131 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7
2019_0511_21542000
Reportager 12. Maj 2019
Titel
+ Death to Seattle + Demolizer + The Darkest Moment + Sunless Dawn
Spillested

Sidste heat i den indledende runde af Wacken Metal Battle fandt sted lørdag aften i Aarhus, hvor de fire finaledeltagere ligeledes skulle udpeges.

The Darkest Moment
Morgendagens Stjerner 22. April 2019
Titel
Wacken Metal Battle 2019

I USA, Tyskland og England er metalpublikummet glade for The Darkest Moment. Nu er det tid til at åbne danskernes øjne for deres musik, når de deltager i årets Wacken Metal Battle.

Demolizer
Morgendagens Stjerner 22. April 2019
Kunstner
Titel
Wacken Metal Battle 2019
Genre

De spiller flænsende thrash med ét eneste formål – at fortsætte bølgen, som bl.a. Slayer, Anthrax og Nuclear Assault begyndte. Mød Demolizer, der for alt i verden ikke vil ende som Metallica, men som til gengæld gerne vil ende på Wacken til sommer ved at vinde Wacken Metal Battle i Danmark.

Aon
Morgendagens Stjerner 14. April 2019
Kunstner
Titel
Wacken Metal Battle 2019

Debutkoncerten bliver til årets Wacken Metal Battle, og de prøver at udfordre status quo – blandt andet ved at undlade at bruge en trommeslager og en bassist. Mød dødsmetaltrioen Aon, der vil ændre landskabet for dansk metal.

Everything is Terrible
Morgendagens Stjerner 14. April 2019
Titel
Wacken Metal Battle 2019

For to år siden så vi potentialet, men meget har ændret sig siden. Derfor bringer vi en andenudgave af 'Morgendagens stjerner' med Everything is Terrible, der i år håber på at ende med at spille på Wacken – hvis altså de ender med at vinde Wacken Metal Battle Danmark.

Death to Seattle
Morgendagens Stjerner 14. April 2019
Titel
Wacken Metal Battle 2019
Genre

Bandets musik er et genskær af deres teenageår i provinsen, hvor den konstante kedsomhed og evige udlængsel kun blev holdt i skak af punkrock, cigaretter og drengestreger. Siden er Death to Seattle blevet et elsket band i Aarhus, og nu er de klar til at rykke videre gennem Wacken Metal Battle.

Katla
Morgendagens Stjerner 06. April 2019
Kunstner
Titel
Wacken Metal Battle 2019
Genre

Med en meget alternativ fortolkning af vores interviewspørgsmål kan vi præsentere endnu et af de deltagende bands på årets Wacken Metal Battle: Katla, som ofte er at finde på Lygtens Kro i København.

Verdande
Morgendagens Stjerner 06. April 2019
Kunstner
Titel
Wacken Metal Battle 2019

Gojira, Opeth og Periphery er de store forbilleder hos det nye progressive metalband, der begyndte som et bachelorprojekt på Syddansk Musikkonservatorium. Nu er Verdande klar til at indtage Wacken Metal Battle Danmark 2019.

Molok
Morgendagens Stjerner 06. April 2019
Kunstner
Titel
Wacken Metal Battle 2019

De har eksisteret i 12 år, havde deres debutkoncert i en kælder i et kollektiv i Roskilde, og så har de brændt gammelt kød af på Københavns Universitet under en koncert. Mød Molok, det eneste black metal-band til årets Wacken Metal Battle.

Polars Collide
Morgendagens Stjerner 31. Marts 2019
Titel
Wacken Metal Battle 2019

De har varmet op for Red Warszawa og vil nødigt ende som Nickelback. De sidste syv år har Polars Collide brugt på at skrive musik, der bryder rammerne for, hvad man tænker om metallen herhjemme. Nu er de klar til at fremvise deres på mange måder nyskabende musik på årets Wacken Metal Battle.

ArsenicAddict_Bandphoto_02300
Morgendagens Stjerner 31. Marts 2019
Titel
Wacken Metal Battle 2019

"Soundtracket til dit næste drab". Odenseanske Arsenic Addict leverer grufuld dødsmetal, som var det direkte fra en seriemorders hjerne – og nu er de klar til at indtage Wacken Metal Battle anno 2019 med deres drabelige univers.

web_banner_woa-metalbattle-2019_textured_001
Artikel 20. Marts 2019

Wacken Metal Battle er en realitet og juryen har udvalgt 10 bands fra hele landet, der skal dyste om en plads på Wacken Open Air 2019. Vi præsenterer dem her.

WOA-MB-2019-89-1547495669
Artikel 14. Januar 2019

Efter et succesfuldt 2018 er det atter blevet tid til en ny omgang Wacken Metal Battle Danmark. Vil dit band være med? Læs alt om hvordan I tilmelder jer her.

34984226_1620209411435625_6701215078542213120_o
Artikel 11. December 2018
Genre

Pudsige Herrer er klar med musikvideo til nummeret 'På Vej', hvor en gammel Chevrolet pickup truck bringer dem rundt i Aarhus.

10 hurtige: Marika Hyldmar
10 hurtige 14. August 2018
Titel
Xenoblight
Genre

I årets internationale finale i Wacken Metal Battle blev Xenoblight en flot nummer fire. Vi har stukket forsangerinde Marika Hyldmar vores 10 hurtige.

Wacken Metal Battle 2018: Smadrende stærkt band klar til Wacken
Koncertanmeldelser 27. Maj 2018
Kunstner
Titel
+ Pudsige Herrer + Genfærd + Ethereal Kingdoms
Spillested
Karakter
4

Finalen i årets Wacken Metal Battle var en fornøjelig affære med gode shows, og så var der glædeligt gensyn med Sunless Dawn, som vandt finalen i 2016, sidste gang Danmark var med.

Konkurrence: Wacken Metal Battle 2018
Konkurrencer 23. Maj 2018
Spillested

Vind billetter til årets finale i Wacken Metal Battle og se, hvilket af de fire bands, der bliver sendt til Wacken Open Air 2018 for at repræsentere Danmark.

Wacken Metal Battle 2018: Esbjerg
Koncertanmeldelser 13. Maj 2018
Kunstner
Titel
+Beneath The Silence+Nordsind+Isbjörg
Spillested
Karakter
3

Sidste battle inden finalen i årets Wacken Metal Battle bød på et meget varieret program, der viste, hvor forskelligartet den danske metalscene er i øjeblikket.

Wacken Metal Battle 2018: Kolding
Koncertanmeldelser 13. Maj 2018
Kunstner
Titel
+Hadron +Pudsige Herrer +Deadnate
Spillested
Karakter
3

Næstsidste battle i den indledende runde af årets Wacken konkurrence bød på solide præstationer og en fortjent vinder.

10 hurtige: Anders Wind
10 hurtige 12. Maj 2018
Titel
Wacken Metal Battle 2018

Han arbejder hos bookingagenturet 3rd Tsunami Agency, og har repræsenteret navne som Hatesphere, Helhorse, Solbrud, Mercenary, Dawn of Demise m.fl. For første gang i år skal Anders Wind være med bag scenen til Wacken Metal Battle, hvor han sidder i juryen til finalen.

131 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7