Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Morgendagens stjerner: Silent Fracture

Populær
Updated
Skærmbillede 2019-05-12 kl. 10.38.24

Silent Fracture har spillet den danske undergrund tynd i en rum tid, udgivet flere ep’er og er nu endelig parat med deres fuldlængde-debut, og der er både nerve og groove i bandets melodøds-inspirerede kompositioner. Nu er det din tur  til at møde Silent Fracture.

Hvem er med i bandet?                  
Jacob Eilenberger – guitar
Clemens Landmann – trommer
Martin Jørgensen – bas
Julian Gilbro– vokal.

Hvordan startede bandet?            
Bogen med den historie udkommer nok en gang! Vi er et mix af gode folk fra ind- og udland, som virkelig vil det her.

Hvor var jeres første øver?              
Rock Island i et ildelugtende og meget trangt hjørne i et alt for varmt øvelokale. Clemens var helt ny mand i bandet, så udover spændende forsøg på en blanding af tysk/engelsk kommunikation og en sixpack gik aftenen med at tage de første spæde skridt i retningen mod udgivelsen af 'Hunger:Lust:Death:Pray'. I dag er vi flyttet til Ekho Ekho på Reffen, hvor der er mere fancy og højt til loftet. Vi har nu føjet dansk og cup noodles til repertoiret.

Hvor var jeres første koncert?           
I vores ca. 13 måneder gamle “ægteskab” har vi p.t. spillet én koncert.  Vi havde et “test run” tilbage i april på High Voltage med de fleste af vores nye sange. Superfedt sted fyldt med god energi og lækre nonner!

Hvem har fået øje på jer?              
Udover en kort, men hed affære med radioprogrammet Honest Brutality i USA er der nogle få rigtig fine og dygtige mennesker der kigger vores vej. De hjælper og støtter os med ting, vi aldrig ville kunne gøre uden dem.

Hvad har været jeres største koncert?
Den har I/vi til gode – glæd jer! Vi har flere spændende ting i støbeskeen

Hvad er det sværeste ved at være ny i gamet?                                              
Der er så meget god musik og mange fede bands derude, som gør det virkelig godt. Set fra fanperspektivet er det superfedt. Fra bandperspektiv kræver det hårdt arbejde at skille sig ud fra mængden, men vi tror alle på, at i sidste ende er det numrene, der gør den store forskel.

Hvordan har det været at indspille 'Hunger:Lust:Death:Pray'?                    
Vi griber ordet ‘indspille’ og tager den derfra, for inden vi nåede i studiet, havde vi knoklet uendelig meget med at gøre vores ypperste med materialet. Mødet med Claudio i LAK Studios blev starten på en både fantastisk og svær tid, som førte til både muskelkramper, talløse Yankee-barer og mange musikalske diskussioner.

Hvad er jeres inspirationer?              
Livet, indre og ydre frustrationer, et hav af forskellige bands og en konstant søgen efter udvikling.

Hvad er jeres drømme?                      
At lave flere plader, komme på turné i vores lille land, det store udland og fortsætte med at udvikle os musikalsk, som band og som musikere. Vi vil ud at møde mennesker i øjenhøjde og opleve en masse afkroge af verden.

Hvordan vil I nå dem?                  
Arbejde stenhårdt, bevare åbenheden, værdigheden og glæden.

Hvordan vil I virkelig IKKE ende?      
Som et suppe-, steg og is-band der turnerer det vestjyske tyndt med et sæbeglimmershow, der er alt for corny ogstramt.

Hvor meget opbakning har I fra baglandet?                                        
Lad os være ærlige og sige, at meget havde set anderledes ud uden venner og familie (I ved, hvem I er, og tak for det!). Vi har været så heldige, at flere er kommet til undervejs – i vores genre er hjælpsomheden til at tage og føle på!