60 resultater - viser 1 - 20
1 2 3  
 
Artikel
04. April 2018    
Kunstner
Titel
+ Dark Tranquillity + Skeletonwitch + LLNN + Touché Amoré + ...

Roskilde Festival har føjet Stone Sour til plakaten, men derudover er der også melodød, episk thrash metal, post-apokalyptisk hardcore, et finurligt bandmatch i en dobbeltkoncert og andre sprøde fornøjelser.

Koncertanmeldelser
12. Februar 2018    
Titel
+ The Black Dahlia Murder + No Return
Spillested
Karakter
3

Legenderne i Cannibal Corpse har pondus og spiller udsolgte koncerter, men sammenlignet med aftenens andet hovednavn, The Black Dahlia Murder, fremstod de noget sløve i det.

Pladeanmeldelser
03. December 2017    
Kunstner
Titel
The Untamed Wilderness
Karakter
3

Aetherian spiller nordisk dødsmetal, trods en herkomst fra under sydens sol. Det er godt, men måske ikke godt nok, for der mangler det element, der skal få bandet til at stå ud i mængden.

Reportager
28. August 2017    
Titel
Der Weg Einer Freiheit, Korn, Mgła, Tiamat

Less is more lod til at være doktrinen på sidstedagen, som bød på mere spredte glæder, men ikke desto mindre tre af Summer Breezes stærkeste oplevelser. Det tyske eventyr endte med black metal-bravour af mørkeste kaliber.

Artikel
14. Juni 2017    

Der er lagt op til lange shorts, når tre fjerdedele af Rage Against the Machine og et gendannet System of a Down tegner torsdagen på Copenhell. De fik endagsbilletterne udsolgt, men der er masser af andet at komme efter på festivalens førstedag.

Årslister
30. December 2016    

Fotografens kaotiske 2016 var præget af et liv på farten med nærmest lige så mange nætter på hotelværelser som hjemme i Camp Devilution. Lidt musik blev der dog også tid til.

Pladeanmeldelser
13. November 2016    
Titel
Atoma
Karakter
3

Dark Tranquillity har lavet et alternativt "best of"-album ved at skrive nye sange med inspiration fra bandets egne største værker og pakke det i den stærkeste produktion, bandet har haft i nyere tid.

Artikel
19. August 2016    
Kunstner
Titel
Hardwired
Genre
Karakter
2

Vi har valgt at tage imod Metallicas nye single ved at lade størstedelen af redaktionen minianmelde nummeret. Anmeldelserne er skrevet uafhængigt af hinanden – men der breder sig alligevel stor enighed. Læs selv.

Artikel
17. Juni 2016    

Andendagen på årets Copenhell åbner for programmets udladning af thrash, død og black med bands som Megadeth, Artillery, Entombed A.D, Amon Amarth og Abbath. Men også power metal, djent, retrorock og den mørkeste, dystre musik. Og kongen, selveste King Diamond.

Pladeanmeldelser
15. Maj 2016    
Kunstner
Titel
Helhorse
Genre
Karakter
2

En superproducer. Et internationalt label i ryggen. Ambitionerne om et gennembrud i udlandet fejler intet, men det er svært at forestille sig, at Helhorse kommer til at indfri dem med deres tredje plade, der skuffer med mangel på mindeværdige sange.

WOA '15: Fredag Populær
Reportager
02. August 2015    
Spillested

Da Devilutions amputerede delegation endelig stod med støvlerne plantet i det tykke, sorte mudder, fik de travlt med at komme i marken og få hørt musik. Det var blevet fredag, som diskede op med gamle kendinge som At The Gates og Annihilator, mens Black Label Society blev en triviel affære. Samael brillerede, og My Dying Bride gjorde natten smuk at traske hjem i, så turen viste sig at være anstrengelserne værd.

Artikel
24. Juli 2015    
Spillested

Wacken starter officielt først torsdag, men de seneste år med Metal Battle er festen sparket i gang onsdag, i år med Europe mens bl.a. Rob Zombie spiller torsdag.

SRF '15: Fredag Populær
Reportager
12. Juni 2015    

Fredagen bød på en historisk ringe koncert fra headlinerne Mötley Crüe. Backyard Babies gjorde forrygende comeback. Opeth faldt til jorden, mens midnatsmesser med Marduk og Meshuggah blæste festivalen godt igennem.

Artikel
11. Juni 2015    
Karakter
4

Sweden Rock har hvert år en af festivalsæsonens bedste programmer. 2015 var ingen undtagelse. På godt og ondt dog - Judas Priest var suveræne. Mötley Crüe perverst elendigt.

Koncertanmeldelser
07. Juni 2015    
Karakter
3

Dark Tranquillity åbnede Rock Stage som de første kl. 12, men udviste ingen træthed, og gjorde tværtimod starten på fredagen til en af de bedre.

Artikel
18. Maj 2015    

Fremragende Opeth, moshpits til FFDP og Hatebreed, teknisk opvisning med Gojira og Meshuggah og en del middelmådig svensk metalcore. Udvalget af den hårdere heavy metal er for enhver smag!

Pladeanmeldelser
30. November 2014    
Titel
Dawn of the 5th Era
Karakter
3

Melodøden synes ikke længere frisk på Mors Principium Ests nye album, der savner overraskelser og nytænkning frem for gentagelser. Selvom der faktisk er gode riffs og tillige sange.

AMF'14: Fredag Populær
Reportager
10. November 2014    

Hovednavnet Hatebreed levede op til forventningerne, mens der også var udmærkede præstationer fra de fleste andre bands på denne lange fredag.

Artikel
26. Oktober 2014    

Aalborg Metal Festival 2014 har hentet så prominente hovednavne som Hatebreed, Cannibal Corpse, Marduk, The Black Dahlia Murder og mange andre spændende navne.

Artikel
19. Oktober 2014    
Kunstner
Titel
Slaughter of the Soul
Karakter
666

Om en uge skal det for alvor vise sig, om At the Gates kan leve op til den seje klassiker fra 1995,  ’Slaughter of the Soul’, som Metaldiktatoren her tager under kærlig behandling.

60 resultater - viser 1 - 20
1 2 3