Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Turner leger skamløst

Updated
Turner leger skamløst
Turner leger skamløst

Veteransanger Joe Lynn Turner lyser stærkt på Sunstorms tredje udspil.

Kunstner
Titel
Emotional Fire
Dato
23-02-2012
Distributør
Trackliste
1. Never Give Up
2. Emotional Fire
3. Lay Down Your Arms
4. You Wouldn't Know Love
5. Wish You Were Here
6. Torn In Half
7. Gina
8. The Higher You Rise
9. Emily
10. Follow Your Heart
11. All I Am
Forfatter
Karakter
4

Tro ikke, at du får noget, du ikke har hørt før, når du sætter Sunstorms tredje udgivelse, 'Emotional Fire', i spilleren.

Sunstorm er det italienske AOR-selskab Frontiers Records helt eget pladeprojekt, frontet af et af genrens stærkeste kort rent vokalmæssigt, den tidligere Rainbow-, Yngwie- og Deep Purple-sanger Joe Lynn Turner, og produceret af Frontiers' egen husproducer Dennis Ward, som til hverdag spiller bas i Pink Cream 69.

På 'Emotional Fire' leger Sunstorm skamløst med alle de klicheer, der er værd at opdrive i AOR og den melodiske hardrock. Ordet 'Love' rides helt tørt.

Men det gør bare ikke noget, for det er det, vi vil have, når vi sætter Sunstorm på: velproduceret, velkomponeret og velspillet og -sunget melodisk hardrock. Og så det dejligt genkendelige ved Joe Lynn Turners raspede, bluesy vokal.

Sunstorm kan de tunge rockklodser med den fede spade, de omkvæd, som sidder lige i øjet og øret, og kan man ikke selv lige rive et hit ud af ærmet, så låner man sgudda bare en sang som 'Gina' af Michael 'Pophår' Bolton (et nummer, som Lynn Turner sang kor på tilbage i tidernes morgen). Og vupti, så har man et nummer, som burde blive voldspillet på de mere poppede radiostationer. For du kan ikke holde dig i ro til det (hvis du altså er til denne her genre. Er du ikke, så brækker du dig i lårtykke stråler).

'Emotional Fire' er en fremragende plade, som - når året er omme - vil toppe årslisterne for den melodiske hardrock. Albummet når ikke den aldeles fremragende debut fra 2006, hvor sangskrivningen virkelig sagde spar to. Men den er klasser bedre end toeren, 'House of Dreams' fra 2009.

Menu