15 resultater - viser 1 - 15
 
 
Pladeanmeldelser
09. Juli 2018    
Genre
Karakter
2

Man måtte tage sig endnu en lur efter en sløj start på fredagens program med Skeletonwitch.

Artikel
27. Juni 2018    

Fredag kan du tage lidt Skeletonwitch ind med morgenmaden og tjekke Mike Pattons Dead Cross, Nick Cave og Myrkur, inden Watain og LLNN til sidst får festivalen til at gå helt i sort. På den gode måde!

Pladeanmeldelser
08. April 2018    
Kunstner
Titel
Corpse Fortress
Genre
Karakter
4

Det er grum og ulden doom, man får hos amerikanske Ilsa, men på Relapse-debuten 'Corpse Fortress' er det ikke så meget i de enkelte numre, som det er i den samlede helhed, at bandet viser deres styrke.

Artikel
04. April 2018    
Kunstner
Titel
+ Dark Tranquillity + Skeletonwitch + LLNN + Touché Amoré + ...

Roskilde Festival har føjet Stone Sour til plakaten, men derudover er der også melodød, episk thrash metal, post-apokalyptisk hardcore, et finurligt bandmatch i en dobbeltkoncert og andre sprøde fornøjelser.

Koncertanmeldelser
17. August 2016    
Titel
+ Dying Fetus + Goatwhore
Spillested
Karakter
4

Amerikanske The Black Dahlia Murder havde fået æren af at runde Betas koncertrække Dirty Days of Summer af. Det gjorde de med deres hidtil bedste koncert på dansk grund.

Pladeanmeldelser
31. Maj 2015    
Titel
Kill the Cross
Karakter
3

Satanic Assault Division er tilbage med et udspil, der er meget mindre norsk-inspireret mørke og meget mere groove, fræs og hadsk sjov og ballade.

Koncertanmeldelser
07. April 2015    
Titel
+ Goatwhore + Mortals
Spillested
Genre
Karakter
3

Goatwhore fungerede bedst til en metalafrunding af påsken, hvor også hovednavnet Skeletonwitch og opvarmningsbandet i Mortals gjorde det godt i Pumpehuset.

Interview
16. Marts 2015    
Kunstner
Titel
Grutle Kjellson

"Originalitet kræver vovemod", er det bedste råd Grutle Kjellson har til unge musikere. Vi har talt med Enslaveds frontmand om 'In Times', om ikke at kunne leve af musikken og om dengang, bandet var forhadte i Norge. 

Koncertanmeldelser
04. August 2013    

Amerikanske Soulless tilføjede intet nyt til metalgenren, men var heldigvis rigeligt underholdende til at ryste mankerne og hælde kolde Beck's øl ned til.

Reportager
18. Juni 2012    
Kunstner
Karakter
5

En fantastisk førstedag på Copenhell skyldtes især de gamle thrashere Slayer og Anthrax, men også Gojira var formidable.

Koncertanmeldelser
17. Juni 2012    
Genre
Karakter
3

Amerikanske Skeletonwitch havde æren af at åbne Hades-scenen til dette års Copenhell og leverede et solidt show.

Pladeanmeldelser
12. Februar 2012    
Kunstner
Titel
Blood for the Master
Karakter
5

Goatwhore har på sit femte album perfektioneret sin lyd og rammer nu en ondere omgang Kvelertak, hvor der også er kastet lidt dødsmetal og Bay Area-thrash ind.

Årslister
26. December 2011    
Kunstner

Blandt andre Textures, Opeth, Helhorse og Mastodon scorede mange point hos Kristian Schou i 2011.

Artikel
23. November 2011    
Kunstner
Titel
15.-16. juni 2012

Til sommer åbner den københavnske metalfestival, Copenhell, for tredje gang for portene til to dage i metallens mægtige tegn. Devilution bringer dig hermed de første offentliggjorte navne!

Koncertanmeldelser
11. September 2010    
Titel
Skeleton Witch + Warbringer + Angelus Apatrida
Spillested
Genre
Karakter
3

Der blev desværre kun spillet for en lille udvalgt skare, da endnu et sandt thrash-bal gæstede The Rock i form af Skeleton Witch, Warbringer og Angelus Apatrida.

15 resultater - viser 1 - 15