Death-thrash i tusmørket

Death-thrash i tusmørket
Svensk/finske The Duskfall søger perfektionen i den melodiske death-thrash metal à la In Flames og Children of Bodom. Denne svensk/finske kvintet er for undertegnede et nyt bekendtskab, selv om dette er deres fjerde udspil. Noget decideret trendsættende album er det ikke, men lytteren bliver dog beæret med en gang velkomponeret og veludført melodisk death/thrash. Lydmæssigt bevæger vi os over i nærheden af In Flames og Children Of Bodom, og skiven er da også produceret af Daniel Bergstrand, som har produceret førstnævnte (såvel som Meshuggah og Dark Funeral).

En del af konceptet bag den melodiske death metal er ”perfektion”. Desværre er det for undertegnede ikke altid et positivt ord, da det også til tider dræber noget af charmen, originaliteten og den fandenivoldskhed, der bør præge et metal album.

Dette skrevet, så er The Duskfall absolut bedst, når de ikke skifter tempo hele tiden, indenfor samme nummer, men bliver i mid-tempo, som klæder musikken bedst og lader den ret catchy rytme sektion komme til orde. Hør bare "Shoot It In", som er skiven bedste.

Kunstner
Titel
"The Dying Wonders Of The World"
Distributør
Genre
Karakter
3