Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

W:O:A 2010: Vikingerne indtog Wacken

Populær
Updated
W:O:A 2010: Vikingerne indtog Wacken
W:O:A 2010: Vikingerne indtog Wacken
W:O:A 2010: Vikingerne indtog Wacken
W:O:A 2010: Vikingerne indtog Wacken
W:O:A 2010: Vikingerne indtog Wacken

Unleashed spillede en udmærket koncert midt på eftermiddagen og leverede en af de tungeste oplevelser på dette års festival.

Kunstner
Dato
07-08-2010
Trackliste
Blood of Lies
Winterland
This Is Our World Now
Shadows in the Deep
Hammer Battalion Unleashed
The Greatest of All Lies
Your Children Will Burn
Wir Kapitulieren Niemals
Into Glory Ride
Legal Rapes
The Longships Are Coming
Death Metal Victory
Fotograf
Jacob Dinesen
Karakter
4

Unleashed er egentlig en ufrivillig del af årsagen til NRGMagazine.dk overhovedet begyndte at rapportere fra Wacken Open Air, og den anekdote kommer senere. Vi starter lige med svenskernes indtog anno 2010.

For lige fra åbneren 'Blood of Lies' var der tryk på, og allerede da de går på jagt i 'This Is Our World Now' er der fællessang. Derefter går forsanger og bassist Johnny ellers i gang med at piske yderligere stemning op. Unleashed står for brutal vikingeinspireret dødsmetal.

Det er derfor ikke svært at forestille sig hvilken stemning der er, når bandet sætter i 'Hammer Battalion Unleashed' eller 'Your Children Will Burn'. Det tager også kegler da de sætter i 'Wir Kapitulieren Niemals', der som titlen antyder har nogle tyske fraser. Det går rent hjem hos publikum, der kvitterer med headbanging, circle pits og generel vildskab.

Unleashed når også at sende en tanke til Pete Steele og Ronnie James Dio, da de dedikerer 'Into Glory Ride' til de faldne krigere. Og efter yderligere nogle få sange takker Unleashed af. En tyk mur af velspillet dødsmetal er hvad Unleashed er garanter for, og de leverede præcis varen på Wacken i 2010.

Det samme gjorde de i 2004. Det første år vi var dernede (dengang som heavyjam.dk).  To fra redaktionen ville se Deicide live det år. Wacken Open Air var eneste europæiske chance. Derfor købte vi billetter og planlagde turen. Komisk nok aflyser Deicide kort før festivalen skal gå i gang. Hvad gør vi? Vi havde købt billet og ville prøve det.

Unleashed blev så dem, der skulle fylde Deicides plads på scenen. Dengang gjorde de det godt ,og det gjorde de også i år. Unleashed ved man, hvor man har på det musikalske metalkort, både på plade og live. Tak for det!