20 resultater - viser 1 - 20
 
 
Pladeanmeldelser
30. April 2018    
Kunstner
Titel
Deads
Karakter
4

'Deads' er en plade, der kræver meget af sine lyttere. Er man i den rette sindstilstand til at blive tæsket ørerne fulde med post-apokalyptisk, sci-fi-inspireret hardcore, så er der rigeligt at komme efter.

Top 5
17. April 2018    

Fra det sløveste sløve over det tungeste tunge til det hidsigste hidsige. Roadburn byder på noget for alle med god smag. Fotografen er tilbage på den festival, han omsider har lært at elske, og her funderer han over, hvad resultatet mon bliver denne gang.

Top 5
08. April 2018    

Vejen til succes er ofte belagt med huller og brosten. Det gælder både band og lytter. Men der er hjælp at hente: Vi giver en indføring i den del af undergrunden, du ikke vidste du burde kende.

Artikel
04. April 2018    
Kunstner
Titel
+ Dark Tranquillity + Skeletonwitch + LLNN + Touché Amoré + ...

Roskilde Festival har føjet Stone Sour til plakaten, men derudover er der også melodød, episk thrash metal, post-apokalyptisk hardcore, et finurligt bandmatch i en dobbeltkoncert og andre sprøde fornøjelser.

Koncertanmeldelser
18. Februar 2018    
Kunstner
Titel
+ LLNN + Woes + Eyes
Spillested
Karakter
4

Lørdagen på Loppen stod på hardcore og post-metal med lovende danske navne og en one off-koncert med franske Celeste. Ingen faldt igennem.

Top 5
16. September 2017    
Kunstner
Titel
+ Iced Earth + Tombs + Jordablod + HIRAKI

Ingen er perfekte. Heller ikke her på Devilution. Derfor er ugens top 5 en oversigt over aktuelle plader, som vi desværre ikke har fået anmeldt.

Premiere: LLNN Populær
Artikel
04. Maj 2017    
Kunstner
Titel
Split med Wovoka

Post-metal er oppe i tiden og en af de fremmeste eksponenter for denne genre herhjemme er LLNN. De er klar med en ny video - se den her.

Koncertanmeldelser
29. Januar 2017    
Spillested
Karakter
4

Seks meget forskellige og på hver sin måde spændende bands gjorde lørdag aften i Vega til en flot fest for dansk rock og metal.

Årslister
21. December 2016    

Set med briller af stål var 2016 et år domineret af svulstige, herligt overlæssede konceptalbums om rummet, kulden og ilden. Dét og så Bathory.

Pladeanmeldelser
07. September 2016    
Kunstner
Titel
Eldjudnir
Karakter
2

Det er en mørk, hedensk seance, man bliver budt ind til hos Eldjudnir, men det er altså lidt svært ikke at komme til at kede sig under den.

Koncertanmeldelser
16. Maj 2016    
Kunstner
Titel
LLNN + This Will Destroy You + Late Night Venture + Solbrud + pg.lost
Spillested
Karakter
4

Vega lagde i weekenden hus til første udgave af post-rock/metal-festivalen A Colossal Weekend. Devilution var til stede om lørdagen, som blev en storslået rejse ind i et mægtigt, voldsomt og introvert musikunivers 

Interview
29. Februar 2016    
Kunstner

The Psyke Project er ikke mere, men medlemmerne lever videre i andre bands. Vi mødte trommeslager Rasmus G. Sejersen og guitarist/vokalist Christian Bonnesen til en snak om deres nye galaktisk tunge projekt LLNN, der allerede har markeret sig som et spændende navn herhjemme.

Koncertanmeldelser
07. Februar 2016    
Kunstner
Titel
+ Smertegrænsens Toldere + Église + Redwood Hill + Czar
Spillested
Karakter
4

Stengade var omdannet til en slagmark, da nogle af hovedstadens fremmeste aktører på hardcore-scenen varmede hinanden og det talstærke fremmøde op med en intens forfriskning fra nordvest. Hele tiden tæt på kogepunktet, men lange skift tog desværre toppen af trykket.

Artikel
10. Januar 2016    
Kunstner
Titel
+ Église

I The Psyke Project stred modsatrettede musikalske udtryk mod hinanden og skabte kortvarigt noget helt særligt. I LLNN og Église viderefører nogle af eks-medlemmerne de udtryk i hver sin retning.

Årslister
27. December 2015    

For den nyeste mand på borgen bød de devilutionistiske højdepunkter i 2015 på masser af post-pop-død-post-black-post-frisk luft-metal, thrash, syre, doom og en genopdaget svensk P3 Guld-vinder.

Koncertanmeldelser
10. August 2015    
Titel
+ LLNN
Spillested
Karakter
4

Sick Of It All kender ikke til dårlige dage, og det er ingen sag for dem at spille en søndag op, selvom den største overraskelse hos NYHC-veteranerne er, at de har lagt åbningsnummeret til sidst i sættet.

Koncertanmeldelser
08. April 2015    
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

De amerikanske sludgehoveder i Eyehategod sejrede, norske Tombtones fejlede og danske LLNN viste flot form.    

Koncertanmeldelser
09. Marts 2015    
Titel
Total Carnage Fest
Spillested
Karakter
4

Der var satanisk rock og fadøl ad libitum, da Horned Almighty, By The Patient og LLNN bød op til dans i Pumpehuset.

Pladeanmeldelser
12. Februar 2015    
Kunstner
Titel
Apparatus
Genre
Karakter
2

Diabolsk larm med gode intentioner.

Reportager
01. Februar 2015    
Kunstner
Spillested
Karakter
5

Billige fadøl, hvide russere, jysk metalhygge ... To fantastiske dage i undergrundsmusikkens tegn.

20 resultater - viser 1 - 20