321 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »
WOA18: Lørdag
Reportager 07. August 2018
Spillested

Bands som Dimmu Borgir og Gojira levede ikke op til navn eller placering på plakat, mens Helloween gav et maraton af en koncert foran en fyldt festivalplads.

WOA18: Fredag
Reportager 07. August 2018
Spillested

Fredagen på Wacken Open Air 2018 udmærkede sig ved, at danske Xenoblight fik en flot fjerdeplads i Metal Battle-konkurrencen. Og så var der virkelig varmt.

WOA18: Torsdag
Reportager 07. August 2018
Spillested

Der var gode præstationer fra bands som Watain og Behemoth, mens Danzig derimod var sløset i sin optræden, og Judas Priest reddede aftenen.

WOA18: Uforløst norsk comeback
Koncertanmeldelser 06. August 2018
Kunstner
Spillested
Karakter
2

Dimmu Borgir havde mulighed for at kunne lave et stort comeback på Wacken Open Air, men lydniveauet var for lavt, og hverken band eller musik bidrog til festen.

WOA18: Grus i schweizisk mekanik
Koncertanmeldelser 06. August 2018

Samael spiller en blanding af industrial og black metal, men trods det schweiziske ophav kørte maskinerne ikke helt, som man kunne forvente fra de præcise ures land.

WOA18: Gojira laver maveplasker
Koncertanmeldelser 06. August 2018
Kunstner
Spillested
Karakter
3

Som en anden kæmpehval buldrede Gojira ind på scenen på Wacken og lavede en forfærdelig masse dejlig ballade, men endte alligevel i lidt af en maveplasker.

WOA18: Paven opfordrer sagte til hor
Koncertanmeldelser 06. August 2018
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
3

Ghost havde det helt store sceneshow til fredagens natlige koncert, hvor der blev opfordret til uterlighed, mens musikken var lav og ikke rigtig fængede.

WOA18: Stegte kannibaler uden nerve
Koncertanmeldelser 06. August 2018
Spillested
Karakter
2

Det var ulidelig varmt, da Cannibal Corpse spillede, og det blev ikke gjort bedre af, at bandet bare kværnede på uden rigtig at inddrage publikum.

WOA18: Satan og ild i teltet
Koncertanmeldelser 06. August 2018

Watain leverede satanisk black metal med masser af ild og nerve. Publikum til Wacken Open Air fik rigeligt med flammer og omvendte kors, inden torsdagen var omme.

WOA18: Behemoth med vanlig klasse
Koncertanmeldelser 06. August 2018
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Polske Behemoth havde debut på deres nye single fra den kommende plade og gav en koncert på et niveau, som kun er ganske få bands forundt. Wacken blev forkælet.

WOA 18: Guide til lørdag
Artikel 30. Juli 2018
Spillested

Store navne som Dimmu Borgir, Gojira og Helloween skal med Arch Enemy og Steel Panther agere trækplaster til lørdagens store finale, hvor også Samael spiller.

WOA 18: Guide til fredag
Artikel 30. Juli 2018
Spillested

Fredag bliver episk på Wacken Open Air ’18. Nightwish, Children of Bodom, Doro, Running Wild og Epica skal spille på de store scener. Men vi finder også noget på de små.

WOA 18: Guide til onsdag og torsdag
Artikel 30. Juli 2018
Spillested

Wacken åbner allerede ballet på onsdag, hvor de danske bands kommer i aktion, før festivalen officielt går i gang torsdag. Vi ser på de to første dage.

Morgendagens stjerner: Deadflesh
Morgendagens Stjerner 23. Marts 2018
Kunstner
Titel
Wacken Metal Battle 2018

Selvom man har været 24 år i gamet, kan man alligevel godt være med i Wacken Metal Battle. Mød Deadflesh, dødsmetalveteranerne fra Roskilde.

Fotoreportage: Wacken Open Air 2017
Fotoreportager 11. August 2017

2017 vil blive husket som året, hvor Wackens "Holy Ground" omsider blev drænet. I praksis var dette stort set skønne spildte kræfter, så fotografens billedfortælling er præget af en hulens masse mudder – og Nita Strauss.

WOA '17 – Mandag-torsdag
Reportager 10. August 2017
Spillested

Mens mange festivalgængere tidligst havde planer om at ankomme til Wacken Open Air 2017 om tirsdagen, agerede en enkelt udsendt morgenfrisk og drog mod festivalen mandag morgen. Efter tre opvarmningsdage stod den på god musik torsdag, herunder Aborted og Nile i Bullhead City.

WOA '17: Kreator og det ukontrollerbare kaos
Koncertanmeldelser 10. August 2017
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

Skriget fra The Big Teutonic Fours største monster Kreator gav lørdag nat genlyd over det meste af Wacken, da bandet slap deres tyske kaos løs foran en fyldt festivalplads, der viljefast besluttede sig for at vride den sidste fest ud af kroppen.

WOA '17 – Lørdag
Reportager 10. August 2017
Spillested

Lørdagens program bød på klassiske koryfæer som Alice Cooper, Amon Amarth og Kreator. Det rockede fra Orange Goblin var også godt, og så var mudderet næsten væk!

WOA '17 – Fredag
Reportager 10. August 2017
Spillested

Fredagen på Wacken Open Air 2017 bød på store oplevelser. Emperor skulle have været et højdepunkt, men blev en fuser. Marilyn Manson derimod gav et brag af en koncert.

WOA '17: Vikingerne kom, så og sejrede (næsten)
Koncertanmeldelser 10. August 2017
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Karismatiske Johan Hegg og de andre svenske vikinger fra Amon Amarth havde slæbt det helt tunge skyts med fra hjemlandet, da de spillede omgivet af kamplystne krigere, Midgårdsormen og Loke på Wacken lørdag aften. 

321 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »