Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Anbfaling

Pladeanmeldelser 18. November 2017
Converge
Jeg er sådan rimelige enig i 3 ud af 5. Det er en god plade, men når man holder den op imod de andre converge-plader kommer den lidt til kort.

Synes både det er numre der lyder som Converge på autopilot (I can tell you about pain) og eksperimenter der ikke falder så heldigt ud (titelsangen eksempelvis). Samtidig synes teksterne at være en tand mere tåkrummende end normalt ( When I held you for the first time, I knew I had to survive - yikes :/ ). I det hele tage virker pladen til at falde lidt mellem to stole, med eksperimenter der ikke er heeeelt så vellykkede og så en række elementer man har hørt før. Selv coveret er utrolig converge-agtigt på en ret uinspireret måde.

Der er dog også nogle rigtig fede numre som Trigger, Wildlife, Åbningsnummeret og Cannibal, og en halvslatten converge-plade er stadig en rigtig fed plade sammenlignet med så meget andet.

Tror det kunne gavne at lave en ny 'Axe To Fall' og prøve at få nogen folk ude fra med - måske bare en ny producer eller hvad ved jeg. Et eller andet der kunne ryste sækken lidt bedre end det er lykkedes for Converge på egen hånd.



Kommentarer

Already have an account? or Create an account