Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Uge 49: Ugens koncerter og udgivelser

Updated
3540287330_logo

Endnu en uge står på spring. Og endnu en gang er det en uge med lidt forsigtighed på såvel live- som pladefronten. Det er ikke det helt store, der sker derude i øjeblikket.

Vi starter på koncert-scenerne. Og der sker, som skrevet, desværre ikke det helt store. Coronaen gør fortsat sit til, at der er skruet gevaldigt ned for blusset. Hvis man endelig skal sige noget godt om Coronasituationen, så skal det da lige være, at de ganske få koncerter, som det bliver til, samtidig betyder, at der er en række bands, der står i den specielle situation, at de spiller udsolgte koncerter.

Den 4. december holder Undergang release-fest i Pumpehuset for det nye album ’Aldrig i livet’. Der er naturligvis udsolgt.

Samme dato, samme fejring af en ny plade, og samme "udsolgt"-skilt i døren. Men måske har du været heldig at få billetter til Sunkens release-party for 'Livslede', der finder sted på Stairway i selskab med Morild.

">

Samme dag kan Slægt opleves  lige i nærheden på Stengade. I provinsen sker der også lidt. Den 5. december er der BHAAL FEST IX på Posten i Odense, hvor Alkymist, We are Among Storms og Slowjoint spiller. Samme dag – men tilbage i hovedstaden – er der endnu en release-fest, denne gang på på Zeppelin Rock Bar, hvor PitchBlack serverer nyt fra bandets seneste album. Og igen samme dag står den på Gabestok og Fanebærer på HeadQuarters i Aarhus.

">

Endelig er de gamle kendinge, Defecto og Red Warszawa, endnu en gang på vej samme dag i henholdsvis Sønderborg og Assens.

På pladefronten er der også ret stille. Meget af det, der udkommer i julemåneden, er re-releases og livealbums. Men lidt nyt kommer der da op til næste weekend: der er blandt andet lidt traditionelt thrash, for nordirske Gama Bomb udgiver albummet ’Sea Savage’.

">

Af de andre kommende udgivelser synes det nye album med Vanden Plas ’The Ghost Xperiment – Illumination’ ligeledes at kunne være et interessant udspil inden for den progressive metalrock.

&feature=emb_logo "> &feature=emb_logo

Af andre udgivelser den kommende fredag kan nævnes:
Ad Infinitum - Chapter I Revisited (Napalm)
Cryptodira - Angel Of History (Good Fight) Deafheaven - 10 Years Gone (Sargent House)
GISM - Detestation Re-Release (Relapse)
Grave Digger - 25 To Live Re-Release (Metalville)
Neal Morse - Live At Morsefest 2018 (Frontiers)
The Pineapple Thief - The Soord Sessions Vol. 4 (Kscope)
Sculptor - Untold Secrets (Frontiers)
Soilwork - A Whisp Of The Atlantic EP (Nuclear Blast)
Theatre Of Tragedy - Musique 20th Anniversary Edition (AFM)
VRSTY - Cloud City EP (Spinefarm)