Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

13144 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »
Reportager Updated 07. December 2022

VOLA er på tour i USA og Devilution følger med. Fra nord til syd og hjem igen.

Kunstner
Koncertanmeldelser Updated 07. December 2022

Tre generationer af dansk dødmetal tørnede sammen i Amager Bio til en aften fuld af moshpitting og musikalske piskesmæld.

Kunstner
Titel
+ Dawn of Demise + Nakkeknækker
Spillested
Karakter
4
Koncertanmeldelser Updated 07. December 2022

Mandag aften i Lille Vega havde hele pakken: Rendyrket dramatik, svenske Ikea-kopier og kogende skotsk blod.

Titel
+ Allt
Spillested
Karakter
4
Reportager Updated 07. December 2022

Sort metal for det sortklædte folk. Pest Fest blev afholdt for første gang og bød på fem slags black metal.

Kunstner
Titel
+ Orm + Sarkrista + Skaur + Heltekvad 
Spillested
Boganmeldelser Updated 06. December 2022

Fates Warning har i den grad været med til at definere prog-metallen, og det er kun fortjent, at Jeff Wagner har skrevet et helt værk om lige præcis dét bands karriere.

Kunstner
Titel
Destination Onward - The story of Fates Warning
Karakter
4
Koncertanmeldelser Updated 07. December 2022

En tidlig julegave bestående af nordjysk forlegenhed og schweizisk-amerikansk satanisme blev foræret os i Pumpehuset.

Kunstner
Titel
Omsorg
Spillested
Karakter
5
Koncertanmeldelser Updated 07. December 2022

Karin Park sendte os ned i en dyb svensk skovsø med sin overjordiske stemme og sine flotte synth-sløjfer.

Kunstner
Spillested
Karakter
4
Pladeanmeldelser Updated 04. December 2022

Chrome Ghosts ‘House of Falling Ash’ er en ambitiøs anretning og delikat minimalisme er sat til bords over for voldsom aggression – perfekt til metalliske vintersind.

 

Kunstner
Titel
House of Falling Ash
Genre
Karakter
4
Interview Updated 05. December 2022

Fra Danmarksturne til Danmarks Radios koncertsal, Orm spænder vidt. Vi talte med Simon Sonne om alt og intet.

Kunstner
Pladeanmeldelser Updated 04. December 2022

Udånde krænger bogstavelig talt sjælen ud på 'Slow Death – A Celebration of Self-Hatred', der er et studie i vellydende, atmosfærisk black metal.

Kunstner
Titel
Slow Death - A Celebration of Self-Hatred
Karakter
4
Interview Updated 08. December 2022

Januar er grå, trist og træls. Heldigvis er der lystpunkter. Blandt andet Prime is Coming, der endnu engang sætter et stærkt program og turnerer Danmark rundt. Hvad kan man forvente sig i år - og hvordan har tour-karavanen udviklet sig? Vi spurgte bagmanden Mirza Radonjica. 

Titel
+ Aphyxion + The Interbeing + Ghost Iris + SortHandsk + Royal Deceit + Hanging the Nihilist
Pladeanmeldelser Updated 04. December 2022

Det nye album fra In the Woods... er pæn, strømlinet progressiv metal og har absolut intet tilfælles med det, In the Woods... var engang og burde være blevet ved med at være.

Kunstner
Titel
Diversum
Karakter
2
Koncertanmeldelser Updated 07. December 2022

Der var brand i olietønder og gløgg og joints ad libitum til årets første julefrokost. Og så var der naturligvis black, psych og doom til folket.

Kunstner
Titel
+ Lucid Grave + Stikkersvin
Spillested
Karakter
4
Koncertanmeldelser Updated 04. December 2022

Jeg er ikke sikker på, at det er noget for alle. Jeg er ikke sikker på, at det er noget for mig. Men jeg er ret sikker på, at det er vigtigt.

Spillested
Karakter
4
Konkurrencer Updated 02. December 2022

Er du også mættet af nissehuer og sødlig øl? vil du hellere med ind i mørket? Læs med her, hvor vi udlodder 2 x 2 billetter til årets Pest Fest i Pumpehuset.

Kunstner
Titel
+ Orm + Sakrista + Skaur + Heltekvad
Spillested
Koncertanmeldelser Updated 01. December 2022

Fem bands, én aften, ét spillested og en masse musikalske oplevelser – primært gode. 

Kunstner
Titel
+ Chelsea Grin + Bodysnatcher + Varials + The Convalescense
Spillested
Karakter
4
Artikel Updated 04. December 2022

Få din gløgg to-go. Du har slet, slet ikke tid til at hænge ud steder, hvor der ikke spilles musik.

Kunstner
Top 5 Updated 03. December 2022

Som lækre stykker julekonfekt er Dismember klar til at gøre ventetiden frem mod juleaften lidt lettere.

Kunstner
Artikel 30. November 2022

A Colossal Weekend løfter sløret for flere navne. Boris, Messa og We Lost the Sea står klar.

Kunstner
Interview Updated 06. December 2022

En opvækst i det mondæne Nordsjælland tændte modkulturens ild i Malene Pedersen. Luna Riot Ball er krystalliseringen af dette.

13144 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »

Menu