Top 5 – Hvis du ikke nåede at få billet til Copenhell...

Populær
Top 5 – Hvis du ikke nåede at få billet til Copenhell...

Denne uges top 5 går ud til alle de, der ikke nåede at få købt billet til Copenhell.

Koncertarrangør

Copenhell har meldt udsolgt af tredagesbilletter. Dine venner fik alle købt deres billetter i tide, men du brugte skejserne på plader og øller på den lokale. Du var langsomt ude af flækken, og du fik ikke sikret dig armbåndet i tide, så nu går du glip af al balladen på Refshaleøen.

Mens dine venner, med en fadbajer i hånden og skulder om skulder, skråler "Denim and leather brought us all together", må du trille tommelfingre. Frygt ej, thi Devilution er klar med ugens top 5, som opridser lidt forskellige ting, der for en stund kan få dig til at glemme alt det, som du går glip af på Refshaleøen d. 22-24. juni.

1. K-town Cool Down – Ungdomshuset d. 22. juni
Metal er trodsighed! Hvis du ikke har sikret dig Copenhell-billetten, så skid hul i det, og find noget andet tråd. Den egentlige K-Town Hardcore Fest ligger godt nok i dagene fra den 16.-18. Juni, men Ungdomshuset har sørget for, at man ikke behøver at hænge med mulen længe. De disker op med to finske, et russisk samt et dansk indslag. Her kan du få en ond og rå portion crust tilsat hardcore med en knivspids punk.2. Spoon – Amager Bio d. 24. Juni
Den amerikanske rockgruppe fra Texas har aldrig spillet i kongeriget Danmark, så det er decideret opløftende, at Amager Bio endelig har trukket dem hertil. Vi er ikke i grænselandet til nogen form for metal, men god sangskrivning er nu engang god sangskrivning. At netop dette fantastiske og alsidige band spiller samtidig med Memoriam, Overkill og Rob Zombie gør decideret ondt. Men hey – du har intet armbånd, så du kan være ligeglad!3. Gensyn med gode serier
Du har ikke købt billetten, fordi du er helt flad? Metal er ikke lutter festivaler. Tag et nyt besøg til Agger og få slået noget koldt vesterhavsvand i blodet.4. Metal trivia 2.0
Dine venner har hyggelige og våde stunder på årets Copenhell, men det skal ikke få dig til at ligge på den lade side. Brug dagene på at få lyttet op på de huller, som de fleste af os har i vores personlige metal-leksikon.

På denne måde kan du få hævn og jorde dem i almen metaldannelse, næste gang at diskussionen eksempelvis ender ud i shock rock. Hævn er herligt! Her har du et par tidslinjer for at få dig i gang.


5. Metal-pubcrawl!
Bare fordi man ikke kan drikke øller med vennerne foran Helviti, så behøver man jo ikke at holde sig fra alt det sjove. Devilutions Sebastian Taylor Bach har gjort et gedigent stykke feltarbejde for dig, og du kan her læse, hvad der er op og ned på de Københavnske vandhuller, hvor øllet bliver akkompagneret af ordentlig guitar.