Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

KTDF '13: Mere show og action, tak!

Populær
Updated
KTDF '13: Mere show og action, tak!
KTDF '13: Mere show og action, tak!
KTDF '13: Mere show og action, tak!
KTDF '13: Mere show og action, tak!

Tyske Drowned spillede en en ret fed og spændende omgang dødsmetal, som i længden desværre føltes lidt ensformig på grund af mangler på den showmæssige front.

Kunstner
Spillested
Dato
30-08-2013
Fotograf
Jacob Dinesen
Karakter
3

Efter at Convulse havde spillet, så havde man virkelig fået hørt, hvor godt anlægget kunne lyde i salen, og heldigvis havde tyske Drowned ikke tænkt sig at stå tilbage for finnerne. Lyden var nemlig igen rigtig fed, og trioen ramte et fedt lydbillede med fornuftig plads til både guitar og bas.

Bassistens havde et fedt dybt growl, som passede godt til den fyldige lyd, som bandet spillede med. Guitaristen havde en anderledes spilleteknik på plekterhånden, men det afholdt ham ikke fra at fyre nogle fede riffs og nogle virkelig lækre leads af. Selvom musikken var tung og ret brutal, så lå der et interessant melodisk snit i musikken også, specielt i føromtalte leads på guitaren. Drowned havde godt styr på deres dødsmetal, så det undrede lidt, at medlemmerne misforstod hinanden i et nummer, som måtte startes om.

Kontakten til publikum var minimal, men til gengæld så var der nogle dygtige musikere, hvor det specielt hos guitaristen var tydeligt at se, at der blev lagt en kæmpe passion i musikken. Alligevel kom man til at synes, at der godt måtte have mere show fra de to strengespillere, dels for variationens skyld, men også for at få publikum til holde energiniveauet højt.

Hen mod slutningen af koncerten virkede bandets musik nemlig ikke længere så frisk, og der var mindre action på de forreste rækker, og det kunne formentlig have været afværget, hvis der var blevet gjort mere ud af at bygge et show op i stedet for blot at lire en række - godt nok temmelig fede - sange af. Selvom musikken gerne ville frem, og der var mange fine detaljer, så var det lidt introverte udtryk med til at trække tempoet ud af showet, selvom sangene faktisk ikke havde tabt momentum. Ærgerligt. Men bandet efterlod hos undertegnede nu alligevel et positivt indtryk og en lyst til at skaffe bandets musik på skive.