Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Tyske toner

Updated
Tyske toner
Emil Svendsen har været helt ude i kanten af heavyspektret og lyttet til tyske In Extremo og Das Ich. For dem der ikke ved det, er Das Ich er en tysk duo der laver gothic/dark electro, og “Electro” skal forstås virkelig bogstaveligt, for det er en meget digital plade at lytte til. Nu er de jo også bare to i bandet, så uden computere var den nok heller ikke gået. Men jeg kunne godt savne en bare lidt mere “håndspillet” lyd, for det er lige ved at blive kitchet med for mange computerstrygere og den slags. Stilen minder ellers om Nine Inch Nails', bare ikke så tung og metallet.

Selvom man efter første nummer kunne frygte at harmonikalyden, albummets navn “Cabaret” og det faktum at goth's elsker at lege dekadente, kunne udvikle sig til en klichéfyldt omgang, er det faktisk en ret vellykket plade, som man sagtens kan høre, også selv om man ikke er goth. For numrene er veloplagt komponeret og forløber ret naturligt og ligetil, og de, ja, swinger!

Muligvis bliver det vel digitalt for alle andre end en snæver tilhængerskare, men er man bare lidt nysgerrig skal man ikke holde sig tilbage.

Kunstner
Titel
Cabaret
Dato
24-03-2006
Distributør
Forfatter
Karakter
2

Menu