Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Nutidige pionerer

Updated
Nutidige pionerer
Ministry gæster Vega, tirsdag den 8. juli. Hvis man ellers har fået sanserne tilbage efter det onde, onde Roskilde drøn, forrige weekend, kan man stille skarpt på et af den elektroniske rock - og metals absolutte pioner navne, Ministry, der gæster Vega i København tirsdag, den 8. juli. Selv holder frontmand Al Jourgensen sig dog fra at kalde sig "pioner", men fakta er det, at han har arbejdet med samples, den mørke musik og den massive rock guitar siden slutningen af 70'erne. Og at folk som Trent Reznor, Marilyn Manson, Rob Zombie og Fear Factory drengene alle kan kreditere Ministry for deres tidlige og effektfulde brug af samples n' spader.

Desuden har Al Jourgensen også arbejdet sammen med hardcore punk guruen Jello Biafra (Dead Kennedys) i bandet LARD og Al Jourgensen har også skrevet en sang til det kommende Limp Bizkit album (vides dog ikke om den så også ender på pladen, men det ved vi til september).

Og så er Ministrys seneste udspil, "Animositisomina" et virkelig værdigt udspil, der klart beviser at Ministry er et meget nutidigt navn, der langt fra bare hviler på fortidens triumfer -og pioner indsatser (ups... undskyld, Al!).

Menu