117 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6  
 
10 hurtige
14. August 2018    
Titel
Xenoblight
Genre

I årets internationale finale i Wacken Metal Battle blev Xenoblight en flot nummer fire. Vi har stukket forsangerinde Marika Hyldmar vores 10 hurtige.

Koncertanmeldelser
27. Maj 2018    
Kunstner
Titel
+ Pudsige Herrer + Genfærd + Ethereal Kingdoms
Spillested
Karakter
4

Finalen i årets Wacken Metal Battle var en fornøjelig affære med gode shows, og så var der glædeligt gensyn med Sunless Dawn, som vandt finalen i 2016, sidste gang Danmark var med.

Konkurrencer
23. Maj 2018    
Spillested

Vind billetter til årets finale i Wacken Metal Battle og se, hvilket af de fire bands, der bliver sendt til Wacken Open Air 2018 for at repræsentere Danmark.

Koncertanmeldelser
13. Maj 2018    
Kunstner
Titel
+Beneath The Silence+Nordsind+Isbjörg
Spillested
Karakter
3

Sidste battle inden finalen i årets Wacken Metal Battle bød på et meget varieret program, der viste, hvor forskelligartet den danske metalscene er i øjeblikket.

Koncertanmeldelser
13. Maj 2018    
Kunstner
Titel
+Hadron +Pudsige Herrer +Deadnate
Spillested
Karakter
3

Næstsidste battle i den indledende runde af årets Wacken konkurrence bød på solide præstationer og en fortjent vinder.

10 hurtige
12. Maj 2018    
Titel
Wacken Metal Battle 2018

Han arbejder hos bookingagenturet 3rd Tsunami Agency, og har repræsenteret navne som Hatesphere, Helhorse, Solbrud, Mercenary, Dawn of Demise m.fl. For første gang i år skal Anders Wind være med bag scenen til Wacken Metal Battle, hvor han sidder i juryen til finalen.

Koncertanmeldelser
07. Maj 2018    
Kunstner
Titel
+ Isbjørg + Nordsind + Deadnate
Karakter
3

Af de fire navne, der dystede på Studenterhuset fredag aften, var det Genfærd, der trak det længste strå med deres gennemførte præstation i den sorte genre.

Koncertanmeldelser
07. Maj 2018    
Titel
+ Beneath The Silence + Xenoblight + Pudsige Herrer
Spillested

Den danske afdeling af talentkonkurrencen var nået til tredje omgang af den indledende runde lørdag aften i Aarhus. En aften, der bød på et noget sløjt fremmøde, et imponerende højt niveau på scenen og en overraskende vinder.

10 hurtige
06. Maj 2018    
Kunstner
Titel
Wacken Metal Battle 2018

Devilutions egen Esse er en vaskeægte rockstjerne, som mange kender som frontmand i Hatesphere og Swindler – og derfor er han blevet inviteret til at være dommer i årets Wacken Metal Battle.

10 hurtige
06. Maj 2018    
Titel
Wacken Metal Battle 2018

Hun har været anmelder hos Bands of Tomorrow og Heavymetal.dk, bookingassistent ved TRÅD og nu fotograf for Blastbeast. Mød Jannie Ravn Madsen, der er med i juryen af de sidste indledende runder af årets Wacken Metal Battle.

10 hurtige
30. April 2018    
Titel
Wacken Metal Battle 2018

Han har en forkærlighed for 90'er-metal, og er for anden gang som jurymedlem for Wacken Metal Battle. Sæt musiksmag på Rasmus Nielsen, der i sin hverdag er medstifter og formand for Aalborg Rock & Metal samt bestyrelsesmedlem og booker på Skråen.

10 hurtige
29. April 2018    
Titel
Wacken Metal Battle 2018

Særligt i Aarhus er Dea Lillelund et kendt ansigt i metalmiljøet, som hun har været en del af både på og bag scenen, hvor hun blandt andet har været med i Metal Royale, arrangeret Royal Metal Fest og været musiker i Panzerchrist og Fairytale Abuse.

Koncertanmeldelser
27. April 2018    
Kunstner
Titel
+ Deadflesh + Ethereal Kingdoms + Hadron
Spillested
Karakter
3

Fire vidt forskellige bands åbnede Wacken Metal Battle, der er tilbage efter pause i 2017, hvor det som i 2013 igen var Danmarks tur til at sidde over i den populære konkurrence, der har deltagelse fra mere end 40 lande.

10 hurtige
21. April 2018    
Kunstner
Titel
Wacken Metal Battle 2018

Udover at have den fornemme ære af at være juryveteran for det danske Wacken Metal Battle har Jakob Mølbjerg også haft fornøjelsen af at spille med legenderne i Mercenary siden 1995.

10 hurtige
21. April 2018    
Titel
Wacken Metal Battle 2018

Fra Black Sabbath til Gorefest. Bliv klogere på Devilution-bagmand Jacob Dinesens præferencer forud for, at han igen i år sidder i juryen til Wacken Metal Battle.

10 hurtige
17. April 2018    
Titel
Wacken Metal Battle 2018

Han er manden, vi kan takke for, at Wacken Metal Battle eksisterer i Danmark. Mød Iron Maiden-glade Kasper Molin.

10 hurtige
17. April 2018    
Titel
Wacken Metal Battle 2018

For første gang skal Carsten Bach være med i juryen for Wacken Metal Battle, hvor han både kommer til at bidrage med førstehåndserfaring og (dårlige) dad-jokes.

Morgendagens Stjerner
15. April 2018    
Kunstner
Titel
Wacken Metal Battle 2018

Deres første koncert var på Metal Magic Festival sidste år, og nu håber det silkeborgensiske ekstremmetalband at kunne spille på en meget større festival og scene til den internationale finale på Wacken Metal Battle i Tyskland.

Morgendagens Stjerner
15. April 2018    
Titel
Wacken Metal Battle 2018
Genre

De synger på dansk, er sure på systemet og har god humor. Mød Pudsige Herrer, hvis drøm er at blive folkelige.

10 hurtige
11. April 2018    
Titel
Wacken Metal Battle 2018

Siden 2014 har Devilutions sydamerikanske skribent været dommer for den danske Wacken Metal Battle, som hun først blev introduceret for gennem hendes arbejde for Copenhell.

117 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6