Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Nej til EU-traktat, Ja til Meshuggah-tons

Updated
Nej til EU-traktat, Ja til Meshuggah-tons
Den franske metalscene melder op, og Hacride lader til at nyde Meshuggah og Strapping Young Lad i samme mængder som deres daglige ration af rødvin og ost. Frankrig er måske ikke kendt for at være storleverandør af metalbands, eller bare musiknavne generelt (hvad med old skool metalbandet Trust eller crooneren Charles Aznavour, Mathias? - Red.). Men, ikke desto mindre er det lige hvad Hacride er - altså et metalband. Og et ret hidsigt et af slagsen. De beskriver sig selv som værende en klon af Meshuggah og Strapping Young Lad, og det er ikke en helt ueffen beskrivelse. Især Strapping Young Lad lånes der ret ivrigt af, i et nummer som ”This Place”, mens Meshuggah står for skud i ”Polarity”.
Men der er også et nummer som ”Flesh Leaves You”, som midtvejs går over i en lige ud ad landevejen thrash-udladning i bedste svenskermetal-stil.

Det lyder ikke dårligt, og om nogen er Hacride et band, som kan være med til at vække de evt. sovende metalbands, der findes i Frankrigs undergrund. En supporttjans for en af inspirationskilderne skulle nok kunne få Hacride ud til et bredere publikum.

Kunstner
Titel
Deviant Current Signal
Distributør
Genre
Karakter
3