145 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8
Amnesia_Scanner_Roadburn_Festival_2022_XTD8909
Reportager 15. Maj 2022

Roadburn - verdens bedste festival. Som deltager ved man aldrig hvad man går ind til - eller hvad man i samme moment går glip af. Fotografens gemte øjeblikke fra 2022 er samlet her.

_XJD8264
Reportager 01. Maj 2022
Kunstner
Titel
+ Sordide + Hangman´s Chair + Årabrot + Five the Hierophant + Kælan Mikla + The Holy Family + Ulver + Dödsrit
Spillested

En dag i de udsvævende eksperimenters navn, hvor Kælan Mikla endte som stærkeste kort i den ydre periferi af Devilutions profil, mens Hangman's Chair og Dödsrit undtagelsesvis mindede os om vores vante profil.

_XTD7819
Koncertanmeldelser 30. April 2022

Tro mod Roadburn-traditionen bød 2022 på et væld af samarbejder, hvor især ét tiltrak opmærksomhed – mødet mellem synthwave-ikonet Pertubators James Kent og post metal-legenderne Cult of Lunas Johannes Persson.

_XJD6435
Reportager 30. April 2022
Kunstner
Titel
+ Forndom + Year of No Light + Messa + The Devil´s Trade + Lili Refrain + Solstafir + Russian Circles
Spillested

Førstedagen på årets festival var the Roadburn-feeling i en nøddeskal – på tværs af ørkevandringer og sublime højdepunkter en spændende opvisning i tidens musikalske eksperimenter uden genremæssige begrænsninger.

_XJD9587
Koncertanmeldelser 30. April 2022
Spillested
Karakter
5

Five The Hierophant blev et must see da vi forberedte os til Roadburn. Vi fik mere end vi havde håbet på til en lækker, velspillet koncert, hvor instrumentkabalen gik op.

_XTD9540
Koncertanmeldelser 30. April 2022
Kunstner
Spillested
Karakter
2

Liturgy gav en koncert, der ikke var køn, let fascinerende, men hvor vokalen desværre stod i vejen for den helt store oplevelse.

_XTD8251
Koncertanmeldelser 29. April 2022
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Vi var vidner til GGGOLDDD’s dybt personlige koncert, rørende og mørk, hvor forsanger Milena Eva samlede sig selv - bid for bid - foran et hypnotiseret publikum.

_XJD1698
Koncertanmeldelser 28. April 2022
Kunstner
Karakter
4

I den mere primitive ende af black-spektret var belgiske Alkerdeel hevet ind to uger inden Roadburn som sidste krølle på Terminalen for i år.

_XTD9066
Koncertanmeldelser 28. April 2022
Titel
+ Regarde Les Hommes Tomber
Genre
Karakter
4

Et spørgsmål, man hurtigt kunne stille sig selv til Hangman's Chair melankolske doom-affære, hvis man ikke allerede vidste, hvad man gik ind til.

_XJD1100
Koncertanmeldelser 28. April 2022
Karakter
1

Er du til obskur black metal i alle afskygninger, så har Roadburn tænkt på dig! Lamp of Murmuurs første koncerter i Europa var et trækplaster udover det sædvanlige.

_XTD7982
Koncertanmeldelser 28. April 2022
Kunstner
Spillested
Karakter
3

Belgiske Wiegedood fremførte 'There's Always Blood at the End of the Road' – en hæsblæsende black metallisk tour de force på festivalens andendag.

_XTD0406
Koncertanmeldelser 28. April 2022
Kunstner
Karakter
4

'Mortal Coil' er det tredje album fra det unge, svenske crust-black foretagende Dödsrit, og netop den plade blev fremragende eksekveret under meget trange forhold sent lørdag aften.

_XTD2111
Reportager 27. April 2022
Titel
+ The Devil's Trade & John Cxnnor, Hangsman's Chair & Regarde Les Hommes Tomber, Die Wilde Jagd, Lamp of Murmuur, Ural Umbo, Alkerdeel m.fl.

Søndagen bød på mange fantastiske koncerter, men også på en festival – og en krop – der var ved at pakke sammen for i år. Og Roadburn Blues ramte tidligere end forventet.

_XTD2011
Koncertanmeldelser 27. April 2022
Spillested
Karakter
5

Lingua Ignota fremførte for første gang sit album ‘Sinner Get Ready’ live på Roadburns Main Stage, og viste os, hvordan hun oplevede forholdet med Alexis Marshall.

_XTD1353
Koncertanmeldelser 26. April 2022

Terminator fik en sjæl og tog pusten fra publikum.

_XTD7842
Reportager 26. April 2022
Titel
GGGOLDDD, Blak Sagaan, Cloud Rat, Amnesia Scanner, LLNN, Narcosatánicos m.fl.
Spillested

Fredag bød på en verden af tung, og vi fik gået vores 10.000 skridt.

_XJD7061
Koncertanmeldelser 26. April 2022
Kunstner
Genre
Karakter
3

Seattle-rockerne fra Helms Alee lagde et højt bundniveau for psych-rock på festivalen og gav os en rundvisning i en svunden tid.

_XTD6219
Koncertanmeldelser 26. April 2022
Kunstner
Spillested
Karakter
5

Trialogos opstod som en anden fugl fønix i kraut, noise og bas og gav os et ægte Roadburn-minde.

_XTD6130
Koncertanmeldelser 26. April 2022
Spillested
Genre
Karakter
5

The Devil’s Trade omsluttede os af melankolsk mørke og gav os en klump i halsen.

solstafir-MG-0612-58-1466984419
Koncertanmeldelser 23. April 2022
Kunstner
Spillested
Karakter
3

Sólstafir-fans fik på Roadburn en enestående chance for at høre 'Svartir Sandar' fremført i sin helhed, sandsynligvis eneste gang nogensinde.

145 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8