Vredt og ringe

Populær
Vredt og ringe

Brasilianske Facinora har ikke ret holdbart ud over en portion raseri og charmerende dårlig lyd.

Kunstner
Titel
Hell Is Here
Genre
Trackliste
01. Hell Is Here
02. Source Of Madness
03. R.I.P. (Religions Is a Plague)
04. Intro
05. Empty Illusions
06. Living In Reality
07. War Between Selfish
08. Despair
09. Terror
10. The Evil
Forfatter
Karakter
1

Et meget centralt element indenfor thrash metal er som bekendt vreden - Sepultura eller Slayer kombineret med positive budskaber lyder på ingen måde til at være en interessant mulighed. Den del af det mestrer brasilianske Facinora skam også aldeles udmærket – tjek bare titlen 'R.I.P. (Religion Is a Plague)', at det så virker en anelse naivt, kan man sådan set godt leve med.

Langt værre forholder det sig, at de trods vrede, had og brutalitet i baghånden ikke har noget interessant at byde på. Råb, uptempo, aggressivitet har Belo Horizonte-kvartetten i overflod af, men det bakkes slet ikke op af kløgtige eller spændende riffs. Masser af toner selvfølgelig, masser af smadderkasse, og desværre også guitarer der kaster om sig med ligegyldigheder og i bedste tilfælde middelmådige stykker.

Sur misser
Dermed rammer vreden desværre også forbi. Den har ingen musikalsk opbakning, men kun de nævnte naive budskaber i teksten, og en rimelig sanger, om end han heller ikke har mange store momenter.

Det mest charmerende ved Facinora er faktisk deres elendige lyd. Lilletrommen lyder som en død og våd papkasse, og bunden er så godt som fraværen, trods den tydelige basguitar – ingen nydelse, men dog en sjov mulighed for at mindes dengang, hvor gode indspilninger ikke var forbeholdt alle der kunne tænde en Mac.