307 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Fotoreportager
11. August 2017    

2017 vil blive husket som året, hvor Wackens "Holy Ground" omsider blev drænet. I praksis var dette stort set skønne spildte kræfter, så fotografens billedfortælling er præget af en hulens masse mudder – og Nita Strauss.

Reportager
10. August 2017    
Spillested

Mens mange festivalgængere tidligst havde planer om at ankomme til Wacken Open Air 2017 om tirsdagen, agerede en enkelt udsendt morgenfrisk og drog mod festivalen mandag morgen. Efter tre opvarmningsdage stod den på god musik torsdag, herunder Aborted og Nile i Bullhead City.

Koncertanmeldelser
10. August 2017    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Skriget fra The Big Teutonic Fours største monster Kreator gav lørdag nat genlyd over det meste af Wacken, da bandet slap deres tyske kaos løs foran en fyldt festivalplads, der viljefast besluttede sig for at vride den sidste fest ud af kroppen.

Reportager
10. August 2017    
Spillested

Lørdagens program bød på klassiske koryfæer som Alice Cooper, Amon Amarth og Kreator. Det rockede fra Orange Goblin var også godt, og så var mudderet næsten væk!

Reportager
10. August 2017    
Spillested

Fredagen på Wacken Open Air 2017 bød på store oplevelser. Emperor skulle have været et højdepunkt, men blev en fuser. Marilyn Manson derimod gav et brag af en koncert.

Koncertanmeldelser
10. August 2017    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Karismatiske Johan Hegg og de andre svenske vikinger fra Amon Amarth havde slæbt det helt tunge skyts med fra hjemlandet, da de spillede omgivet af kamplystne krigere, Midgårdsormen og Loke på Wacken lørdag aften. 

Koncertanmeldelser
10. August 2017    
Spillested
Genre
Karakter
3

Sidste år kunne Max og Iggor Cavalera fejre 20-årsjubilæum for Sepulturas banebrydende thrashalbum 'Roots', og i år var turen kommet til at overbevise masserne på Wacken Open Air om albummets stadige relevans. Noget, der delvist lykkedes. 

Koncertanmeldelser
10. August 2017    
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Dødslegenderne fra Possessed måtte slå sig til tåls med lørdagens mest utaknemmelige spilletidspunkt overhovedet. Til gengæld leverede bandet den mest intensive og opløftende formiddagskoncert, Wacken Open Air 2017 kunne byde på.

Koncertanmeldelser
10. August 2017    
Kunstner
Spillested
Karakter
3

Alice Cooper er ikke helt unger længere, men musikerne omkring ham holder niveauet oppe, og med de indlagte pauser til frontmanden slap han helskindet fra Wacken.

Koncertanmeldelser
10. August 2017    

Orange Goblin leverede 45 minutters god rock i teltet lørdag eftermiddag på Wacken Open Air, hvor det var de sikre stik, der blev taget hjem.

Koncertanmeldelser
10. August 2017    
Kunstner
Spillested
Karakter
2

Gendannede Emperor har vi nu oplevet tre gange på Wacken, og tredje gang var ikke lykkens gang. Det lugter for meget af penge og for lidt af spilleglæde.

Koncertanmeldelser
09. August 2017    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

Megadeth gav onsdag aften en god koncert på Vega, men kunne ikke helt gentage og gengive samme niveau på Wacken fredag aften. Koncerten var dog godkendt.

Koncertanmeldelser
09. August 2017    

Dog Eat Dog er nok bedst kendt for debutpladen ’All Boro Kings’. På Wacken spillede de hits derfra og festede, som var der ingen dag i morgen.

Koncertanmeldelser
09. August 2017    
Kunstner
Spillested
Karakter
2

Clawfinger var et produkt af tiden i 90'erne, hvor de blev utrolig populære på deres første tre plade. På Wacken begyndte materialet så småt at lyde bedaget i regnen.

Koncertanmeldelser
09. August 2017    
Spillested
Genre
Karakter
4

Marilyn Manson var i godt humør med veloplagt humor, der bevægede sig lige på grænsen af det socialt acceptable og chokerende på Wacken fredag nat.

Koncertanmeldelser
09. August 2017    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
1

Det er svært at sige, hvad der ramte det ellers rutinerede Floridaband fredag aften på Wacken, men både gennemslagskraften og Matt Heafys stemme udeblev i hvert fald under det meste af koncerten.

Koncertanmeldelser
09. August 2017    

På Wacken Open Air 2017 skulle den nye guitarist og forsanger i Nile Brian Kingsland have sin ilddåb foran et stort publikum. Han klarede skærene.

Koncertanmeldelser
09. August 2017    

Mens Batushka leverede en formidabel koncert på Copenhell, var lyden i teltet på Wacken Open Air ikke polakkerne nær så nådige. Det blev en middelmådig affære.  

Koncertanmeldelser
08. August 2017    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
2

Fredag formiddag på Wacken Open Air forsøgte Lacuna Coil at ruske liv i et søvndrukkent publikum, der ikke lod sig overbevise af bandets forsøg på morgenfest, masseprotest og fællessang. Kun Cristina Scabbias skarpe vokal reddede publikum fra massesøvn.

Koncertanmeldelser
08. August 2017    

Et omslutteligt norsk mørke sænkede sig over Wackens W.E.T. Stage, da den blev indtaget af den nyeste udgave af kult- og klassikerbandet Mayhem. Bandet leverede en sikker og tilbageskuende præstation, der dog ikke bød på nogen overraskelser.

307 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »