36 resultater - viser 1 - 20
1 2  
 
Pladeanmeldelser
11. Juni 2017    
Kunstner
Titel
No Grave But The Sea
Karakter
4

De bindegale skotske pirater i Alestorm hærger igen og har i denne fjerde omgang et stærkt udspil i ryggen.

Pladeanmeldelser
01. Februar 2017    
Kunstner
Titel
Majesty
Karakter
3

Når Lancer holder et hidsigt tempo, gør de på deres tredje fuldlængde en god figur som power metal-band

Interview
27. Januar 2017    
Kunstner

Søren Weiss er en mand med mange jern i ilden – både i det ep-aktuelle heavyrock-band Pectora, og som medskaber af bloggen Blastbeast, der står bag det meget roste arrangement for nye bands ’The New Shit’.

Pladeanmeldelser
15. Januar 2017    
Kunstner
Titel
Redemption
Karakter
3

Det er dømt ganske vellykket klassisk heavy metal på Roskilde-bandet Pectoras debut-ep.

Pladeanmeldelser
13. November 2016    
Kunstner
Titel
The Last Full Measure
Karakter
4

Civil War er et resultat af splittelse i Sabaton, og på deres tredje album overgår de oprindelsesbandet med flere længder.

Hammer-tomgang Populær
Pladeanmeldelser
07. November 2016    
Kunstner
Titel
Built to Last
Karakter
2

Hammerfall er beviser på deres tiende skive, at de både er et dygtigt band og et band, der virkelig har brug for at tænke nyt.

Top 5
14. Oktober 2016    

Devilution har en dragejæger i folden til at anmelde power metal. Men én er ikke nok, og derfor ønsker vi at udvide staben. Ugens Top 5 er derfor et jobopslag med fem ufravigelige krav til ansøgerne.

Pladeanmeldelser
10. Oktober 2016    
Titel
The Ninth Hour
Karakter
3

De finske power metallere Sonata Arctica vil det hele, kan det hele og gaber over for meget

Interview
26. September 2016    

I anledning af at de mægtige svenske metaltroubadurer i Twilight Force netop har udgivet deres andet album, fangede vi keyboardspiller Blackwald til en snak om magi og musik.

Rolf med bid Populær
Pladeanmeldelser
18. September 2016    
Kunstner
Titel
Rapid Foray
Karakter
4

Det er længe siden, Running Wild har været et lyt værd, men miraklet er sket. Endelig har de tyske pirater fundet den rigtige sangskat frem.

Pladeanmeldelser
28. August 2016    
Titel
Heroes of Mighty Magic
Karakter
3

Det er svært at forestille sig, at der i 2016 kommer til at blive udgivet et album, der kan overgå svenske Twilight Forces 'Heroes of Mighty Magic', når det gælder vanvittigt overgearet power metal.

Pladeanmeldelser
21. August 2016    
Kunstner
Titel
The Last Stand
Karakter
2

Den svenske pansermaskine Sabaton pløjer på deres seneste plade endnu en slagmark tynd uden at vinde en egentlig sejr.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2016    
Karakter
4

Der var potent power metal på Hades-scenen, da Blind Guardian rettede op på en gammel fejltagelse.

Unødig ballade Populær
Pladeanmeldelser
24. Maj 2016    
Kunstner
Titel
Moonlight
Karakter
2

Edu Falaschi forsøger at malke tiden i Angra ved at udgive et akustisk album med sange fra den tid i karrieren. Det er en skidt ide.

Pladeanmeldelser
08. Marts 2016    
Kunstner
Titel
Heroes on Tour
Karakter
3

Sabaton formår at overføre meget af deres koncert-energi til gruppens tredje live-album, hvor festen er afholdt på sidste års Wacken Festival

Pladeanmeldelser
05. Marts 2016    
Titel
In the Name of the Father
Karakter
1

Italiens Enzo and The Glory Ensemble har begået en mærkelig bastard af opera og metal.

Pladeanmeldelser
31. Januar 2016    
Kunstner
Titel
Ghostlights
Karakter
5

Avantasia eksploderer på syvende udgivelse i et storladent episk orgie med et væld af pragtpræstationer fra diverse gæstesangere.

Kopierne kommer Populær
Pladeanmeldelser
29. November 2015    
Kunstner
Titel
A Dying Son
Karakter
2

Det er næsten umuligt ikke at punke Starblind for at lyde utroligt meget som et større og mere kendt engelsk band, men de kan heldigvis også lidt på egen hånd.

Pladeanmeldelser
26. September 2015    
Kunstner
Titel
Space 1992: Rise of the Chaos Wizards
Karakter
3

Gloryhammer skruer en tand op for deres i forvejen pompøse vanvid på opfølgeren til debuten.

Pladeanmeldelser
16. August 2015    
Kunstner
Titel
Blessed and Possesed
Karakter
2

Tysklands Powerwolf prøver lidt for meget og bliver en trættende forudsigelig omgang på deres sjette udspil.

36 resultater - viser 1 - 20
1 2