Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Uge 48: Ugens Koncerter

Updated
hugsja_roadburn2018__XTD2116
-XTD3417-43-1530173880

Der er både svenske spøgelser, julefrokoster og en canadisk superstjerne på besøg i Danmark i ugen, hvor især de danske bands er aktive på den skrå brædder.

Kunstner
Titel
+ Devin Townsend + Leprous m.fl.
Fotograf
Jacob Dinesen

En af de uger, der ender med julefrokoster for rigtig mange, starter allerede i aften når hovedstaden tager imod såvel Ghost fra Sverige og Devin Townsend fra Canada. Svenskerne indtager sammen med Tribulation og All Them Witches Forum, mens Devin Townsend og Haken spiller i Amager Bio. At der også lige er Leprous i Lille Vega viser blot, hvor forkælet hovedstaden sommetider er.

Tirsdag er der så Queensrÿche i Pumpehuset, mens Ættir indtager Alice cph. Men så bliver der også stille onsdag og torsdag, for der skal lades op til en heftig weekend.

Fredag er der Club Demonic VI på Beta, hvor Social Addiction, Rambuk og Scratch From Inside spiller. Tæt derved spiller Wardruna i DR Koncerthuset, mens der i Aalborg er The Love Coffin og Narcosatanicos på Studenterhuset.

Lørdag er der så officielt julefrokost på High Voltage, hvor Grumpynators spiller op til dans. Delain spiller i Pumpehuset, Pectora på obScene i Roskilde, mens Forstenet er på Badeanstalten i Slagelse og Red Warszawa og Demolizer nok skiller Kultufabrikken fuldstændig ad i Nykøbing F. I Odense er det Artillery, Dead Witch, Kill Trip og Arsenic Addict, der giver fynboerne en god lørdag, mens der i Jylland er Katla og Embryo på HeadQuarters i Aarhus. Andetsteds i Smilets By er der The Love Coffin og Blood Child på Tape, mens man i Fredericia kan opleve black metal med albumaktuelle Denial of God og Shamash på Ungdommens Hus.

Søndag kan de fleste så ånde lettet op og pleje nakker og tømmermænd. Men for de standhaftige er der Employed to Serve og Eyes på Beta samt Boris og Årabrot på Lille Vega, ligesom man i Aarhus kan opleve Earth og Helen Money på Tape. I sandhed en uge med lidt af hvert og masser af danske bands, der fejrer julefrokosterne på de skrå brædder.

25.11

Ghost, Tribulation, All Them Witches – Forum, København
Devin Townsend, Haken – Amager Bio, København
Leprous, The Ocean, Port Noir – Lille Vega, København

26.11

Queensrÿche, Firewind – Pumpehuset, København
Ættir, Alice cph, København

29.11

Social Addiction, Scratch From Inside, Rambuk – Beta, København
Wardruna – DR Koncerthuset, København
The Love Coffin, Narcosatanicos – Studenterhuset, Aalborg

30.11

Grumpynators – High Voltage, København
Delain, Arkona – Pumpehuset, København
Pectora, Meridian – obscene, Roskilde
Forstenet – Badeanstalten, Slagelse
Red Warszawa, Demolizer – Kulturfabrikken, Nykøbing F.
Artillery, Dead Witch, Kill Trip m.fl. – Kansas City, Odense
Katla, Embryo – HeadQuarters, Aarhus
The Love Coffin, Blood Child – Tape, Aarhus
Denial of God, Shamash, Ordeal – Ungdommens Hus, Fredericia

01.12

Employed to Serve, Eyes – Beta, København
Boris, Årabrot – Lille Vega, København
Earth, Helen Money – Tape, Aarhus
Volbeat, Baroness, Danko Jones – Royal Arena, København