118 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6
_XTJ5133
Fotoreportager 18. April 2019
Kunstner
Genre

Foruden et glædeligt gensyn med Cave In, oplevede fotografen - mod forventning - omsider en koncert med Midnight. Se billeder af dem begge, og mange flere i billedkavalkaden fra årets Roadburn Festival.

_XTJ9962
Koncertanmeldelser 18. April 2019
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Lørdag 'Holy Mountain' og 'Dopesmoker'. Søndag 'The Sciences'. Kun debuten blev efterladt urørt i 4 timers stonermaraton i selskab med Matt Pike & co.

_XTJ6633
Koncertanmeldelser 18. April 2019
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Roadburn-effekten prægede At The Gates, der bød på flere og flere covers og gæsteoptrædener, som koncerten skred frem. Det var en udelt fornøjelse at opleve svenskerne bryde de vante rammer.

_XTD5901
Koncertanmeldelser 18. April 2019
Kunstner
Titel
+ Metropole Orkest
Spillested
Karakter
3

Det stort opsatte 'Requiem' vandt med tiden, men tog lang tid om at komme dertil og havde, når alt kommer til alt, været bedre tjent med længere tid i tænkeboksen.

_XTJ8476
Koncertanmeldelser 18. April 2019
Kunstner
Spillested
Karakter
666

Alexis F. Marshalls kakafoniske vildskab dominerede seancen, da Daughters inviterede os på et totalteater af en anden verden som start på sidstedagen af Roadburn 2019.

_XTD6165
Koncertanmeldelser 17. April 2019
Spillested
Karakter
666

I al sin genremæssige og vokale skizofreni, var mørket og de melodiske konstruktioner de magiske faktorer, der gjorde Anna Von Hausswolff så mageløst betagende – med en dybtfølt hungren efter mere.

_XTD6477
Koncertanmeldelser 17. April 2019
Spillested
Karakter
5

Tomas Lindbergs 'Burning Darkness'-fold toppede ved Gösta Berlings Saga, der bestandigt søgte i futuristiske kroge og fængslede os i et af Roadburns mest dragende øjeblikke.

_XTJ5115
Koncertanmeldelser 17. April 2019
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Mere! Vildere! Hurtigere! Midnight fik øllene til at glide hurtigere ned, og mindede os om alle de bedste ting i livet, hvis vi da nogensinde var i tvivl.

_XTD4024
Koncertanmeldelser 17. April 2019
Kunstner
Spillested
Karakter
5

Der var ingen til koncerten på Het Patronaat, der ikke var enige om, at Slægt var torsdagens utvetydigt bedste koncert. I så fald tager de fejl.

_XTJ3803
Koncertanmeldelser 17. April 2019
Spillested
Karakter
4

Myrkur lagde metallen i skammekrogen og dedikerede sig 100% til den nordiske folk-tradition for en stund. Et kærkomment match til Roadburns søgende profil, og en stærk og indfølt start på weekendens strabadser.

_XTJ9864
Reportager 16. April 2019
Kunstner
Titel
+ Daughters + Ulcerate + Old Man Gloom + Bossk

Sleep røg endnu engang i hjertet, denne gang med 'The Sciences' i fuld længde. Daughters leverede samtidig et af årets helt store højdepunkter i et vanvittigt totalteater, og således takker vi af for Roadburn for i år!

_XTJ6993
Reportager 15. April 2019
Kunstner
Titel
+ Wolvennest + Henrik Palm + Sumac + The Exorcist GBG + Cave In + MAALSTROOM
Spillested

Wolvennest syrede ud med theremin og kranieinstallationer, og Sumac tæppebombede vores øregange. Det var dog Sleeps marathon-levering af 'Holy Mountain' og 'Dopesmoker', der trak det længste strå på en dag uden de helt store højdepunkter.

_XTD6712
Reportager 13. April 2019
Kunstner
Titel
+ Anna Von Hauswolff + Gösta Berlings Saga + At The Gates + Craft
Spillested

Triptykon haltede, da ambitionerne skulle forløses. At the Gates hev gæstemusikere og obskure covervalg ud af ærmet. Til gengæld var Anna Von Hauswolffs gravkammerpop og Gösta Berlings Sagas futuristiske prog i en liga for sig.

_XTJ4820
Reportager 12. April 2019
Kunstner
Titel
+ Molasses + Lingua Ignota + Slægt + Mythic Sunship + Midnight + Ovtrenoir + Mono + Malokarpatan
Spillested

Mono og Myrkurs Folkesange inciterede følsomt, mens Slægt og Midnight tændte gnisten i vores metalhjerter. Så er Roadburn i gang!

Roadburn-2019-large-banner-ghostcultmag
Artikel 01. April 2019
Spillested

Albumgigs. One-off gendannelser. Bands på scenen sammen. Musik skrevet til lejligheden. Roadburn har som altid en masse unikke oplevelser i ærmet, og vi giver dig her et udpluk af de mest spændende koncerter, vi har i vente.

Fotoreportage: Roadburn Festival 2018
Fotoreportager 06. Maj 2018
Kunstner
Spillested

Fra almægtige Igorr over Ivar Bjørnson og Einar Selviks Hugsjá til All Pigs must Die. 2018 udgaven af Roadburn Festival bød på alt mellem himmel og jord. Således tog det sig ud i fotografens øjne.

Det bedste fix er Motorpsycho
Koncertanmeldelser 03. Maj 2018
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
5

Der skal kun et fix til, før du er hooked på Motorpsycho. Tør du?

Roadburn Festival 2018 - Søndag
Artikel 01. Maj 2018
Kunstner
Titel
+ Watter + Hell + Zonal ft. Moor Mother + Wolfbrigade + GosT + Zuriaake
Spillested

Efter tre forrygende dage var ens sanser blevet skærpet, mens ens tolerance til gengæld var blevet en smule lavere på Roadburns sidstedag. Heldigvis leverede Watter og Zonal med Moor Mother et par fantastiske koncerter, hvor sidstnævnte står blandt ens all-time festivalhøjdepunkter.

Boris kan man stole på
Koncertanmeldelser 29. April 2018
Kunstner
Titel
Feat. Stephen O'Malley
Spillested
Genre
Karakter
666

Roskilde-aktuelle Boris havde Stephen O'Malley fra Sunn O))) med, da de på Roadburn spillede hele debutalbummet 'Absolutego'. Det resulterede i en kanonkoncert med vanvidsfølelser og renselse gennem soniske skærsilde.

Konceptuel overlegenhed
Koncertanmeldelser 29. April 2018
Kunstner
Spillested
Karakter
5

Det er alt for længe siden, Godflesh var i Danmark. Heldigvis var de i år på Roadburn Festival for tredje gang, hvor de gav en koncert, der sad midt i det helt tunge skab.

118 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6