283 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Top 5
05. Juli 2017    

Programmet på Wacken Open Air 2017 er fyldt til bristepunktet med gode navne, hvorfor vi kommer på overarbejde med at prioritere. Vi har dog gjort et forsøg.

Top 5
31. Oktober 2016    
Kunstner
Spillested

Wacken Open Air har omsider indset det, enhver bondeknold har været klar over i årtier. Dræn er vejen frem. Så her er fem tørskoede grunde til at tage dertil igen.

Fotoreportager
11. August 2016    

2016-udgaven af det tilbagevendende mudderbad i det nordtyske er veloverstået. Billederne er gået igennem med den digitale lusekam, og resultatet af fotografens sparsomme anstrengelser kan ses her.

Reportager
10. August 2016    
Spillested

Wacken Open Air 2016 var faretruende tæt på at gentage sidste års mudderhelvede, men helt galt gik det heldigvis ikke, og vi fik flere gode koncerter med derfra.

Koncertanmeldelser
09. August 2016    

Ihsahn har efterhånden gæstet Wacken ret mange gange både med Emperor og som solist. Denne gang nørdede han igennem, og det fungerede momentvis.

Koncertanmeldelser
09. August 2016    

1349 gik på scenen på Wacken Open Air 2016 med ild sprudlende ud af munden, men den buldrende lyd tog pynten af endnu en koncert i teltet.

Koncertanmeldelser
09. August 2016    

Alcest er bestemt ikke for enhver, men fredag aften på Wacken blev det til en stemningsfuld koncert, hvor fans af bandet blev trakteret med lækkerier.

Koncertanmeldelser
09. August 2016    

Det var en glad frontmand i Entombed A.D., der i høj sol fik lov at give den gas med sine mange internationale fans, der festede med fredag eftermiddag.

Koncertanmeldelser
09. August 2016    

Iron Maiden sluttede deres store turné på ryggen af pladen 'The Book of Souls' af på Wacken Open Air. Foran 70.000 blev der lukket flot ned, og Bruce Dickinson blev hyldet.

Koncertanmeldelser
09. August 2016    

Vi fik 'The Blond Beast' på Wacken, men lyden til Marduks koncert var desværre ikke god nok, til at det blev vores bedste koncert med svenskerne.

Koncertanmeldelser
08. August 2016    

Immolation mangler stadig at få den anerkendelse, de fortjener, og derfor har kendere af dødsmetal stadig bandet for sig selv. Det stod klart på Wacken.

Koncertanmeldelser
08. August 2016    

Tsjuder har oplevet deres anden ungdom i årene efter gendannelsen for seks år siden, og på Wacken Open Air 2016 gav de publikum vished for, at det er fortjent. 

Koncertanmeldelser
08. August 2016    

Vader sprængte nærmest rammerne for, hvad der kunne lukkes ind i teltet torsdag aften, og kvitterede for publikums opbakning med en koncert, der levede op til folks forventninger.

Koncertanmeldelser
08. August 2016    

Twisted Sister gjorde, hvad de skulle. Spillede en flot tysk afskedskoncert og sagde farvel med manér.

Koncertanmeldelser
08. August 2016    
Kunstner
Karakter
4

Thomas Gabriel Fischer og resten af Triptykon spillede en stærk koncert, der burde behage enhver hardcore-Fischer-fan.

Koncertanmeldelser
08. August 2016    
Kunstner
Karakter
3

Skønne, karismatiske Tarja kan synge som få, og hun gjorde det fredag aften på Black Stage. Desværre kræver en god koncert mere end en fantastisk vokal.

Koncertanmeldelser
08. August 2016    

Caliban formåede ikke at leve op til forventningerne og leverede i stedet en halvkedelig koncert, hvor Headbanger's Stage igen var præget af dårlig lyd.

Koncertanmeldelser
08. August 2016    

Som stort set alle andre bands, der spillede på W:E:T Stage eller Headbanger's Stage om fredagen, måtte det amerikanske dødsmetalband The Black Dahlia Murder lide med en utrolig dårlig lyd.

Koncertanmeldelser
08. August 2016    

Hvordan passede Therapy? egentlig ind i det samlede lineup for Wacken?

Koncertanmeldelser
08. August 2016    

Parkway Drive havde debut på Wacken Open Air, og det var en tordnende succes.

283 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »