Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 – SLAYYYYER666!!!!

Updated
sLAYER

Slayer er tilbage, og det er ikke et sekund for tidligt! Her er fem årsager til, at det er det bedste, der er sket, siden John Lennon opfandt heavy metal. 

Slayer er officielt gendannet!
Kan verden blive et bedre sted?
Næppe. Glem alt om at stå til røvkedelige sekunda-koncerter, ungdomssvin der hellere vil spille krammerock, eller dine åndsvage børn, der absolut skal se MGP – the real deal is back! Det er et event på højde med jul, nytår og samtlige menneskers fødselsdage sammenlagt!

Men hvorfor er det egentlig så essentielt og enormt vigtigt for metallen – ja, musik generelt – at Slayer bliver gendannet?
Læs og forstå.

1. Alle er enige om, at Slayer bliver gendannet!
Hvorfor stoppede de egentlig, dengang for mange år siden? Noget med, at Tom Araya havde nogle fysiske skavanker, der satte begrænsninger for forsangerens sceneshow og derved begrænsede Slayer? Latterligt, manden er kun 62 år!
De udfordringer er heldigvis blevet fixet i den lange periode, hvor alle har savnet Slayer. “Nothing compares to the 90 minutes when we’re on stage playing live, sharing that intense energy with our fans. And to be honest, we have missed that”, siger Araya, og vi er derfor sikrede, at Slayer er mere på end nogensinde før. 

Og Kerry King er fuldstændigt i sync med gendannelsen af Slayer. Smart er det også tænkt, at vi lige kan nå at få Kerry King i år, og så Slayer til næste års festivaler. Man kan på ingen måde få for meget Slayer – og mon ikke Kerry King også spiller den med Slayer?

2. Slayer er kun blevet bedre med tiden!
California-bandet er en maskine, der kun er blevet bedre med årene. Som et andet AC/DC har vi fået den ene genredefinerende plade efter den anden. ’Repentless’ er indiskutabelt bandets bedste plade. Innovativ, spændende, i takt med sin tid – og for fanden, det er Slayer! ’World Painted Blood´, ’Christ Illusion’ og ’God Hates Us All’ – alle plader, som ligegyldige nutidsbands ser op til og prøver at replikere uden at have hverken talentet eller kompetencerne til det. Højdepunktet er naturligvis ’Diabolus in Musica’, som forhåbentlig får en slags 25-års jubilæums-fejring, nu det egentlige jubilæum faldt under bandets enormt lange pause fra musikken. 

3. Festivalerne har savnet kvalitet på programmet!
Der er ingen tvivl om, at 24 måske er det værste år for alle festivaler, men specielt Copenhell. Sikke et lorteprogram, som alle ægte, danske metalfans er helt enige om. Kerry King selv giver festivalen et enormt ryk op på kvalitetsskalaen, for hvad fanden skal vi egentlig med gøgl som Mimi Barks, 311 og popbandet Sort Sol!?!? "DET ER IK FUCKING METAL!" (direkte stjålet fra Facebook-profilen HeavyMads666 – tak for kompromisløst og uden filter at sige, hvad vi andre tænker). Generelt set har vi siden Slayers alt for tidlige ophør set festivaler rundt om i verden have problemer med at sammensætte et interessant program. 2025 bliver et fuldstændigt vanvittigt år. Masser af mere eller mindre ligegyldig opvarmning (her kan man passende dunke fadøl), toppet af Slayer – FUCK YES!!!

4. Så skal vi igen råbe ”Spil den med Slayer”!
Ikke at vi nogensinde er stoppet med det – SÅ god humor kan man alligevel ikke stoppe – men for fanden, hvor bliver det fedt, når vi alle står på Copenhell i år og råber det til Kerry King!
Og endnu bedre til næste år, når vi med al sandsynlighed får mastodonten, kongerne, the one band to rule them all! Spil nu fucking bare den med Slayer – alle, ALLE elsker det!

5. Det er ikke et sekund for tidligt!
Det er efterhånden MANGE år siden, at Slayer slog musikindustrien omkuld og besluttede at trække stikket. Ikke bare den gennemsnitlige udgivelsestid for et større metalband. Det er LANG tid siden, og vi har alle set frem til en glædelig gendannelse. Mange ting er sket, siden Slayer gik på pension, Mette Frederiksen er for eksempel stadig statsminister. Derfor er det den helt rigtige beslutning at blive gendannet – JUBIII!!!