Kommentarer fra af tjdijkman

3 resultater - viser 1 - 3
Sortering
08. Januar 2018
Uenig

At redaktionen ikke kunne samles om flere udgivelser siger intet om nyskabelse indenfor metal.

Genren er blevet splintret i mange forskellige (sub)subgenrer, hvori der konstant sker en masse spændende og nogle gange også nye udviklinger. Også i 2017. De fleste af os (inklusiv undertegnede) er blevet specialister indenfor en begrænset antal subgerner, og så går vi glip af de nye udviklinger hos naboerne.

Det er kun de 'gamle' bands fra 1990erne eller tidligere, som kan siges at være en fællesreference for metalfans. Men hvis de skuffer, som i år, er ikke ensbetydende med at det var er middelmådigt år. Nyere bands der kommer med udgivelser som samler fansene (Triptykon i 2010, Vektor i 2016) er mere undtagelse end regel.

T
tjdijkman
18. Januar 2016
Pladeanmeldelser
??

Fik i så også penge fra hr. Daell for at anmelde det her kunstværk, eller tænkte i "det er dårlig og det har ikke noget med metal at gøre, men det er dansk så det tager vi lige med"?

T
tjdijkman
24. Juni 2015
Uenig

Med undtagelsen af hvad i skriver over barpriserne, er jeg uenig med den her artikel.
Jeg var glad for, at Copenhell havde valgt/var tvunget til at booke navne som Slipknot, Gojira og Ghost som hovednavne. Med alt respekt, men de ’helt store navne’ som i gerne havde set på Copenhell (Motörhead, Priest, Alice Cooper, etc.), havde allerede udgivet deres mest relevante musik inden jeg blev født for mange år siden (i året Exodus kom med Bonded by Blood). De har ikke noget nyt at komme med, og har spillet i Europa år efter år, som i skrev for nylig om her på Devilution hvis jeg husker det rigtigt, så vi har haft mulighed nok for at opleve dem. Måske er der mennesker som gerne vil se Motörhead eller så flere gange, men jeg oplever meget hellere nogle nyere bands som hovednavne. (Det giver også lidt mere plads til andre navne på programmet.) Og så er jeg selv ret ligeglad med, at der står 2500 eller 10000 mennesker bag ved mig foran scenen.
Måske havde det været bedre for festivallens økonomi hvis de havde kunne få en af de store navne i pensionsalderen, men som besøgende var jeg ret glad for årets program.

T
tjdijkman
3 resultater - viser 1 - 3