Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

145 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8
Reportager Updated 16. Maj 2022

Roadburn - verdens bedste festival. Som deltager ved man aldrig hvad man går ind til - eller hvad man i samme moment går glip af. Fotografens gemte øjeblikke fra 2022 er samlet her.

Reportager Updated 15. Maj 2022

En dag i de udsvævende eksperimenters navn, hvor Kælan Mikla endte som stærkeste kort i den ydre periferi af Devilutions profil, mens Hangman's Chair og Dödsrit undtagelsesvis mindede os om vores vante profil.

Kunstner
Titel
+ Sordide + Hangman´s Chair + Årabrot + Five the Hierophant + Kælan Mikla + The Holy Family + Ulver + Dödsrit
Spillested
Koncertanmeldelser Updated 17. Maj 2022

Tro mod Roadburn-traditionen bød 2022 på et væld af samarbejder, hvor især ét tiltrak opmærksomhed – mødet mellem synthwave-ikonet Pertubators James Kent og post metal-legenderne Cult of Lunas Johannes Persson.

Reportager Updated 15. Maj 2022

Førstedagen på årets festival var the Roadburn-feeling i en nøddeskal – på tværs af ørkevandringer og sublime højdepunkter en spændende opvisning i tidens musikalske eksperimenter uden genremæssige begrænsninger.

Kunstner
Titel
+ Forndom + Year of No Light + Messa + The Devil´s Trade + Lili Refrain + Solstafir + Russian Circles
Spillested
Koncertanmeldelser Updated 16. Maj 2022

Five The Hierophant blev et must see da vi forberedte os til Roadburn. Vi fik mere end vi havde håbet på til en lækker, velspillet koncert, hvor instrumentkabalen gik op.

Spillested
Karakter
5
Koncertanmeldelser Updated 16. Maj 2022

Liturgy gav en koncert, der ikke var køn, let fascinerende, men hvor vokalen desværre stod i vejen for den helt store oplevelse.

Kunstner
Spillested
Karakter
2
Koncertanmeldelser Updated 16. Maj 2022

Vi var vidner til GGGOLDDD’s dybt personlige koncert, rørende og mørk, hvor forsanger Milena Eva samlede sig selv - bid for bid - foran et hypnotiseret publikum.

Kunstner
Spillested
Karakter
4
Koncertanmeldelser Updated 02. Maj 2022

I den mere primitive ende af black-spektret var belgiske Alkerdeel hevet ind to uger inden Roadburn som sidste krølle på Terminalen for i år.

Kunstner
Karakter
4
Koncertanmeldelser Updated 02. Maj 2022

Et spørgsmål, man hurtigt kunne stille sig selv til Hangman's Chair melankolske doom-affære, hvis man ikke allerede vidste, hvad man gik ind til.

Titel
+ Regarde Les Hommes Tomber
Genre
Karakter
4
Koncertanmeldelser Updated 17. Maj 2022

Er du til obskur black metal i alle afskygninger, så har Roadburn tænkt på dig! Lamp of Murmuurs første koncerter i Europa var et trækplaster udover det sædvanlige.

Karakter
1
Koncertanmeldelser Updated 02. Maj 2022

Belgiske Wiegedood fremførte 'There's Always Blood at the End of the Road' – en hæsblæsende black metallisk tour de force på festivalens andendag.

Kunstner
Spillested
Karakter
3
Koncertanmeldelser Updated 02. Maj 2022

'Mortal Coil' er det tredje album fra det unge, svenske crust-black foretagende Dödsrit, og netop den plade blev fremragende eksekveret under meget trange forhold sent lørdag aften.

Kunstner
Karakter
4
Reportager Updated 15. Maj 2022

Søndagen bød på mange fantastiske koncerter, men også på en festival – og en krop – der var ved at pakke sammen for i år. Og Roadburn Blues ramte tidligere end forventet.

Titel
+ The Devil's Trade & John Cxnnor, Hangsman's Chair & Regarde Les Hommes Tomber, Die Wilde Jagd, Lamp of Murmuur, Ural Umbo, Alkerdeel m.fl.
Koncertanmeldelser Updated 16. Maj 2022

Lingua Ignota fremførte for første gang sit album ‘Sinner Get Ready’ live på Roadburns Main Stage, og viste os, hvordan hun oplevede forholdet med Alexis Marshall.

Spillested
Karakter
5
Koncertanmeldelser Updated 16. Maj 2022

Terminator fik en sjæl og tog pusten fra publikum.

Reportager Updated 15. Maj 2022

Fredag bød på en verden af tung, og vi fik gået vores 10.000 skridt.

Titel
GGGOLDDD, Blak Sagaan, Cloud Rat, Amnesia Scanner, LLNN, Narcosatánicos m.fl.
Spillested
Koncertanmeldelser Updated 16. Maj 2022

Seattle-rockerne fra Helms Alee lagde et højt bundniveau for psych-rock på festivalen og gav os en rundvisning i en svunden tid.

Kunstner
Genre
Karakter
3
Koncertanmeldelser Updated 17. Maj 2022

Trialogos opstod som en anden fugl fønix i kraut, noise og bas og gav os et ægte Roadburn-minde.

Kunstner
Spillested
Karakter
5
Koncertanmeldelser Updated 16. Maj 2022

The Devil’s Trade omsluttede os af melankolsk mørke og gav os en klump i halsen.

Spillested
Genre
Karakter
5
Koncertanmeldelser Updated 18. Maj 2022

Sólstafir-fans fik på Roadburn en enestående chance for at høre 'Svartir Sandar' fremført i sin helhed, sandsynligvis eneste gang nogensinde.

Kunstner
Spillested
Karakter
3
145 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8

Menu