Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

HateSphere Turdagbog Del 1

Populær
Updated
HateSphere Turdagbog Del 1
HateSphere Turdagbog Del 1
HateSphere Turdagbog Del 1
HateSphere Turdagbog Del 1

Ordene er forfattet med udsigt over Den Finske Bugt på færgen mellem Helsinki og Estlands hovedstad, Tallinn, hvor Part II af Hypocrisys End of Disclosure Tour skydes i gang.

Titel
End of Disclosure Tour Part II
Genre

Det hele startede imidlertid kort efter midnat i lørdags, hvor jeg endelig kunne kaste mine pakkenelliker ind i den bunk, der skal være mit hjem de næste 3 uger. Forud for denne dovne handling var gået uger og måneder med nærmest endeløse mailkorrespondancer, forhandlinger, ansøgninger, gearpakning m.m. Nu var der imidlertid ingen vej tilbage. Sammen med Mike og vores stand in-bassist, Nikolaj, mest kendt fra Blood Label, satte jeg mig derfor til rette i turbussens lounge med en iskold fra køleskabet, knappede patentproppen op og tog en velfortjent tår Flensburger.

Nåh ja, du læste rigtigt. Der er kommet endnu et nyt skud på HateSpheres efterhånden betragtelige familietræ. Denne gang er det dog kun til låns. Vi har nemlig måttet efterlade Jimmy derhjemme. Han er som måske bekendt diabetiker, og hans nyrer kan ikke rigtig mere, så han skal have transplantation senere på året. Lige nu har han fået et fint hul i maven og et fint dialyseapparat, som han kan hygge sig med, mens vi andre slider hårdt i det på landevejen.

Turens første koncert er først i - i skrivende stund - aften, søndag, i Tallinn, Estland, og indtil da blev tiden udelukkende brugt på transport. Fra øvelokalet på Strandlodsvej kørte vores udmærkede tyske chauffør Matias os til Stockholm, hvor vi samlede Hypocrisy op, og hvorfra færgen til Helsinki afgik.

Luksusdyrene Pepe og Jakob havde vi ligeledes efterladt derhjemme. De tog her til morgen fly fra Kastrup og venter lige nu på turkaravanen på spillestedet i Tallinn.

Status efter to gode nætters søvn (først i bunken og senest i kahytten på Stockholm-Helsinki-færgen) er godt humør i hele bussen. Elof (Tomas Elofsson) hev som den eneste sin første brandert hjem på færgen (i fint selskab med en flok finner) og virkede til at have en særdeles hård morgen. Turmanageren Bruno lader umiddelbart til at være en af de flinkeste TM’ere i HateSpheres turhistorie. Samtidig begynder spændingen og glæden ved, hvad der venter os forude at tage til. Det er vist det, man i daglig tale kalder ”turnerver”.

Vi ses om en uge til flere historier fra de 7 have.               

Menu