88 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5  
 
Artikel
10. Januar 2018    

Efter obligatorisk pause i 2017 er W:O:A Metal Battle nu tilbage i Danmark - og der er brug for nye deltagere. Læs alt om hvordan du tilmelder dig her.

Reportager
15. Maj 2016    
Kunstner
Titel
+ Bæst + Empire of Doom + Iotunn
Spillested

Årets Metal Battle blev en tæt affære, hvor det formentlig har været svært at finde frem til vinderen blandt de fire finalister, der alle viste potentiale inden for hver sin gren af metalgenren.

Fotoreportager
11. Maj 2016    
Kunstner
Spillested

Sidste indledende runde i 2016 udgaven af Wacken Metal Battle fandt sted i på Fermaten i Herning. Gik du glip af showet? se hvordan det gik ned.

Fotoreportager
10. Maj 2016    
Titel
+ Bæst + Unseen Faith + Cruelty's Heart
Spillested

Fredag d. 6. maj ramte Wacken Metal Battle-karavanen Atlas i Århus. Se her, hvordan det hele tog sig ud.

Morgendagens Stjerner
10. Maj 2016    

Har du søgt svar på spørgsmålet: "hvor finder jeg et orkester der spiller sludget hardcore med en nærværende følelse af rockens storhedstid"? Søg ej længere, svaret er: Empire of Doom.

Morgendagens Stjerner
10. Maj 2016    
Kunstner

Medlemmerne i Iotunn begyndte deres musikalske karriere i et klasissk 70er prog-rock band. Derfra udviklede lyden sig til det der er Iotunn anno 2016.

Morgendagens Stjerner
10. Maj 2016    
Kunstner

Mød Bæst, århusiansk dødsmetal der lyder som om de IKKE er fra Århus.

Morgendagens Stjerner
10. Maj 2016    

Første koncert: Wacken Metal Battle. Anden koncert: Wacken Metal Battle. Tredje koncert: Finalen i Wacken Metal Battle. Mød Sunless Dawn.

Koncertanmeldelser
08. Maj 2016    
Kunstner
Titel
+ Melusive + Iotunn + Sunless Dawn + Forever Still + Savage Machine
Spillested
Karakter
4

Metal Battle-karavanen nåede torsdag til Stengade på tourens tredje af fem indledende runder. Det blev en varieret og lang aften, før vinderen af runden endelig kunne udnævnes lidt før halv to natten til fredag.

Fotoreportager
03. Maj 2016    
Kunstner
Titel
+ Crueltys Heart + Empire of Doom + Livløs
Spillested

WOA Metal battle showet nåede også forbi Slagelse. Ordene er få, men vi kan dog sige, at Bæst kom, så og sejrede.

Artikel
22. Marts 2016    
Kunstner
Titel
+ Lipid

Når juryen voterer ved dette års Wacken Metal Battle har man udover Blood Red Throne også hevet Hamferð og Lipid med til koncerterne. Læs her hvor.

Artikel
22. Marts 2016    

Årets metalsammenkomst på Færøerne foregik fredag aften i Perlen, centrum Tórshavn. Nu kan man forestille sig og tænke mange ting om, hvordan sådan noget går ned, men metalkultur har nogle træk, der går igen, uanset hvor på kloden du befinder dig. For better and for worse. Det var også tilfældet ved Svartideyðis sejr.

Artikel
29. Februar 2016    

De 10 deltagende bands i WOA Metal battle 2016 er fundet. Første koncert skydes i gang i Aalborg, og finalen afholdes i Kolding. Se listen over bands her.

Artikel
10. Januar 2016    

Nyt år og ny runde af WOA Metal Battle, hvor der er chance for at give koncert på den store festival og potentielt endnu mere. Læs her, hvordan dit band kommer med.

Fotoreportager
01. Juni 2015    

Lørdag d. 30. maj skulle årets vinder af WOA Metal Battle findes i finalen på Studenterhuset i Aalborg. På aftenen var redaktionen stærkt optaget på scenen (møl) og i juryen. Se derfor fotograf Lars V. Andersens billeder fra aftenen.

Artikel
26. Maj 2015    

Vejen har været lang, fra indsendelse af materiale til udvælgelse af deltagere til de indledende runder, men nu er rejsen nået til ende. Vi er omsider nået til finalen i W:O:A Metal Battle.

Koncertanmeldelser
17. Maj 2015    
Titel
+ Møl + Velociter + Contrition + Aphyxion + Huldre
Spillested
Karakter
3

Spillestedet Atlas midt i Aarhus lagde rammen om en runde Wacken Metal Battle, hvor Savage Machine, Møl, Contrition og Velociter dystede om en finaleplads.

Koncertanmeldelser
10. Maj 2015    
Kunstner
Titel
+ Aphyxion + Abscission + Phoebus Cartel + Heidra + Prevail
Spillested
Karakter
4

Det var et vellykket W:O:A Metal Battle-arrangement lørdag aften i Templet i Lyngby med godt og blandet metal. Vikingemetallerne i Heidra stak snuden længst frem og løb med sejren for denne runde.

Reportager
10. Maj 2015    

WOA Metal Battle er mere end blot en musikkonkurrence. Konkurrencen handler ligeså meget om at give metalscenen et kvalitetsløft. Det sker blandt andet gennem coaching og konstruktiv kritik af de deltagende bands. Kom med bag kulisserne til en coachingsession med bl.a Devilution, Copenhell og Aalborg Metal Festival.

Interview
04. Maj 2015    
Kunstner

True Norwegian Black Metal er Møl ikke, men de er stadig årets mørkeste band. Læs her deres tanker om deltagelse i W:O:A Metal Battle 2015.

88 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5