Polaris
Karakter
4

Tesseract djenter stadig formidabel prog-metal af høj kaliber, udfordrer lytteren og udvikler deres lyd… det er bare ikke på helt så højt niveau som tidligere. 

Pladeanmeldelser
27. September 2015    
Titel
Blackout Whiteout
Genre
Karakter
4

Finske Hanging Garden er modnet og har med det fjerde album fået en mere ren lyd, der alligevel synes mere mørk end tidligere, blandt andet på finurlig vis via brug af elementer, der ellers ikke har meget med metal at gøre.

Pladeanmeldelser
27. September 2015    
Titel
Cult of None
Karakter
4

Efter en længere dvale er The Arcane Order sprunget op og har spændt bæltet for at udgive udgive det tredje studiealbum. Det har været ventetiden værd.

Koncertanmeldelser
27. September 2015    
Kunstner
Karakter
4

Triptykon sked på både den dårlige lyd og det usle fremmøde og leverede under svære betingelser en mindre kraftpræstation udi drønsolid metal. 

Pladeanmeldelser
27. September 2015    
Titel
That’s the Spirit
Karakter
4

'That’s The Spirit' er intet mindre end en musikalsk milepæl for den engelske kvintet Bring Me the Horizon. Så kan man hade eller elske den alt efter præference.

Pladeanmeldelser
20. September 2015    
Kunstner
Titel
A Century in the Curse of Time
Karakter
4

Pyogenesis overrasker ikke bare ved at have et nyt album ude efter 13 år, men også ved at det omfavner bandets hårdere fortid på en måde, hvor bandets ret unikke lydbillede bevares i en meget forstærket form.

Pladeanmeldelser
20. September 2015    
Titel
Abysmal
Karakter
4

The Black Dahlia Murder har på imponerende vis gjort det nærmest umulige og med 'Abysmal' lavet en plade, der med melodi og temposkift lever op til forgængerne.

Pladeanmeldelser
17. September 2015    
Kunstner
Titel
Testosterone
Karakter
4

Til trods for en noget misvisende albumtitel byder den svenske kvartet Mustasch med ‘Testosterone’ på såvel storladen og pompøs rock som klassisk Mustasch-heavy.

Pladeanmeldelser
07. September 2015    
Kunstner
Titel
Under the Red Cloud
Karakter
4

Amorphis er tilbage med et album, der er fantastisk homogent i bandets vekslen mellem det fjerlette og det mere brutale. Det kunne let have været et top-album, hvis ikke det var, fordi energien ikke træder tilstrækkeligt frem i de aggressive riff, der i stort tal findes på albummet

Pladeanmeldelser
06. September 2015    
Titel
The Night Creeper
Genre
Karakter
4

Også på deres fjerde album leverer Uncle Acid and the Deadbeats korrumperende ørehængere med troværdig saft og kraft. 

Pladeanmeldelser
06. September 2015    
Kunstner
Titel
Nomad
Genre
Karakter
4

Med 'Nomad' har Mike Tramp' fuldendt en trilogi af plader, hvor han med gode melodier når ind til kernen af sig selv og ud til lytterens øregange.

Pladeanmeldelser
06. September 2015    
Titel
Legacy
Karakter
4

Gamle Praying Mantis' kerne, brødreparret Tino og Chris Troy, har fået taget sig sammen til dels at skaffe en delvis ny besætning i bandet, dels at udgive det første album i seks år. Det er der kommet et forbløffende frisk resultat ud af.

Pladeanmeldelser
05. September 2015    
Kunstner
Titel
Lightbearer
Genre
Karakter
4

Med kun to år på bagen debuterer københavnske Evra med et brag af en plade, der ikke bare fremviser bandet fra bedste side, men også viser hvor hurtig og markant en udvikling, gruppen har gennemgået. 

Pladeanmeldelser
30. August 2015    
Titel
Monarchy
Karakter
4

Rivers of Nihil er bedre end på forgængeren, og udtrykket er modnet og forfinet nok, til at 'Monarchy' kan holde lytteren interesseret i den tekniske dødsmetal fra start til slut.

Pladeanmeldelser
30. August 2015    
Kunstner
Titel
Rise to Power
Genre
Karakter
4

Tredje gang Battlecross er aktuelle på pladefronten, rammer de plet med både sangskrivning og udtryk.

Pladeanmeldelser
28. August 2015    
Kunstner
Titel
Songs of Flesh & Blood – in the Key of Light
Genre
Karakter
4

King Dude leverer karriererens hidtil bedste album med ’Songs of Flesh & Blood – in the Key of Light’, der har en hjemsøgt atmosfære i den store amerikanske musiktradition.

Pladeanmeldelser
27. August 2015    
Kunstner
Titel
Bad Magic
Karakter
4

Der er, som forventet, ikke mange nye overraskelser at spore på Motörheads 22. album – og heldigvis for det, vil de fleste fans nok udbryde lettet.

Pladeanmeldelser
26. August 2015    
Kunstner
Titel
Node
Karakter
4

Den australske kvintet Northlane har på kun to år udviklet sig fra at være blot endnu et band i et hav af djent-inspirerede metalcore-grupper til et voksent og individuelt band, der kan og vil mere end blot at lyde som alle de andre. 

Pladeanmeldelser
26. August 2015    
Kunstner
Titel
Halfvergaan ontwaakt
Karakter
4

Nederlandske Wederganger albumdebuterer vellykket med dødsromantisk og atmosfærisk pagan black metal.

1453 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »