1334 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Koncertanmeldelser
05. Maj 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

De amerikanske stonerdoom-veteraner sørgede for riffene og lod aldrig festen fuzze ud.

Pladeanmeldelser
05. Maj 2015    
Kunstner
Titel
War of Kings
Karakter
4

Europe holder taget i hard rock-fanen og viser, at comebacket stadig skal tages seriøst.

Koncertanmeldelser
04. Maj 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Bas- og trommeduoen Bell Witch havde fået bedre plads til al deres lyd end forrige år, og deres kosmiske doom var en smuk afslutning på HDDT.

Koncertanmeldelser
04. Maj 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Sludge-rødderne i europadebuterende canadiske Hoopsnake  gav en af de mest forudsigelige, men også øredøvende og herlige koncerter på sidstedagen af den sidste Heavy Days in Doom Town.

Koncertanmeldelser
04. Maj 2015    
Spillested
Genre
Karakter
4

Chilenske Capilla Ardiente medbragte karisma, helteattitude og episk doom i en fin aftapning til deres danske debutkoncert.

Koncertanmeldelser
04. Maj 2015    
Kunstner
Titel
+ Halshug + Beyond Pink
Spillested
Genre
Karakter
4

Med hovednerve fra 'The Shape of Punk to Come' tilsat lidt gammelt, lidt nyt samt lidt Slayer gav svenske Refused publikum fuld valuta for pengene i et udsolgt Pumpehuset den sidste onsdag i april. 

Koncertanmeldelser
02. Maj 2015    
Spillested
Genre
Karakter
4

Dizzy Mizz Lizzy spillede suverænt sammen i Forum. Og trioen er netop klart bedst, når de rocker hårdt igennem og folder sig ud i fri leg, end når de ømme hits skal serveres på obligatorisk vis.

Koncertanmeldelser
30. April 2015    
Spillested
Karakter
4

Tirsdag aften var sat i trioernes tegn, da Jazzhouse lagde scene til Helms Alee og Russian Circles. To koncerter af vidt forskelligt format.

Lutter Oren Populær
Koncertanmeldelser
30. April 2015    
Titel
+ Senyawa
Spillested
Karakter
4

Det var endnu en dag på kontoret for den australske dronemusiker Oren Ambarchi, men det, der kommer over hans skrivebord fuldt af effektpedaler, er af uforholdsmæssigt høj kvalitet.

Pladeanmeldelser
29. April 2015    
Kunstner
Titel
Disciples of the Sun
Karakter
4

Delvist danske Pyramaze har fået ny sanger og brugt lang tid på at nå frem til en fremragende fjerde skive.

Pladeanmeldelser
28. April 2015    
Kunstner
Titel
The Children Of The Night
Karakter
4

Tribulation følger tidens trend og udsender et stærkt album, hvor bandets tilbageværende death metal-aner på fornem vis blandes med 70'er-rockede prog- og psych-elementer.

Pladeanmeldelser
27. April 2015    
Kunstner
Titel
Dawn of the Nine
Karakter
4

Unleashed er nu nået til udgivelse nummer 12 i rækken, og selvom ’Dawn of the Nine’ ikke vil skaffe dem verdensherredømme, er det en ganske potent skive, som svenskerne smider på gaden.

Koncertanmeldelser
27. April 2015    
Kunstner
Titel
+ Deez Nuts + Stick To Your Guns + Trash Talk + Being As An Ocean
Spillested
Karakter
4

NYHC-ikonerne i Madball fik samtlige supportbands til at blegne og ligne en flok glade amatører, da Amager Bio inviterede indenfor til hele 5 hardcorekoncerter på 5 timer.

Pladeanmeldelser
26. April 2015    
Kunstner
Titel
Graveward
Karakter
4

Musikkens store, ambitiøse armbevægelser bakkes ikke til fulde op af produktionen, så det kan godt tage lidt tid, før man som lytter for alvor kan omfavne det kreative, kaotiske horror-univers, som Sigh præsenterer på deres 10. album.

Koncertanmeldelser
26. April 2015    
Kunstner
Karakter
4

"This is Armageddon!" Satyricon havde sjældne numre med i Malmø, der momentvis fremmanede ånden af true black metal. Men det fik også nyere numre til at blegne temmelig meget.

Boganmeldelser
23. April 2015    
Kunstner
Titel
NYHC: New York Hardcore 1980-1990
Karakter
4

Noget nær endegyldig bog om New York-hardcorens fødsel og konsolidering i årene 1980-1990 vinder på sit fokus og sin grundighed, hvad den mangler i selvkritik og perspektivering.

Pladeanmeldelser
19. April 2015    
Kunstner
Titel
God From The Machine
Genre
Karakter
4

Impalers fra Haderslev har med pladen 'God From The Machine's melodi og fart stadfæstet deres position som et af landets bedste inden for thrash metal.

Pladeanmeldelser
19. April 2015    
Kunstner
Titel
Empirical Ghost
Karakter
4

Med et overflødighedshorn af synth og prog-rock-finurligheder udgiver Liserstille et album, der uden tvivl er en af de bedste danske udgivelser i år.

Pladeanmeldelser
19. April 2015    
Kunstner
Titel
Kingdom of the Hammer King
Karakter
4

Devilutions Dragejæger vågner endnu engang fra sit hi, da et fransk ridderkorps genopliver hans glæde ved bands, der jager skællede monstre.

Pladeanmeldelser
14. April 2015    
Titel
Stellar
Karakter
4

Der Weg Einer Freiheit fra Tyskland har med deres tredje udspil 'Stellar' for alvor meldt sig ind i den moderne black metals fine selskab.

Pladeanmeldelser
14. April 2015    
Kunstner
Titel
Endless Forms Most Beautiful
Karakter
4

Nightwish har med Floor Jansen bag mikrofonen genvundet noget af det tabte terræn, men er dog lige ved at tabe det hele igen mod slutningen af albummet.

Pladeanmeldelser
12. April 2015    
Kunstner
Titel
Psycroptic
Karakter
4

Tasmanske Psycroptic har optimeret deres tekniske dødsmetal til det hidtil højeste niveau og imponerer i udførelsen.

Pladeanmeldelser
12. April 2015    
Kunstner
Titel
In the Shadow of the Inverted Cross
Genre
Karakter
4

Der er masser af stærke melodier på Sorcerers debutalbum, som låner en del i lyd og stil fra andre svenske doom-mestre, men gør det på en så vedkommende og interessant måde, at det er svært ikke at lade sig rive med af den episke stemning.

Koncertanmeldelser
12. April 2015    
Titel
+ Cancer Bats + Hundreth + Oathbreaker
Spillested
Karakter
4

Onsdag aften på Pumpehuset bød på While She Sleeps og Cancer Bats, der begge er albumaktuelle med henholdsvis 'Brainwashed' og 'Searching For Zero'. Med sig som opvarmning havde de post-black metallerne Oathbreaker og melocore-drengene Hundredth.

Pladeanmeldelser
12. April 2015    
Kunstner
Titel
Mut
Karakter
4

Aort og co. skider på black metallen til fordel for yderst atmosfærisk og dyster progressiv-/postrock - og med stilsikker succes.

Koncertanmeldelser
08. April 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

De amerikanske sludgehoveder i Eyehategod sejrede, norske Tombtones fejlede og danske LLNN viste flot form.    

Pladeanmeldelser
05. April 2015    
Kunstner
Titel
A Merging to the Boundless
Karakter
4

Med 'A Merging to the Boundless' har StarGazer skabt et imponerende progressivt dødsmetalalbum.

Pladeanmeldelser
02. April 2015    
Kunstner
Titel
Judgement Day
Karakter
4

Der er langt mellem Scanners udskejelser på pladefronten, men kvaliteten er til gengæld høj.

Pladeanmeldelser
29. Marts 2015    
Kunstner
Titel
Sanctitude
Karakter
4

Katatonia rammer i nogle numre utroligt nok noget endnu mere melankolsk end tidligere i de nedtonede og akustiske rammer, som findes på live-albummet 'Sanctitude'; andre sange får en interessant lethed, og nogle få skuffer.

Koncertanmeldelser
23. Marts 2015    
Spillested
Karakter
4

Devin Townsend lagde endnu engang vejen forbi Danmark, og problemer med stemmen viste sig endda at være en lille fordel, da den gode metalkoncert skulle skabes.

Pladeanmeldelser
22. Marts 2015    
Kunstner
Titel
Lend Me Your Ears
Genre
Karakter
4

Om de er ti til tyve år for sent på den, eller de varsler et tidligt gensyn med en genre: Mud Shark spiller rock... og de gør det godt!

Pladeanmeldelser
22. Marts 2015    
Kunstner
Titel
Invoking the Majestic Throne of Satan
Karakter
4

Inquisition fortsætter den påbegyndte række af genudgivelser med dette andet album, der til fulde viderefører debutens styrke.

Pladeanmeldelser
22. Marts 2015    
Kunstner
Titel
Songs From The Black Hole
Karakter
4

Prong formår med 'Songs From The Black Hole' at give et interessant indblik i bandets inspirationskilder.

Koncertanmeldelser
22. Marts 2015    
Spillested
Genre
Karakter
4

Der var muligvis ikke meget konge af råddenskab over dem, men lørdag aften leverede C.O.C. nu alligevel en velspillet, oplagt og overraskende ydmyg koncert for et lille, intimt publikum.   

Koncertanmeldelser
15. Marts 2015    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Det er altid dejligt at blive positivt overrasket. Og U.D.O. med legendariske tidligere Accept-forsanger Udo Dirkschneider i forgrunden overraskede i den grad positivt lørdag aften i Kolding. Det skyldtes ikke mindst oplevelsen af, at den nuværende besætning i U.D.O. spiller rigtig godt.

Koncertanmeldelser
15. Marts 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Sympatiske Skambankt fejler sjældent med deres medrivende rock. Torsdag aften i Pumpehuset var ingen undtagelse, hvor den norske duo Kindred Fever også gjorde indtryk med glimrende bluesrock og et cover af Mercyful Fate.

Koncertanmeldelser
14. Marts 2015    
Titel
+ Skyharbor + Tides from Nebula
Spillested
Karakter
4

Treenigheden Sleepmakeswaves, Skyharbor og Tides From Nebula lagde Loppen ned i en prog-metal ekstase.

Svar med rock Populær
Pladeanmeldelser
10. Marts 2015    
Kunstner
Titel
Raise a Little Hell
Genre
Karakter
4

The Answer leverer et solidt femte udspil centreret om en tung rytmesektion og lige dele lede riffs og sikre melodier.

Koncertanmeldelser
09. Marts 2015    
Titel
Total Carnage Fest
Spillested
Karakter
4

Der var satanisk rock og fadøl ad libitum, da Horned Almighty, By The Patient og LLNN bød op til dans i Pumpehuset.

Pladeanmeldelser
07. Marts 2015    
Titel
Hand. Cannot. Erase.
Karakter
4

Steven Wilson tager en kovending – og så alligevel ikke. Steven Wilson overrasker –og så alligevel ikke. Steven Wilson har lavet (endnu) en fremragende soloplade – absolut ingen tvivl om det! 

Pladeanmeldelser
03. Marts 2015    
Kunstner
Titel
Anecdotes Of Science & Soul
Karakter
4

Den københavnske kvartet debuterer med et stærkt bud på et prog/djent metal-album.

Koncertanmeldelser
01. Marts 2015    
Kunstner
Titel
+ Genfærd
Spillested
Karakter
4

Solbrud fortsætter deres sejrstogt over Danmark og lagde fredag turen forbi et udsolgt Beta med en næsten perfekt koncert.

Koncertanmeldelser
01. Marts 2015    
Spillested
Karakter
4

Betraying the Martyrs var ikke mærket af en hård turneplan og spillede både energisk og hjerteligt.

Pladeanmeldelser
01. Marts 2015    
Kunstner
Titel
Enki
Karakter
4

Melechesh har med 'Enki' begået en god plade, der flot forener black metal og thrash og sender et stærkt signal om, at bandet hører til i samme liga som Behemoth.

Pladeanmeldelser
25. Februar 2015    
Kunstner
Titel
From Beyond
Karakter
4

Enforcers sjette udspil er et befriende umoderne solo- og riff-orgie og en decideret charmerende hitparade blottet for originalitet.

Vrede flagermus Populær
Pladeanmeldelser
24. Februar 2015    
Kunstner
Titel
Primitive Age
Karakter
4

Selv om bandet selv indrømmer, at de er mere en hyldest end et selvstændigt udtryk, har Bat lavet en meget vellykket ep.

Pladeanmeldelser
22. Februar 2015    
Kunstner
Titel
Return to Forever
Karakter
4

De gamle tyske stadionrockere fejrer guldbryllup med bandets 19. album, hvorpå de lover, at når og hvis de nogensinde stopper, så bliver det med et brag.

Pladeanmeldelser
22. Februar 2015    
Kunstner
Titel
Restarter
Genre
Karakter
4

På en knusende tung bund af nedstemte guitarer laver Torche stadig indie, der forlader sig på melodien og bliver reddet hjem af trommerne.

Pladeanmeldelser
22. Februar 2015    
Kunstner
Titel
Blodets bånd
Karakter
4

Det skaber en vis nysgerrighed blandet med sund skepsis, når et dansk hardcoreband, ingen rigtig har hørt om, kommer væltende med et debutalbum på Southern Lord.

Koncertanmeldelser
16. Februar 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Jazzhouse blev forvandlet til et muldet jordhus, da Earth søndag aften kom forbi og blottede deres sløve, tunge muskler foran en udsolgt sal.   

1334 resultater - viser 201 - 250
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »