Balancerede hårfint og stærkt

Populær
Balancerede hårfint og stærkt

Det var ren verdensklasse, da Mr. Big leverede en rystende opvisning i, hvordan man kombinerer overlegen musikalitet med poppet rock.

Kunstner
Dato
10-06-2011
Trackliste
1. Daddy, Brother, Lover, Little Boy (The Electric Drill Song)
2. Take Cover
3. Green-Tinted Sixties Mind
4. Undertow
5. Alive And Kickin'
6. American Beauty
7. Just Take My Heart
8. Merciless
9. Ain't Enough For Me
10. Road To Ruin
11. Price You Gotta Pay
12. Colorado Bulldog
13. Around The World
14. As Far As I can See
15. Addicted to That Rush
16. To Be With You
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Forfatter
Karakter
5

Shit, venner! Her blev røven altså taget på den gamle. Vidste godt, at Mr. Big var virtuoser i poppede rammer. Men med start kl. 13.30 fra hovedscenen bevægede Mr. Big sig langt, langt ud over scenekanten med en super rocket koncert.

Det, som Mr. Big viste alle os syng-med'ere, var en mestring i at få overlegen musikalsk ekvilibrisme til at balancere med iørefaldende og røvsparkende rock. Det kunne Mr. Big denne tidlige eftermiddag.

Det var ren og skær verdensklasse, fordi nørderiet og de poprockede sange supplerede hinanden så fint. Og fordi sanger Eric Martin matchede det niveau, som superbassist Billy Sheehan og superguitarist Paul Gilberg har.

Mr. Big viste os, at de kan det hele: pop, rock, rå heavy. Og så har de sangene til det. Mere end to håndfulde. 'Just Take My Heart' gav gåsehud, og heldigvis blev afslutteren, 'To Be With You', på ingen måde så kvalm, som man havde frygtet.