Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Breaking Banger News

Updated
Breaking Banger News
Metallica starter indendørs turné. Plus: ny video og live-dvd på vej! Metallica har indspillet ny video til tredjesinglen fra "St. Anger", "The Unnamed Feeling". Det vides ikke hvornår videoen ville blive luftet, men hold øje med Heavyjam.dk. Vi er klar med et link til enstream,så snart vi har det! På videoen medvirker også topsurferen Rob Machado og skuespillern Edward Furlong.

Turnémæssigt: Metallica skulle have spillet fire sydamerikanske shows i oktober, men aflyste to dage før det første show - i Buenos Aires. I en pressemeddelelse forklarede bandet efterfølgende, at man valgte af aflyse pga. "mental træthed" efter 18 måneders hårdt arbejde med projekt "St. Anger". Desuden havde Lars Ulrich behov for at hvile skulderen, der præges af en skavank, som stammer helt tilbage fra den lnage turné med "The Black Album".

Metallica er dog klar til at indlede deres indendørs ”Madly In Anger With You” verdensturné i Japan, hvor første show er på torsdag i Tokyo. Denne indendørs turné skulle gerne bringe bandet til Danmark i løbet af næste (for)år.

Desuden har Metallica live dvd’en, ”Live Shit Binge And Purge” på gaden, den 17. november. Dvd'en er en genudgivelse af den knapt ti år gamle live video/cd boks af samme navn, dog tilsat en del xtra features. Vi håber at have mere info om denne dvd, måske endda en anmeldelse, lige omkring udgivelsesdatoen.