Signe Andersen

....tager det sure med det sure

Navn: Signe Andersen

Årgang: 1983

Bopæl: Brønshøj

Devilution funktion: At vælte rundt. Nogle gange skriver jeg også det ned fra koncerter jeg kan huske og om plader fra tid til anden. 

Med siden: 2012

Uddannelse: FUU bestående af lydteknik, instrumentalundervisning, Den Rytmiske Højskole og pladeprojekt. Derudover en lederuddannelse fra Niels Brock.

Civilt job: Pædagogmedhjælper samt frivilligt arbejde ved Børne- og Ungdomsforvaltningen.

Journalist CV: Yderst mangelfuldt. Råber mestendels højt på politiken.dk, skriver sure blogs og forpester nu også diverse hjørner af vor tids bedste danske rock- og metalzine, Devilution.

Bedste koncert: Deftones på Copenhell 2010 er deropad, samt Neil Young på Roskilde i 2008 men intet helt godt nok til titlen.

Bedste plade: ’Led Zeppelin IV’, ’Far Beyond Driven’, ’....and Justice For All’ eller ’White Pony’ blandt 40 andre.

Hvorfor Devilution: Vedligeholdelse af netværk, skrive-mæssige udfordringer og tvangslytning af ny musik – ellers bliver det ikke gjort. Alt sammen ting og sager som burde udvide min horisont, men som oftest får mig til at vende tilbage til gamle, solide plader og skamhøre dem dobbelt så meget som normalt. 

Personligt: Mor til to drønnerter af hunkøn fra hhv. '04 og '08. Spiller så en øm fuldemandsguitar at selv Boston skriver fanmails og er vild med kastanjetter, glasvaser og død. Knap så vild med glam.

Læs alle artikler af Signe Andersen her.