Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Forord

Updated
Forord

Velkommen til Heavyjam.dk - Danmarks nye "ugeblad" for hård rockere.

Det er med stor og tung fornøjelse, vi kan byde dig velkommen til denne første udgave af Heavyjam.dk, som fremover vil udkomme hver mandag med anmeldelser, interviews, nyheder, historier, konkurrencer m.m. fra hård rock scenen - fra Ozzy og AC/DC til Slipknot og Staind, fra Iron Maiden til Marilyn Manson, fra Metallica til Creed, fra Nirvana til Nickelback og derudaf.

Ideen med Heavyjam.dk e-zine er helt basalt at genskabe den fede fornemmelse af "bladet der dumper ind ad brevsprækken", som mange af os gamle magasin fans husker det fra 80'erne og frem. I dag giver teknikken os så mulighed for at lave et ugentligt e-zine og det er jo bare helt fantastisk! Og så overlader vi ellers den "daglige" kommunikationen til de medier, der mestrer dette, og til det Forum, som vi arbejder på at få op at køre på vor Heavyjam.dk hjemmeside.

Grundet en længere sygdomsperiode hos vor chefdesigner har vi dog prioriteret at få e-zinet i gang, og så må Forumet følge senere.
Vi arbejder desuden på en helt ny og eksklusiv "service" for alle landets hård rockere, som vi håber på at kunne offentliggøre i løbet af ganske få uger. Heavyjam.dk håber at kunne udfylde det behov, der længe har været for et bredt univers for metal- og hard rock elskere herhjemme (dette skrevet med al respekt for de mange ildsjæle, som er i gang med egne skriverier, hjemmesider etc. Fem svin til Jer alle!), og vi håber derfor på DIN og dine med-bangeres support i dag og fremover.

Og den bedste support, vi kan få er ved tilmelding på tilmelding, så giv beskeden om Heavyjam.dk videre - og URL'en: www.heavyjam.dk. Selv om vi er et ganske GRATIS og helt frivilligt tilbud til folket, tager vi gerne imod konstruktiv kritik.

Men bær lige over med vores begynderfejl ;o). Uanset, så er vi her for at sparke den tunge onde røv, så rigtig god fornøjelse med Heavyjam.dk i dag og fremover!