Uge 4: Ugens koncerter

five finger

Så er 5% af året allerede gået. Hvorfor ikke bruge de resterende 5% på flere koncerter? Her er de koncerter, som vi har på radaren i årets fjerde uge. 

Dato
20-01-2020
Fotograf
Jacob Dinesen


Det går stille for sig indtil fredag, men der er der til gengæld også redneckmetalfest med Five Finger Death Punch. De deler scenen i Royal Arena med Megadeth og Bad Wolves. Er du mere til Dream Theater, så er du heldig, for Dream Theater spiller på Kulturværftet i Helsingør selvsamme fredag, der fejrer 20-året for 'Scenes From Memory'. 

En hård kamp udspiller sig fredag aften i Aarhus. I højre hjørne har vi Konvent, der spiller op på Atlas og i venstreh hjørne har vi Mono Goes Metal med blandt andet The Petulant og Mindripper. Det er dansk upcoming metal imod i hinanden. Lige gydligt hvad, så vinder alle i Aarhus. 

Den næste dag, lørdag, fortsætter Mono Goes Metal med seks nye navne på tapetet. Alt imens er Konvent-karavanen nået tilbage til Købstaden, hvor de holder fest i Pumpehuset sammen med Morild, Eyes og Katla

Sidst men ikke mindst, for Aalborg skal ikke snydes: De har Vintermetal på Skråen, hvor Mercenary, Livløs og Defacing God sørger for at holde det nordligste Danmark sort. 

Fredag
Five Finger Death Punch, Megadeth, Bad Wolves - Royal Arena, København
Dream Theater - Kulturværftet, Helsingør
Konvent - Atlas, Aarhus
Mono Goes Metal - Mono, Aarhus
Demersal, Puke Wolf, Regarding Ambiguity - Underwerket, København

Lørdag
Mono Goes Metal - Mono, Aarhus
Konvent, Morild, Eyes, Katla - Pumpehuset, København
Vintermetal - Skråen, Aarhus